Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моята история
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3778 пъти
Ами... здравейте. Започвам да разказвам моята история.
Майка ми е на 31 години, а баща ми на 36. Майка не може да има деца понеже на по-малка възраст е правила три аборта. Имам трима братя и една сестра. Всички сме осиновени. Здрави сме Слава на Бога, мога да кажа, че не сме и някои тъпаци, но на външен вид всичките сме... странни и въпреки че учим в обикновено училище всички се дърпат от нас и все трябва да си ходим петимата. Не че не ни е яко, много добре се разбираме, но все пак всеки един от нас желае да има контакт с някой друг.

Нека ви опиша нас самите. Ще започна от себе си. Аз съм адски висока - на 16 години, а съм 178 сантиметра и продължавам да раста, имам супер слабо тяло (тежа 41 кг), плоска съм като дъска и нямам нито цици, нито задник. Косата ми е мноого светло руса, направо отива към сребриста, а очите ми са зелени, не мисля че са грозни, но някак странни. В смисъл има някакъв шибан блясък в тях, който... абе блестят, хора! Рабирате ли, все едно вътре в тях има няк'ва лампичка. Когато бях по-малка другите деца се плашеха от мен и даже когато са ме виждали са бягали викайки. Това е доста депресиращо. Забравих да добавя и че нямам нито лунички, бемки или к'вото и да било, а кожата ми е супер бледа, катоо на бял мрамор и е ужасно! Плаша хората и никой не иска даа се запознаем пък камо ли да дружим заедно.

Брат ми Давид е на 18 години. Той пък е 160 см, виждате колко се извисявам над него, мускулест е и малко изглежда као тапичка. Очите му са черни и също имат този ужасен блясък! Кожата му е също бледа, но малко по-тъмна от моята. Има пъпки от пубертета и го отбягват всички заради тая тъпотия.

Другия ми брат Бобо е на 17 години. Той е висок 170 см, но не е от най-финните. Пълничък си е и той самия си го признава, но пък не всички са идеални бахти! Косата му е рижава и супер много го подиграват и заради това. Лицето му иначе е хубаво, но цялото му тяло е в бемки ии отново го подиграват! Абе ужасни хора има в даскалото...

Сестра ми Лили е на 14. Тя е с червена коса и сини очи, красива е според мен, но е едва 148 см, иначе е с нормално тегло, но е и астматичка. Тя е най-нормалната от нас на външен вид, но понеже ние сме й семейство и я мачкат. Няколко пъти са я удряли, а тя не може да се защити... Колко е човече!

Другия ми брат е на 16 като мен и сме в един клас. Казва се Ивайло. Ние двамата сме най-добре понеже непрекъснато сме заендо и рядко някой ни казва нещо. Той е висок 190 см, тежи 63 килограма. Абе д/г е добре по тяло, но носи очила, което е тооолкова недостойно че все трябва някой да го заяде.

И заради някакви си "странични ефекти" никой не ни харесва, а и да ни симпатизира няма да се събира с нас понеже ще го подиграват и него. Иначе всичките сме добри ученици, винаги сме на таблото. Давид е много забавен човек и голям оптимист. Винаги ни е помагал понеже е първото осиновено дете. Бобо ее нещо като роден психолог. Знае кога кой как ще реагира, защо така и може да ти прави големи анализи и да ти изкарва велики логики.
Лили е много добра по История, география и математика. Ако отиде на някоя олимпиада ще ги разбие, но не иска. Аз си падам фотографка и много обичам да снимам и да работя с фотошоп. Умея да улавям дребни неща, които са всъщност красиви (по моите представи). Иво е добър спортист, почти всичко му се отдава, но с това не печели другари.

В училище всяко голямо сме заедно в столовата, в ъгъла, отдалечени от всички. През малките междучасия се събираме на третия етаж и там стоим докато не бие звънеца. Родителите ни са много добри хора и много ги обичаме. Имаме пари и не живеем бедно. Но не искам и те да страдат с нас, когато виждат как само ние сме си другарчета, как по цели денонощия сме само ние и не излизаме с никой друг.

Това е моята история и просто исках да я споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7e531d18bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоята история миличка наистина много ме трогна. Радвайте се, че сте толкова задружни и винаги се дръжте един за друг! Отношението което получавате от вашите съученици е ужасно, но за жалост това е днешната младеж! Незнам какъв съвет да ти дам, защото какъвто и да е той едва ли ще ти е от голяма полза, просто не се отчайвай и знай, че можеше да е и по зле. Ти не се сама, имаш чудесни братя и сестри, чудесно семейство! Евала на родителите ти! Пожелавам ви занапред само хубави неща и горе главата!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 15d1d4da40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трогателна история! Виждам че все пак има и добри хора - Вие! БРАВО!!!

И върху мен скачат много хора... НО не им обръщам внимание. Вие сте задружни. Това е всичко! Другите са глупаци да се държат така. Сигурна съм че ще намерите приятели, ако не сте все още.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e77d1e4059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, доколкото разбирам проблема е, че другите не искат да общуват с вас. Със сигурност не е защото сте осиновени. Аз не съм осиновена, но и с мен не искаха да общуват. Аз също не ги исках... не намирах какво да си кажа с хора, които дрънкат някакви тъпи безсмислици, или само гледат да те засегнат.

При това, бях сама сред тях. Е, имах приятелки, но... не е като да са ти братя и сестри. А ти не си сама в живота, това е важно.

Не си слагай некви глупости в акъла, кой имал лунички, и кой нямал. Ако ви закачат, дайте им да разберат.
Не мисли, че ти има нещо: това не е така. Не е важно колко се висока, и колко тежиш. Ти си красива, такава каквато си. Всеки е различен, какво значи че не си като другите? Няма как да бъдеш. Започни да харесваш и приемаш себе си, колкото и да звучи банално. .

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d709802cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сладур, възхищавам ти се на това че не си се отчаяла... приела си положението такова каквото е и така трябва... Аз лично искам да се познавам с хора като тебе- хора които са видяли нещо повече от живота... бих желал да поддържам някакав контакт с тебе, затова оставям скайпа си, ако имаш желание пиши... honda_cbr_954

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 96d0f46eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Историйката ти е ужасно трогателна!
За пореден път се обеждавам обаче, че повече индивиди на тая планета, оценяват човека по външността, А ИЗОБЩО НЕ ГО И ПОЗНАВАТ БЕ МАМКА МУ ! Такива неща ме изкарват извън релси ! Всъщност миличка, знам,че няма да помогна много.. но все пак ще ти го кажа, знай, че тези които ти се подиграват, някой ден ще пропаднат! Защото си гледат само как да са по красиви от съседката, и с по голям мотор от комшията. Вие се учете, и накрая ще видите , че ТЕ са ТЪПАЦИТЕ! Продължавайте да сте единни, някой ден ще ви помогне това нещо. защото живота е адцки суров. Успехи, мили !

И.И.И

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5a2dd5b194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много добри дечица ми се виждате бих искала ако сте от София да се запознаем да излизаме бих ви била приятелка :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: b30aeba4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е страхотно! Да осиновиш дете тук в България и то три, твоите родители са уникални! Изобщо не обръщай внимание на останалите, щом садят по това осиновена ли си а не като човек ясно що за хора са. И аз като малка не се разбирах със съученцитие си, въпреки, че не съм осиновена, а сега като изразстнахме стана така, че аз изглеждам с 10 години по-млада от тях!

Нашето общество е консервативно и с предразсъдъци за осиновени деца, а чалга певачките дето помпат и вадят гърди и чакат само някой да ги сбара изобщо е много нормално! Смахнато общество, жалки са ха-хааа! Смешници:D

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 34baecb908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Само аз ли не мога да забележа нещо нередно?
Всъщност, не виждам да сте с нещо по - различни от останалите тинейджъри.
Виждам, че си описала по отделно всеки един от вас, и аз ще направя така. :)

Започвам с теб: На 16г. си 178см и 41кг. Знаеш ли, представи си едно 13 годишно момиче високо 175см. Да, точно така, на 13 годишна възраст АЗ бях висока 175см. - можеш да си представиш за какво става въпрос. Вероятно ти си най - високото момиче в класа, но не се притеснявай. Просто си израстнала по - бързо от останалите, и бъди сигурна, че в най - скоро време, ще те настигнат. ;) Тежиш 41кг. - А знаеш ли колко хора искат са имат такова тяло? Посещавам още един сайт, а там постоянно пише "дебел съм", "ужас не мога да се погледна в огледалото, страшно дебела съм" - а ти си имаш страхотно тяло. Цици и задник ще ти пораснат - всичко с времето си. ;) Не знаеш какво бих дала, за да притежавам този блясък в очите. Колко хора могат да се похвалят с подобно нещо? Много, много малко. Повярвай ми това не е никакъв "страничен ефект" това е нещо прекрасно. Лицето ти е бяло - супер. Аз пък имам лек тен, а винаги съм искала по - бяло лице, ама уви. Опитвам се да си те предтавя, и те намирам за едно сладко и съвсем нормално момиче. :)

Брат ти Давид - е, че нормален си е човека. На 18 години 160см (за ръста, не се коси изобщо). Между другото ако иска да е по - висок, нека играе баскетбол една година и ще те надмине на височина - гарантирам ти. Особенно след като е мукулест, може да покаже скрит талант. :) Притежава нормална коса и същите прекрасни наситени с блясък очи. Пъпките са съвсем нормално нещо - всеки се е сблъсквал с тях, а те ще отминат бъди сигурна.

Брат ти Бобо - земен човек, какво? 17 годишен 170см - перфектно. Относно косата му... Знаеш ли, че момчетата поне в моя град, масово започнаха да се боядисват, за да придобият рижав цвят. Напрво тук тази коса стана модерна, не виждам защо се притеснявате? Имал бемки - значи е симпатяга. Хората казват, че най - големите симпатяги са именно такива хора. :) Бил пълничък - това може да се коригира, не е проблем. Всъщност така по описанието точно такива хора са моя "идеал" - лично аз си падам по по - едричките момчета (мъже) (да, да знам, че сега ме мислите за луда, но... какво ме интересува пък мен ;) ). Все пак ако иска да отслабне, нека спорува. Без диети и такива тъпотий, само спорт.

Сестра ти Лили също е съвсем нормална. Само да не си мисли, че като е ниска не може да се защитава. Аз имах една пирятелка, която беше точно на тези години и точно толкова висока - слагаше останалите в малкия си джоп Въпрос на време е да се отрака малко. :) Ох, завиждам й благородно. Винаги съм искала сини очи - ама няма. :)

Брат ти Ивайло, си е много добре даже. Височина, тегло - всичко си му е Ок. Носил очила - чудо голямо. Дори това не е срамно, не виждам какво толкова ви има?

От това, което написа ми става ясно, че ти не се хвърляш на големите неща - видими за всички. Улавяш малките, но много по - значими нещица. Това много ще ти помогне в живота, защото ще успееш да забележиш неща в даден човек, невидими за останалите – разбираш ли? Давид е душата на компанията, Бобо е винаги готов да помогне с каквото може, Лили е малката ви умница ;) а Иво спортист - какво по - хубаво от това?

Вие сте съвсем нормални хора - а тези ослепели индивиди, които не виждат това, са идиоти - не им обръщайте внимание. Може би нямате приятели, защото вие самите се подценявате, не се харесвате => следователно и другите няма да ви харесват. Просто се пиемете като нормални деца (каквито сте), започнете да общувате малко повече с околните хора и ще има напредък. Не обръщайте внимание на дечицата, които ви подиграват - те просто си нямат друга работа и ако не се заядат с някого сигурно ще умрат от скука.

Ех и аз да имах такова голямо семейство...
Сигурна съм, че сте много сладки, просто не искате да погледнете в себе си и да го забележите. :)

Всичко е наред, нещата ще се оправят и съм сигурна че ще се почувтвате по - добре.
Между другото ако искаш ми пиши на имейла: mire_11@abv. bg :)

Я, ама и аз какво се олях с този мой коментар... ;)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 57c306cd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тази история ми се струва измислена.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 7f3909417c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От №8 до №9
Нямаш никакви доказателства, следователно не можеш да твърдиш подобно нещо... А и е малко вероятно някой да измисли ЖИВОТА си.
SFA

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 53adda8974
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ще бъде толкова интересно, ако авторката се върне да разкаже след толкова много време, как всички са си намерили истински приятели, как са срещнали любовта, как са излезли от тази гадна компания в училище и как са успяли в живота! :) Да, наистина би било приятно! :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 7cb872025d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №9 е прав, това са измислици. Обърнете внимание на годините, брат й е на 18 год, а майка й на 31!? Излиза, че е осиновила дете, когато тя е била дете!?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 53adda8974
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От номер 11 за номер 12. Я само помисли. Тя не може ли да го е осиновила, когато той е бил на 15, а тя на 28???

 
  ...
преди: 10 години, 16 часа
hash: 7693e4081f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Леле, преди 5 години е написана тази история :O Боже колко много време, найстина ще е страхотно да пише отново.. ама и на мен някак си ми се струва измислена

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1d31fd0b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абсолютна измислица, та ти изкара семейството си някакви същества от друга планета!
Да си чувала че червена коса и сини очи е най-рядката комбинация ?????!

https://profit.bg/svezho/koya-e-nay-ryadkata-kombinatsiya-ot-tsvyat-na-ochite-i-kosata/

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker