Бях на 14, когато ме изнасилиха... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бях на 14, когато ме изнасилиха...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 15978 пъти
Когато бях на 14 едно момче ме изнасили, когато се варнах вкъщи майка ми ме почна с шамарите, после баща ми и помогна. След това две седмици бях заключена вкъщи и всичко детско в мен умря.

Мина време, никога не сме говорили по този въпрос с родителите ми. Преживях изнасилването (първия ми контакт с момче, но никога не успях да преглътна реякцията на майка ми! Сега след 5 години аз още я виня за това, което направи, болеше не удъра от ръката й, начинът, който се отнесе с мен тогава. Не мисля да говоря с нея по въпроса, но как да преодолея всичко това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6e51847432
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо те е била майка ти?По скоро те с баща ти трябваше да набият въпросното момче, вместо да бият тебе. баща ти ако е мъж на място, ще го пребие за такова нещо

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e467278db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не трябва да тъйш това чувство, дълбоко в себе си... Мисля, че трябва да поговориш с майка си и да й обясниш какво те мъчи.
За да продължиш напред, трябва да изкараш чувството от себе си, така ще можеш да простиш...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 46da607574
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Говори с майка си и й обясни как си се почувствала. Лично аз ако съм на баща ти ще изнасиля въпросното момче.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 559c9485d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти е постъпила отвратително и ограничено. В момент, в който си се нуждаела от подкрепа и защита, те е отритнала. Кажи й всичко това, тя трябва да знае. Тя е произнесла присъдата без да те изслуша.

Моята майка цял живот не можа да прости на баба ми, че като бебе я е пратила на село при нейната свекърва и не си я е потърсила дори след като се е родила леля ми. Може да изглежда смешно отстрани, но и тя е страдала. от нейната детска гледна точка това е било предателство.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b594741129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е толкова лесно.. Аз бях зверски изнасилена на 18 годишна възраст. От тогава минаха много години, но аз още не мога да го преживея. Ежеседмично съм на психотерапия, промени се целият ми живот! Едва от няколко месеца имам интимен живот като всички останали нормални жени. Но, доколкото разбирам, на авторката, по-големият и проблем е реакцията на родителите и, а не самото изнасилване, без това да означава, че го омаловажавам като факт!

Скъпо момиче, УВИ, не избираме родителите си. Пишеш, че не смяташ да говориш с майка си, но според мен трябва да го направиш! Пълнолетна си и това ти дава правото да поискаш пояснения от нея. Поне ще си наясно с причината за тази и реакция. И след това ще прецениш има ли място за оправдание от нейна с трана. В най-лошият случай просто ще ти олекне, че си "извадила" всичко това от себе си!

Поздрави!

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a4540b5bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Комуникацията е начина.Има нещо което не споделяш докарй тук и само ти си занеш защо. Станалото станало, неможеш да върнеш нищо назад.Това което можеш е да си направиш изводи, да опиташ да създадеш комуникация с майка си,ако желаеш , за да разберш всичко, което не приемаш сега И ДА продължиш напред поново му.По-силна,помъдряла,наясно със себе си!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 241187e1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   АБТОРКАТА:към №5 мила много съжалявам за случилото ти се, но трчбва да го преодолееш.Аз успях до голяма степен да преодолея това което ми се случи.Разбраз че насилникът ми е правел това с много момичето, познавам поне 4.Също така разбрах, че баща ми е в затвора, а майка му взима наркотици, финансово са много зле , тои също взима наркотици от 12-13 годишен .

Към този човек изпитвам само сайаление в момента, не казвам че тежката му съдба го оправдава , но той така е изразявал чувствата си към момичетата. Много трудно ми беше да преодолея всичко, но намерих сили в себе си и го направих.Винаги ще има ситуации , които ще те връщат назад (например приятеля ти да баде по груб в леглото или да играете и той е решил , че ще е много забавно да те похити и изнасили...)ти ще имаш такива моменти неизбежно е. Знаеш ли ти не заслужаваш това да обсебва живота ти.Покажи , че си силна и той не може да предопредели съдбата ти.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: cf95e57d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към авторката аз съм №5. Явно, ти си по силна от мен. За мен лично, за такива хора несъществува никакво оправдание и единствената съдба която заслужават е разстрел без съд и присъда. Никoй на този свят няма право да предопределя по какъвто и да било начин живота, желанията и съдбата на някого. Аз вече съм доста по добре, като 90% от този напредък, се дължат на приятеля ми ,с когото съм едва от 4 месеца . Той е единственият мъж, с изключение на баща ми и брат ми които чрез поведението си, търпението си, готовността си да е с мен дори и без да имаме интимни отношения спечели доверието ми.

Лека полека ми разкри другото лице на това, от което до тогава изпитвах ужас и погнуса-сексът. С днешна дата мога да кажа , че не само се наслаждавам, но съм и станала доста разкрепостена (единствено само с него). Но някъде вътре дълбоко в мен продължава да боли споменът от онзи кошмарен февруарски следобет продължавам, но все по рядко, да изживявам изнасилването си отново и отново в кошмарите, които сънувам.

С моето момче се обичаме по начин, непонятен и за мен самата. Мислим по един и същи начин правим едни и същи неща и благодарение на тази ни обич чувството за мъст в мен угасва. Единствената ми надежда е, че както благодарение на него съм превъзмогнала голяма част от проблемите си, така, пак чрез него ще се преборя и с кошмарите си и с желанието си да отмъстя.

Виждам, че в коментара си, за които ти благодаря, неспоменаваш дали и как се развиват нещата при теб по отношение на родителите ти. Аз съм доста по голяма от теб и ако имаш нужда от съвет се надявам да съм ти в помощ.

Поздрави

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: bf1345193b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   АВТОРКАТА: Нямам намерение да говоря с родители ми, те са тварде студени хора, ще загърбя миналото и ще продължа да ги обичам въпреки всичко!

Относно иснасилването, може би при мен не е било толкова брутално и за това травмата е по малка. Иначе и аз исках силно да му отмъстя, исках да го убия, исках да го измъчвам... разбрах че това, което наистина искам е да го изнасили момче и да разбере какво е! Все още знам как да го намеря този тип и още ме блазни мисълта за точно такъв тип отмъщение. Момчетата често ги пребиват и това няма да го впечатли, но другото ще го травмира за цял живот!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 74e221ec72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам за това което ти се е случило когато си била още дете!
Не разбирам защо майка ти ще те бие и заключва вместо да те изслуша и прегърне и да ти каже че всичко е наред.
Все пак ти не си виновна и не си нправила нищо нередно тези неща се случват за съжаление.Вярвам че ако майка ти бе постъпила така щеше да го преодолеж още тогава, най-лошо е когато родителите не те разбират. Достатъчно години си чакала и си и се примирявяла с това, вече си голямо момиче и аз мисля че заслужаваш обяснение от майка си.Наистина трябва да поговорите!
късмет!!!
Петя, 14 г.

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5cfb778f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Tи не си виновна че са те инасилили

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6cbb518cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Боже мой!За какво майка ти те е била?!Прости ми,драга,че ти го казвам,не искам да ти причинявам болка,но за да постъпи така един родител,той като Човек,Родител и Личност не е наред!!!Жал ми е за теб и за всичките милионни човешки трагедий по света!Ако сте гледали филма"Бордертаун",който е по истински случай, за Мексико,там 15-годишни момичета работят в завод и вечерта,като се прибират ги изнасилват,убиват и разчленяват!Понякога не мога да си представя колко е УЖАСНАЧОВЕШКАТА ПРИРОДА! А,в моя клас 15 годишни момичета са курви и не им пука!Травмата остава за цял живот!ИЗНАСИЛВАЧИТЕ СА СКОТОВЕ И ПСИХОПАТИ,ИЗНАСИЛВАНЕТО Е НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!Лично мен ,която съм на 15 год.и съм много миролюбива,са ме пребивали хиляди пъти,няколко пъти щяха да ме изнасилят,но все се спасявах!Не остава друго освен Любовта на Близките и Вярата в Бог!Пожелавам ти щастлив живот и да забравиш за този кошмар,както и на другите участнички в "форума",и на на всички хора по света!Това е от мен!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: fe9da753dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Реакцията на моя баща беше същата. Но аз го разбирам - това е породено от болка, че не можеше нищо да направи, от безсилие.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1bbf4ca5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   КАК ДА ГОВОРИ С МАЙКА СИ! Тя се е опитала и ето на.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1bbf4ca5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Това не се нарича майка щом може си събери парцалите и без да им се обадиш хвани влака през нощта и върви някъде без те да знаят. Остави им и една бележка на леглото си. Като им разкажеш всичко това.

На мен ми се случи същото преди 8 години
Сега съм на 22 изнесох се от града си веднага щом заврших даскало. Н ме интресуваха нито баловете нито нищо. 4години бях чакала този ден. През нощта хванах влака и дойдох в нов град. Започнах нов живот. Запознах се с нови хора. Вярвай в себе си. И за тези 4години. През който аз я продумвах на майка ми една дума я не тя не правеше и нищо за да разбере защо съм така
Едната вечер ве една приятелка др вечер в нас. И така минаха 4 години.

От 4 год съм и в този град. Имам си гадже. Имам си приятели. Добра работа. Та от както съм тук родителите ми дойдоха само веднъж. Две седмици след като изчезнах. Казах им че всичко го пише на бележката и че не искам да ги виждам. Тогава започнаха да ми се правят на родители
Съжеляваме.....и т.н

Как съм могла да се държа така неблагодарно след като 18 год са се грижили за мен. .....

Но да знаеш в момента си живея чудесно. И един ден когато имам деца предпочитам да им кажа че са умрели баба им и дядо им отколкото да се запознаят с тях

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4f319653bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   майка ти е много зла

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f2af201711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   от Разград град съм, бях на 16 години девствена, изнасилиха ме. Турчин, бях в кръв и с скъсани дрехи вървях по главната улица само един пиян мъж ми каза още помня "... момиче не знам какво ти се е случило но долу има партулка върви там... " а аз се свих още по кум къщите на тротоара и плачех и вървях. Никой не разбра, баща ми е алкохолик а майка ми гледа да се оттърве от мен... 2 години по късно се скарахме с единственото момиче на което споделих а тя от злоба дойде и каза на нашите. А те ха ха ха ха майка каза ".... търсила си си го аз кат не ходя никъде нищо не ми правят... ", а баща ми дойде пиян и ми каза"... малко ти е бил боя... ", помня деня 08. 07. 2001г. около 20ч-20:30ч.... сега съм на 26г, видях го онзи преди няколко дена мина покрай мен погледна ме и си обърна погледа не ме позна а аз го гледах и си мислих а дали ме помни? а дали се гордее, знае ли какво ми причини....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e2395205f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Тези които са изнасилени от тази история: Много съжелявам за случилото се и за лошите Ви майки и бащите Ви на които дори не има пука за Вас. Хора, това което ви се е случило е просто ужасно. Тези изнасилвачи са просто изроди на които им трябва малко затвор /не малко, ежедневно измъчване и биене/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a0ffae4fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До авторката и другите момичета, споделили проблемите си - първо, съжалявам, че ви се е случило такова нещо, виждам, че някои от вас са го преодолели до голяма степен, което си е геройство. Мисля, че чувства като омраза и желание за отмъщение са напълно нормални, но е много важно престъпникът да понесе наказание, това може да стане като подадете жалба, наказанията за изнасилване са тежки, а това може да помогне на други момичета да не преживеят същото.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1e73792e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   А, някой знаели каква е рецептата за това?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e1a02a6bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Искрено ме разплакахте, всички. На 12 съм и изпитвам страх, че някой може да ме изнасили. От малък град съм, няма възможност тук, просто тук няма такива хора, но след 7-ми клас... и като отида в голям град.... пази ме Боже- мен и останалите.... Вече има много изнасилвачи, а щом те са много, значи и изнасилените са много... Съчувствам на всички със зверски първи път... и останалите изживели грубия ужас ;(
Noood

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d720c0720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   25, дишай, ако внимаваш, без да изпадаш в паранои, вероятността да се случи е минимална. Не излизаш сама по тъмно, не ходиш по купони с много непознати, не позволяваш на непознати да те изпращат, избягваш тихите закътани места, когато не си с група хора... Вероятността не е чак толкова голяма, колкото ти изглежда. Бъди разумна и ще видиш, че нищо няма да ти се случи. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e1a02a6bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Аз съм разумна, винаги мисля преди да действам (ако има това нещо общо:) Мерси 26, утеши ме.
Noood

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8b711675b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравейте бях изнасилена на 17години минахасе вече 2години но все още немога да преживея станалото. От тогава си въобразявам някакви странни неща немога да преживея станалото. Посещавх психолози но немога да продължа напред понеже след изнасилванията бях на крачка да се самообия. Психически не издържам. Моля ви за савет не се чуствам нормална след това какво да правя

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9e0b36f28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Майка ти е постъпила много грубо. Не ми се вярва, но сякаш нейната майка изобщо не е говорила с нея на такава тема. Не знам дали не е знаела как да постъпи, или се е ядосала, че ти си допуснала това. Естествено, ти не си можела по никакъв начин да го спреш, но изглежда това не е било нейното мнение. Ако на мен ми се случи това и родителите ми реагират така, аз нито ще им проговоря, нито ще им дам те да говорят с мен. Аз просто ще забравя, че имам родители, защото след такава случка ако една майка или един баща се държи така с детето си, то те изобщо не могат да се нарекат родители. Ако това се бе случило на мен, майка ми щеше да побеснее, щеше да намери този простак и да му смачка фасона, щеше да хукне да го съди с цялото му семейство до девето коляно-братовчед. А после щеше да остави баща ми да го доразмаже по асфалта. Кажи на родителите си, че трябва да се засрамят, че те не заслужават такава дъщеря като теб. Не те познавам, но мога да сядъ по това, което си написала. Ти си един прекрасен човек, попаднал в ръцете на едни изроди. Щом си пълнолетна, имаш пълното право да ги осъдиш. Винаги може да се обадиш на 112. По всякаква причина. ДОри, че са ти посегнали. На едно приятелка вкараха баща й за 7 месеца в затвора, защото й бе счупил ръката. Направи си сметката и действай.

 
  ...

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 25d804c92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Знаете ли момичета. Мисля, че ако не излизате, когато е тъмно. Ако не сте сами, когато сте на някое закътано място. Ако не ходите на нощни купони. Нищо няма да ви се случи. И разбира се не казвате лична информация като къде живеете. От 100% хора които живеят в България само 1% са били изнасилвани, само 9% са умирали от смъртоносни болести, само 11 са били оперирвани и такива неща, само 4% са били измъчвани, горени, убивани и тн. И цели 84% са живяли нормален живот и са си умирали като им дойде времето, като станат стари прекалено много. Естествена смърт. Така, че споко живейте си живота както искате и мислете преди да вършите нещо глупаво. :) И 25 бъди спокойна за всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: a5ed5949aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Хайде 31 да сметнем от 1 на 100 жени, колко са изнасилените в Бг.
Момичета, желая на всички ви да го преодолеете.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: e90c847c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   31, не знам откъде извади тази статистика, но тя много куца, защото обект на изнасилване могат да бъдат само жени и то най-често в определена възраст, т. е. не можеш да сравняваш с други престъпления. а и не забравяй, че за голяма част никой не разбира.
иначе съм съгласна, че момичетата трябва да вземат предпазни мерки и да не си търсят сами белята. а иначе никоя не е застрахована и наистина съчувствам на момичетата по-горе.
Ж41

 
  ...
преди: 10 години, 8 дни
hash: 769dbe85f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Според мен не трябва да те бият, защото са те ИЗНАСИЛИЛИ. Ако ти САМА СИ ГО НАПРАВИЛА тогава е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker