Има ли демони(зли)??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли демони(зли)???
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 10703 пъти
Изпитах много странна случка. Аз съм мъж на 27 г, падам си тарикат, силен съм физически, спортист съм. Смея да кажа, че съм весел, общителен и добър като душа човек обичащ да защитава принципи и правда. За какво иде реч.

Преди няколко вечери се прибирах към 1-1. 30 през ноща в краен софийски квартал, не бях пил никакъв алкохол, нито бях изморен нещо, бях си в 100% кондиция. Чух от някъде женски/момичешки вик-остави ме, пусни ме... помощ??? Тръгнах към гласа и гледам момче и момиче, на около моите години, може би малко по-млади от мене.

Момичето беше хубаво, а тоя я дърпаше, но нищо не викаше. Казах си-или иска да я ограби, или да я изнасили. Нали съм си тарикат веднага се наех, а и той беше някакъв хърбел, поне 20 кила по-лек от мене и изобщо не беше проблем за мене да го озаптя или набия.

Хванах го с една ръка за якето откъм гърба и почти го вдигнах във въздуха и изнесах настрани от мацката. Тя побягна, а този се обърна с лице към мене. Никога не ми се е случвало, но изтръпнах от ужас когато ни се срещнаха погледите. Не знам защо, но усетих някаква ужасна тъмна сила в този човек. Имах усещането, че и 10 секунди да остана още там и ще ме убие. Усещах и какво ми мисли, всякакви садистични мъчения, погледа му беше все едно котешки, толкова зъл, че не мога да ви опиша страха, който ме прониза.

Заотстъпвах назад с бързи крачки с лице към него, а той просто стоеше като статуя с прикован в моите очи поглед. Отдалечих се и с прибежка се изнесах. Обърнах се назад и той все така си стоеше и не помръдваше и ме гледаше, имах усещането, че ей сега ще се стрелне подире ми и ще ме пречука.

Ударих го на спринт и право в нас, не можах да заспя изобщо. За пръв път в живота ми изпадам в подобна ситуация и сефте изпитвам такъв страх и то от човече, дето би трябвало да смажа и с 1 ръка. Мислех и си викам-това е демон, не може друго същество да насажда такъв телепатичен страх у някой друг или да е човек, но толкова зъл, че да умее да прехвърля тази енергия и злоба някак си във въздуха и пак да въздейства психически на другите. Какво ще кажете хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 55e62794d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Някой наркоман сигурно е бил

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 72c9b7588c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Демони има, но да ни пази Бог. Иди и поръчай благодарствен молебен в църквата, запали свещ. Молебена е 5 минути. Раздай милостиня на някой бездомник.
Бог те е спасил човече! Бог те е спасил!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e48f116e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не, не спокойно. Не се шашкай. Демони няма, но енергия има.. не като в драматизираните филми, но е това, когато видиш някой и разбираш дали този човек струва нещо или не. Той не е бил с хубави помисли, затова и си се почувствал така скован.
А за погледа...
Ти хубаво не си бил предозиран с нещо, но той вероятно е бил.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7d1500ea68
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Както има ангели, които са постоянно сред нас, така има и демони. Тази среща не е била случайна, нужно е било да се замислиш за някой неща...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3f6cff6107
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Трябва да се внимава в такива ситуации, а на тоя случай му се вика подценяване на противник. В действителност, не е правилно да се съди по ръст, защото доста дребни човечета се иазмъкват цели в такива ситуации, а това го казвам в качеството си на по едър човек.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 41292e26d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И според мен демони има, аз съм вярваща и в света, в който има постоянна битка между добро и зло. Помоли се и бъди благодарен, че Бог те е спасил, според мен си постъпил правилно, че си помогнал. Демоните се плашат много от името на Исус.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 859a793805
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Аз видях веднъж една жена, ревеше силно, отидох да я питам нещо има ли нужда от помощ и тя като ме погледна, все едно демон ме погледна, беше някаква толкова страшна, сигурно наркоманка, че бързо си тръгнах, добре че бях с гаджето, та не ме беше страх.
Иначе да, аз мисля че има зли хора, които могат да са допуснали и демони и други зли и негативни енергии да властват в телата им.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ec82b22acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И аз мисля, че най-вероятно е бил надрусан, а и е било тъмно, затова така ти се е видял. Ако е можел да ти направи нещо лошо, щял е да го направи там.
добре, че си помогнал на момичето.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 355adbcc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ангели и демони съществуват. Ангелите са навсякъде около нас, но просто не чуваме за тях толкова често, колкото за демоните. Демоните са нощни създания.

Преди не вярвах в демони толкова, но една вечер мой приятел от Скайп ме накара да му преведа статия за това как се призовават демони на български от един сайт, защото английския му куца. Та, преведох му въпросната статия. Сайта леко плашеше дори мен, но все пак продължих да превежда и да чета. След това четох други сайтове, прост защото ми стана интересно. Как се призовават демони? Съществуват ли демони? Какво представляват? Такива неща. Четох, четох, накрая легнах. Беше около 2:00 вечерта преди около 2 години.

Когато си легнах бях обърнат към стената, така се настаних. Но малко след това усетих нещо като присъствие в стаята ми, точно зад гърба ми. Не мога да го обясня, нали знаете какво е чувството, когато някой стои точно зад вас? Усещате, че има някой зад вас, просто го знаете. Имах същото чувство, само че в стаята ми нямаше никого освен мен. Прозорецът и вратата бяха затворени, всички останали спяха. Навсякъде беше тихо, а в стаята беше тъмно. Не ми стискаше да се обърна, затова дори не мръднах. Малко след спрях да усещам това присъствие, все едно изчезна. Не знам какво беше това, дали наистина имаше нещо или просто съм чел малко в повечко, но мога да се закълна, че наистина почувства нещо тази нощ. Беше едновременно странно и страшно, особено като се има предвид нещата, които четох (и превеждах) преди да си легна. Някои от по-близите ми приятли ме помислиха за откачалка след като им разказах това.

Един приятел ми каза нещо наистина интересно. Каза как хората пишат, говорят, вярват и изобразяват демони и подобни явления още преди Христа. В днешно време това продължава, макар и в друга форма. Не може всичко да е измислица. Има неща, които дори науката не може да обясни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f1461ce82
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Момиче на 14 съм, та мисля че съм малка да ти давам съвети, но пък ние малките знаем и вярваме в това повече. Искам да те попитам не ти ли се е случвало да видиш един човек на пръв поглед нормален, но всъщност ти за себе си да усетиш как той те отблъсква с лошата си енергия? Незнам демон ли е било това което си видял, но случи ли ти се отново НЕ гледай в очите му а стисни показалеца и средния така че да се оплетат на ключ (дано разбра какво искам да кажа). Така можеш да се предпазиш. И знай, че ние сме по-силни от тях :) К.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 492da63861
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Не знам дали са сред нас, но аз ги сънувам. Много ме е страх да заспя. Преди няколко дни сънувах Дявола. Първоначално беше като красив мъж, после се превърна в онова рогато чудовище, искаше да ме хване. Но тогава майка ми ме събуди, много се уплаших, кръстена съм, не знам защо ги сънувам, къде греша? :( Значи ли, че съм човек? ;( Моля ако някой е запознат повече с темата да сподели.

Pixie

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8ae98bda9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   За да не сънувате и да не ви е страх от демонични сили, първо не ги подхранвайте, като им давате възможност да владеят над вас. Какво казвам - замислете се какъв начин на живот водите? С какво угаждате на Бог? Бог ИЗИСКВА от всички, които Го обичат да обичат по същия начин всеки човек - без значение на пол, раса, социално положение етс. Правите ли го? Какво значи - обичам? Значи, ако видиш който и да е човек в беда, или някой моли за каквато и да е помощ - не се отвръщайте от него, помогнете с каквото можете - дори и с добра дума. Давайте предимство на другите пред себе си, не се големейте, не искайте - задоволявайте се с това което имате(за да не ви се отнеме и то).
Спрете да живеете грешно и се обърнете към истината(не продължавайте да живеете в лъжа) за покаяние и прошка. Бъдете смирени и не любопитствайте да знаете всичко, което ви се предлага, нито приемайте подаръци и помощи(особенно ако можете да работите).
Истината е, че Бог иска да имаме беден дух и да не пожелаваме това - и онова. Ако спрете да се водите по забързания ритъм на съвремието, и преоткриете Бог - Който е навсякъде около нас, и не се поддавате на материални съблазни - никакви демони, не могат да ви намерят, камо ли да ви навредят. Демоните са там където няма Живия Бог (Истината). Всеки който отрича истината, не е от Бог и ще бъде заробен от демон(и) =САТАНА.
Времето на този сатанински свят свършва така или иначе, затова - познайте истината и я следвайте, ЗАЩОТО ТЯ Е ХРИСТОС. Истината е Словото, истината е Библията.
Бог да ви дава разбиране.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cc0c7407df
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Авторке - явно има. Не вярвам, че е възможно подобна колективна психоза. Но ако някой например каже, че демоните го карат да върши неща и той не може да откаже, то това вече е психично заболяване. Винаги можеш да откажеш! Това да не е Господ Бог, че да не можеш да му откажеш? Всъщност дори той уважава свободната човешка воля и ни позволява да действаме според преценката си независимо дали е правилно според него или не.

Номер 14, според твоята логика защо богатите грешници не са опищяли Интернет с истории за демони? Как пък все бедните са виновни, че се големеят или искат повече? Богатите да не би да не правят същите неща? А колко богати дават пари на всеки нуждаещ се? Не виждам обаче някой да е тръгнал по техните пети и да им натяква постоянно какви грешници са! Ако ще се прави нещо, нека бъде както трябва, а не отново: бедните са виновни и трябва да бъдат превъзпитани, а богатите никой да не ги закача, защото те са национално богатство. Вие, мисионерите и богоугодните, започвате да ми звучите като потвърждение на конспиративните теории за един план, чието име няма да споменавам.
Стига с тази Библия! Пробвали сме да живеем само по нейните повели и какво се е получило? Средновековието! За теб не знам, но аз предпочитам да живея в 21-ви век въпреки проблемите, които произтичат от това. Веднага, щом изобретят устройство за пътуване във времето, се качи на едно такова и ще те пратят в Средновековието. Дано там бъдеш щастлив! Не съм против Господ, а против самопровъзгласилите се за пророци. Не е християнско да натякваш на останалите колко неправеден живот водят те, защото това води до опасност от възгордяване, че ти живееш по-праведно от тях. Също така не трябва да имаш друг кумир освен Бог. А хора като теб издигат в култ своето собствено мнение, което е повлияно от прочетени в Библията неща и дочути от други като тях. Не държа да съм по-праведен от патриарха ни. А ти?

Според мен (не натоварвам друг със своето мнение) всеки сам усеща повелите на Господ и не си ни нужен ти или който и да е, за да ни каже дали сме праведни или не и дали светът ще свърши утре, след една седмица или след 555555 години. Скромност, братя и сестри! Съветвайте хората, а не ги съдете! Назидателният тон го оставете на учителите и полицаите!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9f2fa7f2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Мисля, че човека горе искаше да каже на хората да бъдат по добри, но не мисля, че това ще стане чрез Бог. Да не забравяме, че една голяма част, която върви по пороците се счита за вярваща в Бог, а в същото време пият, пушат, а някои и по лошо правят. С една дума църковната пропагадна е излишна. :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56f34c0108
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер: 16, напълно съгласен съм с вашето становище :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a083476e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Не, не е било физическо проявление на демон. Описанието ти показва, че си си имал работа с човек обладан от демон. Не съм сигурна кой точно е бил, но щом не те е нападнал и не е наранил момичето всъщност най-вероятно е бил бяс. Все още не съм много веща в това и не съм сигурна кое от двете е, но съм обедена, че не си имал работа с наркоман, пияница или нещо такова. Когато съзнанието е замъглено, енергията не може да бъде разпространявана по подобен начин. Трябва да си изключително силен екстрасенс, за да я усетиш. Имал си късмет. Нещо те пази. Някой хора нямат такъв късмет...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f31e23e9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   . Не знам дали са сред нас, но аз ги сънувам. Много ме е страх да заспя. Преди няколко дни сънувах Дявола. Първоначално беше като красив мъж, после се превърна в онова рогато чудовище, искаше да ме хване. Но тогава майка ми ме събуди, много се уплаших, кръстена съм, не знам защо ги сънувам, къде греша? :( Значи ли, че съм човек? ;( Моля ако някой е запознат повече с темата да сподели.

Pixi не се страхувай! Ти си нормална и то напълно. Всичко ти е наред, няма от какво да се боиш. Може ли да те попитам на колко си, понеже мисля, че си дете на шестата раса(индиго). Просто имаш силни сензитивни умения. Трябва да намериш някой които да те напътства аз го наричам, , духовен учител". Той ще ти обясни как да контролираш и развиваш това си умение, без да се нараниш. Няма да те лъжа, може и да е опасно. Не ти го казвам като специалист, а като човек който го е изживял и все още го изживява. Аз също ги виждам, но за разлика от теб не ги сънувм, а ги виждам на живо. Преди да осъзная какво става умирах от страх. Смятъх, че съм луда, след като открих учителя си разбрах каква съм. Най вероятно ти също имаш мисия. Ще те помоля само да се пазиш. Сега настъпва епохата на баланса и наи-вече на светлината, за това съществата на мрака правят всичко възможно да попречат на това. Няма да успеят, но се опитват. За това се пази, те преследват и стоят до хора със силна енергия като твоята. Нещо те пази и те предупреждава, не съм сигурна какво точно значат сънищата ти. Ще съм ти много благодарна ако можеш да ми разкажеш още за тях...
Water.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7568416182
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Има обладаване от зли духове, демони или паднали ангели, едно и също е. Само Исус Христос може да ни опази от тях, и кръвтаМу може да освободи човек от такива сили. Чети библията, моли се и отиди поне веднъж два пъти в евангелска църква, нищо не губиш...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4d27be81b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   До номер 3 : Хаха демони нямало кой го казва като си толкова сигорен/а ,че демони няма покажи ми доказателството си? Пфф

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 25f6f74e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   13 аз съм роден във събота виждам демони и духове но не се плаша виждам ги във сънищата ми и да съществуват

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d6fed0b386
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   В него сънувах, как съм в не точно стая, а по-точно бяло пространство заедно със близките си (мама, татко и т. н) А срещу мен огромна кълбовидна бих го нарекла енергия която беше тъмна даже черна, вибрираше супер бързо и ставаше по -голяма, това ме олашеше много, а и усещах едно много странно усещане след това в стомаха и цялото тяло... Вече съм на 20 и от тогава повече не съм го сънувала, но това усещане което няма как да забравя и е несравнимо с други продължавам да го изпитвам и до ден днешен... Си гурно ще ме помислите за някое "чисто чао", но винаги ми е било любопитно, а няма към кой да се обърна....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ed8b41d348
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Попринцип за знаещите е ясно че има, просто наивността, заслепени са съвременните модерни хора от своята неоправдана гордост - горделивост и мислят, че те със собствените си сили това или онова не може, как го казвахте, да ги спре. Има много хора които без причина избухват, неадекватни са или "лудите", няма спасен от лудостта си в така наречените лудници, но примери от историята на всяка църква има. Или самоубийството, никой не решава просто така да отнеме живота си, но когато не знаеш към кого да се обърнеш, ти си мислиш че си сам. Отчаянието, по съвременно казано, депресията са пак такива състояние на влияние, затова и има теми, не знам защо не виждам смисъл в живота си и т.н. Максимално деликатно казано, не искам да учудвам и разочаровам, модерните душици.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 923dc3fcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Слава на Бог че нетисе случи нещо ужасно,
според мен тиси с чисто сърце и имаш силен ангел
това те претпазило но тиси го погледнал в очите там
е истината, иза това осети силата незабавно трябва
да ходите на църква да запалите свещт и осветена
вода дасе пръскаш себе си и домът ти, носете кръстче
това щтеве претпази осветиго с вода от църквата преди
да го сложите Бог да те закриля и пази.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: cd5cf46485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Има!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c65984cff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Преди известно време ме бяха предупредили че моя”приятелка” твърдяла, че съм щяла да умра. Наистина бях на косъм от смъртта! След като се видях с нея тя ми се извини и си призна, че го е казала и, че не е вярвала, че ще оживея! Тя беше бременна с второто си дете и имаше проблеми постоянно ходеше в болницата. Тогава аз я съжалих и и казах ако мога с нещо да ти помогна. Тя ми обесни, че не и достигат сили защото хората я отбягват и не искат да дружат с нея. Тогава аз и казах, че аз и давам от моите стига да може да си ги вземе. След това започнах да чувствам много силна умора. Постоянно плачех. Бях много объркана. Не се хранех с дни и не ставах от леглото. В деня в който тя роди ми се яви нещо като демон пред мен. Мога да го опиша като енергия усещах го почти можех да видя лицето му. Беше нещо много грозно. Разбирасе нямаше материална форма. Тогава скръстих краката си и ръцете и започнах да си повтарям на ум не те приемам, не те приемам. Усещах студени вълни на интервали. Тогава си спомних за мой близък приятел който ми беше разказал същата история, когато се е родило първото и дете. Изясни ми се цялата картинка. Според мен и е направена магия за да направи семейство. Но както знаете тези неща стават с помоща на демони и тем подобни същества. Нужна е защита от църковно лице. Посъветваха ме да отида на остров. Егина в манастира СВ. Нектариос. и да разкажа всичко на самият светия. Там са положени мощите му.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e91daf3cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Вместо да се разкарваш до въпросния остров, върви на психиатър – това е сериозно, имаш делюзии и халюцинации.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7fdbb8147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Разбира се че има демони. Защо тогава има и ЕКЗОРСИЗЪМ???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker