Във всяка кухня има място само за една домакиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Във всяка кухня има място само за една домакиня
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3058 пъти
Здравейте, приятели. Това е един от любимите ми сайтове и затова реших да споделя нещо тук. Аз съм на 27г. и съм омъжена от 4г., като чак сега със съпруга ми предприехме крачката за бебе. В момента уча последна година докторантура и имаме възможност да поставим ново начало в този аспект. Съпруга ми е на 29г., също вишист, той доста преди мен се ориентира в работата и се установи по - бързо, искаше да имаме бебе малко по - рано, но все разни неща ни спираха. В момента съм бременна, но все още не е минал третият месец и не сме съобщили на никого. Това е накратко за мен и съпруга ми.

Историята ми се върти около една семейна двойка, с която излизаме заедно, събираме се, ходим си на гости, нямаме нищо против тях и сме толерантни към различията им. Да наречем жената А., а мъжа З. Аз съм добра домакиня, когато ги поканим у дома винаги готвя нещо пипкаво и вкусно, подреждам всичко със стил и финес, докато А. е повече по печенето на кюфтета или сланинка на скара и не отдава толкова значение на вида и вкуса на храната.

Проблема е, че нашите срещи напоследък се крепят на едно хвалебстване от тяхна страна. Нещо, което аз и мъжа ми не си позволяваме. Ние се познаваме от доста години, а те дори не се интересуват от мен. И не са длъжни, това го игнорирам, но не мога да игнорирам отнощението на А. към мен и може би към всичко.

Тя е от село, малко по - простовата е, докато З. е по - интелигентен и толерантен, много разговорлив и точен мъж. Не ми харесва, обаче, това, че А. не благодари за елемантарни неща, малко е невъзпитана и нетактична. Бяха ни на гости скоро и аз планирах да подготвя вечерята, масата, всичко, но тя каза по телефона, че ще купим 'мръвки' и алкохол. Така и направихме. Отворих вратата и ги поканих у дома, те влезнаха първи и след това аз и мъжа ми влезнахме в дома ни. Когато се събух и влезнах в главната стая останах слисана. А. се беше разшетала в кухнята ми, отваряше смело хладилника, чекмеджетата, търсеше олио и дъска за рязане по шкафовете ми и дори не и мигна окото, че това е моята кухня. Помолих я учтиво да седне, понеже аз съм домакинята, че са ни на гости и т. н., но тя ми каза "Ааа, не няма проблем, сядай, аз ще сготвя. " Успях по някакъв начин да я накарам да седне като извиках всички за тост и тогава седнахме, но по едно време тя реши, че ще готви и изкара скарата и започна да пече сланината и кюфтетата. После ги сложи в малка купа нарязани на едро и попита: "Ех, добре ли съм се справила? '.

Нямам нищо против да ме попита за помощ, ще и позволя, ако наистина желае, но не ми хареса как буквално 'изнасили' кухнята ми без мое позволение. Разбирам, че когато си близък с някой и той ти идва на гости той трябва да се чувства като у дома си, но чак пък толкова... Вечерта останаха да спят у дома и тя стана и реши, че ще отиде да ми рови из шкафовете в спалнята за да си намери чаршафи за леглото, на което ще спят.

Нямам думи. Не казах нищо, но вътрешно съм в несъгласие със себе си, защото май трябваше да отстоя личното си пространство по някакъв начин.
Това някакво желание да блесне ли беше, или просто си е по - простоватичка.

Вие как бихте постъпили, какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: ac07309cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът вероятно тръгва от това, че за нея вие сте ПРИЯТЕЛИ, а за теб те са: "една семейна двойка, с която излизаме заедно, събираме се, ходим си на гости, нямаме нищо против тях и сме толерантни към различията им".
Проблемът е, че ти ги смяташ за чужди, а тя те има едва ли не за сестра.
При всички положения трябва да й кажеш как се чувстваш, като помолиш за извинение, че не можеш да преодолееш отношението си към нея.
След това прекратете отношенията си, ти си намери по-деликатни събеседници, а тя да си намери приятели, защото очевидно има нужда от такива.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: defeadd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторка:
Номер 1, тя ме няма за сестра. Ние излизаме от време на време и тя не знае нищо повече за мен освен името ми. Никъде не съм писала, че ми е близка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8577545270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти сама си си отговорила на въпроса. Тя просто иска да изпъкне пред теб, тъй като ти си добра домакиня и я превъзхождаш. Ако продължи да нахалства и го кажи тактично , аз така бих направила. Честито за бебчето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b81e569cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да доста нагло отношение. Приятелска двойка ходите си на гости но тя няма право да се разпорежда по този начин в дома ти.
Сложи я на място.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d14567aafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Подкрепям номер 1.
Вярно е, че всеки има лично пространство, но сигурно просто е искала да ти помогне с готвенето от добри чувства, а ти приемаш това много лично. От това, което чета разбирам, че за теб приготвянето на храна, сервирането, вкусът й и видът й имат огромно значение и са някак си твоята територия, в която ти си по-добра. За мен при събирането с хора важното е да си говорите и да си прекарате заедно, а пък кой колко време е отделил за готвене или не, не е толкова важно - даже смятам, че е хубаво всеки да помогне, а не един да готви, а другите на готово. Все пак се събирате да говорите, а не само да ядете.

Може мнението ми до голяма степен да е повлияно от факта, че съм живяла доста време на общежитие. Преди като живеех с родителите ми би ми се струвало абсурдно някой да рови из личните ми вещи или из кухнята ми. Но в общежитието някак си се научих, че когато някой ти е много близък приятел ще отиде и сам ще си вземе захар за чая или кафето или че като приготвяме вечеря за всички аз ще беля картофите, друг ще ги пържи. Един вид чувството за екип и колектив. Не казвам, че едното е правилно, а другото грешно, но просто явно сте с много различни разбирания и затова за мен е добре наистина де прекратите това приятелство. Не смятам, че ще можете да преодолеете различията с разговори. За нея ти си човек, с когото да говори, за теб тя е по-простовата жена, дошла от село, с която можеш да говориш, но никога няма да приемеш за равна, ти може би правиш по твойте разбирания компромиси, тя обаче намира тези неща за нормални. Приятелство няма как да има докато единя се смята за по-добър от другия. Може това да е вярно в твоя случай - ти да си по-образована, по-интелигентна и затова трява да се събираме с хора с общи интереси, с общи цели и да са на едно интелектуално ниво. А ако проведете един разговор за мен ти ще се разсърдиш на нейните думи, тя ще се разсърди на твойте и явно просто няма как да стане.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0b8159e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   О, боже големия проблем! Много си смешна, хората имат толкова по-сериозни проблеми, а ти пишеш за някаква глупава случка в кухнята. Не си малка - като си я видяла да прави така, отиваш и казваш-извинявай искам аз да сготвя, подредила съм си нещата в моята кухня и не обичам да ми ги разхвърлят. Или просто и казваш, че ти е неприятно и точка. Като е толква простовата тази жена, защо "великата интелектуалка" като теб със завъртените и усукани кулинарни умения, следваща докторантура, която пише "влезнала" вместо влязла, както е правилно, изобщо се занимава с такива хора под нейното ниво. Проблема не е бил кухнята, а това че се имаш за много повече от тези хора, просто си една снобка. И причинта да общуваш с тях е да се изпъкваш на техния фон, колко ти си много изфинена и възвишена, а те са простаците от село. Като някой ти е неприятен, не общуваш с него, не го каниш на вечери и не го оставяш да спи у вас. Ако нещо те дразни в него, му го казваш. Попитай сама себе си каква е причината да общуваш с тази жена и какви твои скрити нужди, задоволява това общуване.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 35652ef4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато четях веднага долових нотката на "снобарка" надушвам ви от далече такива. Сега по същество. Живяла съм и в двете среди. Само в София където съм родена и живяла 15 години бях с такъв манталитет, но не и "сномчб". Не понасям подобни хора. Та бях научена да не пипам на чуждо място в чужд дом колкото и да сме близки нито пък в къщи да се пипа. Всичко беше ОК докато не се ожених и се наложи да се преместя доста по на запад. И ето тук дойде проблема от другия манталитет. Когато ходихме нагости ми направи впечатление че гостите жени помагат на домакинята и по-интересното, ако не го направиш особено ако са повече хора те изкарват едва ли не мързелив. И после те гледат на криво. Особено ако по-често се събираме в един и същ дом. И докато свикна, макар че и сега ми е некомфортно да се разполагам в чужда кухня ме гледаха накриво някои "особи". Но в къщи не позволявам на никой да ми пипа по шкафчетата. Та мисълта ми беше, в големите градове домакинята е домакиня. В малките градчета и селата щом си нагости си домакиня иначе си мързелива, а никой не иска да му излизат подобни прякори. От друга страна хората си се чувстват по-близки. Ето защо ги харесвам и за разлика от "снобарите" в големите градове! Е ти сама си направи извода по-натам

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: defeadd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Молба за изтриване.
Скъпи модератори, извинете за неудобството, моля Ви да изтриете историята ми. Съжалявам още веднъж.
Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: defeadd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моля, изтрийте темата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 33772b08bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Охоооо, авторката се обиди на коментарите и иска да истрият историята! Да, ама не става така!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6c8f69927c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   разбирам, че като всяка жена и ти искаш да се чувстваш като домакиня, уменията ти да бъдат оценени и да те похвалят, мъжа ти да се гордее с теб.
според мен трябва да прекратите срещите си с тези хора, защото с жената сте твърде различни. няма нищо лошо тя да е от село и да не се старае толкова в приготвянето на вечери, може би се е почувствала неудобно, че ти толкова труд влагаш и е искала да помогне, да бъде полезна.
просто сте различни и ти по-добре си намери по-деликатна приятелка, по-интелигентна. но като цяло и аз не одобрявам постъпката и.
аз също имах подобен случай веднъж - приятелка ( но не толкова близка) реши да помете листата на балкона, а аз бях направила кекс, приготвила бях масата и чаках да седнем на масата със съпрузите ни. но веднага и казах, че няма нуйда да прави това понеже е мое задължение.

прекратете тези срещи или излизайте на заведение, но няма нужда да се насилваш, наистина. просто си намерете други семейни приятели. и това, че учиш докторантура в никакав случай не значи, че си по-интелигентна от други хора.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f5c0b8b3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   защо ще го триете? това е урок за многоо жени, които в стремежа си да са добри и да правят панаири позволяват на разни селянки да им се качват на главата. Като идете вие на гости тогава да прави тя сланината има си етикет. Явно ти си позволила да ти се рови в кухнята така че ти трябва да й кажеш че не ти е приятно, всичко е сервирано и няма нужда да се представя и тя

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5c19cda8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Проблемът може спокойно да се синтезира до "ние сме висшисти, а тя е от село".

Пази боже, сляпо да прогледа.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b564d2b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Има си такива хора... Тя няма да се промени, такава си е. И да говориш, и да не говориш, все тая... И аз смятам, че най-добре е, щом те дразни, да не ти идва в къщата. Или излизайте на заведение, или прекратета срещите. Това е начинът! Разбирам много добре какво чувстваш, защото свекърва ми е същата! Слава Богу, с мъжа ми живеем отделно, но тя мине не мине и се натресе у нас, разхвърля ми кухнята (при което аз полудявам), наготви си месищата, да хапнел синът ? месце, че моите манджи били изчанчени и само аз съм си ги била харесвала, той от солидарност с мене омита по 2 чинии:) Между другото, аз също държа много на естетиката на сервирането и на готвенето на интересни и вкусни ястия... Доста празници ми е съсипала така. Аз си направя някакви планове, но ни връхлита тайфунът и край... Приказки не помагат. Говорим и двамата с мъжа ми - аз по-меко, той - по-хард... нищо не излиза... Та, изводът ми е, с такива хора няма оправия! За разлика от мен, обаче, ти можеш да се отървеш:)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b564d2b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   P. S. Не се сърди на писалите с по-рязък тон... Те са се подразнили от думите "село" и "докторантура", но хич да не ти пука. Свят широк, хора всякакви! Ти избираш, кого да допуснеш в дома си и как! Успех!

B. M.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3caa139345
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   АЗ пък заставам зад авторката. Приятели, приятели каква е тая та ще и се меси в кухнята и чак из шкафовете и ще тършува? Егати бясната селяния.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: defeadd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторката: Не се обидих на коментарите, аз си имам мнение. Просто реших, че няма да получа почти никакъв съвет след като 90% от коментиращите се опитват да ме оплюят без причина. Не вярвам дори и на някой друг да е полезна тази тема, при положение, че в коментарите само 1 - двама души са писали подобаващо. :) Успех на всички.

Модератор: Не трием теми, имайте го предвид, когато пишете историите си. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: defeadd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторка: Още едно нещо - обидна квалификация на момичето не съм дала. Уважавам я, приемам я, просто исках да получа съвет относно конкретната ситуация. Повечето от коментиращите бяха тези, които слагат обидни квалификации като 'селянка, вишистка и т. н. ', които не съм използвала. Не ми хвърляйте думи в устата. И все пак се радвам, че има добри хора, кото коментират тук.

Разбирам, няма проблем щом не триете теми вече. :) Просто и друг път сте ми трили и затова съм се объркала. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0b8159e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   О да, само за конкретната ситуация се интересуваш, затова беше тази дълга предистория какви докторантури караш, какви умения в кухнята имаш и какъв висшист е мъжа ти. Можеше да започнеш по темата и да пропуснеш минутката за реклама. Имам чувството, че главното в тази история е да се похвалиш колко си прекрасна, и затова като добавка си вметнала тъпата случка, дето и малко дете ще знае как да реагира, но ти не знаеш. Не мога да ги понасям такива префърцунени лицемерки като теб. И си свери малко часовника, защото вече това да изкараш висше не е върха на сладоледа, както беше преди. И това че не си обидила жената, като спомена, че е простовата и от село, това не е ли обида? Поне си прочети историята преди да пишеш глупости, и да отричаш, че си казала неща, които са написани черно на бяло по-горе. И това дето имало някакво хвалебстване от тяхна страна, което ти не си позволяваш. А първият абзац от историята ти не е ли точно хвалебстване. Изобщо пълна снобарщина, лицемерие и нагаждане според ситуацията виждам от твоя страна. Предпочитам да общувам с по-прости и истински хора, отколкото префърцунени лицемери като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: defeadd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Номер 20, спри да се държиш по този груб начин, с нищо не съм го провокирала :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ab82c6d2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Според мен номер 20 е този, който обижда а не авторката. Доста грозно държание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6e67602041
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Аз пък не виждам абсолютно нищо лошо в това, че авторката е вкарала малко предистория и какво по точно те подразни теб пък, номер 20 във всичко това? Веднага такива като теб искат да оплюят хубавото и да го изкарат лошо. Аман от злобари.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c2f7bf4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   "Модератор: Не трием теми, имайте го предвид, когато пишете историите си. :)"
Ха-ха-ха-ха- КАЗАХА ли ти го!? Да си мислила ПРЕДИ да я пуснеш!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c2f7bf4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Още едно нещо - обидна квалификация на момичето не съм дала.

Ммммм, я да видим пак:
Тя е от село, малко по - простовата е, …
…. как буквално 'изнасили' кухнята ми без мое позволение. ….
… когато си близък с някой и той ти идва на гости той трябва да се чувства като у дома си, но чак пък толкова...
…Нямам думи…. Това някакво желание да блесне ли беше, или просто си е по - простоватичка.

МММда, "простоватичка" ама ХИЧ не е обида, НАЛИ? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b612257d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ох какво й скочихте всички на авторката, не мога да разбера? Вярно леко наблегна на това, че била от село ала бала, но все пак това си е нейният дом и нейната кухня. Аз също не бих позволила на някой, който не ми е особено близък да ми се разхвърля и тършува наляво-надясно в къщи и ако съм решила да направя хубава вечеря, да идват да ми режат сланини, скари и глупости.
Единственият вариянт е или да се виждате на ресторант или като знаеш, че ще ти идват на гости да не се пресилваш много с готвенето, а да направиш нещо по-просто, тъй като на тях и без това не им прави впечатление.

Просто в селата хората са как да кажа, по-освободено се държат и етикет, такива неща много няма. Така са си свикнали на някои места. Преди някой да ми скочи искам да кажа, че нямам нищо против или се имам за нещо повече, аз също съм живяла на село и имам много роднини там и някои хора това го намират за нормално. Просто трябва да й обясниш, че когато те са ти на гости искаш ти да си домакинята и тя може да ти помогне, когато имаш нужда за нещо, но не тя да влиза в твоята роля. А ако не, по-нагоре споменах какво да направиш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b564d2b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ох, хора, защо не оставите жената на мира? Нарочихте си я за заяждане и край? Нали е сайт за споделяне, не за нападки? Като не можете или не желаете да я посъветвате, да бяхте замълчали... На вас приятно ли ще ви бъде, някой да се разпорежда у вас, все едно му е бащиния? Бъдете обективни малко!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 389ac3bea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Защо така нападате авторката?
Попитала е "Вие как бихте постъпили, какво ще ме посъветвате? ". Защо не отговорите вие какво бихте направили, а правите психо портрети на авторката, без да я познавате.
Предисторията е написана за повече яснота, за да дадем по-адекватни съвети. Вие я нападате, че се хвалела. И така да е, лошо ли е? Лошо ли е, ако си страхотна домакиня и го казваш открито? Дай да си мълчим с позитивите си, че някой да не си помисли, че се хвалим.

Супер дребнавост. Номер 7 намери за какво да се хванеш, потресена съм - "влезнала". Иии, тя като следва докторантура, и е богонамазана и безгрешна така ли? Айде да не издребняваме, че веднага ми направи впечатление израза ти ".. СЕ ИЗПЪКВАШ".

Вместо тук да се подкрепяме и да си помагаме, си бъркаме в очите. Разбирам авторката да обиди някой или да предизвика някой, ама не е.
Чак някой се кефят, че не се е изтрила темата. Сеир да има, да се кефим как форумните квачки я нападат.

Авторке, не си прави труда да отговаряш на комплексирани хора, които като чуят думата село и тръгват да развиват теории. Послушай съвета на Ана, най-полезния коментар тук.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c274582ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Селянката всъщност си ти, а горката жена те има за приятелка ^^

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 15426142e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Нямам време да чета коментарите, просто ще напиша, какво мисля по темата.
Според мен авторката въпреки 20-те си висши и докторски титли не е подготвена за живота. Ако не ? е било приятно гостенката ? да ползва кухнята ?, защо я кани въобще в дома си?
Ако ненавиждаш скрито някого, защото е бил прост, защо се занимаваш въобще с него?
Май нямате много приятели с мъжа си, а ти си страшно ревнива, защото друга жена е посмяла да получи поздравления за уменията си в кухнята.
Според мен намеренията на жената са били добронамерени, не се е чувствала удобно само ти да ? слугуваш, а и след толкова много посещения се е почувствала длъжна тя да направи нещо.
Нейното поведение, макар че е проста жена, е прието на Запад например. Там не само домакинята не слугува на гостите си, а всички гости помагат в приготвянето на храната и миенеот на чиниите, защото отдавна са се оттърсили от старното положение на жената като домакиня и прислуга, което ти въпреки образованието си не си успяла.
Лошо няма, готви си сама, но тогава не кани гости у дома. Да си добра домакиня е много повече от това да сготвиш и нахраниш гостите си, да си добра домакиня значи преди всичко да посрещаш и изпращаш гостите си с усмивка, да им създадеш приятна атмосфера и занимание. Трябвало е ти самата да поканиш гостенката си да поготвите в кухнята например.
... и още един съвет от мен - ако не уважаваш някого, не го кани на гости!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b46d15b05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   .. до авторката;не е нужно да общуваш с хора, които не са ти приятни за да кажеш, че се''събирате с приятели''... щом се чувстваш неприятно, значи има за какво... наистина момичето е простовато, но тоаа се забелязва само от различни на нея хора.... в общуването трябва да има точка на пресичане и това да не е''мръвката''... поздрави.... ЗАРА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker