Празнотата в живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Празнотата в живота ми
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1518 пъти
Ами.... аз съм на 23 години, студент. Може би думата, която ме описва най-добре е амбиция. Винаги съм искал да бъда най-добрия и в голяма част от случаите съм го постигал. Откакто съм студент (вече пета година) работя. Проблема е в това че живота ми стана еднообразен - университет, работа и на другия ден същото. Почти всеки ден (включително събота и неделя) ставам рано сутрин, прибирам доста късно (около 11 часа) вечерта, както се досещате уморен... спа и така всеки ден. Започнах работа не поради липса на пари (винаги съм бил материално задоволен), а просто за да свържа теорията (от университета) с практиката, но може би в желанието си за успех пораснах по-бързо отколкото трябваше (изпуснах доста партита, събирания и т. н. ).
Повечето от приятелите ми имат гаджета, а аз досега не съм имал сериозна връзка. Започнах да чувствам празнота... Искам да срещна момиче, което да ме разбира, със сходен на моя характер, но уви... Почвам да се плаша, че мога да остана самотен.
Честно казано не съм привърженик на сайтовете за запознанства. Повечето хора се представят за едни в интернет, а са различни в реалния живот (това според мен е отвратително).
Единствената причина да споделя че нещо в живота ми куца, е че тук мога да останана анонимен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 268357234d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все едно, че аз съм писал това. Може би е добре да ходиш на фитнес или курс като йога, чужди езици и т. н. Така ще създадеш нови запознантсва.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2323d72c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   .. Цената, която заплащаш за постигнеш мечтите и амбициите си.. да си без момиче, да не излизаш с приятелите ти, да не се забавляваш и живота ти да е еднообразен.. и какво постигнал си мечтите си.. учиш висше.. работиш.. финансово си добре.. като се замислиш какво друго му трябва на човек.. Е щастлив ли си.. май не много.. и защо..?? .. това е въпроса.. може би пропускаш нещо.. НАЙ ВЕРОЯТНО ЖИВОТА СИ..!! Това е истината докато кроиш планове за бъдещето си и следваш амбициите си (в което няма нищо лошо.. но дали те те удовлетворяват.. ).. живота си минава.. и накрая осъзнаваш, че каквото и да си постигнал няма значение, защото материалите неща.. те само поддържат жизнената дейност, а това което я държи жива са всичките емоции, случки и изобщо всичко, което преживяваме.. за да се преборим с живота и неговите препятствия.. Това е то живота.. материалните неща нямат значение, когато не си наистина щастлив, а за да бъдеш щастлив.. моя съвет е промени начина си на мислене, а след това и самия си живот, защото ще мине прекалено бързо без да си изживял истински..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b28c2a66c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все едно аз съм го писала..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker