Понякога послушай сърцето си, а не съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Понякога послушай сърцето си, а не съвети
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2090 пъти
Хей, здравейте слънчеви хора! Искам само да ви кажа да обичате си живота си, да цените мнението на другите и понякога да пишете в този прекрасен сайт да поискате съвет! Харесвам сайта, дизайна му, структурата, идеята му, научих много неща тук, много време убих - не ме съдете, работата ми е свързана с компютри. Но и искам да ви кажа - не винаги обръщайте сто процента внимание на съветите на хората, а слушайте и вътрешния си глас. Има няколко фактора - хората тук не ви познават лично, не са ви виждали, понякога е невъзможно да дадат адекватен съвет; понякога малко засегнати и обидени, сме способни да преразкажем нещата никак не безпристрастно, да изкараме другия виновен, да преувеличим. Разбира се, ако се предаде цялата информация реално и искрено, такава опасност няма, защото трезво мислещите хора с опит веднага ще ви дадат хубав съвет. Но винаги има едно "но".
Точно тук преди две години влезнах, за да споделя моята история. На 32 години тогава, нещастно омъжена за мъж, който ме биеше и не ми обръщаше внимание. Споделих, че не работя, и започнахте да ме обвинявате, че "сама съм си го направила", че е криза и с безпаричието съм довела мъжа си до срив. Бивше гадже започна да ме търси - прочетох скорошна подобна история "Защо още ме търси" и пиша най-вече във връзка с нея. Всички ми даваха съвети да си гледам семейството и че онзи само искал да спи с мен. Да си намеря работа и да помагам на мъжа си. Намерих работа, но тормозът продължаваше, спрях да ви разказвам какво се случва и вие не бяхте в течение. Имах спестени пари и без да се поколебая, само седмица след жестокия бой (беше ми нужна, за да се възстановя), си взех билет и заминах при любовта на моя живот. До ден днешен сме заедно и живеем в друга страна, където сме добре и финансово, имаме си малко бебенце на 5 месеца. Обичаме се, помагаме си. Просто исках него с цялото си сърце и ми се случи!
НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЗА НОВ ЖИВОТ! ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d7cc20c29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не съм чела историята ти, но едно май си спестила - побоищата. Не вярвам мнозинството от хората да са те били съветвали да стоиш при мъжа си, който те бие!
Иначе - много се радвам за теб. Успех и още много-много щастие

П.П. Между другото, никой не задължава никого да следва съвети. Хората изразяват мнението си и толкоз. Решенията на човека и последствията са си лично негови. Като се замисля - аз съм правила винаги обратното на това, което са ме съветвали и роднини, и познати, и близки, и хората в сайта. Имало е хора, които на сила са се опитвали да ми наложат някакъв път в живота и не са успявали, но и трудностите, и успехът са си за моя сметка. И тъй като днес съм успял човек, никой не смее да ме съветва, но когато хората искат съвет - казвам си мнението. Кой, каквото прави - за него си го прави иначе. Съветниците не поемат никаква отговорност, решенията се носят от самият човек.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3335979d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А на мен ми е чудно как омъжена си заминала, че и дете имаш от друг мъж, не законния...
Нищо де... Предполагам си се развела. Бъдете щастливи много дълго време :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker