Нахален съквартирант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нахален съквартирант
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2457 пъти
На 21 съм. Живея на квартира с още 5ма съквартиранти. С всички съм в добри отношения. Само че единия напоследък започва да ме изкарва от нерви.
Когато се нанесох преди година нямаше никакъв проблем. С течение на времето започнахме все повече да се сприятеляваме с това момче. Говорихме си на всякакви теми, прекарвахме си времето заедно.... и изглежда при него са се появили нещо като чувства. Но при мен няма нищо такова, напротив - колкото повече ми го показва, толкова повече ме отблъсква.
Проблемът е, че започва да се държи твърде нахално. Давам пример - гледаме филм в моята стая, вече става късно, искам да си лягам, обаче той не се сеща да излезе. Казвам му “ще си лягам, излез“, обаче той - “НЕ, тука ще спя“. И лежи на моето легло и явно очаква да си “спинкаме“ двамата. Доста пъти се е случвало това, няколко пъти съм го гонила с крясъци. Това е единственото което помага. Обаче забелязвам, че колкото повече се занимавам да му викам, той толкова повече се надъхва, защото вижда, че ме дразни, което явно му доставя удоволствие.
Сега гледам много да не му обръщам внимание и съм му забранила да влиза в стаята ми, защото влезе ли няма излизане, но той продължава си измисля някакви глупави причини да дойде.. Другото, което ме нервира - всеки път след като се изкъпя, той е закован пред банята и даже оня ден пак излизам и той ми вика “много обичам да те гледам като излизаш от банята“. Едвам се сдържах да не се развикам. Нищо не казах, само го подминах... Имам още много такива примери, няма да ги изброявам.
Много пъти съм се опитвала да му обясня, че това негово държание не ми е приятно, но не разбира от дума. Като цяло доста инфантилно се държи, а е на 23. Никога не е имал приятелка... Предполагам, че се държи така, защото съм единственото момиче, което му обръща внимание по някакъв начин.
Приятеля ми беше дошъл тука за няколко дни. Той знае за цялата работа, но го помолих нищо да не му казва. Обаче забелязах, че съквартиранта започна да се дистанцира от мене в тоя период. В един момент почти не ме поглеждаше, да не говорим пък да дойде до стаята ми.. Прятелят ми като си тръгна, пак се почна с тормоза.. Ако го харесвах може би щеше да ми е приятно, но в случая много се дразня, миг спокойствие нямам от неговите глупости.
Винаги мога да му кажа да не говори с мен повече, но не искам да е така. Искам да имаме нормални приятелски отношения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f8f76292b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заплаши го, че ще подадеш жалба, ако не престане, или ще го накараш да се изнесе. Или му кажи, че ти ще се изнесеш (като краен вариант)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fcf0ab4151
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му, че в стаята ти спиш само ти и затова той си има негова стая. Когато следващия път ти каже, че иска да спи при теб му каже, че ти спиш в едно легло с мъже, с които имаш връзка, а ти в момента си в такава. Кажи му, че това е нещо, което според теб е за хора, които са двойка и му обясни, че вие сте само и единствено приятели и такива единствено може да бъдете занапред. И за да не развали приятелските ви отношение да не го предлага отново. Кажи му, че ако си искала да спи при тебе си щяла да го поканиш сама и няма нужда да се самопоканва и натрапва.
Като решите да гледате филм, го правете в неговата стая примерно - така ще можеш по всяко време да си тръгнеш. Надявам се, че имате ключ от отделните стаи, така че да можеш да подсигуриш осамотението си, когато пожелаеш.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7cf88c94eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тоя може да стане опасен. Внимавай да не те насили, не е шега работа това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c736f86ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви са тия разнополови съквартиранти, за пръв път чувам. Да не си гледала американски фантасмагории от типа на Приятели?
Ако историята е истинска - приятелят ти абсолютно не е добре - да те остави да живееш под един покрив с мъж/мъже. Предполагам и други освен този има.
Обаче ако историята е измишльотина - скоро ще се разбере, ще има продължение как са те изнасилвали или прелъстили останалите 4 съквартиранти :D

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: db13a047af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Накарай приятеля си да го ступа.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ec6a6e6b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Е, айде сега. Нахален бил. Просто е искал да се опознаете повече. Не, че го защитавам, но си прекалила много с тези крясъци. Момчето сега си мисли, че го ненавиждаш, защото си неадекватна към него. Дай му време! Ако бях на неговото място нямаше да се занимавам с теб изобщо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker