Инсепшън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Инсепшън
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3008 пъти
Много съм вдъхновен от филма Inception (Генезис). Харесва ми идеята да живееш в реално пространство и да можеш да създаваш всичко толкова лесно и веднага. Чудя се дали някога ще е възможно нещо подобно, дори и като някаква игра. Мисля, че ще е страхотно за образованието. След като в съня времето минава повече време ще имаш достатъчно възможности да четеш всичко и да тренираш уменията си. В "реала" времето минава бързо и неусетно. Често неизползвано докрай. Минава като в мъгла и човек не може да си спомни какво е било.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4ceed8c439
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уф... не някога, а веднага е възможно, и безброй хора по света го правят; но е много дразнещо, че идеите на които се основава Inception са толкова неразбрани - напиши "осъзнато сънуване" в Google (или lucid dreaming на английски) и дерзай. Резултати ще има ако си постоянен, но вероятно ще ти трябват поне 3 седмици за да ги постигнеш. Ако интересът ти се задържи, потърси някой от англоезичните сайтове/форуми (допускам че може да има такива общества и на български, но не ги знам). Забавно е, полезно/образователно е, но все пак - умната!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72c9fac5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Няма за какво да си мечтаеш толкова - филмът загатва за истинската същност на душите ни. "Реалът" за който пишеш е също вид сън, от който "един ден" ще се събудиш (когато "умреш"), после ще влезеш в друг и т.н. Може би разликите са само тези, че 1) наистина не можеш да "твориш" толкова лесно и с толкова малко усилия, колкото в Inception и 2) освен теб има и други хора, всеки със своите интереси и условия, които най-често те ограничават да се развихриш в степента, която на тебе ти се иска...
Времето няма значение! Единственото нещо, което има такова, е развитието ти.
"Генезис" и "Матрицата" са филми с доста по-дълбок смисъл, отколкото повечето зрители си мислят. Правени са от хора, които познават достатъчно дълбоко същността на Битието, но са направени по майсторски, многопластов начин, така че хем да популяризират правилните идеи, хем зрителите от всякакво ниво да намерят в тях по нещо за себе си.

Филмът е много добър! Единственото нещо, което не ми хареса е, че жената на главния герой накрая умря "истински" - на практика такова нещо няма - това е просто преход към по-горното ниво на съня...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 676096f4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   До номер 1: Не бях чувал за това "lucid dreaming", звучи ми странно и съмнително. Не мога да си представя какво трябва да се получи, определено не същото както във филма. Гледах няколко клипове в тубата, казват, че можеш да се отделиш от тялото си. Не мисля, че е възможно. Прилича ми на измислица.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0b6bbcc33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеш. Провери какво е "Осъзнато сънуване" и как се постига. Аз го постигнах за 20 дена и сега имам осъзнати сънища често. И мога каквото си пожелая да правя в съня.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker