Искам да спра този живот! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да спра този живот!
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 4772 пъти
Здравейте, не ми е в кръвната група да хленча като сополанко, но предполагам всеки човек си има предели. Аз съм вече на предела на моите сили. Психически се чувствам изсмукан, а физически кастриран. Не мога и не искам повече. Не живея, а вегетирам. Всеки ден е по-шибан от предния. Мъченията и усилията нямат спиране. Трябва да почина, защото инак вървя към окончателно скапване. Душевно съм осакатен. Всеки ден съм работохолик, всяка вечер алкохолик. Сега крада от шибаното си ненормирано работно време, за да напиша тая история, ама ще си я напиша, да става каквото ще. Така и така пак ще се остава докъсно на работа пак.

Цял живот досега бях с единствената мисъл да се изуча и да работя нещо престижно и печелившо. Защото бях беден, скромен и полусирак. Заебах почти всичко друго само и само да постигна целта си. На кълбета станах, ама намерих пари да завърша. Нагъвах здраво над книгите, защото знаех, че съм ничий човек и ще трябва да се справям сам. Със собствен акъл и знания.

Преди година и половина пробих. Мислех, че съм намерил мечтаната работа- пари - да, престиж - също. Какъв наивник съм бил само. Не съм знаел с какво се захващам - клет глупак на 27. А сега няма измъкване. Ако тръгна да напускам, шибаните копелета ще ме унищожат. Животът ми от месец на месец назлява. Не мога да се измъкна от копелдаците и единственото, което ми остава е да работя като вол. Повече, отколкото мога да понеса. Мразя си проклетата работа. От цялата си душа я мразя. За последните шест месеца свалих 12 килограма. Всяка вечер почти по залез слънце се прибирам и вървя като мъртва сянка. Псувам наум всичко. Елегантно облечен и с елегантна фигура, но никоя жена не ме заглежда. Сякаш на челото ми пише, че в сегашното си положение съм всичко друго, но не и мъж. То си е точно така, последната ми сексуална връзка приключи горе долу със започването на тази идиотщина.

Като се прибера първата ми работа е да се напия като свиня. И като студент харесвах сръбването, но сега развих психологическа зависимост. После се къпя, за да изтрезнея, гладя се, бръсна се и лягам. Лягам, ама почти не спя. Не че не искам, не мога.
Ден след ден така. Ако нямаше петък вечер, досега да съм умрял. То и в петък вечер нищо по-различно, само дето тогава се напивам с хора. Разнообразие.
ЕЕЙ, гнусни и долни твари (нямам предвид читателите) - мразя ви. Не знаете какъв кеф ми е сега да пиша, че ви мразя. Презирам ви. Самодоволни копеленца, да го духате. Каквито и клопки още да ми правите, аз ще оцелея. Никога вече няма да съм същия, но ще оцелея. С разбита психика, здраве и личен живот, но ще оцелея.

Дебна мига, в който елегантно ще се измъкна от отровните ви пипала. И ще го дочакам. Можете да ми извивате ръцете всеки ден, да ме убивате малко по малко, но няма да ме доубиете. Някой ден просто ще се измъкна. Някак ще измисля как да ви излъжа. Не знам кога и как, но ще го сторя. Ако дотогава инфарктът сам не ме измъкне.
Олекна ми. Стига толкова приказки, сега трябва да се работи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2f6d8771e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е, братко, в този животец. Няма лесно... Не мисли, че на другите им е по-леко. Щом имаш сили да се напиеш не си толкова зле (шегувам се).Явно средата в която работиш не ти понася. Знам какво е, знам какво е с часове наред да се трепеш за побеснелия работодател, при това, между разни недоброжелатели...

Защо не напуснеш тази работа и да си потърсиш нещо по-нормално? Не че има такава нормална работа, но... поне може средата да не е чак толкова нездравословна.

Гледай да не пиеш, това съсипва нервната система. А за тия които ти създават дискомфорт, дай им да разберат.
И аз много препатих от такива... дай им да разберат и заради мен.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4e2dc4a830
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде по - точно работиш? И защо тези "копеленца" не ти позволяват да напуснеш?
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f636d76207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти да не работиш за Коза Ностра хаха в кръга на шегата разбира се. Защо не помислиш малко? Излиза че си станал роб на парите след като не искаш да потърсиш друг живот макар и по-малко платен

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0cb9f45395
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре дошъл в клуба!!!

Ж, 32

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: cddc84e6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   3, тоя другия живот не е лесно да го намери. На повечето места е така: трепеш се за някъв побеснял капиталист който те изстисква до последно, винаги си мисли че не си достатъчно добър за великата му фирма и за жълтите стотинки които накрая ти подхвърля...
Освен това не те уважава, гледа те с презрение и пренебрежение. За колегите да не говорим, те са едни мърши, вечно ги е страх някой да не ги измести и прочие... къде е тоя добър живот, да отида и аз

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 36bf1ccfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз живея така Напивам се всяка вечер но с единствена разлика че и в петък никои няма

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 863f47e018
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето ме тук, радвам се, че сте прочели и взели отношение.
На въпроса на номер втори: сигурно сам си разбрал, че ако можех да кажа къде работя, щях да го направя. Имах глупостта да напиша историвта от служебния си компютър и днес цял ден ме тресеше параноя от системния администратор, макар че веднага изтрих хистърито. Все - пак персонала ни е от около 180 човека, не вярвам да ни следи всичките кой в какви сайтове влиза.

Наистина не мога да кажа къде точно работя. Най-общо казано съм във висша държавна институция и заемам експертна длъжност (тоест не ръководна). Съответно ръководните лица /директорите/ ебават експертите. Сега ще ми се захилите и ще речете че моята е много сладка. Висш държавен служител, аааа? Сладка е, да. само да знаете колко е сладко да те товарят с повече преписки, отколкото можеш да приключиш. И колко сладко ръководителят ти опява. И те "съветва".И колко сладко става, когато ресорният министър разпореди проверка. Когато ветрецът задуха на върха, по склоновете вее ураган. Ако се сещате какво искам да кажа.

Защо не мога да се махна ли? Две причини. Пъвро: защото на тях им трябва бройката, а не човека. Няма значение дали е Иван или Драган. Сега аз съм бройката. Изнася им такъв като мен, който вече е обръгнал на материята, пък и работи много и нямат интерес от смени, освен ако не им спуснат нещо отгоре по поръчение. За да се махна по свое желание трябва да предизвестя от много месеци напред. Тогава те ще ми обявят бройката на конкурс и докато дойде новият човек аз съм мишена на всички бакии. Принципът е железен: така и така напуска, дайте да го изебем докрай - ако се компроментира, толковв апо-добре. Сега живота ми е ад, след предизвестие за напускане ще стане деветият кръг на ада. Видях вече какво направиха с други.

Второ- нали сте чували великата фраза "системата е капсулирана". Знаете ли какво влагат в това? "Ако си при нас, значи си с нас, ако излезеш от нас, значи си срещу нас" - това е. не прощават на млади кадри, които се махат. Царе са да им съсипват кариериет. Защото такива хора вече знаят твърде много и стават неудобни.
Но аз ще изляза. Някой ден и завинаги. Майната им!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b23f8f3283
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Изключително много ме кефи начинът ти на мислене и на изказване - личи си, че си интелигентен човек, а щом имаш и "престижна" работа не би трябвало да ти липсват мацки, смисъл опитай се да насочиш вниманието си към жените и любовта и ще се откъснеш напълно от шибаната институция (поне мислено, а всъщност нали това целиш)! Едното е равносилно на другото! Щом тялом трябва да си там, нека духом да си на друго място!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d326014577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как така не може да напуснеш? Напусни. Аз така се махнах от една работа, беше ми все едно какво ще ми пише в трудовата книжка и по кой член.Много си се наплашил от тях, но дръж фронта. Подай си молбата за напускане. Те щяли да те ебават, ебавай ги и ти. Кажи си и ти, "и без това напускам, не ми пука за тях и работата им".А как точно ще ти съсипят кариерата? Ще кажат на всички в този бранш да не те приемат на работа? Това няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 42e1ff77c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хах, позната история! При мен различното беше, че вкарах в Пирогов шефа ми! Мамка им .......
(не се влияй от тия лайнарчета. Напусни, живей си живота, братко!)
Успех!

М 28

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b48afdbada
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Каква е тази твоята работа, сякаш работиш за мутри, които ако изоставиш ще те гръмнат. Ако е така, разбирам, но ако не- напусни. Колкото и да зависиш от тях, щастето ти е на първо място. Знам че не е лесно, и никога няма да бъде. Но имаш стимул и здрав разум, не ги прополявай. Напускай без да ти пука. Ако ще и да не можеш да си намериш кой знае каква работа с добра заплата. Живей с малко средства, но с много щастие и любов. Успех и гледай оптимистично, колкото и да е трудно :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dba5c45dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятел, не знам дали ще съм ти от полза, Но сега скоро попаднах на един интересен сайт, на мене лично ми допадна - новстандарт.ком Е ако не друго, поне малко да те мотивира. Не се предавай , мисли положително и нещата ще се оправат - желая ти УСПЕХ!!!!!!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker