Харесва ми да съм свободен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Харесва ми да съм свободен!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2460 пъти
Здравейте, казвам се Д. и съм на 23 год. от В. Искам да ви споделя моята история която сигурен съм за мнозина ще прозвучи доста странно и необяснимо но лично за мен е напълно нормално. Не знам дали има и други такива хора като мен но аз лично обичам да се чувствам свободен от хора или иначе казано не обичам да общувам с хора, нямам приятели и не ми и трябват, честно казано харесва ми да съм самотен защото в самотата си се чувствам наистина свободен и независим от чужди влияния. Не ме привличат нито дискотеки, нито заведения, нито барове, нищо от тези места. Не обичам да говоря с хора, нямам приятелка но не ми и трябва и то не защото съм обратен или нещо подобно а защото мога да живея без да имам нужда от човек до себе си. Сигурно ще си зададете въпроса - "как живее този, щом обича да е самотен". Оказа се че съм си напълно самодостатъчен след като намерих време да се посветя на себе си. Обичам да чета книги, да пиша стихотворения, обичам да правя походи из планината, обичам да се скитам безцелно по улиците, харесва ми да готвя и да рисувам, обичам да се знавлизам в дебрите на духовното, занимавам се и дърводелство и сглобяване на метални конструктори, така прогонвам вредните мисли от себе си а и откривам един изцяло съвършен свят без намеса от хора. Като цяло самотата ми доставя удоволствие. Лично аз нямам нужда от никого до себе си. Споделете ако има някой който също като мен обича самотата и няма нужда от хора до себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 33602547db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами браво на теб! Твоето се нарича антисоциалност и няма лошо, ако си доволен и щастлив с това.
Моята баба е на 90 г. вече и живее от поне 20 г. сама в една къща с огромен двор. Дори животни не гледа вече и преди не я разбирах. Имам го обаче и аз в себе си твоето, но не чак толкова силно изразено, но мога да ти кажа, че съм напълно щастлива сама за себе си. Наслаждавам се на такива мигове, обожавам да чета книги и не ми трябва общуването с хората, за да съм щастлива, но имам много приятели и навън съм страшно екстровертиран тип.
При мен ги има и двете крайности в една личност - от една страна съм като теб, от друга искам да водя нормален начин на живот, да имам близки хора, семейство. Един ден ще завърша като баба си, знам, но това не ме плаши изобщо. Просто като млад човек мисля, че губиш много, ако съвсем се изолираш от обществото, но лошо няма, ако си щастлив така. Препоръчвам ти живот на село.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5c0bd449e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само не мога да разбера себе си ли опитваш да убедиш или нас? Или може би хората около теб, които така или иначе няма да прочетат историята ти -оправдание.. Вчера пусна тема защо всички очаквали да си обвързан, днес колко обичаш да си свободен, но този път с оправданията от коментарите.. Ами не ти вярвам, пич!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7414e87605
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма да е лошо да си хванеш няква проститутка все пак щом не искаш сериозна връзка това е начина все пак без секс не може нали млад мъж си

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f1b226f56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво, ти си щастлив и се надявам че изблика на това че си щастлев те е накарал да споделиш щастието си тук. Това е истинската свобода, да си независим от околните. Много хора от завист ще се опитат да ти отнемат свободата, за това чети и много психология, за да си подготвен за скрити мотиви. Научи се да си прикрит, ще ти е от полза
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 548b530175
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз също обичам да съм сам, да чета книги, да спортувам, да гледам мачове, да готвя и т. н. Рядко имам нужда от контакти с хора, макар че работя с много хора, а имам и семейство вече.... Страхотно е да си определяш времето и интересите самостоятелно. Все пак си мисля, че трябва да имаш приятели и гадже.
М27г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 092e7f9228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Интровертен си. Няма лошо, стига да не стигнеш до там, че да спреш всякакви контакти с външния свят. Повечето хора в днешно време са интровертни, но внимавай, не ограничавай контактите си толкова много :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2dad9b1b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същата даже по-затворена съм и от теб. На 22 съм, умирам си от кеф да съм сама, да мисля, мисля, мисля, без никой да ме притеснява, слушам си музика, вирея в облаците, с досада си върша всичките задължения и като говоря с някой повече от 5 минути не издържам. Умирам от скука, хората са невероятно скучни и колкото повече бягам от тях, толкова повече ми се лепят. Аз също чета много. Общуването и секса имат много общо, секса си е вид общуване. Аз също не правя секс и не ми е необходим, абсолютно самодостатъчна съм си.
Единственото, което ме плаши е, че бях гледала един филм за момиче като мен, като гледах нея, гледах себе си и тя накрая се самоуби. Едно е сигурно -живяла съм така, че на никой да не липсвам като умра, дори на роднините.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 20c38732ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Браво на теб пич и аз съм така. Това означава че си разбрал каква стока са хората и как се всеки се опитва да те манипулира и да те контролира за своя собствена изгода. В днешно време хората са станали алчни, злобни и егоцентрични, всеки мисли за себе си без да му пука за чувствата и мислите на другия, няма я приятелската любов, няма го нормалното човешко общуване - всеки гледа да те използва за собственият си интерес и след това като не му трябваш повече те захвърля като стара вещ. Приятелството в наши дни се състои в това всеки да използва максимално другия. Затова успех и дерзай пич. Винаги поставяй собствените си интереси пред тези на другите ако искаш да успееш в живота. Не се съобразявай с никого, защото знаеш че приятелство между хората вече няма.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d6f146629b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз обичам да съм сама, на 19г. съм. Обичам да съм сама със себе си от малка и не ми е скучно, за разлика от други хора, които не издържат сами, защото им е скучно без други хора. Това не означава, че нямам приятели и т. н имам и след като прекарам известно време с тях, изпитвам силна нужда, да остана един период сама и така ми е по-добре. Дългото стоене сред хора ми действа лошо, а и мразя тълпите. Но и с приятелите е добре, те не могат да стоят на едно място, не ходим по дискотеки, а се разхождаме по гори и места с езера. Супер е. Правим снимки сред природата и т. н. Когато си сам се самоусъвършенстваш, но и с общуването се печели много, само да не е с празнодумци.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c67f97328f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм същата, само че не се занимавам с дърводелство и метални конструктори... :) Живея в малко трудни условия и ми е трудно винаги да чета спокойно, но също като теб обичам книгите, поезията, природата, и най-вече самотата! Имам само една забележка към теб- не бива да се ограничаваш от най-близките си хора, а също така и в един момент ще искаш да имаш връзка, предполагам. Тогава може и да ти е малко трудно, ако толкова обичаш да си сам. Но ако намериш човек като себе си, ще го преодолееш. Важното е да не си егоист!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker