Ах, горките проститутки! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ах, горките проститутки!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3885 пъти
Искам да изразя възмущението си от това, че в този сайт забелязвам страхотно съчувствие, снисхождение, разбиране, умиление, а в някои коментари дори толериране на проституцията!
Аз не съм някоя целомъдрена лелка, пробвала съм от повечето пороци къде повече, къде по-малко, за някои неща съжалявам, други са ме направили по-силна. Всичко бих простила и разбрала ако е от любов, от страст, от интерес, от незнание, от простотия ако щете, но чак проститутка.. нямам думи!
И докато такива отрепките на обществото се изкарват жертви и мъченици, на които вечно се дава публично втори-трети-десети шанс "за да влезнат правия път", въпреки грешките им трябвало да почувстват любовта и подкрепата на близките си - обществото ни е обречено на мизерия на духа.
В една от темите на една от "поправилите се" проститутки дори се даваше съвет "да ходи с високо вдигната глава, защото владеела най-древната професия".
Ами то така всяка ще си каже: я бе я да се почукам някоя и друга годинка за пари, после ще спра, като забия някой чичко-паричко; всяка може да намери удобно обяснение и оправдание за пред съвестта си и обществото; всяка ще си каже: а бе да не съм само аз, пълно е с такива като мен, хората ще приказват-приказват, пък ще млъкнат..
Мисля, че всичко тръгва от семейството. Трябва да има порицание, нетърпимост, наказания от страна на родителите; децата трябва да знаят, че ние родителите не желаем отрепки в къщите си преди те са се превърнали в такива; да знаят, че ако хванят по този път ще забравят пътя за дома; трябва да учим децата си, че човешките ценности и морала стоят на най-високо ниво в домовете ни! Защото докато пропадналите девойки родителите ги галят опрощаващо по главичките и докато знаят, че на такава грешка вечно ще има прошка и че щом веднъж е минал номера ще мине и втори и трети път - това им се превръща в норма на поведение. Девойките си споделят и се влияят една от друга като скачени съдове - на улицата, в училище, в махалата, тогава къде отиваме?
(Изключвам случаите, в които родителите дори изискват такова нещо от дъщерите си, но това е присъщо основно на хора от едино определено малцинство).
Човек, способен да продава тялото си е способен да продаде и душата си! От това не става нито човек за семейство, нито за родител, нито за приятел; нито ще стане човек на науката, изкуството или наспорта, нито може да е началник, нито служител, .. проститутката за пари ще продаде всичко и всички!
А тук повечето сте се втурнали да им съчувствате! Прекрасен пример за децата ви, няма що! И утре и те като станат такива, кой ще е виновен? Обществото, (т. е. аз и такива като мен, които също сме част от обществото), така ли?
Съжалявам за крайностите в си оценките си, но проститутското поведение и мислене е нещото, което уронва уважението, самочувствието и авторитета на нас жените в мъжките очи и в очите на децата ни.
Тези мисли отдавна се трупат в мен и исках да ги споделя; избълвах ги с болка и надежда, че имам и други съмишленици!
Мелинда

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: b83e6ce4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мелинда в едно си права, че родителите на проститутките имат голяма вина за ниското възпитание на морала в душите им. Но в друго грешиш обществото влключително и ти са виновни за наличеито на количества проститутки. Тъй като няма проститутка без сутеньор или поне в началото на кариерата си тя има сутеньор, дали той ще е нейн насилник или гадже е без значение. щом той я склонява към проституция дали с добро /лъжи/ или лошо /бой/ е без значение.
Обществото е позволило и е избрало власт, която не може да залови и накаже всички сутеньори с достатъчно високо наказание, за да не им идва на ум да извършат това деяние. Обществото отглежда момчета /мъже/ клиенти и то достатъчно много, за да има работа за всички проститутки.
Това е пазарна икономика ако има купувач ще се намери продавач. А кой е купувачът на плът , ако не обществото.

Ако ти сега решиш да купуваш на достатъчно висока цена фекалии ще се намери кой да ти ги продаде дори топли и той продавачът няма да е виновен. ще е виновна майка му за безсрамието възпитала у него, ще си виновна ти като купувач, ще е виновно правителството, че е позволило такава сделка.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5888b59e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги ще има самотни мъже дето ще ползват услугите на проститутки и за това винаги ще има проститутки. Така че и да се възмущаваш и да не се възмущаваш нищо няма да промениш

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 28e1483076
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Склоняваня глупости 99% си работят без никой да ги насилва. Нали е по-хубаво да изкара 50 евро на час вместо да работи за 200 евро на месец. Много си права авторке. Нима не е проституция 18 годишни да ходят със семейни господа на 40, защото той я води на почивка, купува скъпи дрешки и т. н...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f8b5f2fd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Прочети, и ти, и другите, прочетете още веднъж първото изречение от историята - ИСТИНА Е! Аз също го забелязвам напоследък. Но това е така, защото тук пишат много объркани деца, а разумните хора са малко. Пишат самотни объркани майки, невръстни деца, тийнове и т. н. А малкото, които са разумни четат само за удоволствие.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f8b5f2fd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   П. п. - проститутките са жени, които не стават за нищо друго. Жалко за тях.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4fbf3a0ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И какъв е проблема с проститутките? Аз ще си направя сефтето с такава, защото явно не отговарям на очакванията на 'възпитаните и праведни жени'! Не съм грозен нито тъп, но какво да се прави, а и това е бизнес като всеки. Каква е разликата между продавачката и проститутката и двете продават стока, просто вида на стоката е различен!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 99f51271e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Номер 6 точно си го казал. Разликата е в стоката, която продават, а това не е никак малко. Ако имаш дете като някой циганки и кажеш на една бездетна двойка продавам ти детето си за 10 000лв пак по твоята логика ще си продавач - само че на различни стоки. Ако не можеш да направиш разлика между това да предлагаш хляб и ябълки, секс или дори собстевното си дете, просто е жалко за тебе.
Истината е, че наистина има нещастни стечения на обостоятелствата, но като цяло горните мнения са прави. И явно наистина вече липсва разликата между морлно и правилно и грешно.
Всяко правило си има изключения, но повечето проститутки работят като такива, защото те искат. И както по-горе казаха вече и 18-годишни се продават - едни за 50 евро, други за дрешки, трети за курсове и т. н. След време ти ще искаш да се ожениш. Нима за теб няма да има разлика дали жена ти търси в теб лицето на любимия или лицето на банкнотата? Щом няма разлика какво да продаваш, каква ще бъде разликата за теб дали ще спи някоя с теб по любов или просто за единя секс, дали ще те подкрепя или ще те използва, дали ще имаш другар до себе си и приятел или един непознат.
Смятам, че трябва определно да преосмислиш стойностите в живота и възгледите си.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 42c5ee7d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ана, не си права.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4fbf3a0ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   до 7 а защо според теб има такова търсене на проститутки!? Защото на мъжете ни писна от вашата надутост все едно сте мис свят, а всички до една се продавате я за сигурност я за друго! Всички сте като тях, просто те имат смелостта да си го признаят и да спечелят някой лев. Честно казано тях ги уважавам повече от вас "моралните жени"!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5888b59e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като номер 6 си направих сефтето с проститутка защото никоя не искаше да ме погледне. И какво ако ги нямаше проститутките какво да направя - да си седя девствен цял живот и да психясвам ли. Проститутките са необходимо зло в обществото и не разбирам защо жените толкова много пищите за това. А и както казах в коментар номер 2 докато има самотни мъже ще има и проститутки.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 99f51271e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вижте какво не осъждам никого - който каквото иска да прави. Ако искат да предлагат телата си. Както се казва това е най-древната професия и е естествено да има мъже, които търсят такива жена. Няма проблем с това. Щом един мъж харесва повече такава жена пред друга да си излиза с нея и да и плаща. Честно казано малко се вълнувам от чуждия живот.
Това, което ме подразни в горния коментар беше сравнението с продавачката на хляб и тези, които продават тялото си. Момчето попита и "Каква е разликата между продавачката и проститутката и двете продават стока, просто вида на стоката е различен! " - аз отговорих каква е тя за мен. За мен разликата е огромно - за вас явно е малка. Сега вие може да намирите това за достойно, аз не го намирам за такова - има такива жени, но не искам един ден дъщеря ми да е проститука. Като повече ги уважанете спети си с тях, женете се за тях, имайте дъщери като тях.
Всеки има право да има различна ценностна система от другия. Аз уважавам вашия избор. Нито съм тръгнала да си налагам мнението, отговорих на един въпрос, а този сайт е именно, за да изразяваме гледните си точки и не е нужно нито да са ни еднакви, нито да ес обеждаваме един друг в правотата си.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5888b59e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Номер 11 с коментара си доказа тезата на номер 9. Единствената разлика е че аз нито ги уважавам проститутките, нито ги осъждам. Но и на мен ми е писнало от разни жени които гледат на мъжете ползващи проститутка като на разни нищожества без да разберат истинските им мотиви, а те самите се имат за голямата работа (айде да не продължавам)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d53086232a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 9 нямам думи. Интересно ми е като се ожениш и след година разбереш, че съпругата ти е работила тази професия и е била толкова смела колкото казваш, как ще реагираш?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6bc8706289
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако толерираме нещо днес, то значи го одобяваме за децата си. А това е жалко.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cfb6fb945a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Трябва да има зло, за да се разграничава доброто от злото. И другото, което е има място за всички под небето. И трето всеки сам решава какво да прави с тялото си. И четвърто една бизнес дама, или дама с каквато и да е професия, а и не само дама, също си продава душата. Нима не ви тъпчат шефовете ви? Нима не сте си продавали душите за пари, за мизерните български заплати, като се утрепвате от работа? Нима не си продавате душата като подмивате старчески гъзове и търкате тоалетни за пари? И така мога да продължа до безкрай.
Но най-наглото е, че моралистките си продават телата и душите и за без пари, докато при проститутките всичко е точно и ясно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5888b59e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 14 много ми е интересно ако на сина ти нито една жена не му обръща внимание и стане на 30 и се самоубие ти как би реагирал

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6cb57e78ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 6 - ето ти разликите:
1. След като продаде стоката, продавачката няма да лепне на мъжа си някоя венерическа болест.
2. Никой не се срамува, че жена му е продавачка в супермаркета.
3. И двете си имат униформа. Проститутките обаче я събличат срещу пари. :)
4. Продаването на стоки в магазина няма възможност да доведе до нежелана бременност. Затова няма да се налага след години да обясняваш на детето си, че се е родило, понеже майка му умее единствено да прави секс срещу пари и веднъж не се е пазила както трябва. Малко са тези, които няма да се травмират от подобна новина - хем са заченати без умисъл, хем вероятно са били нежелани, хем майка им е използвана като писоар - всеки мъж идва при нея, облекчава се и си заминава.
5. Освен това малко продавачки са пребити по време на работа от недоволен клиент.
Колкото до сефтето - твоя си работа с кого ще го правиш! Аз лично щях да си прережа вените веднага след моето, ако го бях правил с някоя от тези жени. Но всеки си има свое мнение по въпроса.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d53086232a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 18 ми нямам против синът ми да иде на проститутка, дори бих му поръчал сам и едвали ще чакаме до 30 години. Но чак да ги уважава едвали ще стане. Толкова ли се свършиха нормалните момичета, че ще издигате в култ проститутките. Я стига тръгнали да ги съжаляват, та те сами си избират работата. С тези жени може да си задоволиш животинския нагон, но едвали ще изпиташ любов, пък ако се влюбиш горко ти. Явно не ти върви много с жените щом толкова яростно ги защитаваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cfb6fb945a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Те продавачките са монахини, не правят секс и няма как да хванат венерически болести, или нежелана бременност. Не знаех, че това се случва само на проститутките. И проститутките използват презервативи, те не са само за продавачки произведени:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 99f51271e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 10, 12 и 18, никъде не съм казала, че имам против мъжете, които ползват усулгите на проститутки. И аз имам приятели, които са спали с такива срещу пари и те си го казват открито. Някой мой познати са го правили или за първия път или просто от любопитство или защото били добри в леглото и т. н. Въпросът тук не е какви са мъжете, които ходят при проститутки - всеки си има мотиви. Въпросът е морална ли е професията на проститутките, трябва ли да ги толерираме и с одобрението си да ги даваме за пример на децата си? Ти можеш да ходиш на проститутка, но силно ме съмнява да искаш дъщеря ти да е такава. Вярно е, че някой животът ги принуждава, има толкова мъка по този свят и т. н., но все пак професията им си остава същата, независимо от причините. Човекът може да е свестен, но професията не е.
Що се отнася до мене - дали се "имам за голяма работа" или не, ти не можеш да кажеш. Във всеки случай мога да ти кажа, че нито съм надменна, нито гледам отгоре на хората, но все пак имам самочувствие - то в този живот, ако нямаш само ще бъдеш мачкан. Затова единствено мога да ти кажа, че и ти трябва да поработиш върху това да имаш по-високо, но умерено самочувствие - надали никоя не те е поглеждала, но все пак жените сме свикнали мъжете да правят първата крачка, да изглеждат уверени, а не де седят свити, да ухажват и т. н. - не е нужно да си първи красавец или богаташ, достатъчно е да имаш акъл в главата и да вярваш в себе си. И никой не може да ти каже или да гледа на теб или да се държи с теб като нищожество докато ти не му позволиш да го направи.
Ана

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5888b59e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Виж сега Ана никой не кара дъщерите ти да стават проститутки, никой не ги е завел под ръка да им покаже: Вижте това са проститутки и вие трябва да станете такива. Не случайно повечето от тези жени при които съм бил държат на дискретността. Дали бих се съгласил дъщеря ми да стане проститутка - вероятно не. Но аз никога няма да имам дъщеря така че вероятността това да се случи е 0. 0000000. И не си живяла моя живот не коментирай дали някоя ме е поглеждала или не защото действително за 19-те си години живот никоя до сега не ме е погледнала, значи никоя няма да ме погледне и за в бъдеще. И мен животът ме е принудил да ходя на проститутка, а не щото искам да се извивям като големият гъзар.

Да номер 20 не ми върви с жените и това е единственият шанс да задоволя сексуалните си нужди. Както някой хора имат нужда от очила за да виждат или от бастун за да ходят така и аз имам нужда от проститутка за да правя секс. И не се безпокой няма да се влюбя, отказах се от любовта - тя ми носи само болка и страдание и винаги е била едностранна и несподелена.

Номер 10, 12, 18

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5888b59e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Между другото забравих да спомена ако имаш приятели дето първият им път е бил с проститутка и не ги считаш за боклуци или луузъри евала ти правя (защото повечето жени така мислят за такива хора)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4fbf3a0ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   до 22
Обърна нещата, не говорим за това да се обесняваш в любов на проститутка, а само секс срещу пари! Да, не бих искал дъщеря ми да е такава, работата е не морална, но не е ли по не морално да ограбваш държавата, докато народът гладува! Имам самочувствие, атлетично тяло, не съм грозен но въпреки това нещата не стават! Е какъв избор ми оставяте!? Щом предпочитате да ходите с мъже, които ви правят на парцал, как искате да не защитаваме проститутките? !

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 06bb7e6166
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 21 - ще отречеш ли, че проститутките по-често хващат венерически болести от останалите жени? Да, сред другите също има шавливи, които спят с когото и когато намерят (жени тип "теренът го позволява"), но шансът за венерически е най-голям при проститутките. Колкото до нежеланата бременост - не е патент на проститутките, но може да им се случи, нали? Убеден ли си, че процентът на продавачките ще е по-голям от този на проститутките, които са забременели случайно? Не твърдя, че венерическите болести и нежеланата бременност са запазена марка на проститутките, но те определено по често се сблъскват с този проблем от останалите жени. Циганките не ги броя, защото социалното ниво на повечето не позволява и да мечтаем за планиране на бременност. А и те си имат свои причини да раждат повече деца.

Засега нещата стоят така, но с тенденцията да се прави секс още преди да имаш нужните знания по въпроса или поне елементарна сексуална култура ще зачестят болестите и изненадващите забременявания сред 13-18 годишните, а и няма защо да се лъжем - народът ни постоянно изпростява и се занемарява във всяко едно отношение. Аз водя този разговор сега, а не след 20-30 години. Затова е важно сегашното положение.

Виждам, че от 5 посочени от мен разлики ти оспорваш само 2. Да разбирам ли, че си съгласен с останалите 3? Или си мислиш, че оспорвайки тези двете ще покажеш проститутките в по-добра светлина?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6bc8706289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Има една доста съществена разлика между продавачки и проститутки и мисля, че тя е достатъчна, без да изброявате другите по-малки. А именно - продавачката продава труда си, а проститутката - тялото си. Всеки сам прави своя избор, не съдя и не укорявам никого. Но стига с тези клиширани глупости как "трябва да има и такива хора". По логиката на номер 17 трябва да има и повечко терористи, за да успеем да различим доброто от злото. Което е меко казано безумно...

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b83e6ce4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   №19, 26 Аз № 1 ще ти отговоря на 5-те посочени от теб разлики.
1. Защо слагаш двете "продавачки" към омъжените жени? Няма гаранция, че продавачката в магазин няма да лепне на мъжа си каквато си помислиш друга болест като краста, жълтеница, идр дори най проста настинка. Верно вероятността да се зарази от спин на касата е минимална, но пък при проститутката тъй като е максимална тя е по предпазлива и взема всички предпазни мерки за разлика от касиерката. По тази причина касиерката е по вероятно да се разболее, защото венерическите болести не се предават само по половите органи. Имам свидетелства девствено момиче си купува обици от оказион и се заразява със сифилис от тях. Питай лекар, ако не вярваш, сифилис може да се заразиш и от хавлия.
2. Пак слагаш двете "продавачки" към омъжените жени??? Гледали сме по телевизията поне пет ромски семейства при който мъжът не се срамува, че жена му е на магистралата. За всеки влак си има пътници, теб никой не те кара да се жениш за проститутка щом те е срам.
3. Това пък каква разлика е, каквото изисква професията това вършат. Касиерката не си съблича униформата, но пък се катери по цял ден на рафтове и можеш да й видиш под полата, като бонус към попкупката.
4. Пълни глупости, няма случайно забременяла проститутка. Тъй като естеството на работата им е секс те познават секса и знаят как да се пазят. Вероятността проститутка да забременее е все едно професионален шофьор с напълно технически изправен автобус, пълен с хора, да се блъсне в пустинята, насрещно, в бетонна стена.
5. От къде я извади тая статистика? Покажи ми свидетелство за пребита проститутка от клиент, аз ще ти изкарам двойно повече статии от вестници за пребити продавачи от клиенти. Пребиванията от сутеньори не ги слагаме в статистиката, защото ти твърдиш, че проститутките работели по свое желание т. е. без сутеньор.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e99f4bf03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Целият този спор е малко безсмислен. Докато има мъже, които ползват такива услуги, ще има и жени, които ги предлагат. Това е истината. Търсенето определя предлагането, това е пазарната икономика. Съгласете се, че ако никой мъж не предлага пари, за да прави секс, то няма да има и жени дето да проституират. Няма да промените света и не виждам за какво спорите. Всеки сам си прави избора в живота.
Маги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker