Народна партия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Народна партия
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4059 пъти
Искрено се надявам някой от хората които ще прочетат това да ми кажат какво е тяхното мнение по въпроса който ше напиша. Въпроса е много сериозен и касае бъдещето на българите по целия свят. Въпросът ми е дали реално може да се направи народна партия чрез която народа да вземе властта тази идея ми се лута из главата от половин година на никой друг не съм го казал освен на роднините си и разбира се те ми казват да не мисля за тези глупости а да мисля само за себе си а не за другите, но аз не мога да престана да мисля какво ще бъде бъдещето на българите. Това което аз виждам е как турците и циганите ще станат повече от нас и ще ни завземат държавата и България заедно с българите и българския език ще бъдат затрити от света завинаги. Това ние най вероятно няма да го преживеем, но може би нащите деца, внуци, и правнуци ще го преживеят и най лошото е че тогава те ще обвиняват нас за това че сме стояли, бездействали и не сме правили нищо докато е имало време за да го предотвратим така както нашите предци са го направили за да ни осигорят едно хубаво бъдеще за наси да имаме собствена държава. В момента обаче ни управляват мафиотите които ги е грижа само за техните семейства и въобще не им пука за българския народ за това как той гладува мизерства и обеднява от година на година и затова ми дойде тази идея за народна партия. Партия в която няма да има само обикновенни хора но и хора които си разбират от работата защото не можем да сложим на постта на министър на финансите един обикновен човек защото ще оплеска работата за няколко дни и след това колкото и да е странно ще искаме Дянков да се върне. Имам и някои цели които съм си поставил да направи тази партия ако вземе властта. Чел съм политическия закон за партиите знам как да го направя, знам какво ми трябва. Но искам да видя вашето мнение да видя вие как мислите и дали да правя такива работи и ще приема всякакъв род от критики като че съм луд и че ако направя такова нещо ще стана за смях и срам пред хората и т. н. Просто искам да знам дали вие одобрявате тази идея. Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 20e0e4c6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Народна партия" има съвсем друго значение в политическия език и такива има и в България. Коментираш тема за, която не си си направил трудът да направиш елементарни проучвания. Аз и ти може да сме от един народ, но аз нямам никакво намерение да избивам циганите например. Нито да използвам недемократични методи за намаляване на популацията им.
"Това което аз виждам е как турците и циганите ще станат повече от нас и ще ни завземат държавата и България заедно с българите и българския език ще бъдат затрити от света завинаги. "
Явно четеш малоумни весници и вярваш на всичко което прочетеш там. Имаш ли някакви доказателства за това твърдение? Аз съм социолог и съм изучавал подробно тези процеси. Турците намаляват, като обща брой, а циганите макар и бавно да се увеличават, като процент от населението, също значително са намалили раждаемоста си през последните години. Тази тенденция ще продължава пропорционално на това, колко от тях са образовани. Проблемът на България е застаряването на населението и следващите от него проблеми за икономиката. Апсолютно против съм да се изплащат каквито и да било майчински в България с мойте данъци. Хората, които биха взели решение да имат или нямат дете в зависимост от размера на майчинските е по добре да не се размножават! Независимо дали са българи или цигани! Този модел изкривява раждаемоста и влошава положението.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 974f8d3155
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може, но на народа му е по лесно да си търси оправдания с ромите в България. Всеки излиза с такива доводи, защото иска да е повече от другия, да прецаква максимално повече. Гледат във всички посоки, защото не им изнася вярната, нападат всичко свързано с миналото, повтарят го като папагали, но не разбират, че по този начин се правят по бедни. И ходят да се продават на западняците и да учат там, абе какво повече да кажа. Простотата е много сложно, но лечимо болестно състояние. Иначе предложението на автора е добро.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 424664ae53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Въпросът ми е дали реално може да се направи народна партия чрез която народа да вземе властта" По принцип партия винаги можеш да направиш, стига да събереш достатъчно гласове. Но как ще стане това, като в доста от доводите си, не поставяш доказателства, а цитираш само заучени фрази от телевизии и вестници. Хората 23 години се умориха да четат и слушат тези изречения, те няма да се хванат да гласуват за твоята партия, на тази въдица 23 години се ловиха. Атака беше направена по този начин, народна партия с обещания, че отношението към самоопределящите се роми и турци ще се промени.
Какво разбираш под осигуряване на "хубаво бъдеще"? Хубаво бъдеще както и да го погледнеш се строй с лишения, а народът му е омръзнало да се лишава. За да имаш хубаво бъдеще трябва да имаш някой неща, които за да си ги купиш и построиш трябва да се лишаваш. Точно затова и ти мислиш така, народът "гладува мизерства и обеднява от година на година" А истината е народът мързелува, от година на година се учи да не работи и иска повече пари за това. Ако е гладен някой, нищо не му пречи да копае, да засади напролет нещо и после да яде, че и да продаде, но по лесно е в града да лежим и ревем нали.
Не се забаламосвай по това, че пенсиите били ниски, почти няма пенсионер на който сега ако му дадеш 50 лв първата му работа е НЕ да отиде да пазари храна, а да извика безрабонтия си 20-30 годишен внук и да му ги даде. Покажи ми кой "гладен" не може да насее сега напролет домати и картофи с изключение на лежащо болните инвалиди. Живеещите на нашата земя българи са на принципа вода газим, жадни ходим, защото ни мързи да се наведем да пием. По голямата част от ромите живеят по селата, но нито един от тях не сее в градината си нищо, българите в градовете си стискат... в апартаменчето от мама. Ако ставаше върпрос за едното ядене винаги може да се изкара в България, но не става въпрос само за ядене. Превърнали сме се във въшки наизлезли на челото на държавата, мързи ни да идем в косите да смучем с труд сами. Иди в училищата виж телефоните дрехите и таблетите на "гладуващите" ученици! Виж огромните жилища и апартаменти на "гладуващите" пенсионери! Питай 20 годишните какво е мизерия, повечето биха ти отговорили "липса на скъп таблет, маркови дрехи, личен автомобил и собствено жилище". Виж 56% от хората до 35г живеят при родителите си и обяснението е че така мама купува ядене и плаща сметките. Народът не обеднява народът се самоубеждава, че щом е жив трябва да притежава всички луксове предлагани на пазара, полагат му се по право на това, че е жив, и че е българин горкият.
Осъзнай се ако някой младеж е завършил висше и 3-4 години не може да си намери работа по специалността или е некъдърен, или е завършил висше без перспектива напр. "индииска филология".
Ако успееш да направиш партия и да влезеш във властта, отгоре положението се вижда по добре. В Европа и Америка некъдърните, също нямат, мързеливите също мизерстват, също има клошари.
Направи впечетление, че в обясняваш как предците ни са ни осигурили "хубаво бъдеще", а ти самия не харесваш настоящето си!? Как така хубаво са те осигурили, а на теб не ти харесва?
За ромите и турците не виждам какво можеш да сториш, освен да ги избиваш по етносен принцип? Как мислиш да действаш?
Изцяло в темата ти са изброени проблемите, които ги знаят всички, дори са повтаряни от всички партии, но решения не представяш? Как ти виждаш решенията на тези проблеми? Как виждаш решението на безработицата, ниските доходи, увеличаващата се ромска популация? Дай да видим решенията, проблемите ги знаем. Защо мислиш, че ти би се справил по добре от сегашното правителство или от Дянков? Ни също виждаме, че не са перфектни, но не виждаме по перфектен в момента.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker