Истината, прави човека – Свободен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Истината, прави човека – Свободен!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2367 пъти
Боли ме от фактът, че ценното се затрива с всеки изминал ден. Територията се превзема от простотията и газарията. Това е плашещо!

Говори се че има един "елит" в нашето общество, който днес държи под контрола си целият свят. Та този въпросния "елит" работи за новия световен ред. Наричат се тайно общество. С други думи - масони/илюминати и т. н. Та тези зловещи сатанисти които между впрочем вярват в крайната победа на луцифер над света, са главната причина за падането на ценностите, и налагането на масова деградация, най-вече сред подрастващите. Защото чрез предаванията които се излъчват по телевизията, чрез изпростялата чалгия, циганските кьочеци и т. н. човешкото съзнание масово се уврежда, и придобива образ на елементарно, да не кажа никакво развитие. С две думи - пълна деморализация... Колко жалко...

И този зловещ "елит" цели точно това. Те казват че главният залог който правят, е над младежта. Тоест, опорочават по всякакъв начин съзнанието на младите хора. Днес ние виждаме, как ни се насажда разврат, простотия, цинизъм... тези ЛОШИ ЧУВСТВА, днес са се превърнали в начин на живот.. за голям брой хора. И това е най–страшното! Защото няма по лошо убийство за даден човек, от това да убие душата си. "Елитът" знае много добре това, и поради тази причина те тровят съзнанието и душите на младите българчета. Насаждат ни се грешни "ценности" вместо ПРАВИЛНИ ДОБРОДЕТЕЛИ! Живеем в един свят на заблуда, в който моралното и душевното, са неща без никаква стойност. Не се научихме, да сме наистина ХОРА, каквито всъщност сме създадени. Тъпчем се с изкуствени храни, подражаваме на изродени личности, слушаме грешни стилове музика, гледаме извращения и елементарни "предавания" по телевизията, и всичко това е едно демонично зло, което тегне над цялата ни нация, та дори и над света!

Както писах в една от темите си, ЧЕСТТА не е празна дума! Защото... да имаш чест, значи да имаш характер. Значи да си съвестен и да знаеш, да разграничаваш тънката граница между добро и зло, и никога да не я прекрачваш. Колко хора успяват да правят това днес? Малко са нали? !? Твърде малко...
А трябва да са повече!

Аз например, не мога дори да си представя да погазя принципите си. Ако някога го направя, бих се чувствал ужасно и бих се самонаказал за това! Защото за мен е грях, да изменя на себе си и да потъпча принципите и моралното си съзнание! Аз никога не бих прекрачил границата от честта към безчестието. Аз искам просто да остана на вълна - ЧЕСТ! От безчестие, аз нужда не изпитвам!

Ии, каквито и зловещи "елити" да управляват този свят, трябва да им кажа ясно, че винаги ще има будни хора като мен, над които не могат да имат контрол, и които остават себе си и ще се бунтуват срещу зловещия им план!!!
Да, точно така! Винаги съм имал бунтарски, бунтовнически характер! Аз съм от типа хора, които НИКОГА не се примиряват, с това което не искат да бъде така. Бунтувам се, гневя се, пиша и говоря... И докато умра ще остана такъв! Просто аз друг не мога да бъда, а и не искам!

Масово забелязвам, колко опорочени са станали жените днес. Те буквално продават плътта си, те дори я подаряват. Позволяват на разни кретени да се гаврят с тях, като че ли въпросните жени са мазохисти и това им харесва. Стегнете се мили дами, и просто си направете оценка на какво сте заприличали. Нима някогашните жени са били такива? !? Райна Княгиня, Мара Бунева... Такива ли са били? НЕ! Били са БЪЛГАРКИ, ама в пълния смисъл на думата! Защо тогава днешната жена е тип... Сещате се каква.

Поне 80 % от жените (да не кажа повече), са правили орална любов на разни изроди, позволявали са да им се изпразват в устата, и къде ли не... И после се гордеят с тези си "постижения"... Как е възможно това, питам аз? !? Как може една жена да има толкова примитивно съзнание, и да и харесва разни идиоти да правят това с нея? !? И после ми говорят за любов? Каква любов.. спрете да опорочавате тази красива думичка, като и придавате лош смисъл. Любовта не понася извращенията, тя е специална, и в нея не присъстват порно действия!!!
И масово ми е направило впечатление че почти всяка жена.. да не кажа всяка, има извратено съзнание. В нея сякаш бушува животинското... макар и някои жени да не го признават но го правят прикрито. Лично аз се погнусявам от подобни жени. Защото е гнусно да целуваш устни дето знаеш че са лапали еди колко си атрибута на еди какви си типове нали? !? Истинския мъж иска жена до себе си, НЕ ПАРЦАЛ!!!
И ако една жена е лека, ако тя е отвратителна, ако тя няма самоуважение и самопочит над самата себе си, тогава тя не може да бъде никаква жена! Ако тя допуска кретени до себе си, ако търпи гаври с тялото и личността си, тогава тя е нещо сбъркано, тя е измет на обществото!
За това, дръжте се малко на положение мили дами. Бъдете наистина дами, обичайте, за да правите истинските мъже щастливи. А кретените просто ги отрязвайте!! Това е!

А за мъжете няма какво да коментираме. Всеки втори мъж, че даже и първи, днес смята че жените са играчки с които да се подиграва. Опорочената любов на днешните уродливи мъже, минава през онази им работа. Те са глупави, повърхностни и първични... те не знаят какво е да цениш жена, какво е да я накараш да се усмихне. За това и се срамувам от пола си, и съм горд че не съм такъв извратеняк!!!

Нима Левски, Ботев, и всички останали велики българи, са били такива? Ами вземете пример от тях бе! Те са били МОРАЛНИ НАЦИОНАЛНИ ВЕЛИКАНИ! Тяхното съзнание е било чисто, и порочните мисли са били надалеко от него! А защо днес ние като техни потомци, се отклоняваме от техният път? ЗАЩО?? Кое ни пречи да бъдем хора, и да спрем с този разврат, с тази простотия? Кое ни спира? !? Не може ли просто да живеем нормално... за да дадем достойно бъдеще на децата на България? !?

Виктор Юго казва – Уважението към жената е мерило за прогреса на нацията, и социалният живот.

Да не мислите че тези думи са напразни? !? Ами не са! Защото действително жената е главната фигура и от нея зависи каква ще бъде нацията. Ако жените ни са чисти, неопетнени и морални, то и нацията ни ще бъде такава! Ако не ценим жените си, или пък ако те са извратени и деградирали, то нацията ни е обречена на срив!
Време е да се опълчим на зловещият ционистки елит, и да покажем че НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ, ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОДДАДЕМ, на скапаните ПОРОЦИ, които те се опитват да ни наслагват! Да бъдем точно обратното на техния зловещ план. Те искат да направят от хората роботи, циници и космополити.. Да, ама ние пък нека окажем СЪПРОТИВА, и нека бъдем ХОРА! Да запазим ценностите си, и да ги защитаваме с нокти и зъби, защото точно от тези ЦЕННОСТИ, зависи бъдещето на България – НАШАТА МИЛА И СЛАВНА РОДИНА!!!


От непримиримият!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4bf779124e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз не бих си взел жена, която лапа пишки. Ами ако без да иска щракне със зъби кво става? Не, мерси! Освен това и мен ме е гнус да се целувам, ако знам, че същите устни са се допирали до фалос, а като си представя, че със същите устни ще целува децата ни, направо ме отвращава.
За конспирацията не съм съгласен. Едната причина е, че стадото все пак трябва да се управлява, защото повярвай ми хората са прости и оставени без контрол ще стане страшно. Другата причина е, че поради достъпа до огромната информация, която получаваш в днешно време, преекспонираш нещата. Светът винаги е бил такъв - предимно лош. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2f54091722
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така...
Хубаво е, че смяташ леката жена за измет на обществото, обаче обществото смята хора като теб за такива. Тъжно, но истина! Знам, че много тъпи индивиди са те гледали като откачалка само защото имаш антонимна на тяхната философия за живота. Думата забавление е деградирала в щури партита, синтетични наркотици, безразборен секс, гнусна чалга и подобни... Малко ще са хората, които ще прочетат всичко, което си написал тук. Да, и тези хора ще са като теб. Затова въобще не си прави труда да се обръщаш към представители на твоята представа за измет на обществото. Те не четат нищо друго в тоя сайт, освен коментарите за тяхната тема.
Пожелавам ти да останеш себе си, защото е много трудно. Също трудно е и да намериш хора като теб.
С думи няма как да промениш нещата, защото знаеш, че всички тия с промити мозъци са твърдоглави и тъпи. Трябва да се действа, обаче нека да си го кажем честно... един протест пред парламента нищичко няма да направи. Трябва нещо по-голямо, което да сплаши елита, но смелоста за такива действия КОЙ Я ИМА?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4e929231d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм човекът който ти обясни в предната тема за честта, че е свързана с доброто и злото. И коментирах някой от другите ти подобни теми.
Написал си доста дълга тема и не мога да ти опровергавам мислите една по една, но грешиш в доста от тезите си.
Например: Не можеш да сравняваш сегашните обикновенни мъже с йеромонаха Левски или револиционера Ботев. Нали разбираш, че Левски е нямало начин да има връзка с жена, възпитан е от малък за монах. Времената са различни и не можеш да искаш от сегашните младежи всички да стават монаси или да са морални като монаси. Не можеш да искаш младежта да е консервативна, поне колкото баба ти.
Сигурно е неприятно да целуваш жена мислейки си за предишните нейни френски ласки с друг, но кога, как едно момиче да реши кой ще е последният за нея мъж и само на него да прави френски ласки? Знаеш предполагам какво е влюбен младеж /без разлика в пола/, всички си мислят "това ще е първият и последният, толкова го обичам" /важи повече за дамите/. Така, че всеки пореден за момичето е последен.
Или може би искаш младежите да пазят девствеността си до сватбите, който сега в днешно време са след 25 годишна възраст, дори половината живеят без брак до старини. Нали разбираш, че едно времешната консервативност се дължи на факта, че повечето от българските момичета са били омъжени преди навършването на 17г, на 20 вече са били стари моми.
Другото, което искам да засегна е това, че намираш доста други виновни за липсата на морал /масоните, телевизията, елитът, чалгата, циганските кьочеци/. Това да обвиниш друг/и, а не себе си за обкръжението си, за обществения морал около теб е просто нагло. Бъди Левски, спаси държавата от провала на морала, кой ти пречи, дори ще помогнем с каквото можем. Мисилиш ли, че Левски е обвинявал друг за липсата на свобода? Левски е казал "ако спечеля печели цял народ, ако загубя губя само себе си". Стани министър на образованието, издай закон за право на учителите да наказват, дори да бият. Има начин и това да недоволстваш и мрънкаш с десетки теми в сподели не е начинът.
Вярвам, че ниският морал не се дължи на изброените от теб факти, а на родителите във всяко отделно семейство. Ако родителите ограничаваха неполезната информация на децата си, ако родителите четяха приказки на 4-7 годишните си деца вместо да им пускат телевизия, ако родителите разговаряха повече с децата си, щеше да е различно. Като станеш държавник организирай преди раждането всеки родител да посещава безплатни и задължителни уроци за родители, така че който не ги посети да не му се дава детето докато не натрупа знания за правилно отглеждане на дете. Има много лостове за влияние над обществото, стани като Левски използвай ги.
Трето, не може да искаме само доброто от двете епохи. Не можеш да искаш моралът на миналото, без лошите му страни, заедно с днешните само добри страни на живота /интернет, хиляди телевизионни канали, свобода на словото и т. н. /. Знаеш ли например, че да запазят желания от теб морал през 1900-60г. учителите са наказвали децата в клас да стоят с голи колене върху царевица или метални капачки от бутилки. Биели са ги през ръзете с тънка пръчка, за минимални провинения. През комунизма учителите режеха косите на деца с неправилна /неморална/ прическа. И какво ли още не. Сега това не може да си го позволи учител. Сегашният учител е длъжен да се грижи само за образованието на ученика и няма право да се опитва да възпитава.
Така, че твоите теми звучат невъзможно, но може да опиташ, с теб сме, действай.

П. П А гЪзарията се пише с "Ъ" не произлиза от думата газ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5ac22968ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3:Васил Левски е казал "Ако спечеля, печели цял народ, ако загубя, губя само МЕНЕ си"!!! Малка поправка от моя страна!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4301297ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Такива хора като теб, са будни и надеждни!

Продължавай все така, бъди истински Човек и успех в живота!


Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker