Животът на хомосексуалистите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Животът на хомосексуалистите
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1955 пъти
Някой замислял ли се е как се чувстват хомосексуалистите, мисля, че не много е лесно да ги обиждаме, учерняме и да ги прашаме подяволите, но тези хора са много повече от "гейове"! Те могат да разкрият много повече за живота и красотата и грозотата на този Неприветлив свят, те се лутът между висините на свободата и низините на реалния живот в който всички ги отхвърлят, но те никога няма да спрът да мечтаят, живеят и обичат, защото те са себе си и въпреки всичко, те имат СЕБЕУВАЖЕНИЕ...
Нека следващият път се замислим за техните чувства емоции и мечти, защото те изживяват живота си в учеждение от хората, а те са тези който можем да послушаме за истинския живот в дискриминация, борба за своето заслужено място в обществото. Без тях животът нямаше да е в сегашния си облик в който го познаваме те правят повече за нас отколкото сме се замисляли но едвали някога ще оценим това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e4c9ae2667
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Фройд е казал едно за хомосексуалността - тя е във всеки един от нас и хомосексуалните не са третият пол, не са нещо различно или повече от другите хора, нито са по-креативни или по-самовглъбени - във всеки един от нас я има тази наклонност в крайна сметка.
В едно, казва Фройд, хомосексуалистите са повече от останалите психично болни (ние) - те поне не искат да създават повредени деца на този свят.

... е, това е било някога. Днес хомосексуалистите и деца искат, и брак искат, и изобщо не се различават от другите ненормални - нас самите.
С какво са по-специални, не мога да разбера?
Всеки си живее живота, колкото може и иска. Какво прави в леглото си не е интересно.
Хомосексуалните не са по-малко хора от нас, но не са и повече. Не заслужават повече внимание от всяка майка с дете, която бута количката си на тротоара.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe1c98e548
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И между тях има най-различни, както и при хетеротата - и боклуци и свестни.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 10b281c99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Леле, леле, какъв "правопис", какво чудо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 408a461a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абзац 1
Абстрахирам се от явните правописните грешки и отговарям: Да, мислих си веднъж и после спрях да ги мисля. При толкова гей паради само остава да не съм чувал за тях, но животът е пълен с теми за размисъл. А гейовете пък дали са се замисляли как се чувстват малтретираните в училище или в семейството си деца, самотните хетеросексуални младежи или мъже и дори гладуващите африканчета? Май са заети да оплакват тъжната си съдба.
Да, и аз мечтая - да видя най-накрая грамотно изказване на човек, чиято теза не подкрепям. Приятно е да дискутираш с грамотни хора. Но винаги чета неща като "лутът", "спрът", "Неприветлив" (загадката е защо е с главна буква) и т. н.
Доста хора са себе си без да бъдат като хомосексуалистите, но не ги виждам масово да се оплакват колко недооценени са. Явно не е в това причината. Искаш разкрития за грозотата на живота? Попитай дебело дете или такова с увредено зрение, анорексичка, диабетик или инвалид и те ще ти разкрият много повече за грозотата на живота от твоите приятели, но не за такива хора лобираш тук, нали?

Абзац 2
"Учеждение"??? А какъв щеше да е живота без Тесла, Бенджамин Франклин, Айнщайн? Дали гейовете са дали на човечеството дори 1/4 от това, което те са дали? Разрешено им е да правят каквото искат в спалните си. Досега някой от нас да е идвал специално, за да ги прекъсва в спалнята им? Нека разпространяват СПИН помежду си - и по този въпрос нямаме нищо против. Но да искат да им се кланяме, защото са такива и да обременяват податливите мозъци на малки деца с начина си на живот - без мен! Ако обаче се насилят да правят секс с жена или поне си направят дете чрез изкуствено оплождане, тогава няма да се меся (а и повечето хетеросексуални също). Но да експериментират върху деца, които са тяхна плът и кръв. Да оставят горките сирачета на мира! Те и така са страдали достатъчно! И по темата за дискриминацията - нека се наредят след останалите групи, които отдавна вече се оплакват. Когато уредим техните въпроси, можем да помислим върху този с гейовете. Дотогава никой не ги спира да имат деца. "Злите" хетеросексуални не могат да им докарат стерилитет с един поглед, нали? А специално отношение ще получат в деня, в който всички други получат такова. Защото никой не е повече от останалите независимо какъв е, за какъв се смята и на какво е бил подложен от хората. Това важи и за вас. А за комплексите за малоценност на някои хомосексуалисти нищо не можем да направи, понеже не ние сме ги създали в техните съзнания. Същото бих казал и на някой, който се чувства грозен, дебел или глупав. Дано на някой не му прозвучи като дискриминация да бъде приравнен към останалите хора, защото голяма част от човечеството влиза в изброените от мен три групи!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7e1bac7b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Две имена - Елтън Джон, Фреди Меркюри. Всички обичаме Елтън Джон и Фреди Меркюри :) Както е казал поетът, Let it be

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 762428eb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз като хетеросексуална жена, ще ти кажа, че мен също всички който не ме харесват ме отхвърлят. Не виждам разлика. Ако те отхвърлят за друго не за сексуалност дискриминация ли е? Ако Да! В такъв случай няма не дискриминиран човек на земята.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 788c6113a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не мога да разбера защо трябва да мразим хомосексуалистите. А те са хора като нас, просто харесват хора от същия пол, нищо повече. :) Дори порно клиповете с хомосексуалисти е много по-интересно, отколкото да гледаме мъж и жена как правят секс.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 972ae90865
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   към автора-ти хомосексуалист ли си? нищо ли4но просто питам, с много голяма любов пишеш за тях

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker