Аз съм вълк единак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм вълк единак
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 7601 пъти
Здравейте. Не знам как да започна. Аз съм момче на 20г. Още като 14-15 годишен спрях да излизам само на училище и на тренировки (бях футболист в Славия). Тогава тези две занимания ми запълваха доста голяма част от времето, явно заради това загубих приятелствата си. Излизах супер рядко 2-3 пъти в месеца с различни мацки, когато имах време циклех пред компютъра или гледах мачове. Така малко по малко младините ми преминаха, завърших приключих и с футболната кариера. Сега съм на 20, нямам компания, нямам приятели.. отново се разнообразявам само с някоя друга мацка. Не пуша, не пия, не обичам да седя на едно място - а повечето хора на моите години само това правят - за това и не мога да се почувствам добре в компания. Чудя се защо така става, защо са ми толкова скучни младините? Нормално ли е на 20г да съм почти Асоциялен? Сега съм уча 2-ра година, ходя редовно на фитнес, имам собствен бизнес, изглеждам добре, жените ме харесват. според "познатите" ми съм пич, а аз седя и няма с кой да изляза? Защо живота ми е толкова скучен, защо винаги трябва да действам сам.. Историята ми е супер объркана но просто исках да го напиша....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: ac7a52f45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ми е ясно как излизаш от време на време с различни мацки т. е. както си у вас и изведнъж решаваш, звъниш на някоя мацка и излизаш с нея?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 47d3a6e142
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, на 20 г. не е преминала младостта, а тя сега започва!
Аз лично спрях да излизам на 16 г. по дискотеки, защото просто се задушавах от цигарите там. Отдадох се на учене преди всичко. На 20 г. имах много по-„скучен“ живот от теб - работа, учене, спане и ядене.
Когато завърших обаче ми се отвориха съвсем други възможности. Днес ходя на фитнес и сауна, уча се да плувам, карам ски... събирам се с други хора, но предпочитам да чета у дома, да ходя на театър, кино, концерти. В центъра на живота ми е мъжът ми - с него дискотираме, разговаряме, имаме общи планове.
Според мен точно това ти липсва - жена до теб, която да ти бъде и приятел, с която да можеш да споделяш хобитата си, да пътуваш, да живееш динамично.
Има много такива жени. Жените по принцип сме по-динамични от мъжете днес, обичаме да ходим наляво-надясно (не точно по барове и дискотеки), обичаме да пътуваме и да се наслаждаваме на живота.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2dd6c8eaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм на мнението на номер 1. "Вълк единак" е определение за други хора, не за автора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f89e9a8238
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Аз съм подобен случай бро напрайх 18 преди няколко месеца а съм бахти затворения тип хич не се харесвам лудее ми е се ходи ми се по дискотеки по партита искам да излизам с много хора, а то кво даскало - компа масата - леглото, че и пари за фитнес нямам. Намери си приятелка това е решение ако нямаш финансови проблеми ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1237984eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей, аз също съм на 20 години, момиче съм обаче. Абсолютно по същия начин, нямам почти никой, с когото АЗ да излизам, като изключим общите ни познати с приятеля ми. Отраснала съм много заета, точно като теб - купища частни уроци и занимания, сега също като теб си имам собствен бизнес, заедно с приятеля ми, мъжете ме харесват, дори мислят, че съм уникална, но нямам особено много приятели и никога не съм била по големите компании. Не ми и пука. Знам собствените си качества и предимства и нямам нужда от 10000 излишни приятели, които да ми звънят по цял ден, а само от няколко, но качествени. Пиша статии и често пъти ме сравняват с така известния Иво Сиромахов, от писането на статии си намерих много верни фенове, готови просто да си говорят с мен, но не са ми особено интересни. От бизнеса ми, който е свързан с всекидневно посещение от мнооооого хора, отново завързах контакти, но без никаква инициатива от моя страна. Просто някои хора сме такива. Осъзнавам, че факта, че нямам много приятели се дължи на самата мен и на това, че АЗ не ги желая. Винаги, когато някой се опита да навлезе по - навътре в живота ми и да го изучи по - обстойно, когато започне да ми досажда и да ми звъни прекалено често, се изнервям. Обичам да съм сама и да прекарвам много време, единствено с приятеля ми, сестра ми и майка ми.
Намери си приятелка, която да ти пасва. Така няма да бъдеш сам и ще имате възможност да завържете общи контакти, а и да излизаш с нейните приятели.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b4e976c041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич, според мен ти трябва приятелка :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 689592aa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По добре си намери приятелка намерете си къща извън града да живеете спокойно със децата си и се запознай 2 3 съседи

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5461b8ac14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте, аз съм момче на 16 и съм вълк единак. Груб съм с хората затова и ме е срам да си го призная. Не съм лош, просто преди нямах приятели, но аз не умея да общувам с хората

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 11d6366bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Явно тука е клуба на анонимните вълци-единаци :) На 30 съм, сериозен индивидуалист. На моменти груб към околните, на моменти мил, по-често груб (всъщност откровен, но истината за повечето хора не е приятна и им изглеждам груб). Имах един приятел в гимназията, който ме предаде заради жена и от години не общувам с него. Имам познати, с които на месец 2-3 пъти излизаме да пием бира и толкова за социалния ми живот. Гадже нямам и не съм имал от 7 години и май не ми се и занимава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9b08e83999
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Интересно ми е... какво направи, промени ли се, след 5 години по-различен човек ли си? Вълка единак променя ли се или си остава единак...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 55599002de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пич, не ти е объркана историята, даже е доста нормална. Аз съм по-голям от теб, но бях в същата ситуация и дори все още съм. Като ученик отделях сериозно време за учене, а в свободното си време също играех футбол. Не пиех алкохол, нито пушех цигари и съответно почти не излизах, защото не се вписвах в компанията, а и честно казано не изпитвах такава нужда. Имах си няколко приятеля от детинство и си дружах с тях основно. С времето обаче, те се превърнаха в точно такива, които нищо не правят по цял ден и само висят някъде, пиейки бира и играейки карти, което за мен е отчайващо тъпо. Аз съм свикнал през деня да свърша поне няколко неща и просто не мога да прекарам цялото време на един стол, правейки нещо безсмислено. Между другото, доста пъти съм пренебрегвал себе си заради тях и не съм правил нещата, които обичам, защото за тях това просто беше немислимо. И въпреки всичките компромиси, в крайна сметка те се отдръпнаха от мен. Може би, защото с времето те ставаха все по-застоели и лениви, а аз не исках това и започнах да им отказвам абсурдните идеи от рода на да пием цяла нощ до сутринта. Честно казано, откакто не се събираме заедно ми е доста по-добре. Правя всичко, което ми харесва, ходя, където ми харесва и няма нужда да се моля на никого. Тъпото е, че част от другите ми приятели се преместиха в други градове и точно в момента няма никой около мен, но мисля, че ще открия нови и това е просто временно. Така, че горе главата, бъди себе си и нещата ще се наредят.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d24d5383bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Явно си супер добре изглеждащ и вдъхваш доверие на мацките, щом по принцип не излизаш, но ако решиш, веднага си намираш по някоя за компания.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 34ab542960
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Може да си грозен или без характерен!
Не си ли се замислял? !

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f5690d3b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Брей тия 20 годишни със собствен бизнес... Какъв ли е? А номер 5 да се сравнява с Иво Сиромахов - какво те впечатлява тоя, че чак и да се гордееш с прилика в писането? Директно ми падна в очите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9fdf699afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не трябва да, те притеснява самотата, свиква се с нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker