Какво точно следва след края? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво точно следва след края?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1615 пъти
Знам, че е писано многократно по тази тема, но все пак искам и аз да споделя мислите си. От известно време силно ме вълнува какво се случва след смъртта - но не някакви отнесени хипотези, искам във факти да знам какво се е случвало на хора и т. н, но тези факти наистина да не са просто измислици. Скоро ще прочета една от книгите на Майкъл Нютон /по-запознатите от вас знаят за какво става дума/, но искам да знам - какво е доказателството за това какво следва след края, наистина ли този край е само на телесното, колко прераждания има ако изобщо съществуват /не държа на точни бройки а просто оринтировъчно/. Също така ме вълнуват някои разминавания, пример - Ванга говорила с мъртвите. Но нали след това се твърди, че има прераждания? И как християнството отрича преражданията, пък много хора потвърждават - къде е истината. Общо взето такива неща, ще се радвам да прочета личен опит и случки / моля ви да са достоверни, не измислици/ и на някои от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: b4b7362e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не зная до каква степен би могло да се вярва на книгите на Майкъл Нютън-все пак регресивната хипноза не е направление в неговата специалност на психолог. Или поне не е признато в официалната наука. От "Пътят на душите" би могло да научиш нещо, макар и ориентировъчно. За жалост доказателствата и фактите са твърде малко и едва ли тук някой би могъл да ти ги предостави.
Аз лично за себе си съм убеден, че смъртта е просто преход, в никакъв случай не е край. Всъщност няма мъртви-мъртво е само физическото тяло, а останалата нематериална субстанция на много ниво на вибрации не само че оцелява, но и продължава да се развива. Темата е безкрайна, но би могло да се синтезират няколко основни неща касаещи земния ни живот. Важно е какво правим за другите, за света и Вселената около нас. Важен е вселенския контекст на прекарания от нас живот.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 60fb73c064
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен живота е като пералня. Върти те докато не се изпереш!!! А ако пак не си се изпрал те пуска отново в барабана и така до безкрай. А ти можеш да си различни видове дрехи и тъкани...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e1512431e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Никой не се върнал от онзи свят да каже. :О)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 52965ddc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 ми звучи интересно и близо до истината. Аз ще ти кажа нещо много елементарно, което съм сигурна, че ще те подразни - никой не се е върнал от там да каже!

Сещаш ли се, трябва да е така!
И аз се интересувам от тези неща, но не на 100%, не ми фикс-идея, както май е при теб. Интересувах се дълги години, докато не стигнах до това, че този живот е даден, за да го живеем, а когато открием Нашата истина, то тогава умираме.
Така, че - не бързай.

Ти вярваш ли, че някой може да е на 100% сигурен какво е от другата страна? ! Вярваш ли го? !
Особено пък от историите в и-нет.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ea3f51b5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чети Библията - истината е там. Всичко друго е сатанинско.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e304660d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен няма край. Всеки човек след смъртта си бива съден за грешките, които е допускал в живота си. Ако не е изпълнил мисията, която му е дадена, отива на Земята и живее отново същия живот. Или пък остава в Рая или Ада и живее в духовен вместо в материален свят. Или се преражда, но живее по различен начин, в зависимост от този, който му е даден. Примерно пак като човек, като животно, като риба, като птица... А пък е възможно и въобще да ни живее на Земята, а на някоя друга планета и пак като човек, но с различна материя и способности. Вселената е толкова огромна, че ми се струва, че планетите са едни "нива" които трябва да преминем. Искам да кажа, че на всяка планета със сигурност се живее по много различен начин...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker