Какво искате от живота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво искате от живота?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2427 пъти
Искам просто да споделя едно мнение. Мисля че хората са нещастни. Тук чета постоянно теми за проблеми вкъщи, проблеми с приятели, със самочувствието и всякакви други гадости които смазват човек. Любов и страст това мисля че решението на този проблем, това искам да открия и аз. Просто човек трябва да има стимул за живот и мисля че тези две думи го дават. Говоря за нещо което усмися животът ви. Дали било спорт, изкуство, наука, някаква кауза или даден човек. Нещо което бихте дали живота си да го имате, да го довършите или просто да сте номер едно. Това е нещото за което си мисля в последно време и просто реших да го споделя тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6e1a7cae93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хармония, любов, щастие.
Не искам да съм богата, не искам скъпите коли, имоти, дрехи и бижута. Искам всички любими хора да са до мен. Да се махна от България го направих още преди 7г. и не защото мразя страната си-мразя държавата ни... има разлика. Иска ми се да си построим със семейството една дървена къща на по спокойно място за живеене и да си изуча специалността за да си намеря стабилна работа за в бъдеще и надявам се когато някой ден създам семейство да мога да предоставя спокоен живот на децата си. =)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 587c674ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Грешиш авторе, всеки човек си поставя цели в живота. Повечето си поставят дребни житейски цели от матерялен характер, които като постигнат, след тях идват нови и нови, по -големи и по трудно постижими. Идва момент в който човек вижда, че си поставя непостижима за условията на живота си цел и тогава се отчайва. Ето от там идват проблемите на хората.
Замисли се средно статистически българин иска поне веднъж годишно да си позволи почивка в чужбина, но като живее на квартира и е на под 500лв заплата това е невъзможно. Българинът който може да си позволи почивка на море и екскурзия в европа иска десетина дни на бора бора и кайен. Докато средно статистическата ромка никога не й идва на ум за море, кайен или египетски пирамиди тя желае да има собствен дом и децата й да са нахранени.
Любовта и по точно страстта са нещо мимолетно, което е свързано както с възрастта така и с душевното състояние на човека. Как си представяш двама старци със страстна любовна връзка и над 30 годишен общ семеен живот, който да имат само любовта си и нищо друго и да се чувстват щастливи? ! Биха ли били те щастливи?
Постигнатите цели не се оценят за вечни времена обикновенно най-много след година ги приемаш за даденост, поставяш си нови и нови цели обикновенно от матерялен или любовен характер /това което ти липсва да се чувстваш щастлив/. Колкото и страстна любовна връзка да имаш сметките трябва да се плащат, нужно ти е жилище, автомобил, после пари за почивка. Ако все пак притежаваш всичко това, пак няма да се чувстваш щастлив, защото ще започнеш да искаш нещо повече, вече панелката няма да е удобна, ще искаш къща в Париж и по луксозен автомобил и и и и и...
Извод: човешкото око насищане няма!
Реално погледнато ти искаш страстна любов защото я нямаш и мислиш, че другите имат вечна такава.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 974e83fb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какъв е смисъла на темата?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f561a8fef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз искам хората да бъдат по-добри!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46dd5917e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз бих искала да имах нормално семейство, бих искала собствената ми майка да не ме мрази. Искам да си намеря човек, с който да създадем семейство - да се подкрепяме и уважаваме, искам да имам поне две деца. Искам да се почувствам щастлива и обичана.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ec04f7a461
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искам да постигна лична свобода. А какво е свобода - това е всичко което е хубаво. Не искам да лягам в 10 часа при положение че не ми се спи за да стана рано сутрин въпреки, че не ми се става, за да отида там, където не искам. После 8-10 часа някакъв си човек да ми диктува какво да правя а аз да си мирувам и така всеки божи ден. Не знам точно по какъв начин мисля че той не е един единствен но аз просто искам да съм свободен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9109ae9c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не е само пари, а да има и истински чувства. Станали сме като безчувствени създания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker