... и пак така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

... и пак така
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 2634 пъти
Здравейте,

Пиша тук, защото все някъде май трябва да излея това, което ми тежи на душата. Чудя се кое е това "камъче", което ти обръща колата и сменя посоката на живота ти на 180 градуса?! В момента съм на 25 години. Нормална /или поне така си мисля/, работеща и с приятно чувство за хумор. До преди 5 години винаги съм била сърцето и душата на компаниите, с които излизах. Бях много красива /според стандартите, които налагат лъскавите списания/, имах безброй много обожатели и обещаващо бъдеще.

Проблема е там, че направих избор, който 4 години по-късно ме съсипа до безумие. Избрах може би най-неподходящия човек за мен. Обичах го безумно и все още го обичам. Не минава и ден без да си спомням какво беше да сме заедно. Той разби живота ми, мечтите ми, отношенията с всичките ми приятели, често се карах заради него със семейството ми. Не мога да кажа, че бившата ми половинка блести с някакъв интелект или нещо друго, но толкова ми липсва. Мина половин година откакто не сме заедно. Беше грозна и болезнена раздяла, още не искам да си припомням всички сценки от тази агония за душата и сърцето ми, която се изразява в два месеца грозни скандали и обиди.

Много ме боли, но въпреки всичко знам, че дълбоко в себе си и той усеща че му липсвам. От 6 месеца не съм излизала никъде другаде, само на работа. Никога никой през живота не ми е връзвал теникия, е случи ми се. Опитах да излезна с едно момче, бях настоятелно в продъжение на две седмици го търсих и уким си уреждахме срещи, но това така и не стана. Аз - тази, която беше "мацка" и за която са се борили да достигнет до нея. Сега съм излъгана, самотна, нещастна и почти непрестанно плачеща. Та в този ред на мисли кое беше това камъче, което ме накара да направя избора си и още да обичам някого, който не заслужава? Звуча като пълна глупачка, но все още ми е криво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1e23b941a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами гадно е. Тук сега ще получиш редица коментари от типа 'горе главата", "той не те заслужава" "гледай напред към следващия" и т.н.
Които малко омръзват.

Камъчето се нарича любов. И още много пъти в живота ще преобръща колата ти. Сърдечни катастрофи, душевни трусове - нормално е.

Ще ти мине... най-вероятно няма да е бързо, но ще ти мине. (но и след 10 години ще си спомняш това момче)

И знаеш ли? Ако ти липсва, ако и ти му липсваш - жена си, извади оръжията и отивай да си го завоюваш обратно. Ако това е МЪЖЪТ - ами какво правиш 6 месеца далеч от него. Ако не е - марш навън да си намериш половинката. Грима, косичката, самочуствието и навън. Какво правиш вкъщи?! Не живей със спомени и въпроси. Просто живей, така както ти се живее.

Знам! Никак не е лесно! Но няма кой да ти помогне в това - трябва сама да се пребориш за щастието си.

Желая ти успех! Изглеждаш силна и уравновесена млада дама, която ще може да се оправи с гадостите, които сервира понякога животът.

жена,23

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f64ce60af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ти благодаря за прекрасния съвет. Надявам се, че нещата са започнали да се подреждат по местата си. Може да е смешно, но вчера отидох и си изхарчих последните пари за нов тоалет, а утре смятам да го разходя :). Още веднъж много ти благодаря, желая ти успех във всяко начинание. Поздрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker