Да бъдем оптимисти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да бъдем оптимисти
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1587 пъти
На 15г. съм. Щастлива съм от самия факт, че имам хубаво семейство, което ми помага за всичко и то от сърце. Имам домашни любимци - пет котки. Тези животни винаги са ни радвали. Самият факт, че аз имам възможност да уча и след това живот и здраве да завърша висше образование, също ме радва. Когато съм на училище - там имам само една приятелка, но тя е истинска и винаги ме е подкрепяла - това също ме прави щастлива. Имам и още една приятелка извън училище, която също ме обича като такава. Имам добри оценки в училище, учителите ме харесват и като човек. Просто тези малки неща - че имам хубаво семейство, което прави неща за моето добро от сърце, че уча и научавам полезни неща на училище, че не пуша и не пия и най-вече семейството ми и баба ми - те ме изпълват с радост. Трябва да мислим по-оптимистично за всяко едно нещо. Никога досега не съм имала гадже - и какво от това? Няма нищо по-хубаво от това да си изживееш детството докрай. :) След училище се прибирам и започвам да уча. Свършвам в около 17:30 часа и след това се забавлявам пред компютъра или пред телевизора. Споделям с родителите си, най-вече с майка си, която винаги ме подкрепя и ми дава най-точни насоки на моите въпроси. Гледам телевизия и играя видеоигри на компютъра. Радвам се на това, което имам. :)

Тази история я написах най-вече за тинейджърите, които все се оплакват от това, че животът им бил скучен, само защото родителите им не им давали да ходят на дискотеки или нещо подобно. И защото искам да покажа, че трябва да се радваме и на най-малките неща в живота. Трябва да ценим това, което имаме и да се потрудим да го имаме по-дълго време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3d8ce5d734
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Надявам се все още да има такива хора като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 41f4eea2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Младо момиче, вдъхна ми вяра, бях се отчаял, че България ще пребъде. Аз не съм в младежка възраст, но от любопитство чета и такива теми, искам да опозная мисленето на младото поколение. Бях се шокирал от неграмотността на подрастващите и от липсата на морални ценности, но сега коригирам това си виждане и се извинявам за неточното оценяване. Убедих се, че не всички млади са лекомислени, има и сериозно мислещи, даже и 15 годишни. Браво, хвала на такива деца, дано стават все повече, а живота в България да се подобри и младите да си остават тук, а не да бягат в чужбина. Вие сте бъдещето на България, тя е Ваша, не я напускайте, бъдете оптимисти и мислете за родината си! След падения, има възходи. България е преживявала и по тежки години и тази криза ще преживее! Успех мило дете!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e0741ef685
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви за хубавите коментари и за подкрепата! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1121a3ed47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2 ме уби с първото си изречение " бях се отчаял, че България ще пребъде" нямам думи.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 41f4eea2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво не проумява мозъчето ти №4? Не виждаш ли, че галошите от ден на ден се множат, а свестните българи бягат точно заради тях. Или и ти си един от галошите? С такива хора коя държава би оцеляла? Ако я оставиш на циганите ще я продадат и ще се пръснат по света, те родина нямат. Ако я оставиш на турците, те ще я потурчат набързо и ще я присъединят към анадола. Как да ти се напълни празната глава, че ако не се намножат такива деца, като авторката, свестни, ученолюбиви и обичащи родината си, то България е обречена на гибел. Какво ще правиш когато след години, българите станат малцинство? Но сигурно си от малцинствата, щом не проумяваш реалността. Колко градчета и села станаха турски(с турско мнозинство и турчин за кмет)? Колко български села се обезлюдиха? Сега се мъчат и помаците да присламчат, с това изтърваме и Родопите. Югоизточна България е почти тяхна, в Лудогорието пипалата им растат. Кога ще се опомните, когато и софийският кмет стане турчин, тогава ли? Жалко за България, тогава ще бъде вече късно за всякакви реакции, тогава България няма да ПЕБЪДЕ!!! Затова се отчайвам! Разбра ли галош? Първо мисли и тогава пиши!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cf99ad36c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Оле аз съм точно противоположното на теб а не искам да съм така ПРЕКРАСНА ТЕМА не знам как да бъда като теб защото сега съм в напълно лошо състояние и като поискам да мисля хубави неща те се обръщат на много лоши. Не знам до кога ще издържа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c518d468b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво! Не те познавам но се гордея че има още деца като теб. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e0741ef685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автор: До номер 6 - съжалявам, че си в лошо състояние. Опитай се да мислиш само за хубави неща поне за ден, без да си казваш, че няма да успееш. :) Трябва да бъдеш силна и да вярваш, че нещата ще се оправят, защото аз знам, че всичко ще бъде наред. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker