Твърде много ли искам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Твърде много ли искам?
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3475 пъти
Обичам я. Това е единственото в което съм сигурен и единственото за което си струва да живея. Сутрин ставам и първата ми мисъл е за нея, обаждам и се да проверя дали е станала, дали ще идва първия час на даскало, а тя започва да ми се обяснява какво и се е случило снощи или как майка и я прецакала или пък как някакъв се опитвал да влезе в тях.. Уж са все неща за които не трябва да ми пука, но не би. Интересуваме всяка една част от нейния живот, просто искам да знам всичко за нея и затова спокойно я изслушвам.. в моментите на отчаяние се опитвам да я успокоя..

После започва да ми се извиня защо вчера не ми вдигнала когато съм и звънял.. мислела че звъни приятелят и пък не искала да му вдига.. бла бла.. да не и съм се сърдел.. Как мога да се разсърдя на човек когото ценя, уважавам и обичам?! След това се виждаме в даскало. Там обикновенно е голямото шоу. Малко момчета сме в клас и като за последна година се радваме на компанията си. Ръсим простотии на воля, забавляваме се и същевременно забавляваме останалите от класа. "Тя" ми показва че иска да има нещо с мен. Знае че я обичам.. но категоричен отговор от нея никога не съм получавал.. През времето когато сме заедно в училище все повече и повече осъзнавам какво чувствам към нея и всеки път когато пожелая да говорим за отношенията ни тя сменя темата..!!!

Следобеда седя и се чудя какво да направя... как да я накарам да ми даде категоричен отговор! Това искам, искам да знам, не да се измъчвам всеки ден с въпроси, които се въртят из главата ми. Късно вечерта след поредната изпита бира седейки пред монитора, понеже нямам настроение да се забавлявам дори, случайно получавам смс от нея, в който казва че искала да говори с мен нещо утре.. Отговарям и добре.. и в отговор получавам нов смс с целувка. Аз съм в шок.. Става ми весело изведнъж, изобщо бивам изпълнен с надежда.

На другия ден сутринта ми звъни и ми плаче по телефона как не можела да си намери униформата (пък ние бяхме за последен ден на даскало и щяхме да си разписваме уни-тата за спомен) и аз я успокоявам, нормално, намирам решение на проблема. И вече в даскало когато се разписвам на униформата и, аз и най добрата и приятелка се разписваме на мястото на сърцето и тя казва вие двамата сте ми най-скъпите затова сте се разписали тука.. И аз хептен ох баня ох кеф.. После я попитах нали искаше да говорим нещо и тя се обръща изненадано към мен махва с ръка сякаш решава проблем от сорта дали да ям шоколад с лешници или шоколад със стафиди и ми отговаря друг път ще говорим става ли?...

КАКВО ДА ПРАВЯ..

Как да получа категоричен отговор от нея..искам всичко или нищо.. ако тя не бъде моя ще се науча да живея с болката, някак си ще я преодолея, но няма да бъда способен на това ако продължавам всеки ден да получавам сигнали от нея, сигнали които ме изпълват с надежда, надежда която ми дава смисъл да се боря за нея, борба която ми коства много усилия и лишения. Без нея няма да има смисъл да се мъча да постигна нещо съществено в живота. Тя ми действа като муза, а без вдъхновението си аз съм нищо! Поредният пропаднал нещастник комуто не му пука за нищо и прекарва ежедневието си в самосъжаления и дави мъката в алкохол и забавления лишени от всякакъв разум.

Ще бъда типичен селтак.. Еб*х му м****а. Толкова много ли искам.. Едно ДА или НЕ.. Не искам да си пропилявам живота, предпочитам след евентуалното "НЕ" да и покажа че никога няма да я забравя и че чувствата ми няма да избледнеят независимо от тежестта на времето. Това беше, исках да си излея мъката.. мъка която ме съсипва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 93f377ce20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличък, разбирам мъката ти. От това, което си написал по-горе става ясно веднага колко много я обичаш... Нормално е да искаш да знаеш дали и тя изпитва същото към теб, но явно и тя самата не знае. Може би е объркана, не е наясно със себе си. Само не разбрах, тя има ли си приятел? Ако е така, това може би е евентуалната причина за нейната несигурност.

Не знам какъв точно съвет да ти дам, не спирай да се опитваш да изтръгнеш от нея така желаното "Да" или "Не", но ако продължава все така... по-добре я остави. Потърси музата си другаде. При някоя, която ще те заслужава много повече.

Само едно искам да ти кажа - не се оставяй в ръцете на алкохола! Той НЕ помага! Само влошава нещата още повече. Самосъжалението също не помага! Знам, че е трудно, в началото просто трябва да преживееш болката, но след време нещата се оправят. А пък и кой знае, може момичето да ти каже "Да" и да бъдете щастливи заедно.

Надявам се да съм ти помогнала поне мъничко.
Желая ти цялото щастие и успех на света, защото го заслужаваш! Прегръщам те.
КК

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 27fe585ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, не я притискай с такива въпроси. Това дали е "да" или "не", винаги става ясно в хода на отношенията. То си личи. По това, което си написал разбирам, чене търсиш само единия секс. Е, тогава, какъв е проблема? Имаш си отношения с това момиче, поддържай си ги. Бъдете приятели... нищо не е по-хубаво от това.

А дали ще легнем в леглото заедно и кога, това не е най-важното. Всъщност... може и да не се съгласиш с мене, но изобщо не е важно

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a83ea0a1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен, не я търси известно време, колкото и да ти струва това. Изпитай по този начин чувствата и. Но не отговаряй на обажданията и веднага. Ако те обича тя сама ще дойде при теб и ще ти го каже.
Алис

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: b5a644923d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здрасти, сигурна съм, че всичките съвети, които ще получиш са правилни. Аз не искам да те съветвам, а просто да ти кажа, че според мен питай директно. Просто следващият път когато се видите, нека първото нещо , което я питаш е това, което те терзае. Мисля, че това е най-лесния начин да си наясно с нейните чувства и дали отношенията ви подлежат на развитие в романтична посока. Не губи време в повече размисли, не е хубаво за твоята душа да я мъчиш така. Не бих искала да те обезкуражавам, но се приготви за едно евентуално "НЕ".
Лейди, 25г.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a9e2e4ea71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Награби я и я изцелувай едно хубаво да й дойде акъла на място :)

Ясно е, че дамата има някаква спирачка, но мисля, че също те обича. Иначе игричките й ще са твърде жестоки, а не ми се струва такава от разказа ти. Просто е несигурна нещо.
Така че просто я сграбчи и не й давай тя да решава - да или не. Ей така! Изведнъж, в средата на изречението - просто я целуни с цялата си любов, която се вижда колко е голяма.

Не вярвам, че ще може да каже "не".
УСПЕХ!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 872636f7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Получих отговора. Той беше: "Не, просто ми е приятно с теб". Сега остава да се науча да живея без нея.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8a8773ffd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На света има толкова много момичета, не си струва да плачеш за нещо, което дори не си вкусил. ... а любовта е любов, когато е споделена. Не се отчайвай, тя не е била правилното момиче. Разгледай около теб, защото понякога щастието стои само на една ръка разстояние..
Вени

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b5a644923d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много съжалявам, че не със се случили нещата така, както искаш, но горе главата. Който каквото и да казва, най-лесно е да забравиш някой, заменяйки го с друг. Сигурно доста хора ще кажат, че това е грешна тактика, но е реална. Може да прозвучи грубо, но излез с първото момиче, дори и да не си падаш по него, направи там каквото ти се прави и на сутринта ще имаш по-ясен поглед над нещата. Изпитано е - работеща тактика, аз я знам от приятелка, която в момента изживява най-прекрасната си връзка, която започна по този начин. Успех!!!

Лейди, 25г.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 872636f7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря. Ще се опитам да запазя поне приятелството си с въпросното момиче, защото го ценя все пак. Важното е, че ми тя ми уби мечтите и вече не трябва да се тормозя (поне ще се опитвам).

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 27e47dca19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако не си получил "не"-то по начина по който номер 6. ти е казал да пробваш трябва да пробваш. На думи жената може много лесно да ти каже не а да има впредвид да. Ако и при целувка се отдръпне за съжаление това вече наистина значи не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker