Как да се владея повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да се владея повече?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 4471 пъти
Имам голям проблем, когато се изнврвя (става рядко), говороя неща, които не мисля, потърпевши са най- близките ми хора, родители... днес приятеля ми. Страшно много ми тежи, знам, че лоша дума не се забравя.. и да искам прошка, да се извинявам по 1000 начина.. то си остава за цял живот. Чувствам се ужасно сама на себе си не мога да си го простя, на теория всичко ми е ясно, че трябва да се владея, а защо на практика не става :( имало е пъти когато успявам да се овладея, но понякога... дайте ми съвет как по-ефикасно мога да се спрвавя с този порок.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9d3bb76f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Това става когато в организма се натрупва отрицателна енергия. Вземи решение да се владееш. Не да си викаш че трябва, а да вземеш такова решение.
Намери начин да си регулираш баланса в организма. Повече движение, ходи сред природата. Ако се усетиш, че са те нападнали лоши мисли или чувства, промени го.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: bf2cc83b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мога да ти препоръчам нещо което действа безотказно стига да го спазваш наистина.Когато се вбесиш просто брой до 10 бавно и дишай дълбоко и след като преброиш бавно и спокойно до 10 ако още искаш да акжеш нещо го кажи.Ако си чак толкова вбесена брой до 15.
lo

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3af98cbc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Да, определено думите болят много... наистина много. А, когато изръсиш нещо не на място (обидно) и то на най - близкия, за теб, човек - става страшно...

И аз бях в тази ситуация... има решение, но трябва да си силна психически.
Просто не позволявай на хората да ти влизат под кожата. Ако над теб започнат да валят обиди, използвай усмивката си за чадър. Особенно ако нещото, чрез което се опитват да те провокират към гняв, е безпочвено... Тогава лесно можеш да се овладееш, защото ще си убедена в противното и ще го защитаваш.

Когато си ядосана, не си го изкарвай на най - близките. Наистина боли... много.
Влез и си хвърли един студен душ (не се смейте) - пробвай. ;) Много е успокояващо... и до се къпеш размишляваш върху случилото се. Преценява какво си заслужава и какво, не... кой греши и тн. После излизаш някак с прочистен ум и можеш да мислиш трезво...

Или пък, когато се ядосаш и си мислиш да изръсиш нещо като "ти си боклук за, нищо не ставаш - мразя те" - първо помисли какви биха могли да са последиците. Ще го нараниш дълбоко, ще нараниш и себе си, защото неговота болка е и твоя - но не можеш да го осъзнаеш на мига, затова се спри и размишлявай.

Знам, че го знаеш на теория, сега се опитай да го приложиш и на практика... ще успееш :))
Успех.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5d65fd187d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да се самообвиняваш и самобичуваш. В крайна сметка никой не е съвършен и всички грешим. Няма човек, който да е "железен". Пък и колкото повече, се сдържа едно нещо, накрая избива със страшна сила. Не съм съгласна с горните мнения ако се цели на всяка цена да се постигне контрол, че това е най-добрия вариант. Най-добрия вариант е истината и ако си права, по добре си кажи - в крайна сметка ще си в хармония в себе си. Друго е начинът, по който ще реагираш - тук е където трябва да насочиш усилията си. Брой, къпи се, дишай, но не задържай отрицателната емоция в себе си - просто я изпускай контролирано.
Вземи си прошка с потърпевшите, вземи си прошка със себе си, а който те обича, той и ще те разбере и ще ти прости. Включително и ти самата.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c01b3c60de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато се чустваш така, затвори се в себе си, не говори с никого, пусни си музика дори си поплачи. По този начин всичко ще ти олекне. Изкарай си го на възглавницата, ако искаш не споделяй с никого... Всеки греши на този свят-аз,ти,други хора и така...Помисли логично върху нещата,размисли,намери начин да ти олекне..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker