Жени, приемате ли се нормално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жени, приемате ли се нормално?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 5216 пъти
Как приемате факта, че това, че сте родени жени ви ограничава да живеете живота си по определени правила? Например, че трябва да сте слаба и нежна, а може да искате да се занимавате с бойни изкуства и от това да натрупате мускули. Това, че жените по-лесно пълнеят, заради нивото на мазнините, заради тъпото раждане, това, че може да ви е досадно да кървите всеки месец и да ви е отвратителен процеса на самото раждане, въпреки, че уж точно затова е създадена жената? По природа да сте си по-властни, а да трябва да сте мила и любезна, защото това било част от женствеността и едва ли не във всяко списание да ми дават акъли как да угодим на мъжа-егати тъпотията!!! И не -не съм някаква малка пикла, на която тепърва и е дошло, а съм голяма жена, на която всичките тези неща са и ужасно досадни. Хубава съм, слаба, но характера ми изобщо не пасва на тази абсолютно тъпанарска картинка, че жените не могат да си живеят пълноценно живота, за разлика от мъжете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b56163287b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, това третата или четвъртата тема по въпроса ти е?
В днешно време жените сме по-свободни от всякога. 51% от докторите по физика са жени, 90% от главните редактори на вестници и списания са жени, жените сме кметици, министри, директори.
Ограниченията сами си ги слагат някои индивиди.
И да си мъж има ограничения - не можеш да раждаш е най-важното. Една жена винаги може да си роди свое дете, докато един мъж винаги трябва първо да си търси жена, а после да се чуди, дали детето е от него.

Отстрани си яйчниците, ако не искаш да имаш деца и менструация, никой няма да те спре.
Или направо си смени пола, но спри да ни досаждаш с глупави теми.
Има много повече мъже, които искат да бъдат жени. Да си мъж изобщо не е лесно.
И да, приемаме се нормално, защото сме 51% от населението на тази Земя и сме нормалните, по-скоро мъжете са изключението, защото са малцинство.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b6a5a71ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, преди колко века си се родила? Защото в днешно време тези стереотипи според мен са в миналото. Днес всеки е свободен да бъде това, което иска да бъде и всичко останало са отживелици. Аз не съм се почувствала никога ограничена от женската си природа. Познавам и достатъчно жени, които не са нежни, беззащитни и слаби, които се обличат както им харесва, говорят както им харесва, мъжете им угаждат на тях и т. н. и т. н. Не знам ти в какво консервативно обкръжение живееш, но тези неща отдавна останаха в историческите филми. Да си жена отдавна не е досадна слабост или "късата сламка". Ако една жена е умна, може да превърне всяка своя "слабост" в предимство.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1cba368dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи ми кое е досадното? Като искаш можеш да си премахнеш яйчниците и да си сложиш един от онези пениси, които учените изследват и прочие. Аз пък се радвам, че съм жена. Вярно доста отговорно е, но абсолютно не е вярно, че задачата на мъжете е по - лесна. Нима те не носят отговорности...? Само жената ли има проблеми? Я ми кажи, като толкова се оплакваш, защо си още на този свят? Я попитай мъжете как се чувстват, когато пърият им път се окаже провал, заради спада на пениса им, я ги питай след 50 - те как се живее, я ги питай какво е да си вдигат пениса, когато всъщност не го желаят, питах ги какво е да носиш 50 кг торба с цимент, я ги питай какво е да работиш в стройтелството, където трябват мускули. Като искаш сменяш си пола, стериоиди и... си това, което искаш. Идвало и цикъла, раждала, чистила, нежност... Ми като не искаш, да си всичко това... Казах ти. Няма по - силно същество на планетата Земя от жената.

Господи, какви работи още ще измислите?

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 663b46eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не съм съгласна №2- тук не говорим за лицемерието да манипулираме мъжете със слабостите си и с мрън-мрън пиниз. Тук говорим за това, че мъжете по природа са си по-властни, обичат да командват, не харесват властни жени, предпочитат поколните овчици и това е безспорен факт, доказан милиони пъти-предполагам, че си от тези жени и затова не те дразни факта, че си слабия пол. Може би дори не подозиращ, че има жени, които главната цел в живота не им е как да направят главозамайваща свирка или как влезнат в ролята на инкубатор- това, че си с матка и яйчници и че природата е отредила за теб еди каква си гнусна роля не означава, че няма жени, които винаги ще завиждат на мъжете за техните безспорни привилегии. Мъжете винаги ще знаят, че жените са слабия пол и това, че нямат менструация винаги ще ги прави по-щастливи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0781faafef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти в кой век живееш? Какъв % от жените днес са такива?
Ти не забелязваш ли, че вече по-скоро жените са силния пол, мъжете започнаха да остават назад и то една доста голяма част от тях...
Така, че написаното от теб ми звучи леко абсурдно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 94ff7ed1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Наистина има хиляди пуснати теми в сайта с подобна тематика. Смятам, че това са си някви твои комплекси - аз лично се радвам, че съм жена и не съм си помисляла, че искам да съм мъж.
Просто се отпусни повече, прави това, което те прави щастлива, а не това, което прави хората около теб щастливи, а теб нещастна. Не гледай вечно да си това, което обществото очаква, а бъди малко повече себе си. Смятам, че когато се откъснеш от предразсъдъците си, тогава ще се почувстваш добре в кожата си. В днешно време всеки може да бъде такъв какъвто иска да бъде и винаги ще се намерят хора, които да го подкрепят и да бъдат до него.
Животът е за да му се наслаждаваме и да сме щастливи, че сме тук - всеки има и криви моменти, ама не бива постоянно да сме недоволни и то от пола си. Отпусни се и излез от стереотипа, в който сама се вкарваш. Бтв има много красиви боксьорки - с хубави тела. Така че нищо не ти пречи да тренираш и силов спорт щом това те влече.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 96ff0171f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една жена винаги може да си роди свое дете

***************

А за да роди жената трябва да си намери мъж

а после да се чуди, дали детето е от него.

**********

Има Днк тестове за тая работа.

И въобще авторке не виждам какво толкова се оплакваш че си жена. Днес жените имате толкова привилегии че имам чувството 4е мъжете са дискриминирани. Ако една жена шамароса мъж обществото казва заслужил си го е. Ако мъж удари шамар на жена веднага жената тича при чичко полицай да я защити, а обществото го заклеймява. Една жена може да каже за мъжете че са свине и обществото нищо не казва, а ако един мъж каже същото за жените веднага го заклеймяват като хейтър/комплексар/хомосексуалист. Една жена може да се ожени за чичко паричко и обществото го приема за нормално, а един мъж това няма да го направи, а и да са се опита лелка паричка няма да го приеме. Както някой каза по-нагоре една жена може да лъже и да изневерява на мъжа си и само тя да си знае дали детето е от него или от любовника си. И въобще примери бол.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b503c04c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   .... харесвам женската си същност, харесвам и това че съм харесвана и желана от силния пол.... страхотно е да си жена.... уверена и хубава жена... и го приемам съвсем нормално... и дори неизбежно.... :)... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f70b36678
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ние сме „нежният пол”.
*Не ни задължават да носим вратовръзка.
*Седенето с кръстосани крака не вреди на имиджа ни.
*Ако искаме да усвоим мъжки професии ни наричат амбициозни...
*А ако те искат да усвоят женски професии, ги считат за гейове!
*Нашият ум е сравним с ума на любимия мъж, но пък ние изглеждаме по - добре.
*Ако убием някого и докажем, че сме го направили по време на ПМС /предменструален
синдром/, ще ни смекчат наказанието.
*Нашият мозък е почти толкова голям колкото мъжкия, но притежаваме 6 милиарда неврона по - малко... Това означава, че нашите неврони са по – продуктивни!
*Можем да вършим едновременно няколко неща.
*Винаги знаем къде се намират дрехите ни.
*Ако се омъжим за наследник на престол – ще бъдем кралици!
*Ако мъжа се ожени за наследница на престол – той просто ще бъде мъж на кралицата.
*Ако ни изневерят – ние сме жертви... Ако ние изневерим – те са рогоносци!
*В края на краищата ние решаваме колко деца да имаме!
*Чувстваме как в нас се заражда живот.
*Първата дума, която децата казват е мама.
*Винаги знаем, че детето е от нас.
*Пускат ни в майчинство.
*Посещението при гинеколог е по – приятно от посещението при лекар за увеличена простата
*Винаги присъстваме на рождените дни на децата ни.
*Моногамни сме.... дори това да означава да сменяме мъжете, докато намерим идеалния!
*Някой някога да е чувал някой да е бил вдъхновяван от мъж - муза?
*Живеем по - дълго.
*По – устойчиви сме на инфекции и прекарваме болестите по - леко.
*Рядко имаме проблеми със сърцето.
*Потим се по- малко.
*По – чувствителни сме.
*Имаме си международен празник, посветен на нас.
*И в най – важното, ПРОСТО СМЕ СУПЕР!!!
Ама аз и още 100 да ви напиша, пак ще има жени, които все да искат да са мъже, и все те са онеправдани
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b6a5a71ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре бе, на теб какъв ти е проблемът? Някой спира ли те да бъдеш това, което искаш? Аз съм това, което искам и не, не съм слаба женичка, на която светът и се върти около това как да направи качествена свирка. Но дори и да съм, тебе какво те бърка? Или понеже ти си незадоволена от живота (мъжете), дай да врякаме колко е несправедлив светът и колко е гадно да си жена. Като искаш да си силният пол, защо пищиш като ощипана мома, а кажи ми? Обидно е спрямо милионите жени, които са се борили с векове, за да можеш днес ти да работиш, да гласуваш, да избираш дали да носиш пола или панталон, дали да раждаш деца, дали да се омъжваш, дали да се образоваш... Просто замлъкни и помисли какво ти куца, а като разбереш, опитай се да го поправиш вместо да държиш сметка на хората какви са и защо са. Това, че ти имаш комплекси, не значи автоматично, че всички жени ги имат. А между другото - има и мъже, които са по-стеснителни, по-неинициативни, мъже, които си мечтаят за властна жена в живота и в леглото, защото имат нужда някой да ги "води", и между другото въобще не са толкова малко. Но нека позная - тези мъже не представляват интерес за теб, нали? Искаме мачо, лошо момче, силен мъжага, който да ни завлече за косата и да ни метне на леглото, ама после защо той ни приема като инкубатор с функция за свирки? Уау, нямам представа.
Номер 2

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 377dd8ca52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На мен не ми пука. Живея си така както на мен ми харесва. На мъже не искам и не мога да угаждам, не ми се правят диети за да съм слаба - слаба съм въпреки че се тъпча, спортувам, но защото ми е кеф а не заради някой, ако не бях слаба пак щях да ям пици чипсове и спагети, защото ми харесва. Не мога да бъда типа съблазнителка дето ще ходи да пърха с мигли и да носи 20 сантиметра токчета и не го правя, за мен това е върха на тъпотията. Не ме блазни. Не ходя на фризиор и козметик всяка седмица, защото ми се вижда тъпо. Харесва ми да съм свободна и да правя каквото си искам, не мога и не искам да се набутам в калъпа на някаква флиорца дето само ходи по магазините и се клепа. Това е на който му харесва - ок, на който не - не ми пука, важното е на мен да ми е добре.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как го приемам ли? Ами като не допускам, че съществуват такива *правила*. Работя, развивам се, правя това, което искам, и не се старая да угаждам никому. Живея така, че аз да се харесвам и да се чувствам добре. Който ме приема - ок, който не - прав му път.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 934bae4c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз пък много се радвам, че съм жена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 663b46eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Към №9- това за гинеколога направо ме разби-как можеш да сравняваш преглед, който е желателно да се прави на всеки 6 месеца след започване на сексуален живот при жената с такъв, който се налага да се прави след 50 годишна възраст и то понякога само няколко пъти-личи си колко си начетена, просто нямам думи. Да не говорим колко е неприятен и донякъде унизителен гинекологичния преглед, но искаш не искаш се клечиш на магарето, само, защото си жена. Към №11 и 12 само ще кажа, че сигурно сте много готини, но за съжаление такива жени в повечето случаи остават сами по простата причина, че много голям процент от жените са безмозъчни кифли, които само угаждат на мъжете и им дават самочувствието, че са мантра небесна за жените, готвят, чистят, перат, не им противоречат, изпълняват им сексуалните прищевки само и само да задържат един мъж-ето това е отвратителното в случая. А от друга страна темата е, че дори жената да иска да прави, каквото си иска пак трябва да се съобразява с тъпия си цикъл и да го обгрижва, в повечето случаи ражда, което е болезнен процес, повечето мъже я смятат за по-нисша от мъжете, дори и да не си признават, а има част мъже, които просто съжаляват жените, заради трудния им живот

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 417eab6a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ох, авторке, съвсем сериозно, посети психолог. Като за начало можеш да прочетеш "Излекувай живота си" на Луиз Хей и "Пространство на варианти" на Вадим Зеланд. Биха ти помогнали, ако ти искаше да си помогнеш, но ти просто не искаш. Харесва ти да се оплакваш, искаш да те съжаляват, в същото време се дразниш, че мъжете съжалявали жените, което ме води към мисълта, че си толкова неспособна да постигнеш каквото и да било в живота си, че единственото, което ти остава е да търсиш съчувствие....че си жена!?! Сигурно това е твоят начин да получиш внимание, явно никой друг не върши работа. Вероятно това е от детството ти. Не си виновна, ако положиш усилия можеш да го преодолееш, но ти не искаш. Ще ти дам един лесен съвет (който разбира се ти няма да приемеш, нито ще изпълниш) - да, светът е пълен с лоши хора и гадни неща - малки деца гладуват, умират, стават катастрофи, убийства, изнасилвания, на жените им идва и т.н. Не можем да спрем това. Но пък другаде някои хора се обичат, смеят се, танцуват, забавляват се, плуват и т.н. От нас зависи към кое ще насочим вниманието си. Ако мислиш само за негативни неща, само това ще виждаш. Сигурно има мъже, които се подиграват на жените, че са жени, ако се ядосваш, че ги има, сама ги каниш в живота си. Ако просто спреш да им обърщаш внимание,няма да ги забелязваш, уверявам те, има и други мъже, които не го правят. Ако щеш вярвай. За финал, ако всички се съгласят с теб, какъв би бил изводът: а. да се самоубием всички жени групово, заради скапания си живот; б. да убием всички мъже, за да няма привилегировани....?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, 12 съм. Може би имаш право, че такива жени често остават сами. Мен обаче ме *откраднаха* още на 23. Може би съм имала късмета да попадна на силен, свободен от комплекси мъж, който счита жената за равна нему и не му пречи, че тя успява наравно със или повече от него. И през ум не ми е минавало да правя нещо, което не ми харесва, за да му угодя на всяка цена. И категорично не бих изпълнявала сексуални прищевки, които не ми допадат, само и само да го задържа. В това отношение зачитам и неговите желания или нежелания. Взаимни компромиси, но не със себе си, и зачитане личността на другия - това е. Цикълът не ми пречи, приела съм го като част от женствеността си и се разбираме с него.
Но в едно имаш право - като цяло голяма част от бг-жените са доста комплексирани и готови на какво ли не, за да задържат един мъж на всяка цена до себе си. Сякаш не могат да разсъждават като тях - има и други, какво толкова. Има и друго - колкото повече угаждаш на един човек, бил той мъж или жена, като игнорираш себе си и своите желания и нужди, толкова повече той те взема за даденост, качва ти се на главата и спира да те цени. Затова хич не е лошо да си и малко егоист независимо от чувствата си към даден човек.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 94ff7ed1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 14 наистина не знам от къде ги намери тези мъже, които съжаляват жените, защото са жени. Чувала съм от 18 годишни пубери такива изцепки, но не и от зряли мъже. Може би трябва да помислиш в каква компания се движиш.
Относно коментара ти за гледната точка на Маги - не смятам, че сравнението с гинеколога беше основната и теза, а просто искаше да покаже, че има и доста позитиви в това да си жена - не се хващай за сламките.
Както всичко в този живот - нещата са балансирани. Едно се дава на жената, друго се взима от мъжа.
Като говорим за раждането - да жената претърпява болката, но е факт, че и децата поне през първите си години са много по-привързани към майките си, а не към бащите. Той не ражда, но недай си боже да решите да се разведете кой взима детето - в повечето случай има такива жени, които дори не дават детето им редовно да вижда баща си, а примерно два пъти месечно - аз поне, ако имам дете знам, че няма да мога да изкарам да го виждам през такъв дълъг период от време и то за кратко. От друга страна, пимсли си на кой са носят цветя на рождения ден на детето. Ако мъжът ти е свестен, ще оцени нещата и винаги ще ти показва, че ти благодари и знае, че ти си раждала - поне двойките около мен са такива - имат си проблеми, карат се понякога, но винаги мъжът е показвал уважение към жената, а не както пишеш да я смята за по-нисша. Това е просто типично мюсюлманско мислене, което повечето хора нямат.
Що се отнася до готвенето и чистенето, пак е въпрос на това с какви мъже се събириш. Имам познати, които вършат цялата домакинска работа - имам и такива, които си я делят с мъжете. Всичко е въпрос на договорка и кой вариант ви устройва вас двамата.
Замисли се какво ти обкръжението и може би трябва да смениш компанията. Ако смяташ връзката си с един мъж за такова бреме, просто наистина не е нормално - в повечето случай една жена задоволява сексуалните прищевки на мъжа си, а той пък задоволява нейните - няма място за егоизъм. За всеки влак си има пътници и съм сигурна че номер 11 и 12, ще си намерят, ако все още си нямат спътника в живота.
Друг е въпросът, че няма как да очакваш някой да те уважава и харесва, когато ти сам себе си не се уважаваш и не се харесваш. Когато си на интервю за работа е важно да си уверен, че си способен и да убедиш другите, че ти си подходящия избор. Когато си търсиш партньор е по-същият начин - как ще обедиш някого, че ти си жената, която той трябва да уважава и харесва, когато самата ти не го правиш. И не си мисли, че това е защото си се родила жена - проблемът е някъде в теб и твойто обкръжение и е по-добре да го признаеш и да се опиташ да се справиш с него, вместо да се оправдаваш и да си търсиш съмишленици или хора, които да те съжаляват както ти се самосъжаляваш и да ти разправят колко наистина е гадно да си жена, колко онеправдана си и че каквото и да правиш все ще е гадно.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 46a7071416
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Бъди мъж и спри да мрънкаш! Хленчиш като женка, нали искаш да си еманципирана?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3572e217d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   В днешно време повечето мъжете са жени, а повечето жените - мъже.
* Все по-често жените свалят мъжете ( а уж мъжа е ловеца, а жената жертвата... ).
* Мъжете се държат като пу*ки.
* Мъжете имат по-ниско самочувствие от жените.
* Комплексари са.
* Ако сексапилен мъж демострира тялото си или външния си вид по някаква медия е гей, ако жена го направи е богиня.

И мн други, ама просто не искам да ги мисля и да изброявам, защото съм мъж. Иначе съм съгласен, но все пак най-важното предимство е при мъжа - За разлика от емоционалното мислене на жената, той мисли логически винаги. Затова жените понякога вземат глупави решения (защото малко или много се влияят от емоциите си и след това следват параноя, депресии и т. н. ), а мъжете не влагат голяма емоция в мисленето си и гледат от към рационалната страна на нещата. Чел съм много по този въпрос и това е което мисля (и което съм чувал).

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 663b46eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Към коментар №16- радвам се, че има такива жени като теб и се радвам, че си намерила спътника в живота си. Наистина такива жени като нас са малко в днешно време. Ами аз например се дразня на това, че жените имат цикъл, защото не смятам, че е редно да се мъчим цял живот, заради едното раждане. И говоря за физическата страна, че е доста по-неприятно да си жена- прегледи, мензис, кръвоизливи, менопаузи и какви ли не още здравословни проблеми само, защото сме се родили с вагина - не смятам, че е честно, а отгоре на всичко по наш адрес се сипят цинизми в компании в песни, псува се на майка, а мъжете никой не ги закача и подценява. Аз лично съм нямала такива компании, но говоря принципно. В интерес на истината природата също ни е конструирала по такъв начин, че мъжете да имат с какво да се подиграват-ние сме чуканите, ние кървим и т. н. А относно патките, които едва ли не се кранят на мъжете си просто нямам думи- те за мен не са жени, а парцали. Ако не е тайна как приемаш цикъла си като част от женствеността си, защото аз го приемам само като едно страшно досадно бреме и вече толкова години не мога да свикна и това е. Даже все още ми е неудобно като съм в цикъл и в компания на мъже-знам, че уж е неща нормално, но самата аз се чувствам срамно в този период.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fa6436b33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 14,посещението при гинеколога не беше основната идея на поста ми.Аз проблеми с това,че съм жена нямам,но вие имате.Ще продължавате да се вайкате колко е гадно да се ходи на гинеколог,колко е гадно всеки месец да ти идва и как все сте прее*аната страна.Както Ана правилно предположи идеята беше да се замислите,че има и положителни неща в това да си Жена.Явно нищо от това,което написах не ви е повлияло затова ще ви изброя още малко.
*В провинция Хонг Конг жена има право да убие неверния си съпруг,ако го направи с голи ръце.
*Можеш да съдиш дори и президента за сексуален тормоз.
*Ако носиш панталон ти казват,че си стилна,ако мъж носи пола той е обратен.
*Можеш да изпиташ по много оргазми,докато мъжете само по един.
Дано това ви стига ,за да проумеете,че да си жена е прекрасно и спрете с тези комплекси.На мен никой никога не се е подигравал затова,че съм жена.Напротив.Уважават ме и ме ценят.И се чувствам добре в кожата си.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   № 20, аз съм 16. Не знам как точно съм го приела по такъв начин от самото начало - естествен процес, в който няма нищо срамно и никакъв повод за подигравки. Никога не съм и помисляла, че трябва да ми е неудобно, ако съм в цикъл. Нито пък съм попадала на мъже, които да се подиграват с това. Разбира се, хормоналните бури преди него ми се отразяват - понякога по-слабо, друг път по-силно. Но затова пък имам идеалния повод да беснея безнаказано колкото ми душа иска.
Тези приказки от страна на недотам интелигентни мъже - по повод секса като чукане, праскане и прочие красиви изрази, отдавна съм ги игнорирала и не допускам в средата си мъже, които говорят по този начин и третират жената като парче месо за чукане. Има достатъчно зрели и умни мъже, които могат да те накарат да се почувстваш специална и уникална с това, че си жена - те си заслужават.
И друго - не мисли, че на мъжете като им липсват някои процеси, които ги има при нас, всичко им е на 6. Кое е по-добро - да бъдеш няколко дни в месеца в цикъл или, ако си мъж, да станеш временно или за постоянно импотентен? Или да стане засечка по време на секс? Тези неща пък тормозят тях, и то немалко. Ами като застареят и моженето си иде, пък меракът остане?
Не разсъждавай толкова негативно, предполагам, че общуването с неподходящи мъже те е довело до тези мисли. Приеми се като уверена жена, с всичките си плюсове и минуси, и се наслаждавай на това. Раждането не е само болка - тя минава и се забравя. Но съзнанието и радостта, че си дала живот, остават завинаги. Неслучайно хората са казали, че няма по-силно същество от жената въпреки физическата й слабост.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 663b46eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ами опитвам се да гледам по-позитивно, но просто съм убедена, че наистина на жената живота е много повече изпълнен с неприятни моменти, които просто можеше и да ги няма или поне да бяха по-къси и облекчени- например да кървяхме по 1-2 дена, а не по 5-7, да нямахме обилни цикли, а да ни тече по съвсем малко, менопаузата да не беше толкова гадна и т. н - все неща, за които природата е можела да ни облекчи, за да си живеем по-добре и за да няма за какво да ни съжаляват мъжете и едва ли не да се гордеят, че имат нещо между краката-ето затова ме е яд

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Природата щом е решила така, има защо. Можело е да бъде по-добре, но и много по-зле. Вече от теб зависи дали ще приемеш дадено нещо положително или отрицателно. Но борбата срещу чисто физиологичната ти природа няма да доведе до нищо добро. Мъжете може и да се гордеят, че имат нещо между краката, но това нещо в повечето случаи е причина за всичките им беди. Виждала съм с очите си как мъж със завидно обществено положение и богатство се превърна в жалко подобие на човек, пропи се и сега няма дори дом. Всичко това заради жена. Също така все повече жени започват да гледат на мъжете като на банкомати и вибратори, което си е направо отвратително. Отново ти казвам - подиграват се, ръсят цинизми и съжаления мъжете с недостатъчно умствен багаж. Има достатъчно свестни, умни и разбрани мъже, с които можеш да разговаряш за всичко и да бъдеш разбрана. Само трябва да ги отсееш и да спреш да допускаш около себе си екземпляри от другата порода. Животът е прекрасен - радвай му се и омаловажавай неприятните моменти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 96ff0171f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

25.   Оф 23 прочети коментар номер 7 и тогава мрънкай колко им е готин живота на мъжете.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f70a1650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Уффф боже бива ли така да се излагате. Ставате смешни, мразели, че имат цикъл, че имали ограничения? ! Аз не виждам какво толкова различно правят мъжете от жените, че сте закудкудякали. Искаш да скочиш с парашут-отиваш скачаш, искаш да стреляш с пистолет-стреляш, искаш да станеш пилот на самолет никой не те спира. Само за едно им завиждам на мъжете, че приемат по-леко драмите в живота от нас. Не, че им е пей сърце, но не се сриват като нас с дни. Като си помисля техните проблеми във "вътрешният свят"не са по-различни от нашите. Ако за нас за да бъдем ухажвани от мъжете трябва да сме слабички и облечени с вкус, при тях тоя наложен стереотип, че непременно трябва да имат пари, мускули и хубава кола за да ги забележат жените мисля, че е доста натоварващ за тях. Затова има толкова самотни мъже за съжаление. С тъпото им оправдание "ми няма какво да им предложа" ми е дошло до гуша и ми звучи като "Дебела съм и никой не ме иска". Сякаш сме забравили, че освен тяло и материални екстри можем да предложим много повече от това-любов и грижа. Ами тия притеснения, които имат относно размера и главоблъсканицата дали задоволяват наистина жена си в кревата, дали могат да се сравнят с женските комплекси относно размера на циците и чувството, което изпитваме когато партньора ни е видимо разочарован, когато е очаквал от нас да бъдем по-разкрепостени в сексуален план. И извода е че най-добре е да се родиш домашна персийска котка

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 663b46eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   №26 - подсети ме за още една простоия, касаеща женският пол- не стига, че от нас се очаква да бъдем добри домакини - да перем, чистим, готвим, да сме добри майки, а отгоре на всичко и да сме курви в леглото- е защо пък не срещнах едно списание, в което да пише как да задоволим жената -обществото се интересува само от това как да задоволи мъжа, независимо, че женският оргазъм е много по-трудно постижим. А на мъжете не стига, че им е дадето природно ( защо ли не съм очудена) да свършват всеки път, но въпреки това все не им стигат перверзиите, а списанията не спират да пишат- как да му направя хубава свирка, да му дам ли отзад и какви ли не простотии. Значи не стига, че циклим всеки месец, бременеем, ами и по възможност да си го натикаме и до сливиците - и после какво различно правели мъжете и жените-много просто. Към мъжете изискванията са 100 пъти по-малко и от тях почти нищо не се изисква и очаква-хайде стига вече с тези остарели от на баба ми времето схващания- бил глава на семейство, издържал семейството, работел- ние през това време да не си бъркаме в носа?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27, що се връзваш на глупостите, които пишат по т. нар. женски списания? В леглото правя това, което доставя удоволствие не само на него, но и на мен. И друго - не гледам основно да задоволя него, ами държа и аз да бъда задоволена. За което трябва да се постарае той именно защото при тях нещата са по-лесни. А мъж, който гледа само своето удоволствие, си е чисто и просто калпав любовник.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f70a1650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Еми 27 пишат така щото обикновено на жените угода няма:-)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29, то според тия писаници излиза, че ни на мъжете, ни на жените угода няма. Тъй че карайте, както си знаете и ви идва отвътре и това е.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 663b46eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Какво се правите, че не виждате, че женския пол постоянно е коментиран и то с негативен знак. То не са дамски превръзки, които неутрализират неприятната миризма, то не са жени, които са в ПМС и какво ли още не. Не стига, че тези неща са супер неприятни и не зависи от нас да ги няма, ами отгоре на всичко се и коментират. Разбира се, че мъжене са привилегировани, че нямат вензис, че не раждат и че не са чуканата страна. Но какво? - ние жените какво сме виновни, че ни е шибана природата и че така ни е създала, като по този начин е дала повод на мъжете за гордост

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6939cdee65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Абе номер 31 айде прочети коментар 7 и виж колко им е на кеф живота на мъжете. И аз съм мъж и имам чувството че живея в някакво феминистко общество дето мъжа е някакъв по-ниш вид който едва ли не съществува за да обслужва женските капризи ама кво не се оплаквам.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b56163287b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Ха-ха, за съжаление сте направо н. 7 и н. 32 - не могли да се оженят за лелка-паричка и тем подобни.
Моля ви се, дискреминирани били!
Мъжете сте превилигировани още от малки момченца. На моите братовчеди например всичко им беше позволено и всичко за ядене им се доставяше на минутката, за да не им паднела пишката. От тук се почва.
От малки ви учат да си размятате инструмента, да пишкате, където ви падне, жените трябва да мълчим за менструацията си едва ли не, така ли?
Иначе, и горе писах - не ви завиждам. Харесва ми да съм жена. И в леглото сме превилигировани. Случвало ми се е да имам към 20-тина оргазма един след друг, докато приятелят ми никога няма да е в състояние на това например. След секс мъжът е скапан, докато жената се чувства заредена с енергия.
Чисто хипотетично - една жена винаги може да си роди детенце и да си го гледа, мъж никога не може без жена да създаде семейство, да не говорим, че сте слаби психически, страдате от разни болни комплекси и по принцип сте слабият пол.
Иначе, физически и най-хърбавият мъж превъзхожда 90% от жените, имате мускули и това е положението. Другият път като ви бият жените ви и вие викнете полицията, кой ви е виновен, че сте будали!
П.П. - искам да си имам само малки дъщерички, защото бъдещето принадлежи на жените! Мъжете се провалиха, изпотрепаха се един друг и не струват като водачи начовечеството, време е за матриархат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Абе 31, какво значи *чуканата страна*? Гледам на правенето на секс като на правене на секс. При което се получава взаимно удоволствие. При което *чукащата страна* трябва да се постарае повечко от *чуканата*, че да не й тръгне славата на смотан, неможещ, некадърен и прочие...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6939cdee65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Чисто хипотетично - една жена винаги може да си роди детенце и да си го гледа, мъж никога не може без жена да създаде семейство,

================

Глупости а тази жена за да забременее нали и трябва мъж, или ще забременее от Силата хаха.

П. П. - искам да си имам само малки дъщерички, защото бъдещето принадлежи на жените! Мъжете се провалиха, изпотрепаха се един друг и не струват като водачи на човечеството, време е за матриархат

==============

Искам да кажеш това на приятеля си да видиме как ще реагира. Аз лично не бих те погледнал. А за да ръководиш човечеството се изисква повече от способността да имаш 20 оргазма и голяма уста и свръх-самочувствие без покритие. И не ми трябва да се оженя за някоя заради парите - това е под достойнството ми - обяснявах каква би била обществената реакция. Всъщност жененето за някого с пари е женски патент.

Другият път като ви бият жените ви и вие викнете полицията, кой ви е виновен, че сте будали
================

Няма как да стане - за не съм ревлю който да разчита на закона да го пази - ако някоя жена ме набие (което не е ставало и няма изгледи да стане) отивам в залата да тренирам за да мога да следващият път да и го върна.
А за оргазмите нали знаеш че при много жени при първит път има болка и кръв - нещо което го няма при мъжете. А и на всичко отгоре не винаги жената има оргазъм.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3572e217d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 33 е егати феминистката!!
Еми кво да ти кажа стани лесбийка (освен, ако вече не си), щом само жените заслужават да живеят :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 417eab6a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Да, авторке, права си. Какъв изход предлагаш от ситуацията? Ама ми отговори наистина, моля ти си, много ми е интересно....!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0a5cacf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   №32- не само, че мъжете не сте по-нисшия вид, но мислите нас жените за такива, точно заради нещата, които съм изредила. Природата е трябвало да се погрижи и за нашия сигурен кеф при секс и да ни дари и нас със сигурен оргазъм-ВСЕКИ ПЪТ, както е при вас, а не повечето от нас да се налага да симулират оргазми, за да не нараним пак ВАШЕТО его- изобщо всичко е в угода на мъжа. А какво ни е дала природата на нас- мензиси, простотии, раждания, болки и какво ли още не.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6939cdee65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Изхода е човек да се приеме такъв каквто е - а не да съжалява че с е е родил мъж или жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0a5cacf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Каквото и да се правим жените на интересни нито мензиса е нещо хубаво, нито пък критическата след това- изобщо отвратително е живота ти без изобщо да го искаш да ти се върти около онази ти работа. При мъжете онази им работа единствено им доставя удоволствие и то сигурно, а при нас кървища, превръзки и т. н.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7f925102a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Виж сега авторке наистина явно имаш някакъв проблем с мъжете - не знам дали е от емоционално или от сексуално естество. Намери си някой свестен мъж който няма да те, както ти се изразяваш а ще прави любов с теб - т. е. ще те обича и цени, ще бъде нежен и внимателен с теб по време на секс и ще се стреми да ти достави максимално удоволствие. А защо си мислиш, че няма секс списания в които не се дават съвети как да бъдат задоволени жените.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7f925102a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   38 изредих ти 100 пъти колко по-прецакан е мъжа в днешното общество сега като сама си си го приела като мнения, че жената е по-прецакана твоя си работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: afb936f024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Тази авторка наистина има голяма нужда да и се помогне. Колко жалко съществуване... Колко циничен и вулгарен поглед върху най-голямата благословия на света - да бъдеш Жена. Да бъдеш Любов, Ласка, Грижа, Майка, Топлина, Дом, Уют, Надежда, Мекота, Свян, Светлина. Благодарна съм на Бога, че съм се родила жена, НИКОГА и през ум не ми е минавало дори да си помисля и едно от нещата, които толкова тежат на това нещастно и объркано безполово същество. Господи, отвори очите му и помогни!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 91d0da9d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Защо жената след 30 г. не играе на криеница - защото няма кой да я търси!!! :)))))))

Защо мъжът след секс обръща гръб на жената - защото не му се гледат на***** неща!!! :)))))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e8dbba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Авторке, ако мъжът е любовник на място, жената със сигурност получава оргазъм всеки път. А що се отнася до симулирането - да го правят гъските, на които не им пречи да се примиряват. Аз не съм симулирала, а съм казвала в прав текст. Отначало казвам какво ми харесва и какво не, ако не възприеме - натъртвам, ако пак не възприеме - казвам му, че явно няма желание да подобри нещата, а аз нямам желание да я карам все така. И последното, което ме вълнува, е егото му.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0a5cacf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   До №43- за съжаление не съм безполова, а за голямо мое нещастие съм се родила жена. И между другото мен никога не са ме вълнували грижа, мекота и да бъда майка, да не говорим, че има много по-хубави качества като твърдост, сила, непоколебимост и т. н. Ето това са хубави качества, а не някакви лиготии и превземки, които жените пригежават в изобилие- не разбираш ли, че сме създадени така, за да се харесваме на мъжете-затова сме слаби, затова сме нежни, затова нас ни чукат и това страшно много ни прецаква!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: afb936f024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Аз съм 43. Не, мила, абсолютно нищо не разбирам от нещата, които говориш. Ако е вярно, че сме създадени да се харесваме на мъжете, то аз не виждам нищо лошо в това. Това си е игра на природата, чието предназначение е да се създава здраво и устойчиво поколение. Но това е само биологичната страна на нещата. Чувствената е съвсем друго нещо и за мен тя е върха на всичко, което може да се случи в един женски живот. Никога не ми е минавало през ум да се чувствам прецакана, защото мен ме чукат (Господи, колко грозно се изразяваш, аз го наричам правене на любов с любим човек). Напротив, чувствам се като храм, удостоен с велика чест, в него да се зароди и узрее живот. Носила съм трите си бременности с гордост, изтърпявах търпеливо всичките им телесни неприятности. Виж, става дума за два напълно противоположни светогледа. Ние никога няма да намерим общ език, просто, защото гледаме на нещата от съвършено различен ъгъл. В това няма нищо лошо, хора всякакви. Аз искрено ти съчувствам, че нямаш сетива, с които да усетиш благословията да си жена. Природата наистина понякога греши.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0a5cacf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   То не е въпроса да търпищ, а да живееш добре- и точно това на мъжете им е спестено- всичките неприятности и гадни усещания на жените

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a7fd49db35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Брей на каква тема попаднах? От преди четири години но женското мислене и днес още е подвластно на феминизма. И какви женски фантазии в коментарите само? Жената била най-силното нещо на земята, можела да ражда колкото деца си поиска, пък мъжа неможел. Можела да пребие мъжа, а той от срам не можел да се оплаче? Такива смешни глупости не бях чел до сега. Явно женските фантазии са безгранични.
Авторке! Правилно си поставила въпросите си в темата, само че женските отговори тук са с феминистична насоченост, изключваща природното превъзходство на мъжкия пол. През миналия век нещата бяга прости и лесни за "логаритмуване". Всички знаеха че женският пол е всячески по-неможещ в сравнение с мъжкия, и за по-лесно се наричаше нисш пол, а мъжкият висш. Това дава ясен отговор на всичките ти въпроси. Мъжете, усещайки превъзходството си над жените още след пубертета, решиха да им спестят угризенията и чувството за женска малоценност, като решиха да им дадат право да гласуват, за да разберат женските нужди и да облекчат живота им на жени, в неизгодното за тях положение, наложено от природата. Женските недостатъци са многобройни в сравнение с мъжките предимства. Предимствата за жените които тук феминистките изброяват, са в същност недостатъците им. Мъжът днес е освободен от всичко, което преди му е било задължение и може да прави каквото си иска без да мисли за отговорност към семейството. Най-вече, не е длъжен да се грижи морално за жена и деца! И на 80 години, пак може да заплоди жена, която ще не ще ще роди, ако е способна. А жената след 45 години си остава само с мечтите за рожби, с инвитро-надежди, където над 90 процента от новородените са с увреждания (малформации и синдром на Даун). Феминизмът е породен от женска завист към мъжкото съвършенство. Техническият прогрес и преди се е движил, и сега пак се движи от мъжете. Има сентенция такава: - Светът е мъжки! Създаден е от мъжете, и е за мъжете. Дори и феминизмът е мъжко творение, което е пак в услуга на мъжете. Лошото е, че днес феминистките "литнаха" много на високо, и на мъжете ще им се наложи да ги приземят отново. Правата и привилегиите, които мъжете им дадоха, може пак да им ги отнемат, ако се продължава с женската безпардонност и безобразия с овластяването им. Няма такова нещо, жената да е над мъжа! Винаги ще е обратното, защото иначе ще е в противоречие с природните дадености. А на тази феминистка дето е изредила тук куп глупости за женските превъзходства ще кажа:
1. над 90% от жените са с целулит, което е грозно и вреди на здравето им, понеже е свързано с ненормалното кръвообръщение и много по-мазните им тела, и забавен метаболизъм, което при мъжете го няма!
2. Месечният женски цикъл е мръсно и гнусно нещо, което е неприятно за околните, но пък е гаранция за женска плодовитост, и е единственият "недостатък", от многото недостатъци, който мъжете намират за необходим. Много народи по света усещат жената като мръсно нещо поради месечния и цикъл, и не я допускат до свещените за общесвото места, за да не омърси с присъствието си провежданите церемонии. Не само на Атон, в над 100 туристически обекта по света и до днес жени не се допускат, имено по тази причина.
3. Физиологичните нужди на жената изискват специално обслужване, където при мъжете не е необходимо. Представи си зимно време в планината на излет. Само за да се изпикае, на жената и е нужно скрито място, и и е необходимо да съблече половината си дрехи, докато на мъжа му е нужно само определено място, за да напише името си в снега. Ами ако няма отъпкан път и снегът е над коленете?
4. Мъжът не можел да ражда!? ! А, жената без мъжко семе може ли? Без мъжко семе ще ражда само болести, а не вярвам "Светият Дух" да заплоди всяка жена, която изведнъж реши да ражда, и то само момиченца. :))) Мъжът отново е този който решава и разрешава на жената да ражда, ако я е харесал за майка на децата му. Мъжът зачева ако реши, а жената износва и ражда, ако има физическа възможност за това. За това сватбата е приятна мелодия за жените в миналото и сега, което значи че са избрани от мъжете. Днес благодарение на феминизма мъжете са освободени от това задължение, и голям процент от тях не желаят да се женят, а си живеят безгрижно живота до старост. Стар ерген двучи дори гордо днес. А, я да видим как звучи стара мома?
Авторке, много неща мога да ти изброя още, с които мъжете превъзхождат жените. Единственото нещо заради което съществуват жените на този свят, е способността им да раждат. Лошото е, че след "равенството" с мъжете, над 40% от жените загубиха тази си способност и станаха безплодни. Природата е определила два пола за човечеството, от които единият е по-съвършен (по-висш), и това е мъжкият. Равенство е невъзможно, и жените ще трябва да свикват и да се примирят с по-ниското стъпало в отношенията мъже-жени. Жената е щастлива, когато направи мъжа си щастлив. Тогава и той ще и отвърне със същото. И най-силната физически жена в света, е по-слаба от средностатистически физически силен мъж. А, да не говорим за силни мъже, спортно-тренирани в моята категория! Истинската сила на жената е нейната слабост. Когато я усети мъжът инстинктивно я покровителства и защитава с цената на живота си. Хората се раждат благодарение на двата пола, живеят и умират. Това е природен алгоритъм, чрез който човечеството продължава своя род!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 232f0a953c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Безсмислени спорове, всички сме и ин и ян, едно цяло, човешкият дух няма пол и се преражда многократно в различни тела, и мъжки и женски, така че всички сме били и ще бъдем и мъже и жени, точно затова в някои жени преобладава мъжкото, ако са имали повече такива прераждания и в някои мъже-женското поради същите причини, останалото са глупости.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker