Самотна и без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотна и без приятели
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2173 пъти
Здравейте, аз съм жена на 28 г. и съм омъжена от 3 г. Живота така ме завъртя, че останах без приятели, не по моя вина. Не се виждам с никого и съм много самотна. Исках да си направя Фейсбук и да си добавя в приятели поне бившите съученици и да се надявам на някакъв контакт, но мъжа ми ми забранява да имам такъв профил. Кара ми се да излизам, да ходя по магазините, но как да му обясня, че за да ходиш по магазините се искат пари да купуваш, не може само да се шляеш като уиндоу-шопър...
Самотно ми е, но такова стана времето и света в който живеем - приятели няма. Всички са отдръпнати и ми е кофти. Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6ac3526d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам фейсбук от 2009 г. и да ти кажа - надценен е. В последно време изобщо не влизам. Имам контакт с бившите си съученици, но всеки си има свои живот и в крайна сметка и свои приятели. Надценен е фейсбук - познати и дървени философи, ХИЛЯДИ КЛЮКАРИ и до тук. Никой не почва там истинско приятелство.
Какво да ти кажа - най-добрите приятели си остават мъжа ти, децата ти и роднините и най-вече ти самата. Намери си хобита, запиши се на курс за език, ангажирай се в граждански инициатива. Ако нямаш деца - стани приемна майка и т. н.
Винаги човек може да бъде полезен за другите и тогава приятелите сами идват. Да висиш по кафета и магазини е глупаво - дори да има човек пари. Това е чиста проба губене на време. Чети книги, развивай се и прави спорт. Ако нямаш пари - търси си дори още една работа, ако нямаш какво да си кажеш с мъжа си вечер. Ако не го чувстваш като приятел и си самотна с него - разведи се и почни на чисто. Винаги можеш да направиш нещо и от опит ти казвам - фейсбук е надценен! Изобщо не съжалявай - направи си ако искаш профил, мъжът ти няма правото да ти забранява, но е чиста проба губене на време

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5a3fba1587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжът ти е нещастник! Тук не става въпрос за това дали има смисъл от Facebook, или не, и аз съм скептично настроен към всякакъв вид социални мрежи, затова и нямам. Но имаш сериозен проблем и той е, че мъжът ти не те разбира, не вижда, че си самотна, а ако го вижда още по-зле. Би трябвало да се старае да си щастлива, все пак това е връзката - да се стараеш да даваш повече, отколкото получаваш, да мислиш на първо място за щастието на човека до теб.

А относно приятелите - аз съм заобиколен от много хора всеки ден. И мога да ти кажа, че нямам приятели. Мислех, че имам, но се оказа друго. Виж предатели ако търсиш, мисля че няма да имаш проблем!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b480e2f684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 1

"разведи се и почни на чисто" - Що за идиотски съвет даваш? !!? !? !? Жената просто има нужда от приятели, а не от унищожение на семейството си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 145e8efe95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е то с мъж като твоя остава и да се чувстваш по някакъв друг начин...
За какъв се мисли той, че чак да ти ЗАБРАНЯВА?! За Големия шеф? За Дядо Боже? За поуицай с пистоует?...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 85b65a6906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо, фейсбоклук стана толкова банален, че не мога да повярвам колко хора още искат да си направят профил там. Второ, мъжа ти те ограничава прекалено много... и щом не ти позволява да си правиш профил в соц. мрежа за да общуващ, тогава си намери някаква работа, някакво занимание, запиши са някаква дейност или нещо... където да се срещаш с хора. Това е единственият вариант. Или пък си направи таен фейсбук, ако не искаш да разбира.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c8474ba89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Във фейсбук няма да си намериш приятели. По-добре пробвай с някакъв курс. Може да се запишеш на танци. Там би трябвало да срещнеш хора и с времето да се сприятелите. Може да се запишеш и в Червения кръст или нещо подобно. Работа имаш ли, колеги? Може би с една нова работа ще намериш и приятели. Оффф, и аз давам съвети, а съм същата като теб, с разликата, че моя не ме спира за нищо, даже се опитва да ми помогне. Само дето аз съм адски срамежлива, ще каже човек, че съм някоя тинейджърка, а отдавна вече не съм. Голяма драма! Та и аз все се каня да се запиша някъде и да срещна приятели, но все отлагам. Виж обаче работа имам, само че с малко колеги и не сме си близки, а и такова ни е работното време, че когато аз почивам, те работят и обратното. Чудех се дали няма някакъв сайт, където хората да се запознават само за приятелство. Търсих, но не намерих. Само разни откачалки, които търсят секс. Какво да ти кажа. Успех! Дано намериш. Дано и аз да намеря, макар че вече ми изглежда много сложна задача. Пък като си помисля колко добър приятел мога да бъда, направо ме хваща яд... хаха, шегувам се. Пиши пак, ако има развръзка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6b4f454522
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момичета има много сайтове с форуми в които може да се включите. Има и различни форуми по интереси. Потърсете в чичко Гугъл.
Самата аз имам регистрация в 2 форума и имам там много приятели с които си помагаме взаимно в много ситуации. С някои от участващите във форумите сме се срещали и на живо и приятелството ни стана не само виртуално. Възможност винаги има!

За фейсбук съм с негативно мнение и макар че имам профил почти не влизам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 907c2446bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, кои са тези форуми?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker