Преди постоянно обвинявах хората около мен за нещастията, които ми се случват. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Преди постоянно обвинявах хората около мен за нещастията, които ми се случват.
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2333 пъти
В последно време единственото, което правя е да мисля. Мисля за мен, за хората около мен и за нещата, които ме правят нещастна, но не се сещам за нито едно което ме прави истински щастлива. Имам чувството, че от известно време просто съществувам, но не живея.

Преди постоянно обвинявах хората около мен за нещастията, които ми се случват. Сега си давам сметка, че единствено и само аз съм причината за тази апатия в която се намирам. Дори не знам защо го пиша може би защото търся някой който се чувства като мен.

Искам да променя нещата, да ги взема в собствените си ръце, но наистина не знам как. Преди месец ме зарязаха без логично обяснение ей така изведнъж. Всичко ми остана наполовина и не мога да го преглътна.

Исках да го накажа, да си отмъстя, но разбрах че нямам тази сила над него. Реших да се взема в ръце и да забравя за случилото се. Всяка вечер си лягам с мисълта, че е минал още един ден. Ден, в който не се е случило нищо, ден като всички други. Търся истинската любов от както се знам, но не я намирам. Мисля си, че не я заслужавам и че не съм изстрадала достатъчно.

Постоянно съм в очакване да се случи нещо лошо, още едно изпитание след което може би ще се случи чудото. На 21 съм, но като погледна назад нямам нищо с което да се гордея. Имам прекрасно семейство и съм благодарна за това. Имам и приятели, на които мога да разчитам понякога, но това не ми стига. Знам, че е егоистично, но човек винаги иска повече. Съжалявам за комплексарската тема и за времето, което сте изгубили в четене на моите глупости.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4dd0765ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз се чувствам по абсолютно същия начин...
И аз с времето разбрах, че никой освен мен няма вина за положението, в което се намирам...
Това безразличие към всичко и всички е едно ужасно състояние....
Нужно е да се обградиш с позитивни и ведри хора, който ще те накарат да се чувстваш пълноценен човек, а не да ти напомнят и натякват, че си нищо...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2a47fa81fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 21 си прекалено млада, за да искаш нещо повече от добро семейство и приятели. Начините да си възвърнеш настроението и желанието за живот е да живееш пълноценно.
Колкото и странно да цвучи, ако спортуваш два пъти седмично това ще ти повдигне много настроението и тонуса. След 30 минути тичина аз просто се чувствам като преродена, пълна с енергия и желание за работа. Запиши се на някакъв курс по нещо, което те влече - хеч ще си запълниш времето, хем ще се срещнеш с нови хора. Когато приятелите ти те канят да излезеш с тях някъде, примерно на заведение, дори и да ти е все тая и да не ти се излиза, се накарай да излезеш.
Когато ти се почувстваш жизнена и самоуверена и правилният човек ще дойде.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d4f60e11cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Колко време беше с момчето с което сте се разделили? може това е да причината да си лчгаш с мисълта че е минал още един ден....
С мен се случи същото, само, че аз бчх иницяторката на раздялата ни, а заспивам съ същата тази мисъл като теб... просто защото ми липсва

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9bb697551d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В живота ни има два вида хора: едните идват в живота ни като уроци, другите като вдъхновения.
Ти си получила своя урок, сега приеми че може да си щастлива, позволи си и вдъхновението ще те сполети когато най-малко очакваш.
Аз имах тежък поберитет, но сега съм на 21. Намерих своя мир преди около 3 и от 2 години съм със своето вдъхновение, и знам че то ще е с мен завинаги, както и аз с него!

:)
1 добра дума изтрива 2 лоши. Започни с добри думи и мисли!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c1ccfdda37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разбирам те.
Бил съм така и може би в момента се чувствам така, но съвсем наскоро осъзнах същото като теб, че аз съм си виновен.
Единствената опция е да се опиташ да се изправиш и да продължиш, като правиш неща, които те радват

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 45a721610f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще се изненадаш колко много хора чувстват празнота като твоята. Но на някои не им личи. Но това е живота, всеки един от нас трябва да премине през тези самозаблуди на собствения си мозък. Избягвай мисленето, реши какво искаш да правиш и не го мисли много, много. Понякога и аз като започна да мисля за проблемите, и за нещата които нямам, изпадам в подобни състояния. Измъкването е трудно но не и невъзможно. Просто приеми, че наистина не е толкова страшно, просто мозъка ти го преувеличава доста. Може да постигнеш много, стига само да кажеш "не" на тези състояния. И запомни те са илюзия и ще съществуват докъто спрат да те плашат, и спреш да вярваш в тях.
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fbf14aa9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно доста хора минават през подобни състояния. Аз също съм на 21 и се намирам в сходно на твоето положение. Нямам интерес към нищо, обзела ме е някаква тотална апатия. Уча задочно, работя, имам приятел, но в същото време се чувствам неудовлетворена. Нямам настроение за нищо, нито за излизане, нито пък желание да комуникирам с хора. Осъзнавам, че проблемът е в моя телевизор и че сама трябва да си помогна и да се взема в ръце.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 851fef2efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На някой хора нещата лесно им се получават,на други и сила да полагат пак не им се получават.Едни живеят по-спокойно и съдбата ги гали.А други има цял живот лоши неща им се случват.И то не е заради хората,а съдбата и драснатото там някъде.Има хора,цял живот страдат и все несполуки ги сполетяват.Общо взето труден живот.Има хора,на които животът им върви с лекота и щастие и от време навреме нещо по-лошо.Тези хора са галеници на съдбата.А други плащат не заслужено чужди грешки явно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4697ae87de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всеки плаща своите грешки като се преражда, никой не изплаща чужди грехове, ако не ни върви, значи в предишен живот сме прегрешили и сега си плащаме за това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 036f05ad3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо не започнеш да практикуваш Тай Чи и ще видиш как това ще те измъкне от апатията. Ще имаш повече енергия и ще постигнеш много повече във всяка една част от живота си. При мен това работи добре и от както съм започнала, се чувствм много по-щастлива. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker