Ниско самочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ниско самочувствие
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1594 пъти
Здравейте!
Моля да ми дадете отговор на един важен за мен отговор, защото аз самата не мога да намеря такъв.

Проблемът е, че лично аз се смятам за грозна и тъпа, и в действителност съм една дебелана 95 кг. , а съм само 162 см висока. Нямам много дрехи и очевидно моите любими неща не са интересни за никой. Едно време имах чудесни комуникативни умения, но сега смятам, че съм ги изгубила. Очевидно, никой не ме кани никъде и даже понякога имам чувството, че дори и едно изречение да кажа на някой, това е голяма досада за него. Все имам чувството, че каквото и да кажа е грешно и е било по-добре да си мълча и да не го0воря изобщо. А аз по-принцип мразя да съм сама и да няма с кой да си говоря.
Проблем е също, че съм погълната от работата и се старая всичко да е безупречно, и смятам, че е така, но това не се вижда от моя шеф за което съм сигурна, защото не се отразява на заплатата ми.
Всичките ми приятели работят за минимум 1500 лв., а аз се бъхтя за 570лв с обещание след 2 месеца да станат 700лв, което пак е малко на фона на моите приятели, така аз пак съм издънката. Толкова ли съм тъпа, че моя труд е толкова ниско платен и ценен?

Имам и дете, което поглъща и последното ми свободно време и така не ми остава време за мен самата. Искам и аз да се почувствам жена, харесвана и обичана. Как да го постигна?

Благодаря предварително на хората, които ще си направят труда да предложат решение на моя проблем!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e87202bca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой, както си го направи, авторке. Който избере да ражда млад, вместо да се образова, изкарва толкова.
Аз работя, между другото, за 2500 лв., а приятелите ми изкарват много по-малко, нямаме проблеми. Сама се комплексираш. Всеми и отслабни, не заради красота някаква, а защото ще хванеш някакъв диабет и кой ще ти гледа детето после?
Тайната на щастието е човек да се обича сам и да бъде оптимист. Вместо да се радваш, че ще ти увеличат заплатата, ти гледаш в чуждата паничка. И 1500 лв. да взимаше, пак нямаше да си щаслива, защото не стоиш зад решенията си в живота. Дори детето ти ти пречи... събуди се!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d87313c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам.. отдели малко време за себе си. Ти сама трябва да се почувстваш обичана и желана от семейството си. Пък майната им на другите изобщо да не ти пука! Не заплатата, хубавите дрешки или килограмите са важни, а това ти да се почувстваш хубава и желана.. често глупавите хора имат твърде голямо самочувствие, което остава без покритие :))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 37003833ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Търсиш проблемите другаде, а не в себе си. Ще ти обясня. Не е хубаво човек да се хвали със заплатата си, но щом ти казваш твоята - моята е 2000 лв. твърдо плюс уговорени бонуси всеки месец рядко падам по 3-4 000, дори бих казал, че изобщо не падам. Като почвах работа бях на 1000 лв., а вършех работата на доста хора, които си виреха краката. Шефът ми също ме пренебрегваше.

Това беше около 2 години. За тези години обаче, тъй като работех много, ходех много и досега до конкуренти, до други фирми бе все мой. Хората отсреща виждаха кой тегли каруцата и един хубав ден ми предложиха да сменя работата си и да получавам повече пари. Моя шеф започна почти в паника да ме увещава да остана, просто като при тебе вършех много работа. Знаех, че ще дойде такъв момент и го дочаках, но и работех за него, подготвих го.

В крайна сметка останах, но с повишение като длъжност и заплатата ми скокна. Бих те посъветвал да поемаш всякаква работа, направи така, че твоята фирма да не може без тебе, разбираш ли? При мене макар и на средно ниво да бях всичко поемах и знаех, че ще ми се изплати. Всяко листче знаех и знам къде е в тази фирма.

Контактите с доставчици, познанствата в инспекторатите - всичките са мои, защото само аз се занимавах с това. И така един ден шефът се оказа пред дилемата дали да даде ЗАСЛУЖЕНИТЕ ми облаги-увеличение и повишение... или на следващия ден буквално да се чудят от къде да я захванат. В крайна сметка и при мене имаше такива с минимум 1500 лв., които се правеха на голяма работа, но на дългата писта грохнаха и сега тези, които още са в нашата фирма работят под мое командване. Направи така, че и без тебе да не могат, създай си репутация, която да се носи извън работното ти място, това ще те посъветвам аз. И също - вземи отслабни! Казваш дебела съм - ами хубаво дебела си, а си вирнала краката и само това си повтаряш. Почвай с фитнес, плуване, диети, то с констатации проблемите не се решават, и аз мога да ти кажа-да дебела си, и какво? Докато САМА не хванеш юздите във всяко отношение ще бъдеш назад. Аз обичам да толерирам работните хора, просто такъв ми е маниера на работа. И без да се изявяват аз забелязвам работата им и не ги оставям под краката на подмазвачите, но много други, примерно моя шеф, по-големи, просто иска работата да е свършена, рядко забелязва такива трудолюбиви мравки...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker