Как и къде мога да си намеря среда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как и къде мога да си намеря среда?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1912 пъти
Преди известно време попаднах на този сайт и от скука ли, от любопитство ли, започнах да чета историите тук. Коментарите към тях също ми направиха впечатление. Личи си, че са писани от разумни и умни хора (повечето) и съветите са доста добри, даже професионални. Така и аз сега се реших да напиша за моя проблем и да поискам съвет.

От скоро живея в нов град, на 24 години съм, жена, и предполагам се подразбира - не познавам почти никого. Имам приятел, имам двама-трима колеги и с това се изчерпва социалният ми кръг. С него - човекът, с когото живея почти не излизаме никъде, рядко се случва да попаднем сред хора, макар че той има доста приятели. Аз нещо не успявам да се сближа с неговите приятели, дали защото повечето са мъже, дали защото нямаме общи интереси и допирни точки или нещо друго, но разговорът не върви и общо взето дори когато изляза с тях, ми е скучно, напрегнато и не се чувствам особено на мястото си.

В родния ми град не беше така, имах много приятелки и познати с които излизах и съм свикнала около мен да има хора и да има с кого да обиколя магазините, да отида на кафе, да поклюкарствам.... сега няма и ми е много самотно. Намирам си индивидуални занимания, основно четене на книги, готвене, гледане на филми, но някак си не съм щастлива така. Работата ми е изцяло пред компютъра, в офиса хората са свестни, но не излизаме заедно и това няма да се случи. Те са също от други градове, близки обаче и се прибират всяка вечер. Аз съм чак на другия край на България.

Приятелят ми е чудесен човек, разбираме се перфектно и като двойка всичко ни е добре, но аз имам нужда да общувам с повече хора, не само с него. Споделяла съм му и той ми препоръча да се запиша на някакъв курс. Това и мисля да направя, остава само да реша какво. Ще ми се да е някакъв спорт, понеже животът ми е доста заседнал.

От вас се надявам да ми дадете още предложения как и къде мога да си намеря среда и ако не някакви истински приятели, то поне познати с които да излизам и да общувам. Ако знаете някакъв сайт, някаква група, място, не знам и аз точно какво може да е, ще съм ви благодарна. Интересите ми са разнообразни и ме привличат новите неща, отворена съм за света. Само без секти, наркомански или сексуални сбирки и подобни простотии.

Благодаря на всеки, които ми отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f21f784c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "в офиса хората са свестни, но не излизаме заедно и това няма да се случи. " Отношенията ти с колегите ти трябва да останат на дистанция, с други думи само на колегиално ниво.

Запиши се на йога или аеробика. Иначе ако се запишеш на фитнес за един месец, примерно, и там ще завържеш запознанства с хората, които тренират всеки ден.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cf80ca8ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   дам, спорт е най-доброто решение :)
виж какво ти харесва и ако има такива занимания в града - почвай веднага :)
това което се случва при теб е нормално... няма как да е иначе :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8533d23518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зависи какъв тип човек си и дали си падаш по запознанствата като цяло. Защото има хора, които казват здрасти на непознат и го предразполагат сякаш са стари познати, но я има и другата крайност. Запиши се на някакъв курс, добре ми се струва, фитнес, йога, тренирай сутрин из парка или някъде където знаеш, че и други хора спортуват, например в Стара Загора Аязмото или в Плевен Кайлъка, повечето градове си имат някаква такава среда за туризъм и спорт. Предлагай на приятеля си да ходите на кино, на кафенета, по заведения. Прави си дълги разходи, заговаряй хора в магазина за храна, да речем. Има много варианти. Опизнай се с колегите си, предлагай им да пиете по едно кафе през почивката, или след работа. Фейсбук е сайта с най-голяма социалност, но пък е малко трудно там да се сближиш със съвсем, съвсем нормален човек. Има ужасно много варианти, просто се отпусни малко и не се притеснявай от чуждото мнение. До 1 година всичко вече ще ти е по-спокойно и ще имаш доста повече приятели, просто етап.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker