Онзи измислен свят .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Онзи измислен свят ..
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1499 пъти
.. Онзи измислен свят който всеки си създава когато реалният се окаже че не е това което е очаквал.. измисления свят в който може да бъдем каквито си поискаме без да се притесняваме от другите.. да имаме каквото си поискаме в неограничени количества.. да имаме пари, власт, красота, популярност, приятели, гадже.. изобщо живота който винаги сме искали, но няма да постигнем.. живота заради който завиждаме на другите.. там си създаваш измислени приятели.. които са толкова перфектни колкото теб.. имаш най-перфектното гадже на света, заради което всеки ти завижда.. ти си известен, популярен и богат.. винаги носиш перфектни дрехи и обувки и имаш безброй приятели.. сещате се за какво говоря нали..?? понякога сме толкова погълнати и самовглъбени в този свят, че забравяме да живеем в истинския.. така се унасяме в него че забравяме за съществуването на реалния.. в този свят ни е толкова забавно, че понякога си мислим че е истински.. и когато отново не можем да се изправим след поредния удар на съдбата.. единствено мисълта за този наш свят ни крепи все още.. спасява ни това че ще дойде време и ние пак ще сме на онова хубаво място в което имаме всичко.. но дали наистина там сме наистина щастливи и получаваме това което не в реалния живот.. според мен не.. защото всичко е в главата на човек и то няма как да стане реалност ако не престанем да мечтаем, а да действаме.. не ви ли е писнало постоянно да мечтаете какво би било ако бяхте еди какъв си или имахте еди какво си.. не ви ли е писнало да стоите и постоянно да мислите и премисляте.. да се самосъжалявате и депресирате с тези измислени светове и приятели.. защото всъщност реалния живот не е розов както онзи в главата ви и ако вие не живеете истински а постоянно се съжалявате.. ако мрънкате колко сте отегчени от живота и колко е скучен той.. ако ви е писнало от него защо просто не се опитате да ги промените.. защо не промените първо своето мислене, след това самия себе.. а останалото само ще си дойде.. ще ви дам съвет.. спрете да мечтайте, а осъществявайте мечтите си.. спрете да се съжалявате, а се променете.. спрете да мрънкате а се усмихнете и повярвайте в живота, защото ако вие сами не го промените няма кой друг да го направи..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker