Изчервявам се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изчервявам се
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1712 пъти
Аз съм момче на 16 години. Моят проблем е, че понякога се изчервявам. Когато говоря с някое момиче и при наи-малкото притеснение се изчервявам като домат имам чуството, че завирам. Това се случва и с близките ми приятели и с не толкова близките ми с по-близките е по-рядко. Има хора с който много рядко се изчервявам. КОга се изчервя казвам: мани неудобно ми стана; стига вече, че ме вана срам; питам дали съм се изчервил; понякога се шегувам или се крия например слагам си качулката и лагам на чина не в буквалния смисъл де. МОЛЯ ВИ ако някой може да ми кайе как да спра този проблем или поне да намали. Даже докато писах тази тема леко се изчервих нез нам защо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: fccdb18082
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж и аз имам такъв проблем, само дето съм момиче. Преди го мислех много и си втълпявах, че хората виждат само това. Имало е ситуации, които съм избягвала само заради изчервяването. Но мина време, забелязах че и други хора се изчервяват, спря да ми пука и го приех като част от мен. Много хора казват, че е чаровно, а и самото изчервяване като процес не е единствено при срам, а и при температура, когато ти е топло, смешно, когато си ядосан. При по-силни емоции, така че ако някой те пита, винаги може да се оправдаеш, но просто не мисли "Не се изчервявай, ох как ли се изчервявам", а "Абе сигурно се изчервявам, но кво от това, това ми е чара". Това е основното, мога да ти кажа и някои билки, ако се интересуваш, но основното е да се приемеш такъв, какъвто си, така и другите ще те приемат. И с времето ще се изчервяваш все по-малко, като просто го приемеш и ще надмогнеш страхът. Няма какво да те е страх от момичетата и те са хора, а и много харесват такива момчета като теб, някои го приемат за сладко ;) Горе главата, изчервявай си се на воля, хич да не ти дреме и си живей живота = )

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 57643e0f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж30:
На І-во място - ТРЯБВА да осъзнаеш, че ти си част от обществото и си равен с всички останали. Не си по-долен от тях, не си по-тъп от тях и т. н., т. е. да се убедиш и утвърдш самочувствието си, да ходиш с гордо вдигната глава, напълно убеден в правата, възможностите и становищата ти. Трудно, но не непостижимо? !
На ІІ-ро място - Това е сложен психологически процес, който трябва да преодолееш. Колкото повече комуникираш с НЕПОЗНАТИ и МАЛКО ПОЗНАТИ, толкова повече се изчервяваш, но се опитваш да се контролираш. Първоначално опитите са напълно отчайващи, но не бива да се отказваш... Идеята е, че трябва да се социализираш с повече различни хора, по различни поводи и т. н. - т. е. тренинг на психиката.
На ІІІ-то място - Образовай се. Обогати речника си. Подобри поведението и отношението си към околните. Не говори като махленски идиот, а се стреми да се докажеш като умен и интелигентен човек. Имай винаги собствено мнение и го отстоявай. Не допускай да те мачкат, командват и т. н.
След МНОГО години, вече ще си оттренирал психиката си и "срамът" (както ти го наричаш), вече ще ти изглежда съвсем далечен и смешен. Ако не "тренираш" (комуникираш), процесът ще се задълбочи и ще изпаднеш в жестоки депресивни състояния, с тежки последици.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 485e67481b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На каква дължина е косата ти (питам , защото можеш да я използваш за прикритие) пич, момичетата харесват срамежливи момчета, някак си това ги привлича.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d64b6263bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, чак докато си писал си се изчервил. Успокои се бе момче, откъде тоя срам , все пак си момче... ахаха ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b28598c323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   номер 3 бате аз съм срамежлив пък вече месец от как скъсах с едно момиче не мога да си намеря гадже....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker