Kъде да намеря добър дерматолог специалист ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Kъде да намеря добър дерматолог специалист ?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 5345 пъти
Здравейте. Аз съм момиче, на 21 години и страдам от акне от около 7 години.
До сега то беше само по тялото-по гърба, деклотето, раменете, но тази година излезе и по лицето ми. Отделно имам и някакви по главата. Отзад между косата и врата и в областта зад ушите, пак около косата, там излизат все на едно и също място, дори след дълъг период на утихване. И по главата пак по същия начин. Докато по лицето и тялото на различни места.

Това за мен е най-страшния ми голям кошмар, от който не мога да се събудя години наред... Ужасно е! Не знам каква е причината, дали хормонална, или друга и дали пъпките по главата имат нещо общо с тези по тялото и тези на лицето. Възможно ли е едните да са на хормонална основа, а другите някакъв друг вид? През тези години, в които съм се лекувала с изписани лекарства, никое лечение не е излизало ефикасно или продуктите, които съм използвала, за да съм по-точна. На гинеколог не съм ходела и не знам скъпо ли е да си направя необходимите изследвания, даже не знам какви хормони точно се изследват. Но при единия дерматолог, при който ходех каза, че нямало нужда, отрече твърдо да си правя такива изследвания, а мен постоянно ме притеснява мисълта, че ми има нещо от вътре и не може само с мазила да се оправя. Може и да не е хормонално не знам, но все пак не трябва ли и нещо за вътрешно лечение?

Обръщам се към вас, за да ви попитам, ако някой има такъв проблем, да ме посъветвате за добър, ама наистина добър лекар, които приема на сериозно проблема, защото аз на такъв до сега не попаднах, но много ви моля без реклами. Наистина не знам към кого да се обърна, затова стигам до такова място, въпреки че знам, че сайта е анонимен и може би модераторите няма да позволят да се посочват имена, но все пак рискувам с надеждата за съвет и помощ.... или поне да ми посочите град в който има наистина специалисти в тази област. Най-близо съм до Бургас и Варна, но не знам там как стоят нещата. Може би в София има по - голям избор, но ми идва много далеч, предвид обстоятелствата и финансите, въпреки това, приемам всякакви препоръки, стига да не са само реклама.

Аз имам стари петна от акне по тялото, кафеникави , за тях има ли нещо което помага? Предполагам някаква терапия, но не знам точно какъв вид, дали лазерни терапии, химически пилинг.. или нещо друго, не съм много запозната, за това искам и вие да изкажете мнението си, защото ме е страх, че лекарите ще се възползват от моята некомпетентност и ще направят така, че да се възползват максимално от положението в което съм.
От сега съм подготвена и знам, че борбата далеч не е лесна и са нужни много пари, време и търпение... Но искам да се информирам до колкото е възможно и от хора с този проблем преди да предприема някакви мерки. Ако е възможно да ме ориентирате и за цени, наясно съм, че ще са нужни не една и две процедури, но ме е страх много от нежелателни реакции, а финансово не съм много добре и не знам дали да се захващам, да не се окаже, че съм си дала парите на вятъра.
Затова отново казвам се обръщам към вас с надеждата някой да ми помогне със съвет от собствен опит и знания и да ме насочи, ако може към някои лекар и съответно подходяща терапия за за акнето и за тези петна, които са останали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6a5c41c504
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, не съм прочел цялата ти изповед, но бързам да дам кординати: най-добрия дерматолог в България е д-р Албена Ангелова в 23-та поликлиника в София. Търси в google тел. и имай търпение със запазването на час-най рано за след 2-3 месеца предполагам. Бебета и малки деца са с предимство и въпреки запазените часове са постоянни опашки. Няма начин да не ти помогне!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker