Куц ли е този кон? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Куц ли е този кон?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1616 пъти
Нормално ли е жена на средна възраст да издържа млад мъж без да имат връзка. Разлика - 10-15 години. Той е около 30, не е малък. Тя го води за носа. Той се прави на независим, но се върти около полата й, а тя се прави, че го е освободила, но ако го види, че заплашва да мръдне встрани, веднага се хвърля като квачка и вдига пушилка около него...

Защо питам ли?

Защото ми харесва той и го мислех за готин човек, но като разбрах това някакси се отвратих. Като го видя как се държи като кастрат в нейно присъствие и ми става лошо. И сега се чудя как да си възстановя уважението и да го оправдая, защото може пък и да има някакво нормално обяснение, всеки да се чувства щастлив. Но за мен мъж, който с чувства или не разчита на някаква жена да му оправя живота, независимо колко тя го обича или не, май не е много за доверие? Или е лицемер и се възползва, или е безхарактерен и не разбира проблема.

Или аз не разбирам нещата правилно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: b9d994b5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Нормално ли е жена на средна възраст да издържа млад мъж без да имат връзка. “
Нормално е, разбира се, защото имат сексуална връзка, дори да не правят физически секс заедно.
„Тя го води за носа. Той се прави на независим, но се върти около полата й, а тя се прави, че го е освободила, но ако го види, че заплашва да мръдне встрани, веднага се хвърля като квачка и вдига пушилка около него... “
Лошо няма, жената изпитва майчински чувства, а той е влюбен в нея като към мамче (Едипов комплекс)
„Защото ми харесва той и го мислех за готин човек, но като разбрах това някакси се отвратих. Като го видя как се държи като кастрат в нейно присъствие и ми става лошо“
Инстинктивно си осъзнала очевидното. Правилно си се отвратила от Едиповата връзка син-майка межу двамата, защото самата си я преодоляла и си психически здрава. Затова и си се отвратила - усетила си перверзията във връзката на двамата.
Не се занимавай с този човек. Той е обвързан с най-старата връзка в света - синът-майка. Може жената да не му е биологическа майка, тя е забранена (инцест), но той е прехвърлил Едиповия си комплекс върху тази жена, както и тя изживява перверзна връзка със син, който или няма, или не споделя чувствата ?.
Може действително да нямат сексуална връзка (инцестна забрана), но това не значи, че не са влюбени по перверзен начин и не изпитват много силно перверзно привличане.
С две думи - няма място за теб във връзката им. Остави ги да си играят на мамче и синче, търси си психически здрав мъж.
Иначе, той действително е кастрат в нейно присъствие, но това е още по-сложна тема. достатачно е да знаеш, че двамата изживяват много дълбока връзка, която е перверзна от наша гледна точка, но пък тях явно удоволестворява. Стой далеч от тях!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b57f3fba3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема си е техен, защо се месиш? Той явно е темерут, което обикновено не води до нищо хубаво. Вероятно жената един ден ще си даде сметка за това, че не е задължена да го издържа и да го обслужва, и ще го остави.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3cf0266f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Определено е куц... Или е поредния мухлъо, който има проблем с жените и настоящата кака го е обсебила. Или е човек, тип жиголо(рядко се срещат, защото при мъжете фактор е харесването, а няма как да харесва майка си, при положение че може да се наслади на нещо много по привлекателно), който задоволява някакви материални интереси. Такива връзки нямат бъдеще. Рано или късно ще изпушат. Избий си го от главата и си потърси човек от твоето ниво.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c343ab1bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е куц кон. Кьорав кон е. А цяра за такива е чувала на главата и с големия чук.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 16330e41e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   авторката: Много ви благодаря. Особено №1 - наистина изглежда съвсем такъв случаят. Кофти ми става като чета, но трябва да го приема. Неприятно е, защото гледам че човекът е като някаква изкукала марионетка. Или по-скоро мумифициран... Изглежда сякаш някой е изсмукал живота от него. Може би вярва, че тя му осигурява добрия живот и бъдещето, но всъщност сякаш той няма лице, държи се като съсухрена лелка, дори гласът му е такъв, несигурен. Прилича на човек, на който нещо му е направено, преживял е нещо и живее като в ступор. Дори с удивление прочетох някакви лежерни негови коментари във фейса, където тя го скастря, че е груб към дуги хора. Без да е така. И той се извинява а тези хора. Ужас някакъв. И пак - какво ми влиза в работата. Не знам, реших го, че нямам желание да се сдружавам с тази патология. И в същото време, в същото време чувствам, че ако се събуди от това той е всъщност много талантлив, интересен и знам ли - добър. Бяхме по едно време близки, сега не мога да съм, макар че ми е мъчно. Чудила съм се какво ще е, ако му кажа тези неща. Ясно е, че няма да ги приеме и ще ме намрази и ще реши, че се докопвам до него и затова очерням "богомолката"... въобще не си представям подобни негативи да си хвърлям на главата. НО - няма ли някакъв начин да разбере, че всъщност изчезва в тези отношения. Какво се прави в такива случаи човек да не превърти съвсем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker