Кои са истински приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (101674)
 Любов и изневяра (24148)
 Секс и интимност (11859)
 Тинейджърски (20613)
 Семейство (5149)
 Здраве (8152)
 Спорт и красота (4246)
 На работното място (2340)
 Образование (6264)
 В чужбина (1357)
 Наркотици и алкохол (970)
 Измислени истории (744)
 Проза, литература (1534)
 Други (14151)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Кои са истински приятели?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 14449 пъти
Здравейте! Как можем да разберем кои всъщност са нашите истински приятели! Имам приятелки, споделям всичко, но от време на време се разочаровам от тях, пренебрегват ме! Искам да знам как мога да разбера на кого мога да имам доверие и да разбера, че никога няма да ме предаде.. просто вече не знам какво да правя! Моля споделете вашите мнения! С какви действия можем да разберем на кого можем да разчитаме и да ни бъде истински приятел, което в днешно време е минимално.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8b47da4fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (218549 гласа)

1.   Този, който не ти гледа финансовите възможности, не те подтиска, не те унижава когато имаш трудности, не те прави на маймуна, защото иска да се хареса на други паляци около него.. Много мога да изброявам, но ще засегна някой. Истинският приятел проявява разбиране, критикува когато се тревожи за теб, а когато чуеш да казва, че сама трябва да се оправяш в живота, че никой не е нужно да ти помага, той е способен да предаде в бъдеще. Лицемери колко щеш

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 861f5f8888
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Единственият човек, който няма да те предаде и на когото можеш да вярваш безрезервно, е майка ти. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d9db8ee8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Истинския приятел би пожертвал дори себе си, да не говорим свободното си време, за приятеля си. Има една много хубава поговорка "приятел в нужда се познава". Всеки ти е "приятел" когато си добре(материално, власт, успехи), но колко са когато паднеш на дъното? Оттам изхождай кой ти е истински приятел.
Подкрепям №1.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 76b672c8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истинското приятелство оцелява през годините, за това сега не можеш да видиш кои са истинските ти приятели. И аз съм пренебрегвала приятелките ми, както и те мен, но всеки ги има тези моменти, стига тогава когато ти е най-тежко те да са до теб. Истинският приятел ще ти даде подкрепа дори и да си на другия край на света, истинския приятел винаги би те разбрал и винаги ще ти каже истината колкото и болезнена да е. Благодаря, че аз имам такива приятели и винаги съм разчитала повече на тях отколкото на всеки друг. А това за майката не мога да се съглася, не всеки човек чувства майка си като приятел, за мен в най-трудния период пубертета майка ми беше враг номер 1 :). Но за щастие сега отношенията ни са приятелски. Приятелството трябва да се заслужи и докаже, то не идва току така. Няма как да знаеш предварително. Ще се опариш, но накрая ще ги пресееш/

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a23d0b823e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Приятели са ти тези с които освен, че ти е приятно и те обичат и те подкрепят. Дават ти съвети когато им поискаш, не те критикуват, а ти показват грешките и пазят тайните ти.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 795d68b503
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За 26-те си години, за съжаление доста пъти съм се разочаровала от ''приятелки'' и да си призная честно, вече не вярвам в т. нар. женско приятелство. Майка ми има 3 приятелки, с които се познават от ученическите си години, близки са страшно много и трите, а вече са по на близо 60 години :) Като ги видя заедно, забравям, че думи като ''злоба'', ''завист'', ''лицемерие'', ''предателство'' и т. н. съществуват.
Истинските приятели трябва да са безкрайно отдадени в приятелството. Всеотдайни към приятелите си, хора без задни мисли, открити, такива, на които доказано може да се довериш. Естествено, за да се получи едно стойностно приятелство ти също трябва да си това, което изброих. За жалост, хората които си струват днес се срещат изключително рядко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1c6d4899e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ... определение за истински приятел всеки може да даде, трудно се дават примери... според мен приятелството е като любовта;силно и емоционално, но също се изчерпва... с възрастта приятелите намаляват и остават в миналото.... не случайно само за 2 коментар е гласувано, защото е така.. ЗАРА

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e428565f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен, приятел е този, който е готов да бъде с теб, когато имаш нужда, независимо каква е тя, и да ти подари от собственото си време, независимо дали искаш да го приемеш. Съди по себе си, както ти се отнасяш към приятелките ти, че искаш и към теб така да се отнасят. Друг е въпроса дали тя те иска за приятелка, или не. Обикновено, при мен е така, разпознавам хората още в началото, когато разбера, че имам насреща си стойностен човек, говоря за характер и държание, интелигентност. Това са качества, които ми правят веднага впечатление, подбирам си приятелките така, защото с такива, мога да имам общи теми на разговор и интереси. След това, забелязвам, дали е добър човек и дали в даден момент, би ме подкрепил, или кротко би се скатавал от страх, или за да не се компрометира лично. Ако, е готов да се застъпи, да бъде заедно с мен в такъв момент, значи ми е приятел. Разбира се това е взаимно, не може само едната да го прави, а другата не.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ca72261a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Този , който ти подаде ръка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d2d082f1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Българите си имаме много хубава поговорка "приятел в нужда се познава", англичаните също я имат. Тя казва всичко. Доскоро лично аз не се бях замислял по въпроса за истинските приятели, просто вярвах, че имам такива. Случи се така обаче, че двама от тях, които смятах може би за най-близки, и с които буквално израснахме заедно, без абсолютно никаква причина спряха да контактуват с мен. С единия дори живеем на една и съща улица, на 30-тина метра един от друг! Винаги е имало използвачи около мен, но и винаги съм смятал, че мога да преценявам на кого мога да разчитам и на кого не. Е, в тези два случая явно доста дълго време съм грешал. Не съжалявам, че така се получи. Макар и късно, се радвам, че подобни хора вече не са покрай мен. Просто ми е странно как толкова време можеш да бъдеш приятел с някой и то много добър, и от утре да решиш, че повече нямаш нищо общо с него.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d2d082f1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Истински са тези приятели, които са до теб в трудни моменти и които не искат нищо в замяна. Иначе приятели за маса има много, но те са от ден до пладне и обикновено се разбягват, когато ползата свърши. Преди няколко години и аз се опарих от един такъв, който твърдеше на всеослушание колко добър приятел съм му бил.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1482ff8e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Истинските хора до теб са тези, които няма да си тръгнат НИКОГА! :)PLEIADIAN

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d012a69eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Добре може и да е така но ако ти имаш истенски приятел и бил ли убил за него били му помогнал защото вие можете да се чуствате супер, добре, идиално ами той как се чуства вие сте доволни че имате истенски приятели но най много за него мислете какво му има, как е, как са чуства, дали някога сте и казвали че ги обичате аз в тоя живот съм имам предатели нямал съм истенски приятели през живота какви неща са ми ставали но седят в мене на никой не съм каЗвал какво ми има искам само да са всички живи и здрави, а да имаш поне един истенски приятел това е се едно имаш всичко аз съм на 14 годишен момче от русе, , и още едно и като намериш някой приятел в фб в, нета, игри. , и се даржи със вас супер и след време си каЗвате ”той ми е истенски приятел и си решава да казва всичко какво става къде учи и другу неща това не е Приятелство а общи.. Интереси и може да се прави на друг човек какво ли още не, не е хубаво да търсите приятели аз съм го приминавал това и станаха хипер зле нещата дълга история и без това пиша от тела ми. Ако някой иска нещо или съвети каквото да е ще ви помогна и дори да не ва поЗнавам

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6b0bc3a04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Приятел... Тази дума означава човек, който държи на теб, казва ти винаги истината, подкрепя те, помага ти, обича те (най-важното).
На този свят приятел почти няма. Ако познаваш много хора това не означава, че всички са ти приятели. Само макс 3-4 човека ще те искат в живота си. Познай предателите по тези признаци: идват при теб, когато им скимни, лъжат те, фукат се, говорят зад гърба ти, лицемерство...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1b3ac962ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Този, който ти е приятел е до теб винаги, когато имаш нужда, подкрепя те, не те унижава пред другите, обича те, харисва те такъв какъвто си, никога не говори зад гърба ти и не ти се подиграва, винаги се интересува как се чувстваш и винаги се старае да ти бъде полезен, винаги ти споделя, котато има проблем за да му помогнеш, защото знае, че може да ти има доверие, той винаги е готов да плаче заедно със теб, никога не пуска ръката ти когато страдаш той те закриля и обича, винаги те уважава.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 22891649ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не с всеки можеш да бъдеш приятел но ако имаш приятели, с които каквото и да си кажете дори и най-лошото след 5 минути сте пак заедно, значи сте истински приятели...! Приятел с който можеш да си кажеш всичко и да не те е страх как ще реагира и да си на 100% сигурен, че не би те критикувал или унижил заради нещо което не е удобрил или не му е по интереса, защото истинският приятел почти винаги би пренабрегнал собствения си интерес заради вашия.....! Моят съвет е да бъдете в добри отношения с всички, само вие да си знаете кой ви е истински приятел и да бъдете широко усмихнати за всеки, защото някой уникални хора които имате, и си нямате на идея колко близо са до вас заслужават широката ви усмивка! Не разкривайте чувствата си сами а оставете душата ви да го направи по красив начин ❤

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker