Снимки за паспорт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Снимки за паспорт
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3704 пъти
Искам да ви питам на снимки за паспорт дали изглеждате различно??
НА снимки изглеждам различно, не зная но с колкото различни фотоапарати да се снимам, с едни изглеждам много хубаво, с други изобщо, чудя се къде е истината??
А на снимки за паспорт изглеждам ужасно...
Много се притеснявам, защото не мога да получа реална представа за себе си... Искам да попитам семейството си, но в опити да задам такива въпроси, не ми се отговаря, почват да ми се карат, и никога не получавам отговор...
Сега се разплаках, защото в огледалото виждам едно горе долу хубаво лице, а в снимката виждам нещо ужасно...
Страх ме е.... Защо огледалото показва едно, различни снимки и различни фотоапарати друго, а за паспорт снимките направо са ужас...
Моля не ме обвинявайте, че това е тъпо, което питам, няма с кой да споделя, много ме боли...
Извинявам се някой ако каже, че е тъпа темата.. за мен това е много голям проблем, защото не мога да разбера реалната представа за себе си..
При вас как е, различно ли изглеждате на снимки, фотоапарати, снимки за паспорт??? Моля споделете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 88e07c73a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Чакай малко, бе човек. Успокой се малко! Това не е края на света, не е сериозен проблем, просто си се стреснала и сега откачаш съвсем.

На снимки за паспорт всички излизаме като пълни изроди, не се притеснявай. Пък и има доста хора, които просто не са фотогенични и това е. Когато някой ме снима ми казва, че изглеждам страхотно и снимката ще е уникална, в момента в който копчето се натисне вече приличам на... Нормално е. Иначе да- всичко от рода на снимка за бележник, за лична карта, за шофьорска книжка... просто не се получава, фотоапарата е прекалено близо, притесняваш се и накрая- нищо не излиза. Реална представа за себе си няма как да получиш, доверявай се на огледалото за сега и не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 26c4f49bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Повярвай, огледалото лъже, не случайно виждаме по улиците толкова зле облечени и гримирани жени, това е защото огледалото лъже. Истината е във снимките за паспорт, защото те не са случайно измислени. Те оговарят на някой условия при които лицето е представено в реалната си светлина, така че да няма заблуди, все пак това е документ, не е огледало и е много серизен документ при това. Така че по добре приеми себе си такава каквато си. А и забравих да ти кажа, че в огледалото ние се виждаме на обратно, тоест образа ни е огледален и така представата се променя. А фотоапарата снима едно към едно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8e0f8df6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Прав е номер 2... аз когато разбрах, че образа в огледалото е обратен и след поредица изследвания относно снимките, разбрах , че до този момент не съм знаела как всъщност изглеждам... от тогава знам че съм много грозна, още не мога да свикна с мисълта за новия образ, гледам да не се гледам в огледалото щото там съм много по хубава, но след като разбих тази илузия, се чувствам една идея по- по зле, но кво да направя... скапаното огледало - дяволско нещо е ей!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 84bc350ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Чела съм, че се виждаме еди-колко си пъти по-атрактивни, когато се гледаме в огледало. И в крайна сметка - вятър работа, външния вид се променя с годините, независимо искаме или не, независимо красиви ли сме били или не. Не се тормози, със сигурност някой ще те хареса.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: abb5e27eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спокойно авторе/ке със снимсата от паспорта няма да те избират на модно ревю. Аз също не съм фотогенична и не давам да ме снимат където и да било, дори на сватбата ми нямам снимки. Какво от това?

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f96423cf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Споко мацка(предполагам, че си момиче, сори, ако бъркам)
Да ти кажа хората на снимки за паспорт и лична карта изглеждат ужасно. Аз на моя паспорт съм като някакво много много грозно зомби, аз знам, че не съм красавица, ама чак пък толкова... Просто снимките за документи като цяло са прецакани, тях никой не ги гледа, за да разбере как изглеждаш, на всички е ясно че там човек е заснет в най-изтерзания му и гаден вид. А има и хора, които просто не са фотогенични.
Въх сега като се замислих за тва за огледалото, наистина е вярно. Всъщност като се гледам там, не виждам как изглеждам всъщност, ужас. Там се виждам сравнително хубава, а на снимка като се погледна каквато и да е, кошмар. Като се снимам в огледалото-изглеждам добре, като се снимам с апарата към мен-зле. Мистерията е разгадана. Значи в действителност съм грозна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5fab5ef920
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Някой по-горе каза, че това били най-реалните снимки. Е, не мога да се съглася. Затворен си в една кабинка с приглушена светлина, лелката те зяпа и ти казва къде точно да ти е главата, какво трябва да се вижда, какво не и т. н. Мен лично ме "настройваха" сигурно 5 минути.. :-) Косата оправи, ушите да се виждат и още куп безумия. Отделно ме беше изнервила още преди това, в резултат на което излязох пълно зомби. Така че, спокойно, всички сме така. Да не ти пука, важното е как изглеждаш на живо, а не на снимки.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d9da0c6298
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   И на мен ми се случва много често да изглеждам по един начин на живо, по друг на снимки. На всеки се случва, затова е важно да се чувстваш добре в кожата си и да не се притесняваш по никакъв начин как изглеждаш. Преди и аз бях така. Пълна паника от външния ми вид, но разбрах, че всеки си е уникален и че напълно съм се заблуждавала. Както и да е, мистерията със снимките си остава :/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker