Къде изчезнаха добрите хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде изчезнаха добрите хора
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2330 пъти
Здравейте ,искам да опиша историята си .Аз съм студентка ,младо момиче на 23 години и до сега не съм изневерила на никой мъж до мен ,не съм предала приятелка ,не съм откраднала ,не съм правила интриги и курвенски номера ,не злобея ,радвам се за хората ,когато имат и са щастливи .Но вече ми е трудно да се радвам на живота ,вярата ми стана на парчета ,нервите ми също.Преди няколко години бях красиво и наивно момиче ,което обичаше един мъж ,който освен да пие ,да ми крещи и да ми вика самоубий се ,друго незнаеше ,безброй пъти съм му прощавала и вярвала ,че ще се промени ,но уви ,не можах да му помогна да спре или намали пиенето или наркотиците.Че не ми върви в любовта ,трудно се преглъща ,но все пак трябва да се продължи напред .Когато се записах в университета ,много ми вървше ,в началото имах високи оценки ,посещавах редовно лекциите ,докато не се запознах с един колега ,с който има неблагоразумието да преспя ,защото той ме заряза малко след това ,а бях девствена ,естествено последваха обиди и унижения .Постепенно здравето ми започна да се влошава ,получих гастрит ,спастичен колит ,нервност и тревожност ,започнах да проявявам слабост ,по време на лекциите един ,два пъти ми стана лошо ,даже започнах да се разтрепервам пред колегите ,като разбира се не закъсня радостта в очите им от случващото се ,постепенно започнаха да ме избягват и ме гледат гадно ,и да не ме поздравяват .Последния семестър спрях да посещавам лекции ,но успях да си взема изпитите .Незнам как аз която се държах с хората толкова добре и съм помагала на приятели ,на колеги и роднини стигнах до тук ,да се затварям в нас и да нямам грам самочувствие ..Имам много притеснения за бъдещето си .И ето отново любовта дойде при мен ,отново съм влюбена ,пък ще видим какво ще стане .Пожелавам и на вас много щастие ,което аз нямам в момента ,но се надявам да имам ,да вярвате в любовта и да ви се случват много хубави неща .Ако има поне един коментар и съвет към мен ,много ще се зрадвам .:)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: ac89902329
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, милата! Да ти кажа, и аз често се питам това: Защо хората са толкова лоши и завистливи? В този живот колкото по си добър, толкова повече те имат за глупав и наивен. В днешно време няма морал, няма ценности. Всеки гледа да смачка другия, да го критикува и да се чувства гадно единия да изпъкне пред другия. Пожелавам ти късмет, да намериш все някога човек в живота ти, който да те уважава и цени.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ac89902329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ох, милата! Да ти кажа, и аз често се питам това: Защо хората са толкова лоши и завистливи? В този живот колкото по си добър, толкова повече те имат за глупав и наивен. В днешно време няма морал, няма ценности. Всеки гледа да смачка другия, да го критикува и да се чувства гадно единия да изпъкне пред другия. Пожелавам ти късмет, да намериш все някога човек в живота ти, който да те уважава и цени.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c61726d61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недей да се влияш толкова много от любовните неуспехи. Гледай си здравето и лични просперитет. Това е съвет от мен.
Ж39

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 54f64ba781
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добрите хора все още съществуват! Днес хората са предимно в 2 лагера - такива, които нараняват другите и такива, които биват наранявани. Ти си от вторите. Аз също. Радвам се, че си намерила нова любов, дано е истинска. Не се смачквай! Случили са ти се гадни неща, любими хора са те наранили, "приятели" са те предали, но повярвай ми всичко това ще ти е от полза, ще те кали, ще те направи силна и то толкова млада. Самият аз изживях дори по-големи страдания, предаден от любимата жена, разделен от детенцето си, но това не ме уби, а ме направи по-силен. Не съм се женил повторно след това, дори в момента нямам връзка с жена, но вярвам, че по воля Божия и това ще стане, вярвам, че все някъде е тя, тази, с която ще прекарам живота си в любов, вярност, уважение! Не губи вяра! Бъди добра, но и разумна, запазаи душата си чиста, обичай и бъди обичана!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 76e54ef38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми дано този път, човекът в когото си се влюбила да е като тебе дорбичък. Иначе същата история ще се получи. Успех :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e4a5a9ceea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, света стана много лош. Какво да се каже повече тук...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c6fdd46fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке как така изписа десетки редове за нещастието си и само 1 за щастието си. Цялата тази литература която си сьтворила е повече от сьмнителна и нелогична.

Човек който е намерил щастието никога не пише за нещастието си толкова дьлго и подробно, и в сьщото време да омаловажи новата си любов.

ПС: Сега земи измисли нещо наново и написано по-правдоподобно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb0da89008
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вече не ставам за обичане, аз съм много чуввствителна и в момента нямам много душевен мир, едва ли човек като момчето, което обичам, би ми обърнал внимание, по-добре да му пожелая успех и да не му се пречкам, със сигрност заслужава някоя по -добра, аз само външен вид само имам (Авторката ). Номер 4 благодаря ти за коментара, дано срещнеш любовта много скоро, благодаря на всички ви за коментарите, дано и навас се случат хубави неща

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 81cac6092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм от добрите и наистина е така-унижават те, задръстения си, когато си добрия човек...
Използват те... отказал съм се направо.

Домошар съм, не искам да се срещам с никой, бягам от всеки.
Просто, ако не изиграеш някакъв театър пред другите-не си стабилен, за нищо не ставаш и просто не влизаш в компанията.

А и то каква компания? На наркомани, пияници и женкари??

Аз уважавам момичетата и се радвам за момичетата, които познавам и които ме уважават като човек.
Радвам се че ги познавам, защото са много свестни, та дори и леко се влюбих в една приятелка... но тя се отдръпна, но няма значение.
Живота вече ми е в друг град.
Студент съм в Бургас.

Но съм депресиран. Страх ме е от запознанства, срамежлив съм много... Намразил съм се.
Доста се промених откакто дойдех тук.
Не знам за добро ли е, въпреки че се чувствам като едно нищо.
Немога да заговоря момиче дори :( :(

А много искам да си имам момиченце, приятелка, която да си обичам и да си помагаме в трудни моменти и заедно да се радваме на живота и един на друг :)

Малко вяра и надежда ми остана, но все още си мисля, че някъде тук в Бургас ме чака и моето момиче-моята половинка :) :) :)

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c6c0e9a6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Добрите емигрираха.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c3407966b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момиче, повдигнала си си много високо летвата. За да попадаш все на пропаднали типове, не те са виновни, те са си били такива, но ти не си ги видяла добре. Вероятно си търсила отворковци, т. е. модерни ефета, които се правят на модерни. Затваряла си си очите към скромните и по затворените момчета, те сега не са на мода. Но модерните и отворените, търсят само бройката и след това бягат към следващата набелязана. Когато пишем, че съвременната жена се продава на много ниска цена, веднага всички хорово крещите, че това не е вярно, но за Ваше съжаление, живота го доказва. Завоюваното еманципирано положение, Вие не го използвате рационално, т. е. във ваша полза, а го подарявате на бройкаджии и после съжалявате. Човек, разочаровал се многократно, трудно вече вярва на другите, пък даже и на честен човек да попадне. Но човек се учи от грешките си, вече знаеш какви хора съществуват и следващите ще бъдат тествани по прецизно. Дано новият издържи теста! Търси скромният, а не отвореният, нека ти се подиграват колежките. Който последен се смее, се смее най добре. Тези които сега ти се подиграват, утре ще плачат, не им завиждай, гледай си спокойно живота и на първо място ученето, всичко друго ще си дойде само!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 178f7d22db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   В чужбина!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0b226dbea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не бъркайте глупостта с добротата. Това да си добър не изключва да си малко егоист и да помислиш първо за себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0f593a2926
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Всичко ще се оправи с времето. Добрите хора са на всеки ъгъл и чакат да се срещнете.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 260dc89954
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Съгласна съм с № 14. За съжаление повечето жени явно така са устроени и се влюбват в такива отрепки. Истинските мъже винаги се забелязват на втори поглед авторке. Съветвам те да свалиш розовите обила и да не се поддаваш на "влюбеността", защото тя няма нищо общо с "любовта". Докато си влюбен си заслепен за недостатъците на обекта на желание, когато обичаш, го обичаш въпреки тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker