Как да си намеря нормални приятелки... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да си намеря нормални приятелки...
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1370 пъти
Здравейте, всички... дайте съвет как да си намеря нормални приятелки, защото съм на 20, а нито една от тях не е такава. Най - добрата ми приятелка вече е далеч, да тя беше нормален човек... но иначе все попадам на хора с разни отклонения, които много се отдалечават от моите виждания и идеали за живота. Не обичам да си лягам с разни случайни и да ме мъкнат с тях по събирания в апартаментите на разни мъже, не съм някаква задръстенячка, точно обратното, но просто тези неща не са ми по вкуса... не обичам дребнавите хора и дребните душици и ми писна от някакви злобни хора.
Повечето ми приятели винаги са били мъже и от това ми писна, защото сега знам, че те просто искат едно и също. :) Отделно живея в Бургас и тук хората са по - особени... който е от тук ще ме разбере (по - конкретно за жените говоря).
Ще се радвам да ми дадете съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: cd8829db9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   авторе обясни ни по добре защо в твоето населено място хората са по особенни.. и какво конкретно търсиш в едно момиче.. държиш ли на някакви конкретни неща...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3d34777b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила.
Въпреки, че съм малко по-голяма от теб (24г. ) съм в същото положение. В училище винаги съм имала сравнително доста приятелки. В гимназията бяха само 2-3, но уж истински. Но след завършването всеки си пое по пътя и вече дори не се чуваме. Сега имам няколко добри познати, ако мога така да ги нарека, но определено са далеч от определението ''истинска приятелка''. Винаги повече съм се разбирала с момчетата и съм предпочитала компанията им, защото с тях беше по-весело, по-приятелски (няма ги лицемерието и женските злоба, завист и клюки) но в един момент започва да ти липсва чисто общуването с доверен човек от твоя пол - да можеш да си споделиш какво те мъчи, какво те радва и т. н. Мъжете, както си написала в един момент започват да проявяват друг интерес към теб и това разваля всичко.
Не, че на 20 е невъзможно да намериш добра приятелка, с която да си паснете и да се разбирате, но е доста трудно. Сега всеки е по-затворен, повечето си имат някакъв кръг от приятели, в който не допускат други хора. Не мога да ти кажа точно как да търсиш приятелки, но ще ти кажа при мен как стоят нещата. С две от момичетата се запознах в интернет. Имах профил в сайт за запознанства и ми беше писнало от разни тъпанари. Влизах просто да разглеждам снимки. На тези две момичета си спомням, че направих някакъв комплимент от рода, че едната имаше хубава коса, а другата нещо с дрехите май. Така почнахме да си пишем и дори няколко пъти се виждахме, понеже градовете са ни близки. Добри момичета са и може би, ако бяхме от един град щяхме да се виждаме по-често, но...
Между другото съм съгласна с написаното за хората от твоя град :) Доста пъти съм била там и е нямало случай, в който да не ми направят впечатление ''нацепените батки и маняци'' :D не, че и в моя град ги няма, даже при нас е по-зле :)) за жените пък какво да кажа... толкова са повърхностни, меркантилни, гледат само външния вид, не можеш два свестни лафа да си кажеш с тях, в главите им само мъже, пари, коли, дискотеки, солариуми, и т. н. Жалкото е, че и жени на 20-30 ги е прихванала тази ''мода'' от 14-19 годишните... има някакви изключения, но сама си разбрала, че трудно се откриват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker