Голям проблем с мъж с малък размер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (74949)
 Избор на редактора (64)
 Любов и изневяра (16591)
 Секс и интимност (9238)
 Тинейджърски (17474)
 Семейство (3441)
 Здраве (6197)
 Спорт и красота (3308)
 На работното място (1323)
 Образование (3958)
 В чужбина (874)
 Наркотици и алкохол (784)
 Измислени истории (674)
 Проза, литература (1199)
 Други (9813)
 
 
Пресметни колко струва пушенето?
 

  

Споделена история от Секс и интимност

Голям проблем с мъж с малък размер
преди: 3 дни, 11 часа, прочетена 1505 пъти
Здравейте, отново същата тема-РАЗМЕРА. Тъпа история запознах се с едно момче преди известно време, прекарвахме добре заедно
Свикнахме един с друг. Вече се виждаме почти всеки ден
Много го харесвам, призна ми че е обрязан поради инфекция като малък. Стана ми странно, но го преживях една вечер малко се заиграхме повече. През панталоните не усещах нищо. Когато си го изкара беше малко чушле. Поиграх си малко
Но нямаше голяма разлика. Стана ми гадно беше мек малък. Тестисите са му като орехи. Хора момчето е добро харесва ми. Но незнам дори как ще го вкара. До акт не се стигна. Свърши за 10 мин. Това нормално ли е 10 см за 190 ръст. Имали някаква връзка с интервенцията, която му е направена като малък? Възможно ли е някъде във времето да е остамал недоразвит. Размера е около 10 см. Какво да правя харесвам го. Но все пак секса е взаймно удоволствие, а на мен ми се пивдигаше от тази гледка. Как да продължа с тази гледка? Той не е виновен и няма го промени. Не искам фа се разделяме за такова нещо. Но когато го видях ми стана гадно. Цял ден ми беше кофти. Кажете дава ли отражение обрязването на това колко се втвърдява. Но все пак свърши бързо, но през цялото време беше мек. Посъветвайте ме моляви се!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 дни, 19 часа
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Авторке, не е от обрязването, но той е имал друг проблем, който не иска да ти сподели - с хормоните, Заушка? знам ли. 10 см. иначе се води ОК размер /не е микропенис/, но ти както го описваш той не е достигнал до нормална ерекция, което е по-големият проблем според мен.
Жалко. Не знам какъв съвет да ти дам, но моят първи приятел имаше проблем с ерекцията и горе-долу същия размер. Разделихме се, защото може би заради това имаше много комплекси. Горд беше, че винаги приятелките му били девствени (сигурно да нямат база за сравнение) и избиваше комплексите си като унижаваше жените, освен майка си. С две думи малкият размер е единият проблем, комплексите и злобата са по-големият проблем. Истинска злоба изпитваше към другите мъже, но и към жените, към мен, към целия свят.

 
  ...
преди: 2 дни, 17 часа
hash: 2b43517ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ръстът и размерът не са взаимно свързани.

Обрязването може да доведе до по-малка стимулация за мъжа и да има проблеми с ерекциите и свършването, но като е свършил за 10 мин. не знам какъв е проблема, най-вероятно просто е бил притеснен и това е довело до ранно свършване. Иначе има много материали в нета как да издържа по-дълго време по време на секс и как да има по-силни ерекции.
Но размерът си е от ген, той не е виновен и няма какво да направи, за да го промени. Ако смяташ, че това е толкова важно, за да скъсаш с него давай - живота си е твой.
Иначе съм чел за мъже със сравнително малки членове (10-13 см), които успяват да докарват жени до няколко оргазми (с члена си, не само с език) по време на секс.

Ще те посъветвам да скъсаш с него, ако никога няма да успееш да приемеш този негов недостатък. Не оставай с него ако постоянно ще имаш мисли как искаш да го правиш с някой, който е с по-голям размер от него. Никой не заслужава това. Същото се и отнася за жени, които имат малки гърди. Аз лично никога не бих оставил едно момиче само заради размера на гърдите ѝ.

И моля да пишеш какво решение си взела и как са се развили нещата. :)

 
  ...
преди: 2 дни, 17 часа
hash: e1f8a3a101
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   На мен ми е 14 см и мислех, че ми е малък. Сега се чувствам по-добре.
По темата:
Разбира се, че обрязването е вредно, особено ако момчето е малко (на години, не на сантиметри). Реже се част от пениса която после не зараства, това според теб нормално ли е, авторке? Все едно на теб да ги отрежат клитора. За да придобиеш представа - в много части на Африка обрязват и малките момичета, не само момчетата. Исляма така ги задължава. Провери в Интернет. Представи си какво е да ти се случи това - по същия начин се чувства и твоето момче.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 17 часа
hash: 78e13fece9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Наистина много тъжна история! Този човек може би ще си умре сам щом не ти харесва половия орган не виждам как ще карате! Ти си го харесвай пак но щом секса ти е важен... значи няма да си ок с този човек.
Иначе нали знаеш гордостта на един мъж е тоя орган но ти каза теб те е отвратила тази гледка! Защо да се мъчиш? Бъдете приятели и скъсай с него.. след време може да си го уголеми вече живота и медицината са напреднали ако не го направи ще умре самичък. Нямаш никаква вина, че не ти харесва половия орган... според мен го напусни. НО по много деликатен начин не знам измисли нещо жена си. Но не позволявай да разбере, че... причината е половия му орган. Много отвратена звучиш, не се измъчвай просто човека не е за теб. Моля те пиши пак какво е станало.

- Спокойно..

 
  ...
преди: 2 дни, 17 часа
hash: 047244329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма какво да направиш, каквото и да му имало някога. А и той може да не ти казва истината. Евентуално, размерът би станал по-голям, ако беше еректирал напълно. Може да се е притеснявал от твоята оценка и ако не е имал скоро секс, за това да е свършил бързо.
Премисли вариантите и реши дали искаш да се пробваш до край.

 
  ...


...
преди: 2 дни, 16 часа
hash: 41b648e04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Любовта се случва в главата, а не между краката! Всички химични процеси водещи до оргазъм се случват в мозъка. Погрешно е схващането според мен, че малкият пенис не е способен да задоволи жена. Той и Наполеон е бил с около 8-10 см пенис, но се е представял доста добре. Лично аз също не блестя с огромна дължина или дебелина на моливчето си, но пък имам хубава визия, доза чар и подход - ето така жената достига до оргазъм, а не само с пенис! От мен не са се оплаквали, макар че на практика разполагам с един малък дребосък. Смятам, че е уместно да поговориш с приятеля си и да го понаучиш как да подходи според това кое точно те възбужда и предразполага. Имай търпение - ще се научи и тогава ще си една истински щастлива дама. Също така искам да добавя, че това момче изглежда наистина те е харесало и иска нещо да се случи между вас, иначе защо ще се открива толкова пред теб? Мислиш, че няма комплекси и не го е срам ли? Дай му шанс!

П. С. Една жена спира да мисли за половия член на мъжа до себе, едва тогава когато той започне да я задоволява пълноценно всеки път. Стискам ти палци по-скоро да спреш с терзанията около тази тема.... Успех и на двама Ви!

М26

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 14 часа
hash: 047244329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Трябва ли пак да споменаваме, че размерът има значение?

 
  ...
преди: 2 дни, 14 часа
hash: 167133f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Нямa кaк дa се получи при товa положение. Дори и дa продължите, след кaто се успокои, че ти си го приелa тaкъв, ще зaпочне дa тъсрии други възможности зa дa зaдоволи комплексa си... тaкивa сa зa съжaление, веднъж върже ли им еднa сигурнa, тичaт зa още зa зaдоволявaне нa болното его.
Поинтересувaй се из форуми, мaлко психология aко щеш и сaмa ще се убедиш, че нaй-курвaрите сa мъжете с мaлки пишки и не зaщото могaт, a именно зaщото НЕ могaт, комплекс им е и тaкa го "чешaт" нищо, че обикновено женaтa не повтaря при тях, броят, не гледaт кaчеството.

 
  ...
преди: 2 дни, 12 часа
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От 1 към 8 - много важен аспект заговори ти. Не исках да изпадам в лични подробности, но затова и се разделихме с моят приятел - оказа се, че ми е изнверявал с най-добрата ми приятелка. Изневерявал е дори ...грешната дума, защото в този период не можеше никаква ерекция да постигне. След това дори се ожениха, но ...изненада...нямаха деца и след 5-6 години се разделиха. Истински го обичах този човек, така както Авторката го описва, но накрая просто изпитах огромно облекчение като успях да се оттърва от него, а като се ожени още по-голямо облекчение, защото знаех, че няма и да ме търси така. Е в грешка бях - много пъти се опитваше да установи контакт с мен, макар че беше вече женен мъж, така че по едно време всеки ден му блокирах фалшиви профили във фейсбук, с които се пробваше да установи контакт с мен.
Не казвам сега, че всички мъже с малки членове са такива, но имайте едно наум

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 2 часа
hash: 59a53dfdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това ми напомня на една моя история в миналото. По принцип съм с голям член, с който се гордеех. Бях правил секс с разни момичета, но нямах голям опит. След това се запознах със страхотно момиче, в което се влюбих и от там започна моя кошмар, който продължи около година. Стана така, че като се стигна до секса, аз толкова се притесних, че оная ми работа се сви до неузнаваемост, след дълги опити да достигна до някаква ерекция, накрая свърших. Никога не се бях чувствал толкова нелепо, този случай се вклени в съзнанието ми и всеки следващ път ставаше все по зле, но момичето не се отказа от мен и сега вече 9 години сме заедно. Много се радвам, че не се отказа от мен, сега си водим пълноценен сексуален живот и не се сещам за този случай.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 2 часа
hash: dbc36dba76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Размерът е 8-10% от височината, но има и отклонения.

 
  ...
преди: 2 дни, 34 мин.
hash: 33591d9647
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Давам гледната точка на мъж с малък пенис, минал и през еректилна дисфункция.
Първо, номер 8 не е права да обобщава. Пенисът ми е малък, имам комплекс от това разбира се, но не е болка за умиране. Знам, че има какво да дам на една жена и да я направя щастлива. И сексуално задоволена, въпреки скромните ми размери. Ако обичам една, съм само с нея.
Доколкото разбирам, мъжът има три проблема: размер, ерекция и преждевременна еякулация. Вторите две нямат връзка с размера, така че ще ги разгледаме отделно.
Относно размера - 10 см е малък пенис, но не е нещо нечувано. От медицинска гледна точка е близо до долната граница на нормалното, не е микропенис. Тоест съвсем нормално може да изпълнява сексуална функция и да задоволи жена, ако е здрав. И проблемът с размера е козметичен - все едно жена да има малки гърди. Не знам с какви си свикнала, може да имаш опит само с някакви супер надарени. Така или иначе размерът е какъвто е, няма какво да се направи. И с лекари съм говорил, операциите за уголемяване са пълна глупости.
Сега за ерекцията и преждевременната еякулация. На всеки мъж може да му се случи да засече. В добрия случай това е еднократно заради притеснение и пренавиване. В лошия може да е траен проблем. И в двата случая нещата са поправими. Това, което той може да направи, докато се излекува, е да вложи всички усилия с език и ръце. Имал съм случай да засека, но такава френска извъртях на мацката, че ми пращаше СМС-и колко добър съм бил. И се върна за още. Научи го къде и как да те докосва, как да те лиже. Бъди откровена с него, води го. Покажи му, че пишката не е най-важното и си готова да го подкрепиш. Опитайте с играчи от секс шоповете. Гушкайте се, пипайте се. В добрия случай, това ще го успокои и ерекцията му ще бъде нормална. В лошия - това е траен проблем. Много е вероятно да е предизвикан от порното (минал съм по този път). В такъв случай потърсете помощ от лекар и НИКАКВО ПОРНО за момчето.
Горе написанто е в случай, че решиш да останеш с него. Та, ако проблемът ти е в размера му и си убедена, че не може да те задоволи, дори при пълна ерекция, по-добре го остави и си измисли друга причина, за да не го комплексираш. По-добре, отколкото да отровите връзката със сексуална незадоволеност.
Ако те притеснява най-вече слабата ерекция и бързата еякулация, вече трябва да решиш - харесваш ли го достатъчно, за да се бориш заедно с него и да го подкрепиш по пътя на възстановяването му. Минете ли заедно през това, може много да заздрави връзката ви и впоследствие да се радвате на прекрасни отношения - както извън леглото, така и в него. В днешно време много трудно се намират качествени хора, с които да си паснете.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 23 часа
hash: e23ed22b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   В студентските ми години се запознах с един тип в дискотеката. Отидохме у тях. Пичът висок, добре сложен, елегантен, кавалер... Абе супер ми харесваше. Като стигнахме до акт... Ами... миниатюрна работа. Не знам дали имаше и 10 см в ерекция. Е... Компенсира с ръце и език, но наистина не усетих нищо, когато проникна в мен. А аз, като цяло, съм доста тясна...
Ж26

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 39e3d4023f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, не ти вярвам на историята. Много нелогично си описала всичко. Било малко чушле... 10 см. Ако беше казала беше малка пиперка по щях да го приема, но да го наречеш малко чушле не ми харесва. Момчето ти е казало, че са го обрязали заради инфекция, но това не значи, че са го скъсили. Ами всички евреи и мюсюлмани ги обрязват по традиция именно за да не получават инфекции. Когато са се скитали из пустините където са живяли в далечното минало не е имало достатъчно вода за да поддържат полова хигиена и затова това обрязване се е превърнало в религиозен обред. И те обрязват само кожата която покрива главата на пениса. Чудиш се как щял да го вкара защото бил мек, а казваш, че си поиграла малко с него. Как си поигра с него, свирка ли му направи или ти го мастурбира! Чак след 10 мин. се изпразнил. Аз не зная как с мек пенис ще се изпразни. Затова ти казвам, че няма никаква логика в историята ти. Нека тези мъже, които са коментирали да кажат дали те са свършвали (са се изпразвали) с мек пенис. Глупава история.

 
  ...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 3029b921b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Много е неприятно! Аз попаднах на един такъв, ужас! Неговият беше малък, но не беше мек. Беше го надървил и дори опитаахме, но изобщо не ставаше. Чак презерватива пада няколко пъти. Той усети какво става и очите му се насълзиха. Исках да му помогна да свърши, но ми беше гадно да ми правя свирка. Самат гледка, някакъв пич с хубаво тяко, и едно пишле стърчи. Предложих му да правим анален секс за да свърши. Така и направихме.

 
  ... горе^

...
преди: 1 ден, 17 часа
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Радвам се, че има хора като н. 12, но ти си изключението. Повечето мъже с малък пенис дори не знаят как по друг начин да задоволят жената и през 99% от времето трябва жената да прави челни стойки, за да стигнат те поне до оргазъм чрез някакъв вид стимулация.

„Сега за ерекцията и преждевременната еякулация. На всеки мъж може да му се случи да засече. “
От 15 г. съм със съпруга си и почти всеки ден правим секс, но не е „засичал“ никога. Случва му се като е много уморен да не може да свърши лесно, но запазва ерекция и постига винаги ерекция на макс, а ако не може да свърши след 20 минути го стимулирам орално и готово, но винаги съм задоволена като жена. Няма какво да го въртим и сучим. Ерекцията и задържането са най-важни, след това идва действително размерът и не говоря за огромни размери, а за нормален размер. И да, 10 см. от медицинска гледна точка са нормални, но нищо не се чувства дори да е в ерекция, а ако има и някакви проблеми забрави просто. И да, такива мъже са много често злобни и комплексирани. Има и жени, които са такива заради малък бюст, но бюстът при секс не играе толкова важна роля все пак и такива жени могат да си правят поне нормален секс или да се напомпат. При проблеми с пениса почва едно страдание. Както вече писах, 3 години търпях такъв мъж и го зарязах, защото ми „изневери“и се отнасяше към всички отвратително. Съжалявам, но си има граници и вярвайте ми, че дори да обичаш някого много, след време просто любовта се изпарява при такава връзка.
От чисто женска перспектива, да - етоистична перспектива, мога да посъветвам всяка жена просто чисто за себе си и да си избере мъж без такива проблеми. Навън има много мъже и жените сме тези, които избираме. Няма по-хубаво от редовния и хубав секс с мъж без проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 12 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker