Мъжът Близнак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжът Близнак
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 17244 пъти
Привет!

По заглавието се разбира за какво става дума.
Имам наблюденията, че представителите на зодия Близнаци им е трудно да показват чувствата си и в любовта са по - пасивни, отколкото активни. Също така не отделят особено голямо внимание на своята половинка, а постоянно са на някъде другаде, може би заради непостоянния си характер.

Искам да попитам предсавителите на тази зодия изобщо по какъв начин изразяват чувстата си; способни ли са на по - задълбочени връзки или всяка жена им е безразлична; с какво по точно може да ви привлече един характер; как искате приятелката ви да се държи към вас; с представителите на кои други зодии сте имали връзка и колко успешна е била тя.

Благодаря предварително... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2ba3eb349f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз съм жена и имам 6 годишна връзка с мъж близнак. Обожавам го, но за жалост разбих живота си с тази любов. Като цяло е непостоянен в чувствата си, наистина не ми обръща много внимание, всяка вечер излиза, при мен идва като се прибира, разбирайте, 22. 00-23. 00, че и доста по-късно понякога. Много комуникативен е, жените му се лепят, ама и той много не се дърпа, държи си ме, но и ми е изневерявал, и е флиртувал многократно с други жени. Казва, че много ме обича и уважава, но по-скор аз съм му сигурната и истиснки обичащата го жена, а иначе си живее живота, от който аз не съм голяма част. След толкова години наистина си разбих живота, психически и физически съм развалина вече. Пречи ми на живота като цяло, много нервна съм вече, на работа ми е трудно да съм усмихната и ведра, а трябва, все пак работя с хора. Обмислям много сериозно вече да го напусна, макар че без него след тези години все едно съм сама в целия свят, но поне ще му покажа, че имам силата да си тръгна и да не му позволявам повече да си играе с мен. Аз съм жена телец и повярвате ми, ужасно неподходящи сме.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2fb8bbb093
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   имам наблюдения върху мъже близнаци.. имам няколко представители на тази зодия които са ми колеги.. много са интелигентни, любопитни и остроумни.. но са много големи флиртаджии да не кажа и бройкаджии.. някои от тях са женени и въпреки това се въртят упорито около някои мои разведени колежки.. единия прелита от цвят на цвят и се пробва където може.. аз го отрязах от раз.. аз също съм телец.. ужасно ревнива съм и такъв тип мъж определено не ми е по вкуса.. според мен жената която е подходяща за такъв тип мъж трябва да е доста над нещата и да не обръща много внимание на свободолюбивия му нрав.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0e4543527b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена на 28, от 10 години живея с мъж близнак, и аз съм телец, като номер 2. Мога да кажа, че по-природа е изключително добр, доста избухлив, силно изразено чуство за собственост(не само към мен, а и към всичко което си мисли че е негово), не е много комуникативен, трудно завързва приятелства, но за сметка на това винаги лоялен, когато обича-нищо и никой не може да му повлияе и естествено очаква същото. Мога да кажа, че дори ми обръща прекалено много внимание, винаги грижовен, мога да разчитам на него във всяка ситуация, независимо дали аз сама съм си виновна той е винаги на моя страна, не обича да ходи по заведения без мен-така ни е по забавно. Изключително силен мъж. Така, че от моя опит е ок. Не съм много сигурна дали зодиите влияят на връзката, мое лично мнение-не бих обърнала внимание на зодиите никога, а по скоро на характера, възпитание, взаимно привличане не на последно място

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fa275b3207
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Номер 4-имаш късмет, мъжът ти със сигурност не е типичен представител на зодията. Те не се спират, не спират да излизат, не спират да свалят едва ли не всяка и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d12822abed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   А бе вие друга работа нямате ли си, че зачекнахте МЪЖЕТЕ ОТ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ? !
Авторката, да не си от онези къде нямат угаждане и все гледат да досаждат?

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7414d70b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм представител на породата Мъже Близнаци. Имам и добри приятели такива. По мои наблюдения сме:
1. Приказливи и комуникативни - понякога ни възприемат като флиртаджии. Истината е, че имаме нужда от много социални контакти.
2. Повечето от нас имат две или повече "лица" - мога да бъда лоялен, верен и великодушен - добрия Близнак. Понякога се случва да съм егоцентричен, дребнав, непостоянен и да гледам само собствения кеф. Аз напълно осъзнавам кое "лице" нося, но смяната на "лицето" се случва подсъзнателно и може да бъде провокирани от различни емоции. Звучи малко като шизофрения, но е факт. Според мен, възпитанието и средата определят дали добро или лошо "лице" ще преобладава.
3. Повечето имат висок интелект, който често се бърка с сметкаджийство. Реално, лично аз мисля няколко стъпки напред в всяка ситуация.
4. Любопитни, експерементални и авантюристични натури
5. Трудно може задържиш вниманието на един Близнак ако е загубил интерес. Губим интерес сравнително бързо.

Към авторката: Мъжът Близнак може да е най-добрия партнюр който една жена може да очаква (като при номер 4), но може да се превърне и в най-големия кошмар за търсещите сериозна връзка дами. Преди всичко една жена трябва да задържи итереса на Близнака за да има успех. Единственият начим според мен да се задържи интереса на един мъж Близнак е да станеш като него - бъди авантюристка, изненадай го с нещо когато той най-малко го очаква, но също бъди и малко потайна. Нека той да те гони, а не ти него. Вторият вариант е обречен на провал.

-М28

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9b4f49bc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Близнаците, които ще се включат тук надали ще кажат нещо лошо за себе си - най-малкото защото не обичат себе си да критикуват(то кой ли обича? ! ). Не съм тази зодия, но имам продължителен опит - авторката е права - за показването на чувствата и отношението към жените и към половинката.... Номер 1 е пък потвърждение и последвалото развитие на връзка с такъв тип мъж. Моята история с мъж близнак е идентична - така че авторке - ако не искаш сама да си приказваш по някое време - бегай докато е време. Съвет от приятел - нищо лично към когото и да било :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8ba0ed5f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аз съм близнаци Не вярвайте на всичко писано тук. В една връзка всичко зависи само от вас двамата и нито един хороскоп не е в състояние да го промени. Ако имате проблем диалога с партньора е в състояние да реши всеки един независимо от какъв характер е. Близнаците сме открити хора казваме това което мислим. Така че споделете моля, а време не губете в четене та некомпетентни мнения. УСПЕХ.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 76f981e7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Номер 4 е описала точно мъжкия характер на близнаци. Аз съм жена близнаци и съм същата, когато обичам някой го обичам и никога нищо не може да ми повлияе, кой каквото да казва или прави. Имам приятел близнаци, който е всеотдаен, обичлив с високо чувство за собственост, ако имате приятел или приятелка близнаци не ги губете. Ние сме хора, които ще бъдат любовници, приятели, критици, мили, обичливи, весели и ВЕРНИ на 100%, ако си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8cf0c27c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Смешно ми е изобщо, че вярвате в такива глупости, но хайде... Моят първи приятел беше точно Близнаци... всеотдаен към майка си.... с чувство за собственост към колата си... като любовник пълна и кръгла мека нула... приятел на майка си, мил и обичлив??? и имаше паралелна връзка с най-добрата ми приятелка та детектив станах, защото лъга до последно, а после се ожени за нея, но и нея мами .
Хора, не вярвайте в глупости, а преценете човека по качествата му, не по датата му на раждане!
Този човек беше голяма грешка в живота ми, но по зодиак си пасвахме
една ДЕВА

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 96d8b6e650
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Браво, номер 7 - много точно си описал мъжa близнаци. И аз имам наблюдения върху мъже от тази зодия и сте точно такива.
Страхотна компания, но не ставате за връзка. Поне аз не бих си го причинила. (Зодия рак съм)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dd6acc7c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 7 е прав. Трябва да сте като него - подвижна, променлива, позитивна, луда и още много други :D Аз като типичен представител на зодията потвърждавам мнението, че от застоялите и консервативни жени ни става скучно! Ние търсим приключението, веселието и всички положителни черти на живота... И запомнете любовта се ражда от приятелството.
М19

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c553aa4675
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз изобщо не вярвам в тези глупости със зодиите, но пък съм зодия Близнаци, и определено много добре ме е описала авторката - пасивен съм в любовта, и много трудно и рядко показвам каквито и да било чувства. Внимание на половинката мисля че отделям, но внимание, което на мен ми се струва достатъчно, а понякога за половинката ми не е било точно така.
Но като цяло по-скоро съм си такъв тип човек, с такъв характер. Не вярвам да има много общо със зодията ми всичко това.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ea8caead2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   По мое лично наблюдение тази зодия въобще не стават за сериозни връзки освен ако нямат полза за тях, един близнак ми съсипа живота цели 7 години, то не бяха лъжи и разигравания то не беше чудо, докато не ми писна и не го разкарах, прощавах и давах шансове милиони пъти и все не беше доволен, бягайте от тях докато е време, те са способни да ви манипулират докато имат интерес

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 98f4ef2caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Номер 15. е много прав. Използвачи големи и сметкаджии. Правят си сметка и на чувства и на пари, но винаги те да са получили повече. Ако сте забавен , но нямате пари и връзки, те ще се позабавляват с вас - или еднократно или от време на време - но винаги ще ви мислят за глупав и ще ви се присмиват зад гърба, а може и в очите - достатъчно нагли са. Ако имате пари и връзки-- ооо, тогава близнакът е във вихъра си - започва той да ви забавлява, става страхотен, чаровен и тн.Ако сте жена с връзки и пари - освен супер внимание ще получите и супер секс- ако е мъж близнаци, за жена близнаци важи същото. Общо взето в главата им са само пари и използване. Егоисти, доста злобни и злопаметни, нищо че си придават вид на общителни и усмихнати хора - всичко е маска. Никога не могат да жертват душевния или финансовия си комфорт. Ако имате нужда от приятел - да ви изслуша или с друго да помогне - забравете за близнака, но пък ако той има нужда ще дотича при вас дори нито един път да не ви е помогнал. Нагли.... много нагли и жестоки хора с маски на добряци. За да ти е добре с близнак, трябва или да си нагъл дебил като него или да си мазохист и да обичаш да те мъчат. Не се подлъгвайте по сладките им гласчета, големите усмивки - вече са наумили какво да ви измъкнат - внимание , услуга , парички - все нещо.... Дръжте ги на дистанция - и психически, и физически и бъдете готини.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f1600d439a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Жена Телец съм и аз, но не съм ревнива като номер 3, считам ревността за болест и самоунижение. Колкото и да е странно, склонна съм да вярвам на зодиите, просто опитът ми ми е доказал това. Познавам много Близнаци, и мъже, и жени. Напълно потвърждавам горният коментар 16, като мога да допълня още 2-3 неща- Близнаците са ужасно приказливи, направо не млъкват, и в общи линии само глупости мога да чуя, освен това са ужасно флегматични или мързеливи, или и двете заедно! Обаче считат себе си за номер едно, всичко най, айде де! Лично аз поддържам прилична дистанция.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 36914ae62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Тук май само представителки на зодия Телец се лепим за мъжете Близнаци. хд
Та по самата тема... Моят човек, противно на това, което чета в коментарите си беше доста страстен, но лично на мен понякога тази страст ми приличаше повече на чиста перверзност. Много тънко манипулативни и трудно можеш да кажеш какво се върти в главата им. Не е лесно да резбереш дали ти говорят нещо, защото наистина го мислят или защото в момента виждат някакъв вид изгода в/от теб. Принципно повечето от тях си имат някаква страст, влечение към нещо, което в 90% от случайте поставят пред теб и връзката ви. Помнят всякакви неща само и само някой ден да могат да ги използват срещу теб, дори да си дават вид, че това, което правиш или говориш грам не ги интересува. След края на връзката ни*(, която всъщност беше за около седмица, но вече сме в една среда от над 2 години) се убедих още повече, че всъщност повечето от тях са страшно големи лицемери и използвачи. Аз бях тази, която го скъса и повярвайте ми чувствах се прост ужасно, като най-големият предател на света... После пък започнах да подучувам коя си харесвал, с коя се зарибявал и всякакви такива неща, за които се е изпускал докато сме били заедно(никой не знаеше за връзката ни). Отделно от това ме попита дали може евентуално да получи втори шанс за вбъдеще, аз отказах и той поиска да си останем поне приятели, на което се съгласих. Естествено се оказа, че съм наринла мъжкото му достойнство до толкова, че да каже на няколко човека от обкръжението ни как той ме бил скъсал и как едва ли не съм паднала на колене, и съм го молила за втори шанс, добре, че поне пазех чатовете та накрая се разбра кой е крив и кой прав. С една дума лично според мен не си заслужава да влизаш във връзка с мъжете от тази зодия, особено ако искаш дълготрайна такава.
П. П. Не всички мъже са еднакви и до голяма степен зодията не играе някаква определяща роля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker