Сън или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сън или...
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 2841 пъти
Иакам да ви разкажа за нещо което ми се случи беше на яве но не го осъзнавах случвало ми се е 2-3 пъти във живота след като си легна и всичките пъки ми се е случвало докато съм бил болен не смъртно но не съм бил в добро състояние става вапрос за това, събуждам се от съм във стаята си късно е събуден сум от огромна тревога която ме томози виждам че имам огромен проблем които трябва да реша проблем от сорта на затворен съм на място но съм затворен на място като дъша или поне така го усещам и осъзнавам проблема но и осъзнавам че решение няма и че ще съм затворен във безкраиността със този проблем или по-скоро със проблемите които имам и тези проблеми.

В този момент във които осъзнах че не мога сам да реше проблема ме обзема такова претиснение и тъга каквато никога не ме е обземала през живота ми тъи като във този момент не се чувствам човек по скоро дух знам че ако не реша проблема въпроса остава във вечността и така след голямата депресия която ме наляга започвам да се осъзнавам че все още съм на земята и дори във собствената си стая и товя не е реално което ми е е случило и се чудя как никога или за 2 ри 3 ти път ми се случва и съм наистиа замислен обикновенно не мигвам 1-2 часа тъи като все още ми е трудно да повярванм че не е реалност никога друг път не ми се е случвало нещо подобно няма писхически отклкнения, или някаква друга форма на психическо разтроиство незнам това някакъв знак или какво е точно моля на някои ако му се е случвало или знае нещо да даде коментар наи интересното е че след случилото се на сутринта винаги се сабуждам напълно здрав без никакъв спомен от болестта добре че не боледувам често защото не искам да осещам никога повече такива тревоги.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 0f39999f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема, който имаш, е заседнал в подсъзнанието ти и те тревожи. Също така това е знак, че трябва да решиш здравословния си проблем. Споменаваш, че си бил болен. Не знам доколко е сериозно, но трябва да му обърнеш внимание. Така мисля...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker