Срамежливка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Срамежливка...
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2518 пъти
Здравейте, моята история е доста дълга, но ще се опитам доколкото мога да я съкратя. И така, най-големия проблем идва от това, че може би съм адски срамежлива, затворена и т. н. бля, бля.. разбирате ме. Както и да е, не знам може и да е нереално или пък дори да ви се стори откачено, но историята ми не е измислена, съвсем истинска си е. Момиче на 26 съм, съвсем обикновено, красива, добра, но винаги съм се подценяла, винаги съм си мислела, че другите са нещо повече от мен, още от училище е така. Ето го и проблема, нямала съм досега никакви връзки, имам предвид с момчета, никога не съм се целувала, за другото сами се досещайте. И така, в един съвсем обикновен ден се запознах с едно прекрасно момче, не на живо а по интернет и какво се оказа, познайте, не ще ви кажа, работи в моя град и сега иска да се видим, да излезем на кафе, но аз отложих така да се каже малко срещата, много ми е притеснено, ами ако се изложа? За пръв път излизам на истинска среща с момче, интелигентен, мил с чувство за хумор, симпатичен и т. н. Взех че се издъних обаче малко и си казах, че съм си нямала гадже, и че не съм се целувала дори, дали сбърках не знам, той реагира с "? '', ами естествено, че му се стори странно, нормално е да не ми вярва много, едва се познаваме, пък и в днешно време момичетата са доста отракани, така да се каже. Какво ли си мисли? , хора наистина се притеснявам, макар че той е готин и естествен, поне дотук е откровен с мен и сподели и той доста неща за себе си, имаме и сходни усещания за вкусове към музика, филми, ядене и двамата обичаме сладичко, дори ми предложи на сладкарница да ме води, сладур е(;Не е проблема в него, а в мен и в пустата ми стеснителност, която адски си мразя. Ами това е общо взето, ще се радвам на някой и друг коментар от ваша страна. Объркано ми е..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7d834188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам от какво толкова трябва да се притесняваш? За една жена дори е нормално да е срамежлива, много мъже много повече харесват по-тихите и сдържани жени, отколкото отворените и отраканите. Излез на среща, поговори си с момчето, забавлявай се. Това все пак е само една среща, няма да се жените или да правите нещо идиотско.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 043e21f2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запази спокойствие. :) Не е толкова фатална липсата ти на опит. Срамежливостта ти може да бъде твой плюс, ако я превърнеш в загадъчност и тиха увереност; един вид улегналост. Тези достойнства привличат.

--- Амазонка

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e7478b0b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отпусни се и излез с него. Без излишни притеснения, всичко ще мине много добре - сигурна съм. Аз не се смятам за стеснителен човек, но на моменти като ме прихване нещо и започна да се притеснявам - само става по-зле положението. Така чеее... излез и се забавлявай, заслужаваш го. Дано това е твоето момче. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b86a35cc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се! Няма от какво да се срамуваш или притесняваш. Аз също нямам опит в тези неща, но няколко пъти съм излизала с момчета, с които съм се запознавала от интернет и да ти каже не е лошо. Всичко си идва от самосебе си, разговорите, начина по-който се държиш. Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 31de6047b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката-ами не знам, срам ме е и това е, онзи ден ми се обади по телефона и едва ли не само дето не си глътнах езика, поради ангажименти отлагам срещата, обясних му как стоят нещата, той ми влезе в положение, съгласи се, държи се добре, но всеки път щом ми звънне аз не вдигам, ето онзи ден ми се разсърди малко, стана му гадно, разбирам го, нормално е. Само като си представя че ще излизам на среща с него и ме хваща нещо за гърлото, уж го познавам вече, споделяме си толкова неща, пишем си всяка вечер, но мисълта за на живо ме плаши, не знам защо толкова се стресирам, направо ме е яд...

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e687416187
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прекалено много го мислиш.
Ако продължаваш да се държиш детински и да не му вдигаш телефона, ще го загубиш, той ще си мисли, че си несериозна.
И НИКОГА не възприемай това като ''среща'', това е ужасно психиращо. Просто ще се видите и запознаете, няма страшно, и друг път си се запознавала с хора и мъже. Не си му длъжна с нищо, просто ще се забавлявате и говорите.
Не действай против желанията си. Знам, че те е страх, от непознатото, от него, дали наистина ще ти хареса, дали той ще те хареса и тн и тн. Не го мисли, пак ти казвам.
Ти приятелки имаш ли??
Също може да пийнеш нещо МАЛКО преди да се видите просто да ти се поотпусне сърчицето. Аз съм на 24, имам малко повече опит от твоя :) изводи - целувките са много сладки, а секс без чувства не струва, или съм попадала на егоисти в леглото, не знам.
Та дори аз трябваше да изпия 1 бира преди последния път, в който се видях с едно момче. Задължително трябва да си знаеш мярката и да не е миризлив алкохол. Колкото да не те тресе притеснението.
И по дяволите вдигай телефона на момчето, ако ще да говориш само глупости, то за нас, момичетата, е нормално.
Ако е наистина свястно момче, добре е да знае, че нямаш опит, така ще си обяснява много неща от поведението ти, които в противен случай ще разбира погрешно - като незаинтересованост, несериозност, може дори да мисли, че си играеш с него и тн.
С правилният човек нещата на живо се получават много по-лесно, повярвай ми. И недей да се страхуваш, че ще се изложиш. Всички сме хора и всички се излагаме :))) важното е да не ти пука много и да го обръщаш на шега.
Аз мразя това, че бързо се изчервявам и ми личи, ама какво да направя- такава съм и толкоз.
Просто не спирай да опитваш и не го приемай толкова насериозно, макар и да е важно за теб. Приемай нещата малко като на шега, това е най-лесния начин за мен и ми помага много.
Айде стискам палци и да пишеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 31de6047b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката-ами вече говорихме по телефона, той е много готин, но усети че аз съм притеснителна и.. всъщност имам приятелки но не много и честно казано сме и разделени с тях, не излизам много често, по затворен човек съм си, но наистина ми се иска да изляза с него, той знае вече че съм такава.. доста неща си споделихме, дори иска да ми помогне да не съм толкова затворена.. това момче е много свястно и не искам да го разочаровам.. харесва ми че не е лекомислен и ме разбира, но дали ще се справя.. но ще пробвам.. пък каквото ще става ще става..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker