Как лесно може да те замотае животът... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как лесно може да те замотае животът...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1990 пъти
Много странна е моята история и проблема е, че не мога съвет да искам на никого когото познавам поради естеството на проблема.

Та на кратко ако мога да опиша ситуацията, уча си цял живот, с жени не се занимавам много и в училище и в университета, не че въобще не се занимавам, но слаба работа, завършвам унивеситета и след няколко месеца почвам работа, нали до тук добре : ).

Та от скука през тия няколко месеца, в които не работех се ровех в нета доста и бях написал нещо в един много прочут сайт български - от сорта на това, че бих дарил материал на жени, които искат деца безвъзмездно (наистина не си търсех секс като го пуснах тоя коментар (знаех че ще са по-възрастни жени, по които по принцип никога не съм се заглеждал), а просто съчувствие изпитах към няколко коментара на жени, които искат деца пък си нямат мъже, а в клиниките много пари искат, та идеята ми беше да давам в чашка материал като анонимността да се запази).

Истината е, че и малко се бях депресирал след университета и без работа, малко си мислех че и нищо няма да стане от мен и може и без деца да свърша и да се загуби кръвта един вид.....

Та стана контакта с една жена (аз работех вече, не ми беше толкова черен света, но беше много симпатична жената и реших да помогна), от начало всичко по план нали, аз съм си донор и това е, за секс не ставаше дума, тя е с десетина години по-голяма, много добър човек, успяла жена, за нея си работи, много пари не изкарва, но определено над средното и доста интелигентна.

Та на кратко сближихме се, правим секс сега, общо взето се разбрахме, че може да виждам детето като стане (ако стане), знае че няма да остана до нея, казах и че си търся любовта (от което малко я заболя, защото наистина добре се разбираме и ходим често заедно на различни места, ставало е и въпрос да се съберем, на което съм се чудил само как да се измъкна), приятна ми е компанията й, обаче ми трябва някоя на моята възраст, а и не съм влюбен в нея... тия връзки с по-младите мъже са малко кофти, няма как наистина като мъж да се почувствам като е толкова голяма и изкарва повече от мен- не описвам всичко с подробности, защото много дълго ще стане.....

Та ясна е ситуацията, дете ще имам, но трябва някак в тайна да остане, на наще не мога да кажа, ще ме убият сигурно.

И си мисля от една страна помагам за живот да се създаде, това е доста хубаво нещо, ако не бях аз тя щеше да пробва с клиники (дори е пробвала един път точно преди да се запознаем), пак нямаше мъж да има до себе си и доста пари щеше да даде. Но от друга страна ме е страх, че като стане това дете много отговорен ще се почувствам и ще трябва да се грижа и аз за него, тя ми казва, че нищо няма да иска от мен и всичко ще е по мое желание (да го виждам от време на време и да знае това дете кой е баща му).

Струва ми се обаче, че ще ми е доста голямо бреме това, като срещна жената, с която искам да направя семейство как да кажа за това нещо, а да не кажа не върви, ще ми тежи си мисля и все ще имам в главата си чувството, че крия някаква тайна...
А ако споделя как би реагирала една жена, би ли сметнала това нещо за безотговорност?

Наистина искам някакъв съвет стойностен, защото просто няма човек, с който мога да споделя...
Интересно ми е как хората биха погледнали на нещата, естествено, че една част от хората (има си хора дето обичат да критикуват) бързо биха ме оплюли : )
И така, седя си понякога и си мисля, колко бързо може да те завърти живота....

От начало си мислех, че нещо полезно ще направя и ще помогна, наистина се смятам за добър човек, не мога никого да обидя и тн. , но понякога като се замисля и започвам да имам чувството че цял живот виновен ще се чувствам от цялата тая работа, спрямо нея и детето най-вече, макар че тя ми казва че ще ми е благодарна и не очаква нищо повече... и тя е доста добър човек и още по тежко ми ства, че не мога да и дам повече.....

Може би сега като четете и се чудите що за човек съм от историята дето споделих, ами не съм бил лигльо никога, винаги малко по-сериозен от средното, отговорен човек съм и добър, а като недостатъци, може би малко мекошав, не си гледам моя интереса винаги и малко идеалист си падам, но без определена кауза : )

Може би си знам, че няма как някакъв много добър съвет да получа, защото е сложна ситуацията и цветна, а не черно-бяла, но имам нуждата да споделя, а и след някой коментар може и повече да ми се избистри ситуацията, защото сега колкото и да мисля, не мога нищо да измисля....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4a588c2c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори неща да коментирам..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c4da8d9c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dc3bdc836f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не се притеснявай. Искам да си спокоен. Много ти съчувствам. Много добре знам какво е живота да те завърти така, че да се чудиш откъде ти е дошло. Работата вече е свършена, не се дерзай! Аз ти предлагам да виждаш това дете и то да знае кои му е баща. Няма значение каква е била ситуацята, какво можеш да дадеш и какво не, важна е близостта и любовта, която чувства едно дете. Детенце, когото има на кого да каже Татиииии и да чака с нетърпение да го види. Колкото до бъдещата ти любов, искренно се надявам да попаднеш на някоe прекрасно момиче, няма защо да и стане убидно. Това е твое решение, минало е, и си направил добрина. Това е похвално, много е глупаво да премисляш дори варянта да го криеш и да лъжеш. Това е нещо, от което не бива да се срамуваш. Искренно се надявам да се почувстваш добре. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4e6c5ea5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живота го завъртял? !? ! Ти самия си се завъртял и увъртял в голяма простотия.
Наистина е благородна кауза да помогнеш в такъв момент на жена, която не е намерила мъжа или пък съпругът и не може да я дари с дете. За това хората са измислили банки за сперма, за който можеш да разбереш, чрез интернет (да не правя реклама аз), ако разбира се те интересува.
Физическите данни на кандидат-осеменителите са показани в специални албуми, по които двойката избира. „Трудът” им се заплаща и на месец кандидат-бащите могат да си докарат към 100-120 лева над доходите си. Осеменителите задължително трябва да са здрави и преминават през изследвания за наличие на хламидии, СПИН, сифилис и различни наследствени болести. Порциите сперма се замразяват, държат се в специална банка и когато се появи семейство със съвпадаща кръвна група или подобни външни белези, се използват. Брачната двойка подписва декларация, в която е записано, че при евентуална смърт на майката мъжът и неговите роднини не могат да се откажат от детето. Биологичният баща от своя страна подписва документ, че по никакъв начин и повод няма да търси своите биологични потомци и няма да предявява никакви изисквания към тях за в бъдеще.
И така мисля, че и ти е трябвало да постъпиш, вместо да предлагаш сперма на "промоция"!!! Така и ти и жената, която си оплодил щяхте да си спестите всичките главоболия. Ти в стремежа си да направиш добро си постъпил много безотговорно!
Страшно ми е странно да те съдя за такова нещо, при положение, че в днешно време е пълно с всякаква информация, която те интересува и си можел да не си в това положение.... Обаче ти бързаш с всичка сила да правиш добрини, без да си осведомен изобщо какви варианти имаш за това!!! В 21 век живеем бе да му се не види, хората са ти го измислили, за да ви улеснят живота а вие продължавате да си го усложнявате.
Както и да е... вече си пред свършен факт. Стегни си гъза и поеми поне малка отговорност за действията си. Дори сега да нямаш възможност за дрешки и играчки, отменяй жената в отглеждането от време на време. Дори за един следобед... Бъдете приятели с майката и с детето, не лъжете никой и Недей да криеш детето, а кажи на родителите си и след време на жена си какви си ги сътворил на младини. Детето няма да е виновно, че родителите му не могат да си организират живота!
Може да ти се струва безнадеждно, но в край на сметка, в живота всичко се нарежда рано или късно. Колкото и невъзможно да ти се струва сега.
Пожелавам ти късмет, от който наистина имаш нужда, повече акъл, за да не забъркваш себе си и другите в повече каши и една истинска любов, която да ти даде стимул да се усъвършенстваш повече :)))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d6d34fb9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пич. не се занимавай, ти луд ли си? ДЕТЕТО има нужда от двама родители и много любов! Какви са тея глупости!? !?

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d6d34fb9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич, я се стегни, какви са тези простотии - а правиш деца наляво надясно? ДЕТЕТО има нужда от ЛЮБОВ и най-добре 2-ма родители!! Това не е като да подариш кученца на гаджето и отвреме на време да ходиш да го разкарваш на полянката! Помисли за детето преди да се правиш на милостив и всепомагащ... Нямам думи!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 78abe01cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само да разясня, детето още не е станало, жената е на възраст в която не стават лесно тия работи(35-40), общо взето трябва и да се бърза, иначе може и без дете да остане(лекарска диагноза). Ако трябва за всеки опит на клиника да се плаща, трябва кредит да тегли и тн.
Не разбирам кое точно не е за коментиране... такъв е живота, може да се случи на всяка жена, да не си намери сериозен мъж дето да иска деца.
Веднъж малко се бях разколебал и няма да забравя какво ми каза- не знаеш какво е да си жена и колко е страшна мисълта, че никога няма да си имаш деца.
Общо взето не ме интересува чак толкова много хорското мнение(може би само мнението на родителите ми ме притеснява), щом съм се навил за това нещо, за много хора ще е голям резил и тн. , но аз наистина не виждам защо да не помогна да се роди още едно българче, въпреки че ще ми се усложни живота до някаква степен. Хората които живеят егоистично и не раждат деца за мен не са по-добри или по морални...
Сега не се оправдавам или нещо подобно, просто обяснявам гледната си точка, има много такива и е хубаво хората да обяснят кое точно не е за коментиране все пак, тука има много по - ненормални теми които са си коментирани въпреки всичко.
Не смятам, че темата ми е просташка за да се коментира по тоя начин.... но пак това си е моето мнение и не ангажирам никого с него.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e8e3c81dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се самосъжалявай! Вече е свършено, номер 3. ти даде страхотен съвет. Послушай го :)
Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 216f239f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво толкова бе, да му *** *******... Не знам аз ли щото съм мъж, че не виждам нищо лошо в това, или точно защото наистина живеем в 21-ви век. Този век не е само на великите технологии като.... да пъхаш бурканчета сперма в хладилник, ами и на по-широкоскроените взаимоотношения между хората.

Първо, жената е права - не й остава много време да си роди детенце.
Второ, това детенце, още докато се развива в утробата й, ще й бъде най-скъпото. Откъм любов, грижа и внимание, то няма да страда и ще получи много повече, отколкото други деца с двама родители, но в нещастни семейства.
Трето, жената има солидни приходи, доколкото може да се разбере от темата. Отново, детето няма да страда от тази страна.
Четвърто, освен че познавам жена, чиито приятел я изоставил веднага щом разбрал, че е бременна, но въпреки това тя си родила детенцето и си го отглежда в момента (станал е едно прекрасно момче, много ме кефи като характер), собствения ми баща и чичо ми са израстнали без майка в живота си. Вярно, споменавал е липсата на майчина милувка баща ми, но това не му е попречило да успее в живота си, да създаде солидно семейство и деца (сред които и аз).
И последно... какво ви кара да мислите, че няма да си намери мъж, който да бъде с нея?

Преди някой да каже, че това не е същото и че този мъж няма да е биологичния татко на детето. Я се замислете колко деца има в сиропиталищата, за които най-съкровенната мечта е да дойде семейство и да ги прибере, които да наричат мама и татко, пък макар и да не са им истинските родители!

Според мен няма нищо срамно в такова нещо. Няма нищо за криене, както пред родителите ти, така и пред бъдещата ти жена. Ако жената не иска да го приеме това, прав й път, барем попаднеш на по-интелигентна следващия път.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e9ae1e6dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С голяма мъка прочетох историята!
То бебе няма още, той мисли как ще казва.
Не слагай рибата преди тигана, момче!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker