Какво мислите за тъпите реалити-шоута по НТ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за тъпите реалити-шоута по НТ
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1955 пъти
Здравейте, искам да разбера само мене ли дразнят тъпите шоута по НТ? Имам най вече в предвид, шоуто "Биг-Брадър", "Шатрата", напоследък случайно гледах, може би най тъпото, "Укротяване на опърничавия". В тези предавания ни показват големи тъпотии, които аз отбягвам да гледам, но искам да разбера, дали има хора които ги гледат? Дали само мене дразнят, или като чалгата(те всъщност са чалгата на телевизиите), има и други които не ги понасят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7765b631f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво мисля? Мисля, че такива типове като Денди, Златка и тем подобни индивиди ТРЯБВА да се махнат незабавно от екраните и хората да спрат да ги имитират, защото явно не осъзнават колко смешно изглеждат отстрани. Злата-космата е толкова проста, та се чудя понякога за какво му е на човек да учи и да бъде интелигентен, като нацията ни е толкова проста и загубена, че само от себеподобни "може да стане нещо". А тоя Денди с тея тънки вежди ме отврати, а мариерите му ми идват в повече... все пак не е в Обединеното Кралство а в България.
Писна ми от СТАНЦИЯ НОВА, от отчаяните съпруги и всички, които водят някво предаване по нова. Не знам кой им е казал, че са за там... яко прости са, задават тъпи въпроси и ми писна да ги дават по цял ден.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2e7aeae434
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ги гледай.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9b9ba12948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какъв ти е проблемът? Търсиш си оправдание да ги гледаш ли? Някой да излезе и да ти каже, че са много интересни и ти вече спокойно да си ги гледаш. Защо просто не правиш, каквото ти харесва. Или искаш да обясниш на някой, колко са глупави или елементарни. Аз като не слушам чалга, просто не си пускам планета. Ти, ако мразиш месо, ще ходиш ли всеки ден да си купуваш или да го наблюдаваш тайно. Българите винаги трябва да се наврем навсякъде, вместо да си гледаме живота. Значи, пускаш си НТ и дават ББ. Първата ти реакция е да влезеш и да изкажеш отрицателното си мнение. Какъв е смисълът? Замисли се, какво ще постигнеш накрая. Някой ще е съгласен с теб, други ще те напсуват. Всеки ще изкаже мнение. И с какво това ще промени живота ти?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 743be8f328
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №3, нямам проблем с телевизиите. Прав си, като не ти харесва нещо, има си други канали и всичко е ОК. "Или искаш да обясниш на някой, колко са глупави или елементарни. " - тук уцели десятка. Да точно това искам, искам да се тествам, аз ли само не ги понасям или има и други като мене. Ясно ми е, че при много зрители, ще има и такива на които им допадат. Не мога да разбера какъв е твоят проблем, че си решил да остроумничиш? Като не искаш да изразиш мнение, никой не те задължава. Можеше накратко( ако искаше разбира се), да пишеш дали ги одобряваш или не, но не да ми даваш съвети дали да ги гледам или не. Никъде не пиша нещо за съвети. Просто искам да разбера в какво общество живея, докъде ни е заляла чалгата и простотията. Ако всички си правим пас, утре да не се се чудим защо децата ни имитират разни мазни азисовци, тъпи Златки, а този типичен ганювец-Панайот е върха на тъпотията. Харесват ли ти деца, които искат да са като него? Този Денди, уж интелигентен, отиде да учи Панайот на етикеция, на култура на поведение, а сам себе си излага. И хората на село знаят как се ядат охлюви, че трябва да се яде само месестата част по която се плъзга охлюва, а той ги яде заедно с лайната и червата, а се прави от хайлайфа. И Панайот като последният глупак и той така ги яде и се чуди защо му миришат. Който не му се пише да не пише по темата, има и други теми. Към онези които изразяват мнение по темата-благодаря.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d3efbc45d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   по-голям боклук в родния ефир от тях няма

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c80669baf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Още със заглавието предизвика негативизъма ми.
Това, че за теб едно нещо е тъпо, не значи, че е такова за всички. Кога ще приемете, че за всеки влак си има пътници, иначе казано - за всяко предаване си има зрители? На някои им харесва едно, на други - друго, но е тъпо да си налагаш мнението един вид и да се чудиш, дали аджеба има хора, които също като теб не харесват това или онова. Много ясно, че има. Но има и такива, за които подобен род предавания са си един вид забавление, разтоварване от глупостите, с които ежедневно се занимаваме. Аз съм един от хората, които гледат от време на време подобен род предавания точно по тази причина. Че са абсолютно безцелни това на всеки е ясно, но моля ви, имайте си там вашия избор, но уважавайте и този на останалите! И пак чалгата се намеси... Е, аз не слушам чалга, но нямам проблем с това, че около мен хората я харесват. Сама няма да си пусна нито Планета, нито ще седна да слушам такава музика на компютъра си, но от време на време ходя по такива дискотеки, където пускат чалга, защото съм с компанията си и това как ще си прекараме не се влияе от стила музика. Те от своя страна също се съобразяват с мен и ако тази седмица сме били на чалга, другата сме на пиано бар, на черна музика и т. н. Изобщо като не ти харесва нещо изолирай се от него, не се налагай. Гледай си там новините, турските сериалчета, ако щеш и като дойде време за ''тъпите риалити шоута'' сменяй канала или гаси телевизора, толкова ли е сложно? Чудя се как са ви толкова противни някои неща, но иначе си губите времето да ги коментирате и да се интересувате за тях? ! Заради ей такива ''наболели проблеми'' сайта се напълни с безсмислени теми!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 743be8f328
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 6, от пост №3 разбирам, че си пак същата философка( по правилно да се напише -същият философ), но първото по ти се връзва. На какъв език искаш да ти обясня, че не искам съвети, дали да гледам или не, а само мнения, дали ти харесват или не ти харесват. Писах ти, никой не те задължава да вземаш отношение по темата. Има много други философски теми, ходи там да си чешеш езика! Припомням ти заглавието"Какво мислите за тъпите реалити-шоута по НТ". Да виждаш някъде въпрос или молба за съвет? Права си, че те са направени за разтуха на изнервеното ни ежедневие(но мисля, че най вече гонят целта, да трупат рейтинг на залязващите си предавания). Правиш се, че си с по съвременно мислене, а си готова да приемеш простотията(не аз определям критериите, а болшинството от народа). Само болшинството може да налага кое е добро и кое е пошло. За съжаление, децата също гледат тези простотии и ако възрастният може да оцени правилно, то детето възприема тъпотиите за нещо нормално и утре ги прилага в живота си. Нима одобряваш, мазният задник на лигавият Азис, да се изтипосва на билбордове срещу образа на Левски? Или ще кажеш, че има право? Ако попиташ и наркоманчетата, те също ще искат да правят каквото си пожелаят, нали всеки влак си има пътници според тебе. Демокрация има тогава, когато МАЛЦИНСТВАТА(към тях влизат и простаците) се съобразяват с МНОЗИНСТВОТО от народа! Който сее простащина, ще жъне ПРОСТАЦИ! Разбрах твоето мислене, няма смисъл да пишеш повече по темата! Благодаря!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0245bbbf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Въпрос на избор-разни хора-разни идеали.
Лично аз гледам "Имаш поща", "Предай нататък", "Гласът на България", "България търси талант" и "Аз обичам България".
Мисля че са доста стойностни предавания и ми харесват.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ae8201d3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   " Дай на народа хляб и зрелища" Като няма хляб и само зрелища пак става.
Ели

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 165e364005
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само по Нова тв ли? БТВ да не би да правят предавания за Моцарт и В. Юго?

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 743be8f328
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Коригирам темата, коментирайте как да се очистим от простащината? Напълно няма да изчезне, но поне да намалее. Тук много млади се правят на отворени и съвременни хора, а доколкото разбирам, са за чалгата и тъпите предавания, уж били развлекателни. В други сайтове пък четем, как точно младите не одобряват живота в България, колко хубаво и уредено се живеело в Англия и все там искат да ходят да живеят. Добре е в Англия, защото там не слушат чалга, а възпитават децата си още от малки. Добре са, защото там градят култура векове наред. Там се прави забележка на дете, което, ако е седнало на стол си клати краката, казват му, че това не е красиво и е некултурно, а у нас го смятат за забавно, всеки влак си имал пътници, нашенска логика. Докато се радваме на простащината, вечно ще живеем като простаци, в милата ни родина!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38922c94b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да просташки са, но простаците няма да го проумеят, защото мярка единствено за простотия няма.
Аз също не гледам такива предавания, нито каналите с чалга.
Има си и други канали с други развлечения и публицистични предавания и добре, че ги има.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker