Защо ме критикуват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо ме критикуват
преди: 15 години, 4 дни, прочетена 3079 пъти
Много съм отчаяна, защо никой не може да ме разбере?! Аз съм много сериозен човек, на 16 съм, много съм преживяла нямам нищо общо със тези на моята възраст, но никой не може да ме разбере, защото на скоро в клас обсъждахме 2 теми - първата за деца и сватба. Изразих си мнението казах че не искам деца до 30 год. вазраст и всички започнаха да ме критикуват и да ми викат дали сам била нормална..амии чесно казано нямам хубаво детство маика е разведена иммаам брат и сестра от трима различчни сме доста са ме били ТАТКОВЦИТЕ и съм много затворен човек. Преди да направя нещо мисля за последствията, но не искам деца до 30 защото искам да уча да си уредя живота да излизам с приятелки с една дума да не бързам да се женя и да раждам деца, просто ми е омръзнало от деца и брат ми сам изгледала и сестра ми защото майка ходеше да работи, иначе сега нищо не ми липсва (като пари), но защо всички ме критикуват? Те знаят ли какво се семеен живот това е мн сериозно иии втората тема беше професията е аз искам да стана кардиохирург и всички от моя клас пак ти луда ли си ма ква е тая професия ти ще забраиш скалпела в корема на някои...еми грешка омразна ми даже сам си избрала страхотна професия за учене защото аз нямам оценки като всички други знам какво искам и знам че тряа да уча много и го правя е кажете ми има ли нещо старно от това което искам....сори за грешките не сам свикнала да пиша на бг(на комп) и мерси предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 дни
hash: 824a1696b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хич да не ти пука за другите ! Следвай мечтите си и отстоявай позициите си ! Хората стават все по-отвратителни, завистливи и лицемерни, така че давай смело напред и не плащай данък обществено мнение !!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: d15c02cd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тц ама хичч да не ти пука. Аз съм като теб. Семейството ми е в много оптегнати отношения, майка ми работи извън България имам сестрата която трябва да гледам, а тя още е малка и всички скандали който слушам са ме навели на мисълта че семейния живот не е за всеки, трябва мн нерви и търпение затова не мисля да си пропилявам живота. И аз като теб смятам към 30те да се замислям за такава голяма крачка .. и естествено всички ми се смеят и ми казват че съм луда и че като порасна още ще мисля по друг начин. Както и децата .. не е хич лесно да се гричиш за един малчо кой иска само да пипа да види ... и абе иска всичко.. така че не си само ти .. А относно това за професията всеки го влече нещо.. това което си избрала е страхотно даже .. щом учиш ще сполучиш!
Да не ти пука за мнението на другите .. а ако ти го казва приятел той може би се шегува или просто не те познава достатъчно ;)

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 310e126333
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Лично и аз смятам, до 30 никакви деца, да не съм луда да си пропилявам най - хубавите години от живота и да имам семейство.Да не ти пука какво мислят другите, живота си е твой никой не може да ти каже как да си го живееш! Успех мила:))))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: 0243eb35ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекалено много внимание обръщаш на мнението на съучениците ти.Мисля, че не трябва да ти пука особено.И аз ПОНЕ до 30 не мисля за деца нито пък за брак.Мисля, че е нещо нормално всеки човек сам за себе си да си крои плановете за бъдещето, а това че някои не ги одобрява не би трябвало да е от значение.


*Syndrome

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: c83d0d8d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Критикуват те, защото класа ти се състой от група идиоти. А ти защо изобщо им обръщаш внимание. Някакви си 16 годишни недорасли хорица (винаги има изключения, но не говоря за тях), не могат да ти диктуват живота. Ти сама решаваш кога ще ставаш майка, и сама решаваш какво ще работиш, когато пораснеш. Самия факт, че си се замислила над това показва, че си нещо повече от тях. Но знаеш ли... остави ги. Нека си ръсят глупостите, ти следвай целите си и бъди сигурна, че ще успееш много повече от тях.

Ти си съвсем нормално 16 годишно момиче, и не трябва да се притесняваш за неща, които връсниците ти едва ли разбират.
Успех и дано да успееш да постигнеш, това което искаш.
SFA

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 0d9de31010
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж сега не се ядосваи толкова това за скалпела във корема е бъзик просто така да се веселят и със мене се бъзикат не трябва да го приемаш толкова навутре.Колкото до останалото че хората немогат да те разберът никои не може да те разбере понякога ти сама неможеш да разчиташ насебеси и незнаеш какво ще напражиш във даден момент пък камоли другите.Освен това повечето хора виждат само това което им е пред очите.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: 35e40d988c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, според мен НЯМА абсолютно нищо странно или нередно в мечтите и представите ти за живота. Всеки сам решава какво иска за себе си, и как да го постигне. Това си ти, това е твоят живот и другите не могат да решават вместо теб.
Това, че не приличаш на тях може само да те радва. Вярно, гадно е, че хората с по-различно мислене днес, все ги отхвърлят и ги слагат под един знаменател - луди, но това е така, защото те самите не знаят какво искат. Чудят се как да си похарчат парите и да си досъсипят живота.
Радвам се, че ти не си като тях!
Махни ги тези от твоя клас, тяхното мнение не бива да те спира да вървиш по пътя, който си си избрала!
Имаш си цели - следвай ги! Не се отказвай!
Евала ти правя и ти желая много, много успех! :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 3fb9951016
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз пък намирам за напълно нормално мнението ти относно децата! Аз съм на 15 и не бих искала да си правя деца по-рано от 30-годишна възраст, защото искам да им осигуря сигурност, като имам сериозна връзка, достатъчно пари, дом и т.н. - права си, че сем. живот е сериозна работа. Нищо странно няма в това, като се има предвид че голям процент от хората с добра кариера са станали родители след тази възраст.

Колкото до кардиохирургията, спряла си се на доста отговорна и тежка професия, а и медицина се учи най-дълго, но ако това те влече, няма да имаш проблеми. :) Направо се чудя на акъла на тия хора от класа ти, сигурно повечето са мегатъпи, а ти си от малкото, които учат (ако не и единствена) и мислят сериозно за бъдещето си... Така че според мен неадекватните им и абсурдни мнения се дължат единствено на завист! Не им се оставяй. Поздрави. : )

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: b1675497c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей! Не си странна. Просто знаеш какво искаш. Това на твоите години от една страна е много хубаво. От друга още си млада за да вземаш толкова категорични решения. Следвай мечтите си, но не бъди крайна. По тътя може сама да разбереш, че нещо друго е твоето призвание(малко силна дума, но си е така). Приеми трудните неща с усмивка, иначе ще си още едно намусено, намръщено, мрънкащо сиво същество по градските улици. Имах колега, който казваше, че ако му се роди момиче, ще се откаже от нея и ще я остави в детски дом. Сега има ДВЕ, едното се роди на 8 март! Бъзикахме се "кога ще се отказваш?", а на него и наум не му идва да го направи. Живота се бъзика с нас, всеки има лоши моменти. Важното е да продъжаваш! Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 дни
hash: ef32beb2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей милаа споко бе. Аз съм на 21год. и аз също мисля като теб относно това за семейството и децата. Имам толкова много познати,които раждат на по 18-20год. тъкмо завършили училище,а някои дори не. Не бих поела такъв риск,защото смятам, че това няма да засегне само мен, а ще се отрази най-много на детето. Всичко с времето си! Сега съм студентка 1-ви курс, искам да завърша, да си намеря работа по специалноста която уча-PR (пи ар) и след това да мисля за семейство.Другото което е аз съм още съвсем млада и ми се излиза постоянно, харесва ми да флиртувам, да се запознавам с различни хора,да излизам с мъже... а ако имам сега дете и мъж тези неща отпадат,защо мислиш тези които се женят на по 18-20 се разделят толкова бързо-точно за това. Също така и образованието е определящ фактор. Живеем в 21 век,амбициите ни не се ограничават до там да родим по 1-2 деца и да се омъжим, нали!Така че мила не му мисли толкова и не слушай другите какво мислят по този въпрос, аз мисля,че си взела съвсем правилно решение! Успех!

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 5f89044ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   и аз съм като теб,само 4е съм по голяма!ще ти кажа само едно,да не им обръщащ внимание,животът си е твой и ти си решаваш какво ще правиш в бъдеще с него!и право напред,а те щом са решили да те критикуват,да погледнат себе си,а не да те разколебават!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: 2e108e107b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей :) Според мен наистина си преживяла много за тази крехка възраст. Но нали знаеш поговорката-каквото не те убива те прави по силен. Не обръщай внимание на съучениците си и въобще на всеки, който ти казва- "ти не си добре", "това няма да стане ", "онова е невъзможно". Ако искаш нещо и се бориш за него- ще стане. Просто вярвяй в себе си! А за децата- може и да срещнеш някой в следващите години и да си промениш мнението относно възрастта на която да имаш дете, но всичко е относително. А на този етап- ти разбирам отношението предвид написаното от теб. Аз самата съм на 22 години и искам първо да се стабилизирам финансово, преди да създадам дете, защото не искам да го обричам на глад и мизерия, а и трябва да има и любвеобилен татко.
Така, че мила- успех.

П.С. ако имаш желание- виж кникгата на Лиз Хей- Излекувай живота си. Става въпрос как да мислим позитивно, дори когато всичко около нас е гадост

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker