Извънземните и хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Извънземните и хората
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3427 пъти
Здравейте! С много малко хора мога да говоря на тази тема, защото ще ме помислят за луда. Затова публикувам тук, да чуя мнения, дали има други като вас. Вярвате ли в извънземни? Факт е, че ги има (Вселената е огромна, има много планети като Земята, на които има живот, научно доказано е). Въпроса е, вярвате ли, че те са сред нас? Че ни наблюдават? Че се бъркат в живота ни непрекъснато и ни помагат (или ни вредят)? Моля да пишат по-интелигентни хора, които имат някакви отговори на въпросите, а не някакви глупаци! Благодаря за вниманието.

Jane

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: e42293b82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че вярвам! По скоро невярващите трябва да ги мислим за луди. Друг е въпросът, че едва ли всички те са добронамерени към нас. Успех с темата.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4146e870e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Факт е че ги има? Къде са ти фактите?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 61ffa29847
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има някоя друга бактерия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0e4f6078ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер едно: Ами прочети малко научни филми, погледай. Да видиш за какво иде реч. Науката не скрива съществуването им, затова има и една наука, наречена уфология. Лично според мен те отдавна са край нас и ни помагат в разни неща - помислете как древни мижави хорица са построили ПИРАМИДИТЕ В ГИЗА? Дори науката твърди, че е невъзможно, те не са имали никакви уреди, първо не е имало как да ги направят толкова перфектни, второ блоковете са адски тежки - няколко тона и няма как да ги вдигнат. Помислете и за календара на маите - как един прост народ, може да е имал толкова огромни познания във астрономията? ! Дори науката не може да ги обясни тези 2 примера, а и много други. Как ли? С помощ отгоре. :)

Jane

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7e56d35a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Jane, мила, ако ти е по-лесно да приемеш, че извънземните са построили пирамидите, отколкото това, че и в миналото са живели умни хора, то май ти не си от интелигентните. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4ec46bbecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Правителствата на Америка и на Русия са изнесли доказателства за срещи с извънземни и продължават да твърдят, че доказателства няма. Тези дни Русия отговаря на въпроси за извънземни, от което се разбра, че има такива и те работят с хората.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4ec46bbecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напишете в Гугъл "мумия на извънземно" и прочетете статията за извънземното, съветник на фараона, което след смърта си е мумифицирано.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9e6ab6b66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И да ги има, и да ги няма, това вас какво ви засяга? С какво променя живота ви и защо не си го гледате него, ами се наминавате с глупости?
Вие ходите ли да се бъркате в живота на мравките от мравуняците по планинските поляни?
Защо си мислите, че сме толкова важни, че някой много по-високоразвит, който може да прекоси Галактиката, ще тръгне да се занимава с нас?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 27485a9c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Споделям мненито на 8.
Има ги, но какво от това, те така или иначе няма да свършат нашата работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b7e3770b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че много от писалите тука гледат много филми. Истината е може да проверите, че нито един астроном не е виждал извънземен кораб. Хората които от столетия не свалят очи от звездите казват че не са виждали извънземни, същото е и при астронафтите и космонавтите на международната космическа станция. В интернет има много клипчета на извънземни и всичките клипчета са доказано фалшиви. Просто хората искат да вярват в това и вероятно са прави. Аз също съм сигурен на 100% че има форми на живот и на други планети. Само в нашата галактика има 200 милиарда звезди , ако средно около всяка звезда кръжат само по три планети то шанса някоя от тях да е в благоприятното за живот разстояние от звездата си и има вода там да има живот.

Но по трудно ми е да вярвам,
че има толкова развита и интелигентна форма като човека, на нашата планета има стотици милиони видове живи същества, но нито едно не е като човека. Така че живот със сигурност би трябвало да има и на други планети, друг въпрос е дали са развити като нас интелектуално. Дори и да са развити като нас, растоянията в космоса са невероятно големи. Само за да пресечем нашата собствена галактика и то при положение че успеем да развием скорост поне колкото на светлината/ това в момента звучи като безумие/ та ако движим с такава скорост, която е и най-голямата възможна според визиката и теорията на относителноста ще са ни нужни 80 хиляди години пътуване, само да пресечем нашата галактика а какво остава да прескочим до съседна! А до по-следваща?

Едно мога да ви кажа, когато човек е направил първото радиопредаване, радиовълните са полетели и в космоса, всяко пускане на микровълнова печка в някой дом отделя електромагнитни вълни в космоса. До сега не сме уловили електромагнитни вълни от космоса, или никой още не е открил радиото и микровълновата печка и телевизията или са прекалено далеч за да стигнат до нас

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 565ead0ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Баба Ванга е казала, че има извънземни и са сред нас и ранно или късно ще се покажат, че те са сред ежедневието ни но не ги различаваме, защото са като сан и да вярвам , че е така щом тя е казала. И ако са с добри намерения нека се покажат ще е добре да се сприятелим след като разберем, че не са хора , а извънземни "пратеници"

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a183d7a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не казвам, че съм права. Просто казвам какво съм чела по принцип, относно това за пирамидите. Точно това го гледах по хистори и не само там, на много места, точно за пирамидите.. те за това са от чудесата на света.. забележете - чудесата! Може наистина да е имало умни хора, които може да изчислят точно как да ги построят, но въпроса е как едни хора, по-дребни от нас биха вдигнали ТОНОВЕ.. и то са построени доста бързо пирамидите.. Общо взето има много теории, че е имало извънземни сред египтяните.. например бащата на Тутанкамон е смятан за извънземно, поради много причини. Отворете и ще прочете. Но едно е сигурно - никой не знае какво точно се е случвало някога и дали ги има, всичко което си говорим тук са си просто теории. :)

Jane

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f48a58db2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 10,
Мога да ти назова 3-а астронавти, които вярват, че ги има, а някои от тях са и наблюдавали - Едуин Олдрин, Едгар Мичъл, Виктор Афанасиев, има и много други.
2-а американски президента - Картър и Рейгън.
Пол Хейли - министър на отбраната на Канада. Има нет, всеки може да си намери интервютата им и много друга информация.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 244ef21a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Туй за пирамидите е наистина голяма мистерия. Един Господ знае какво се е случило...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1c35693d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Вярвам, че съществуват някъде и че са ни помагали някога в миналото. Открито вярвам в извънземни, но избягвам темата и я преобръщам на шега през повечето време, за да не ме вземат за куку =

Чувала ли си за Зона 51? (Area 51)
Това е "тайна" база в Невада, близо до Лас Вегас, която съществува, но е отричана от правителството, дори от президента. Не съществува на картите, но може да се види отгоре със сателит. На пръв поглед не е нищо особено - хангари, самолетна писта и езеро, но има твърдения, че базата продължава и под земята. В тази база се правят експерименти и се тестват нови техники (никой не знае какви, но се предполага летателни апарати). Казват, че подземната част е голяма колкото цял град, а вътре има всякакви неща за които никой освен тези, които работят там не знае. Бивши служители са споменавали някога, че вътре има мистериозни схеми, снимки и тела, за които дори те не знаят. Казват, че телата са на мъртви извънземни. Освен това се твърди, че самите извънземни казват там и поддържат връзка с правителството на САЩ.

Очевидци твърдят, че вечер се виждат светлини да "кацат" и "излитат" от базата. Това може да са въпросните експерименти. Или нещо друго? Както казах, базата е строго секретна, цивилни не се допускат там. Има табели, които предупреждават, че навлизането е забранено. Имало у случаи на хора, които са изчезвали безследно след като са били в билзост до нея. Служителите на Зона 51 биват транспортирани със специален самолет от Лас Вегас заради секретноста. Тези, които напуснат биват наблюдавани, а някои дори са умирали от "мистериозна болест" за която няма лекарство. Предполагаемата причина за това е, че тези хора са разкривали строго секретна информация пред медиите.


Друга история са мистериозните "Мъже в черно". Това са мъже, които са облечени в черно, твърдящи, че са "агенти на правителството". Те посещават очевидци на странни, необясними явления. Например предполагаеми очевидци на НЛО, с целта да извлекат информация от тях или да им внушат, че дадено явление не се е случвало. Тези, които са се спречквали с Мъжете в черно, че са забелязали странно, нечовешко поведение от тяхна страна. Някои твърдят, че Мъжете в черно за извънземни, а други, че това са дори "демони".

В заключение трябва да кажа, че Зона 51 и Мъже в черно си остават две неразгадани мистерии. Възможно е да имат нещо общо с извънземни и паранормалното, но никой не знае със сигурност. Истината е там някъде, но няма да я научим скоро...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 80ec1c93c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Още нещо да ви споделя - Нийл Армстронг, след като е бил на Луната, са минали през тъмната страна на Луната (нямам идея точно как), въпроса е какви са били думите му: Дядо Коледа е тук. Тва е, че учените може би знаят доста, обаче прикриват всичко, за да не се панир народът.. И още нещо.. какво мислите, че се случва във Зона 51 :)?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 70b5ea2eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Има една книга, която се казва "Не пипай тази книга"... в нея се разказват много интересни неща, препоръчвам я :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 70b5ea2eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   http://kpohoc. blogspot. com/2011/04/51. html Вижте и това :) много е интересно...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b7e3770b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 13. Едуин Олдрин, не знам къде е казал че е видял извънземни, но със сигурност за него се знае, че е писател фантаст, пише книги, но в жанр фантастика, този жанр е за фантазиите на хората а не научна литература, освен това дълги години се лекува от алкохолизъм и депресия и не знам дали изобщо се е излекувал. Колегите на Едгар Мичъл казват че е превъртял и явно за това говори такива глупости, летял е само веднъж, но пък знае дори руснаците какви контакти имат с извъземните, неща които дори работодателите му в НАСА не знаят. А за президентите не виждам за какво си дал имената им. Рейган просто попитал военните веднъж, дали има защита ако бъдем нападнати евентуално от извънземни. Никога не е казвал, че е виждал, че знае нещо или че вярва в съществуването им, просто му е било интересно да научи дали военните и президентите преди него са мислели и по този въпрос. Картър пък видял в някакъв ресторант някаква светлина, но също казва че не твърти това да са били извънземни просто видял някаква светлина над някакви дървета, преди 3 дена по БиТиВи даваха също светлинна топка която обикаля пред вратата на една къща и е била заснета от охранителната камера над вратата, веднага учените от БАН потвърдиха на 100% че това е кълбовидна мълния, която е природно явление. Така че доводите ти са малко плоски.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ec50ad930c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Чувала съм за зона 51. :) Но за Мъжете в черно не.. Иначе зона 51 някакъв учен, работещ там беше разкрил неща за това, което се случва вътре. Веднага го бяха сметнали за луд.

Jane

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f48a58db2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ето ти видеото с Бъз Олдрин - http://www. youtube. com/watch? v=XlkV1ybBnHI
Не знам какви книги пише, но това е вторият човек стъпил на Луната.
Гордън Купър сигурно и той е полудял - http://www. youtube. com/watch? v=tkBhME9RCjc&feature=fvst

Бившият министър на отбраната на Канада, и той ли е полудял?
Ето ти и за Рейгън - http://science. howstuffworks. com/space/aliens-ufos/ronald-reagan-ufo. htm
Ето ти и една пресконференция в CNN - http://www. youtube. com/watch? v=g5PVMr56Dtc

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d66c607972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   В момента всеки има gsm с камера и като види в небето нещо снима. Затова в интернет е пълно със снимики и видео и всеки ден излиза още. Затова фълшивикатите между тях вече се губят и доводите, че всички са такива бледнеят. Това е една от причините най-големите манипулатори на света медиите непрекъснато да повтарят, че няма доказателства, няма доказателства, няма доказателства до безкрай за да ти промият мозъка подкопаят вярата в тях. То няма доказателства за да се ликвидира и организираната престъпност, но тя си съществува. А ако има те не били достатъчно. Представяте ли си как ти бъркат в мозъка. Точно снимките на нло е една от причините те да не се признават за доказателство в съда изобщо. До такава степен е стигнала манипулацията, че те ти казват какво да мислиш.
НЛО нямат криле и аеродинамична форма и според законите на физиката те трябва да паднат, като камък на земята. Но те съществуват. Тогава какъв е извода драги мислещи същества? А именно, че ние не познаваме всички физически закони. Точно това се крие дами и господа. Защо незнам. И още нещо защо тези, които летят не кацнат да се запознаем а ни наблюдават все едно сме в някакъв резерват? Защото са свързани с елита, но не този, който гледате по тв-то. Сори ама такава е логиката. Защо се прави ли? От къде да знам.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6a812173f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ние самите сме извънземни. Ние сме генетичен експеримент и има някаква цел от целия този процес. Но каква е целта незнам? Може би за да ни използват за нещо? Както нашите учени експериментират и очакват някакъв резултат.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f4ecea708f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Когато НАСА забележи НЛО в космоса има една кодова дума санта клаус т. е. виждам дядо коледа. Има много радио любители, които могат да засекът тези разговори и един такъв е качен в ютубе. Естествено тя вече не се употребява. Подхода е гъвкав. Много думи могат да бъдат кодиращи вкл. и цели изрази в контекста на разговора, но това няма как да разберем. Това обаче с дядо коледа ме разби.
Ами за марсохода Кюросити. Защо неизпрати висококачествени снимки. На мен би ми било любопитно а на вас? Вместо това ни пускат някъкви компютърни графики. Мога да си ги направя вкъщи. Тези медии съвсем ни взеха за шарани. Може да има само каманяци, какво от това. Или се крие нещо, да не влезе нещо случаино в кадър. Видях единствено снимчица на камъченца, която показва кадър широк 1 см. Някой виждал ли е по-голяма. Поне да бяха съобщили, камерата се счупи при приземяване ала бала а то! Както се казва смях в залата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f4ecea708f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Има стотици спътници около земята и всичко се наблюдава он-лаин. Камерите може да са с по-голяма резолюция от познатата ни. Всъщност пиле неможе да прехвръкне без да се разбере.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c72b112db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   По темата препоръчвам книгата "Прозорец към Космоса" на Лиана Антонова.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3fc68cfe95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Винаги са ми били интересни хората, които просто казват - "Не вярвам". Навремето не са вярвали, че земята е кръгла, вярвало се е, че е плоска. Не са вярвали, че хората ще могат да пътуват във въздуха. Списъка може да продължи до безкрай. Непознатото винаги се е отхвърляло. Някои хора казват, че любовта не съществува. Това, че не са се докоснали до нея, означава ли, че наистина няма любов? Замислете се.
Аз никога, нищо не отричам! Коя съм аз, да отрека нещо, каквото и да е то? ! ...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 00ba0fc20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Замислете се. Ако човекът само до преди по малко от 100 години не е можел да достигне откритото космическо пространство, нямало е нито компютри, телевизия, интернет и тнт. Вие как си представяте една цивилизация хиляди години по развита от нас, дори милиони? Как си обяснявате комуникацията между маймуна и човек? Или човек и извънземен разум, преминал не само техническите познания, но и духовното си съзнание. Та ние до няколко поколения, ако развием скороста на светлината, която не е най-високата.. Съвсем спокойно в рамките на десетилетие да достигнем близки слънчеви системи..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker