Имали ли сте предчувствия за минал живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имали ли сте предчувствия за минал живот?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3636 пъти
Искам да питам имали ли сте предчувствия какви сте били в минал живот, картини не точно, някакви усещания, смътни картини...
Аз имах, но не зная наистина това може ли да бъде, да не е само измислица на мозъка, но е чувство силно?
Споделете...
Мозъкът -измислици ли създава, искала съм да видя повече, но не мога.... само спомен от дете... и то детския мозък сигурно е по-съвършен, казват че инстинктите и много неща са по -развити, после се губят

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6473b476c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Няма минал живот. Живей днес и сега, защото това е първият ти и последен живот. Не го пропилявай с глупости

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f6a3c9688
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм си мислила за това, понякога когато стане нещо лошо или хубаво или просто водя някакъв разговор в даден момент ми се струва познато, изглежда ми така всякаш съм го правила и друг път, обяснявам си го с това, че съм го сънувала или че наистина може би има прераждане и водим един и същ живот, много е странно.
Говорили сме си с приятелки и те казват, че им се е случвало същото. Лошото е че се сещам след като е минало вече
Не знам и аз не мога да го обясня това стувами се че няма смисъл, но както казва номер 1 живей си живота, остави мистерията, няма как да я разгадаеш, никои не може

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f90d6c1423
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   да, всеки има под една или друга форма. Колкото повече време прекарва на замята в ново тяло и настояща реалност, по-забравя, ( не изцяло) защото това което трябва да преоформи към добро от минал живот непрекъснато се обажда и напомня за себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 58b7cb70ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Някои от нас имат минали животи, а други са за първи път тук, трети пък са за последен, четвърти пък са имали предишни животи, но на друга планета.
Програмирани сме да забравяме, така както сутрин щом се събудим помним съня, до обяд сме го забравили, така и докато се научим да говорим вече сме забравили предишния живот.
Щом нещо, по висше от нас ни е програмирало така, може би така трябва да бъде. Живей си живота, това което трябва да знаеш, ще ти бъде поднесено.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2c3188a34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първо, не е ПРЕДчувствие за нещо отминало, навярно имаш предвид СЛЕДчувствие :).
Второ, всичко, което човек получава като съновидения или необясними "спомени" може да са телепатични сигнали от други хора, на които в момента нещо някъде се случва или им се е случвало. Може дори да получиш телепатичен сигнал от човек, който си мисли за даден филм или книга.

Имала съм кошмари в най-ранните детски години, когато дори телевизия още не съм гледала - сънувах странни селища, които никъде не съм виждала, сънувах че тичам през гора, а зад мен някой ме гони и съвсем истински усещах, как забива нож в гърба ми и умирам в мъки.
Много време си мислех, че това е някой мой отминал живот, но по-вероятно е в другия край на света някой действително да е бил гонен и убит по този начин. А когато човек е в екстремна ситуация - тогава телепатичните сигнали стават много силни и тогава могат да ги уловят случайни хора.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e2991a4070
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен има минали животи. И на мен ми се е случвало доста често да сънувам места, на които никога не съм била, но са ми много познати. Сънувам често един квартал, как отивам там, а в този живот никога не съм била на това място. Бях сънувала доста често и една болница в гората, след това едно място, на което отново никога не съм била. Странното е, че тези места ми се струваха много познати, все едно съм живяла там. Имаше една книга, не си спомням коя беше точно, в която имаше едно упражнение да се видиш в миналия си живот. Аз не вярвах в това, мислех го за глупости, но реших да го направя. Изпадаш в медитация, и след това от само себе си ми се яви картина на някаква жена в по-минала епоха, беше в старинна къща и седеше на леглото. Сигурна съм че не съм си го въобразила, защото се отпуснах и сякаш картината сама се появи. Не знам, но със сигурност има нещо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ad1be42438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виждам че повечето говорите за Дежа Вю така се нарича това чувство което изпитвате сякаш вече сте преживяли дадена ситоация. Аз като дете често имах такова нещо даже бяха мн силни ставаше ми лошо и дори съм препадала от дежа вю. Сега вече не ми става така сигорно съм го израстнала. Даже в последно време усещам че дадена ситуация не я изживявам за 2 път а аз пр 3 4 и ми става мн криво

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ac31ddccc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Автор:Номер 7, може ли като се сетиш за тази книга как се казва автора, или част поне от заглавието да ми я напишеш. Искам да видя дали съм била с 1човек в минал живот, който сега много ми напомня на човек, който съм сънувала като дете, а тогава не го познавах изобщо..

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 77d9a836ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм се подлагала на хипнотична регресия, и от нея разбрах, че съм била в Древен Египет - жрица, отровена от врагове / съперници за власт и влияние ; индианка - дъщеря на шамана, убита от европейските нашественици ; в Средновековна Европа - обвинена в вещерство, и изгорена на клада; и последния в някакво сибирско село - шаманка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7f850fcf8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тъжно е колко хора са успели да убедят в религията на "материализма"... Иначе към авторката - съмнявам се че можеш да си спомниш кой знае колко детайли, особено пък конкретен човек. Нали се сещаш, че той ще изглежда по напълно различен начин в тоя живот... Всичко е много мътно, по-скоро ще е от типа да видиш някоя държава и да си кажеш - културата ми се струва много близка. Или да чуеш някаква музика и да се сетиш, че много харесваш даден инструмент. Или пък да видиш бойно изкуство и движенията да си сторят странно познати. Или пък дори във взаимоотношенията си да постъпваш по специфичен начин, без да знаеш точно защо. По-фини са нещата, и особено с възрастта тотално се забравят и омешват. Трябва тези неща да се наблюдават при малките деца, но за съжаление 99. 9% от родителите са некомпетентни, особено по тоя въпрос, и пропускат възможността да разберат детето си и да му помогнат то да се разбере...

Така че, не - не са фабрикации на мозъка, по точно мозъкът е този който те отдалечава от тях. Виж ако отидеш на регресия, за да разбереш някаква конкретика, според мен много е вероятно да се окаже фабрикация. "Хипнозата" в която те вкарват е много повърхностна, и не изключва фантазиране, така че лично за мен това е опасен метод да си утвърдиш самозаблужденията...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker