Кросдресинг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кросдресинг
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 7321 пъти
Здравейте! Интересен ми е въпроса какво мислите за кросдресинга, или по-скоро има ли разбиране по темата и до колко? За непросветените – кросдресинг е явление, типично за онази част от мъжкото съсловие, при която женската част от личността е доминираща и това е изразено със склонността, харесването и практиката да се обличаш като жена и да харесваш това.

На мен лично много ми харесва. За това може би майка ми има вина до голяма степен, понеже като малък, тя често ме обличаше като момиче. Израстнах без баща. Мама ме обличаше в роклички, слагаше ми корделки и ми се радваше. Аз нямам братя, или сестри, а мама е искала момиченце и може би заради това още в детската градина ме обличаше като момиче. Само в къщи, естествено. Правеше това само докато бях много малък, после спря да го прави, но на мен явно много ми хареса и продължих да го правя и сам (тайно), а това вече е повече от 30 години (на 35 ще стана скоро). По принцип винаги съм бил мамино синче, момчето на мама. А и тялото ми винаги е било доста нежно и крехко, много повече от нормалното за мъж, женствени ръце, едни такива меки и нежни, с тънки пръсти и малки длани и нежно и сладникаво лице. Още от мъничък съм си такъв, много нежен, и имах много женствени маниери, дружах само с момичета, мразех момчешките игри, колекционирах носни кърпички, а момчетата колекционираха бирени кутийки, или цигарени.


Дори в една приятелка се събирахме и момичетата ме обличаха с женски дрехи, роклички, полички, дамски блузки и ризки, панделки, и ме гримираха, ей така, за забавление. И понеже съм женствен, с рокличка и грим и се превръщам в същинско момиченце. После пиехме чай и ядяхме сладки и си представяхме, че сме придворни дами на английската кралица и на мен си ми харесваше това. Играехме с кукли, преобличахме ги, шиехме и преправяхме кърпичките си като дрешки за куклите и се състезавахме чия кукла е най-красиво облечена. Повечето момчета, много ясно, ме мразеха и ми се присмиваха. В училище бях често обект на подигравки, наричаха ме женчо, педал, гей, путьо и всякакви такива, а понякога ставах и жертва на насилие, случвало ми се е да ме бият на няколко пъти, защото съм женствен.

Детството ми отмина отдавна, а с него и момичешките игри, но и до ден днешен обичам да се обличам като жена. Освен мъжки гардероб имам и дамски, с много и най-различни женски дрехи. Живея сам и това ми създава голямо удобство да практикувам на воля и без притеснение женските си навици. Естествено само в къщи се обличам, като жена и се гримирам, понеже ме е страх, че на вън може да ме пребият, има всякакви изроди. Експериментирал съм на два три пъти да изляза облечен, като жена на вън на разходка и се получи, никой не ме разпозна, че съм мъж, но като цяло се страхувам и предпочитам да не практикувам това, не ми е спокойно просто. Но в къщи ми е много спокойно и винаги съм облечен, като жена. Мъжкия ми гардероб е за на вън, а дамския ми е за вкъщи и с основание може да се каже, че дамските ми дрехи са домашните ми дрехи. Обличам се като жена, гримирам се, правя женски неща и се чувствам супер удобно и комфортно в женските си дрехи, сякаш съм си в кожата, другото ми аз е задоволено напълно.

Публикувам тази тема, защото ми е интересно какво мислите за кросдресинга. Смятате ли това явление за нормално и приемливо? Аз лично съм изчел много психологическа литература по темата и съм публикувал и писал в много чуждестранни сайтове за споделяне по този въпрос. Това явление в много страни се възприема от хората, като нещо напълно нормално, дори и от хора които не са кросдресъри. Но ми е любопитно българина какво мисли по този въпрос и публикувам темата в този доста любопитен сайт, с надежда за много мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5a79838edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че имаш проблем, но той не е в кросдресинга, а в това, че фетишът към тези неща те кара да публикуваш множество измислени истории във всички подобни сайтове, в които ти винаги се супер изнежен и нежен и или те бият, или те изнасилват и т. н., но съм почти убеден, че една и съща личност публикува всички истории и това не е нормално!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1c142fc3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Авторе, защо просто не си смениш пола? Можеш да се оперираш, да ти направят гърди и да приемаш хормони около 1-2 години за да влезеш още повече в кожата си. Мисля че така ще се чувстваш много по-добре. Дори можеш да запазиш мъжките гениталии през процедурата, в днешно време жените с пениси са предпочитан партньор в леглото и за двата пола. Хем ще опиташ от всичко, хем ще се превърнеш досущ в жена, а тъй като изглеждаш красив/изнежен, това е в голям плюс, защото след операцията най-вероятно ще си супер секси мадама. Давам тази идея, тъй като кросдресинга никога няма да бъде одобрен от старата генерация, можем само да се надяваме сегашното поколение да е по-отворено към нуждите на другите.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 683f06aca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Класика- Фройд!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 115bc2851f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом ти е хубаво, защо не.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c56cb37e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма значение дали някой му харесва или не, това съществува и е с тенденция да става все по-пополярно и никой не може да го спре.. Подкрепям човек да живее както намери за добре, стига да не пречи на другите...

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7851f30088
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе какво се обясняваш, авторе? ! Ако те кефи да се обличаш като жена - прави го.

Думата 'нормално' в този свят фигурира само там където и ти се вписваш. Там където се различаваш ти слагат лейбъл. Това не е само за сексуалната ориентация. Тва е и за цвят на кожата, вярата, пола и прочие. Тия дето те съдят и те не се вписват някъде по някакъв начин и си траят тихо за това което са, или изразяват себе си по дискретен начин защото обществото не се образова да толерира това което са, както и те бидейки от обществото не си образоват да толерират достатъчно това които си Ти и това които да други.

Консерваторите и промитите религиозни мозъци така или иначе ще те съдят и няма да те приемат въз основа на ограниченията си и вижданията си само от техните си камбанарии, като в същотш време бидейки грешници и те самите в отношение на вярата и вярванията си. Лицемери пълни.

Слагай си полата и излизай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker