Жал ми е за нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жал ми е за нея
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2124 пъти
Момче на 22 години съм и наскоро се запознах се с едно 13 годишно момиче. Адски е умна, много сладка, разбирате на къде бия, но до там. Не бих правил нищо с нея, започнах да страня от нея, защото тя си има някаква представа, че е яко да се ходи с батко, но според мен това е извергщина и не бих го направил. Проблема е, че виждам в нея огромен потенциал, а тя си губи времето с някакви отрепки, тревоманчета, бяга от училище с тях, а е толкова умна и добра, може да пробие в живота. Иде ми едва ли не да се скарам на родителите и, как не се грижат за това прекрасно момиче. Ех, ако беше малко по-голяма. Не знам как да и помогна, опитвах се да и обясня, че е важно да учи, да не си дърпа от цигарите на пропадналите и приятелчета, но няма как да я накарам насила, тя е от такава среда, в беден квартал, с родители, на които не им пука, с приятели, които искат да я завлекат със себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8bc5d32b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами помогни ? тогава! Но от нея зависи, дали ще се мъкне с нещастници. Родителите ? едва ли са ? сложили цигарата в устата.
Колкото до това, че била малка - годините си минават. След 3 годинки ще е тамън, ако съвсем не пропадне. Някои слаби характери не могат да надрастнат средата си, това е положението

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2f66c4995e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре стой настрана и не се занимавай с нея. Не знаеш какви са родителите й и как могат да извъртят нещата. Сексът с непълнолетна се счита за изнасилване, лежи се в затвор. Тя е отговорност на родителите си или на социалните служби, не твоя!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9c07a74e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе не че нещо, ама няма да успееш да й помогнеш. Смисъл, възрастта им е такава, разбираш ли? Днешната младеж, да не кажа населението в БГ е такова. Има много интелигентни хора, но ПРОСТИ!!! По-добре не й се бъркай в живота, няма да те разбере.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cb552959bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! :) и моето мнение е като на номер 1 и номер 2... Приеми нещата такива, каквито са. Опиташ ли се да говориш с родителите и, няма да постигнеш абсолютно нищо. Аз също се възмущавах като теб от такива неща. Дразнех се от деца с потенциал, които го занемаряват, защото така е най-лесно... Щом родителската страна не е взела някакви мерки, значи няма и намерения да ги прави... нито пък няма да те разберат... и от цялата картинка какво ще излезе? ! Само и единствено ти ще си този, който ще се натоварва излишно....
***–passion–***

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b78447a9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Странно, хем е умна и добра, хем се мъке с тревоманчета и си дърпа от цигарите им...
То тогава и те са умни и добри, значи :) с огромен потенциал.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b7284f849f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Човек, не се занимавай! Нито е първата, нито ще е последната малолетна пикла, която се мисли за голямата работа, само защото движи в по-големи компании, пуши и си проваля образованието и успеха, защото така става "готина".
На нея едва ли толкова й харесва да пуши, колкото да се прави на интересна пред тревоманчетата, но както и да е.
Идеята ми е, че аз съм вече почти на 17 и познавам много хора на моята възраст, които преди 3-4 години бяха същите като нея, не идваха на училище, напиваха се като свине, пушеха и още пушат, но преди се правеха на велики непукисти, а сега им дойде акълът, поне на повечето. Даже наскоро едно момиче, което беше същото като тази, за която пишеше, сама си каза "Мн яко си провалих живота! " и беше права, защото много деца и тийнейджъри с потенциал се забъркват в лоша компания и се провалят, но ако се усетят, докато са още в училище, това е добре!
Ако е писано, и това момиче ще порастне и ще осъзнае грешката си, ако ли не, това не е твой проблем! Родителите й са си виновни за това, което са създали, а може пък изобщо да не предполагат какво прави дъщеря им. Но каквото и да е, не е твой проблем! Ти ако тръгнеш да помагаш на всички деца и пуберти по света, трябва да "излекуваш" световното население между 11 и 19 години! :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f048d55887
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да и помогнеш! И аз бях като нея, а сам по-малка от нея и аз имам един познат на 26 години, според когото съм умна интелигентна сладка забавна и тн. Вапроса не е в това обаче! Поговорете си малко в скайп, фейсбук. обясни и че това което прави не е хубаво ако не те послуша и кажи какво мислиш за нея и и каже че прекрасно момиче като нея няма работа с онези отрепки и че няма нужда да се мотае с такива като тях! може и да стане, пробвай! ;)
В прочем, от колко време се познавате с нея и изобщо виждали ли сте се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker