iPhone 5 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

iPhone 5
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2230 пъти
Здравейте! На 12 съм и майка ми държи за рождения ми ден, който наближава да ми вземе този тъп телефон. Не съм фен на Apple, защото само гъзари си ги купуват. Дом нямат, но тъч-скрийнов телефон на огромна цена - да! . _. Понеже досега не ме е глезила, защото е нямала възможност за пари. Но ето, че от Националната лотария спечелихме наистина огромна сума от пари. А като казвам наистина огромна имайте предвид над 10 000 лева ;) Може и да сте чували за модерните обувки Vans, които струват майка си и баща си - тях за именният ми ден. :О О, Боже! Казах й, че не искам както аз го наричам "Китайфон". Тя самата вчера си взе Samsung Galaxy S Note III.. мама не е материалист, просто иска да се поглезим, понеже нямахме възможност. На тати взе Blackberry с Touchskreen най-новият... мама е изперкала нещо :D :D кажете как да я разубедя за този подарък. Вярно, че не е лош телефон - има мн. екстри, но кой му пука - нали е за обаждане.

Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7bbedcb5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не си избереш друг телефон, който да ти купи? Нормално е да иска да те поглези просто и обесни, че нещо друго ще те зарадва повече... Лаптоп например? Таблет? Или за тези пари да хукнете по магазините и да си напазаруваш дрехи, обувки, мп3 (примерно). Просто поговори с майка ти, тя иска да те зарадва.

И едно лично мнение за Iphone... ако ще е телефон е по добре Самсунг, нищо лично просто на iphone повечето им приложения за платени, от което се губи смисъла. (това също можеш да и го кажеш)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 02e8c0785e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, изглежда че си по-разумна от родителите си. Може 10 бона да ти се струват много пари, но същност не са. Бедният винаги ще си остане беден!
Парите са за харчене, така е, но с 10 хил. лв. няма да станете щастливи - ще си вземете телефони, обувки, уреди някакви и ще се свършат кинтите, пак ще си стоите на мизерията.
Има хора, които с тези пари биха почнали бизнес, други пък биха ги спестили за образование, болест, безработица, биха си купили по-сигурна кола, биха направили ремонт на жилището си или биха обиколили малко света, за да им се отворят очите.
Вашето семейство иска да се изгъзари. Лошо няма, но светът е жесток и никога не дава на гъзарите да имат пари. След 3 месеца няма да има нищо от „огромната“ сума, само ще имате дебели сметки за телефон, обувките ще се скъсат и хората ще се чудят, защо сте си взели по-евтини... с две думи - ще се върнете в нормалния живот. Добре, че не са ви се паднали милионите!
Аз не играя тото. Никой спечелил не е останал щастлив от това - пропиват се, дават заеми на роднини и познати, които никой не смята да им върне, стават жертва на използвачи, но дай на бедния пари, ако искаш да си разруши живота.
...
Мои познати с точно 10 хил. капитал на заем успяха да развият бизнес за милиони. Който го може, го може. Не е за всеки значи. Такива хора ще могат винаги да си купуват най-последните телефони и най-скъпите обувки, но не го правят, защото знаят как се изкарват пари. Има хора, които на месец изкарват 10 бона, но карат VW втора ръка, имат стар телефон, носят нормални дрехи и обувки.
По гъзариите се познават само първенютата и такива като родителите на авторката - израстнали в бедност, живеещи в бедност, но при първа възможност да се изгъзарят, живеейки ден за ден.
Лошо няма... лошото идва утре....
Авторке, един такъв телефон струва 1200 лв. Кажи, че би искала тези пари да ти ги внесат на спестовен влог, който да можеш да ползваш след 18 г. възраст. Вярвай ми - ще ти трябват в такова семейство!
Аз на моята книжка имах 200 лв., които нашите искаха да похарча за бална рокля. Тайно от тях ги изтеглих и си направих шофьорска книжка, много се ядосаха, но днес карам всеки ден кола, а роклята отдавна да е мухлясала в някой ъгъл. Това бяха най-добре инвестираните парици в живота ми.
Като станеш на 18 г., кой ще ти даде за книжка, за бал, за кандидатстване в университет? Тотото ли?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 18efa35340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И к'фо хвалиш ли се? Просто и кажи, че не ти харесва този телефон и и кажи, че ще си избереш нещо друго...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 53554c24f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма какво да го мислиш. Маикати и без това ще издуха парите за 5 - 6 месеца и после пак ще си на същото дередже.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ec94d4e10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма galaxy note 3, или е galaxy 3. или е note 2, но нищо нека ти го купи и ми го подари на мен:)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 162b3b9c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За 600 кинта може да ти земе Самсунг Галакси с2, който е поне 2 над класи над НЕджейлбрейкнат айфоун, какъвто ще е твоя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d3ee56685a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вземи си Samsung galaxy s 3, аз го имам и съм много доволна от него. Няма да съжеляваш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 131615a367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е то само за тези три телефона и половината пари вече са отишли. Проблема е че майка ти смята, че телефон е нещо много хубво като подарък и тя самата би искала такъв, затова иска да ти купи. Тя вече си е взела подобен и сигурно и се вижда добра инвестиция. Ти и обясни, че не искаш такъв телефон, а нещо от което наистина имаш нужда. И аз като теб смятам, че телефона е за говорене и това са излишни пари за един телефон - към 1500 лв. Все пак на компютъра си имам всички, за какво ми е такъв телефон, освен за гъзария. По-добре погледни от какво наистина имаш нужда в момента и кажи на майка ти да даде парите за това. Примерно нови дрехи, някакви неща които ще са ти истински полезни, дори една хубава почивка до място където искаш да отидеш, би била добър подарък. Изглежда наистина семейството си пада малко по показността. Вместо тези пари да се вложат в нещо по-полезно и дори да се задели една част, за ваша по-голяма сигурност - те се дават за 3 телефона. Е всеки сам си преценява за какво да си дава парите, а ти не си длъжен да ти набутват подаръци, които не искаш и не ти харесват. Кажи на майка си, че ако тя смята, че такъв телефон е мечтата на всеки, ти си на различно мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0617807661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Истината е, че родителите ти са доста тъпи хора. Сигурно вече са профукали парите

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9ab0ad78d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   0фф... Много ми е гадно за такива хора като теб.. Тоя, , Китайфон" струва много пари а ти си неблагодарна. Знаеш ли че много хора не могат да си го позволят - ако бях на твое място щя да даря някаква сума ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker