Хора като мен не бива да се раждат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хора като мен не бива да се раждат
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2816 пъти
Само ви моля да не ме съдите и упреквате, защото моето тегло хич не е леко.
Смятам, че мъжът и жената не са създадени случайно на този свят, те са като положителният и отрицателния магнит, привличат се, а отрицателния с отрицателния, както положителния с положителния магнит се отблъскват.
Щом е така не разбирам защо е нужно на света да се рждат хора, които не могат да се плодят като например хомосексуалните, защо трябва да живея като няма да оставя мой ген след себе си?
На 23 съм и съм родена в женско тяло, татко ми е казвал, че като малка, когато мама ме е обличала аз съм плакала и съм казвала не искам рокличка, искам панталон, от малка някои мои връстници са ме наричали мъжка дона и още от малка съжалявах, че съм се родила жена.
Не искам да раждам, и то категорично заради болката от раждането, на 23 съм и съм още девствена, не че няма с кого да го направя, но момчетата не ме вълнуват, а и също ме е страх от болката при разкъсването на ципата вероятно ако бях хетеро нямаше да е така.
Влюбвала съм се в много момичета, те ме карат да треперям от глава до пети, когато ги зърна даже в момента съм влюбена в едно момиче повече от година и полвина, с мисълта за нея ставам, с мисълта за нея лягам, мисля за нея всяка секунда, всяка минута мога постоянно да я целувам, без да се спра, а за мъж не съм мислила въобще поне от 10 години.
Ако бях мъж с този мозък, в който съм в момента щях да имам активен полов живот с момичетата и след време щях да създам семейство с мой ген, женско тяло с мъжки мозък, и мъжко тяло с женски мозък е наказзание, гавра на природата с нас от опит го казвам.
Може би си плащам минали грехове, може би плащам чужди грехове, не знам не вярвам в операциите ''смяна на пола'', не вярвам, че след нещо подобно от мен въобще ще става човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: c485c19445
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я стига глупости - пълно е с такива жени като теб, но вместо да мрънкат и да се самосъжаляват, те заемат отговорни постове - в държавата, в армията, във фирмите. Канцлерката Меркел е подобен човек. Е, зависи дали при теб и поведенческият център е мъжки - т. е. дали се държиш и чувстваш като мъж, но по принцип жените като теб са много успяли.
Пълно е иначе в интернет с бисексуални и хомосексуални жени, потърси си приятелка. Колкото до късането на химена - не боли. Всяка менструация боли много повече. Можеш да си го отстраниш и от гинеколог, но по принцип и една краставица стига, така да се каже.
От болката от раждането се страхуваме и хетеросексуалните жени. Доказателство е бумът на цезаровото сечение, но действително - защо сама се ограничаваш. Живеем в 21 век и дори не е необходимо днес една жена да ражда - има хиляди други начини човек да се докаже и реализира.
Много драматизираш и се правиш на интересна. Да си хомосексуален човек не е нищо необикновенно и осъдително. Ти си човек като всички други и не чакай другите да те приемат, преди ти самата да го приемеш. Пълно е с жени навън, които поради една или друга причина не искат да бъдат повече с мъже или са като теб хомосексуални. Ползвай мрежата и ще си намериш спътница в живота. Концентрирай се върху реализацията си в работа и учене и се стегни!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f732120bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Самият факт, че се замисляш за това как няма да имаш семейство и че не харесваш рокли, доказва, че мислиш като жена. Така, че не виждам от какво се оплакваш. Определено не си с мъжки мозък. А и смисъла на живота не е само размножаването. Васил Левски имал ли е деца? Не, нали. Обаче е останал в историята като най - великия българин и е направил много повече от някой хора, които имат деца.
*Д*

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 470191c9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не си мисли такива неща! Природата не те е създала напразно. Има хора с много по-тежки съдби. Знам колко ти е трудно и на теб, няма как да не ти е трудно след като си стигнала до подобни изводи относно съществуването си, но не си единствена на Света, има много други като теб. Дори да си с хетеросексуална ориентация живота ти пак може да бъде изпълнен с трудности и неволи, но не може човек да се отказва от живота си толкова лесно. За всичко е необходима борба. Нормално е да има хора, които не те толерират и не разбират напълно твоята сексуална насоченост. Все пак трябва да признаем, че стандартното съжителство е между мъж и жена, така е било векове наред и все още продължава да е така. Не можем да загърбим този факт, нямаме право. Но никой не заслужава да живее с мисълта, че не е трябвало да се ражда, това е твърде жестоко. В крайна сметка никой не може да те промени. Ти си такава каквато си. Бъди себе си! Знам, че в твоето положевие това е изключително трудно, но може би твоята житейска мисия в живота е такава. Понякога човек трябва да се радва и на не чак толкова приятните неща от живота, защото приятни или не те са си част от нашия живот. Приеми се такава каквато си и не страдай повече. Бори се, бъди силна! Повярвай ми, имало е за какво да се раждаш, ако е нямало изобщо нямаше да си се родила.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f3eaed5d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
не разбирам какъв е проблема..
за операциите - и аз съм на същото мнение..
щом харесваш жените - КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА???

Намери си момиче и БЪДИ щастлива такава каквто БОГ те е създал - не се измъчвай.. защо си такава... защо точно ти и т. н. явно има защо, но ти няма как да разереш колкот и да се питаш :)

УСпех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7e2928a9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много умен коментар 1. Малко е остричък, но пък казва истини. Вместо и аз да се изказвам, прочети го пак. Канех се да ти кажа същото.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f176d9d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здрасти ти си транссексуална и аз във подобно положение, бих те разбрал и изслушал търси други хора като тебе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: caf084ef79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт Авторката:
Лелеле, не мога да повярвам, като чета коментарите, радвам се и ми е приятно, че има толкова добри и зрели хора.

НОМЕР 3, благодаря ти за съветите по думите ти, усещам, че в живота може би си много добър и леснораним човек би ми било приятно да се запознаем, да общуваме, но май няма начин това да стане.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b1fb0a4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От всичко, което си казала, си права само за едно нещо - че операцията не може ти смени сексуалността от хомо на хетеро.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 19e01e3070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всичко е заради миналите ти прераждания, впечатления които остават в самаскарната решетка около сърцето. Когато ги разградиш няма да си нито мъж нито жена...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2c5d67943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм от предишните теми номер 6 това пак е писано от тебе авторе на смяна пола или вечен затвор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker