Едни цигани ме дразнят.. Какво да правя?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Едни цигани ме дразнят.. Какво да правя??
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 5749 пъти
Здравейте, на 13 години съм.В това училище съм от 1-ви клас и сега в 7 клас Циганите в класа ми започнаха да се заяждат супер ама супер много!!Не знам какво да направя ако взема да ги набия както направих веднъж дойде целия цигански квартал, набиха ме и едвам дишах!Ако ги обидя така направи един приятел извикаха братята си и набиха и него.. Какво да направя!Постоянно ме унижават...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1f0adaadf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо подаваш ПИСМЕНО молба до директора срещу входящ номер. Ако той не реагира пускаш пак писмена жалба до регионалния инспекторат по образованието, може и по пощата, разбира се говори и с родителите си. Не забравяй и отдела за закрила на детето, там ще посочиш, че те явно са със занижен родителски контрол, а разбира се остава и защита по Закона за защита от дискриминация и детска педагогическа стая. Виждаш ли колко много възможности имаш и не се колебай да ги използваш, каквото друга да направиш, те ще използват някоя от тези възможности срещу теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0adf6cf829
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде учиш?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: caf44f8231
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Все едно аз съм писал тази история. И аз имах същия проблем, пак на тази възраст.
Аз гледах как да ги заобикалям и изхитрявах понякога. Спомням си една вечер как беше дошъл един циганин да играе с нас и като стана време да се прибирам, тръгнах в друга посока. Казах му, че ще се разходя малко. Заобиколих и си влязох в блока по друг път. Групичката беше на пейките между блоковете и не са ме видели.
Иначе казах на майка ми, ходих няколко пъти до полицията и нямаше резултат. Ако искаш опитай така, но не е гаранция, че това ще ги спре. Най-вероятно ще ги сплашиш леко.
Избягвай ги. Ако ти викнат, не им обръщаш никакво внимание и не реагираш! Все едно не си ти. Запази самообладание. Ако дойдат, бягай. Не им казвай, че ще им направиш ти нещо. Може да ги заплашиш с полиция.
Иначе след време ще им омръзне и сами ще спрат.
И да знаеш - като са отделени са страхливци, силни са само в група.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: eeaadf5480
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек, ти си в държавата си, те не са, те са пришълци. Съберете се българите от класа, набийте ги и извикайте всеки когото може, по-голям брат, баща, чичо. Така че да станете повече. Може и бой да има, но циганните ще разберат, че не се давате лесно. Другия начин е да те тормозят в собствената ти държава.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 724341c37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ами българите в класа не искат да ми помогнат! Страх ги е!!! Като ме биха бях с 5 приятели и те гледаха като ударени с мокър парцал! Изобщо не ми помогнаха..
От автора!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 431f55f71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   В моя клас имаше едно такова циганче , което постоянно се биеше и заяждаше , събрахме се, пребихме го и се премести.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 26f01309e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и защо, ако не е тайна, всички коментари от 1 до 3 са изтрити?
нима не са отговорили на истината? нима хората просто са си изказали мнението каква мръсна сган са циганите?
о, прощавайте, сигурно и моят коментар ще бъде изтрит. ; (
каква трагедия, каква загуба.
циганите - на сапун.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bd74ae304c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Циганите и турците са ни превзели държава от няколко години. Спрете с тези излишни нерви и страхове, а се замислете как можем да си я върнем по законен път - примерно да направим петиция (всички Българи), която да принуди държавните власти да депортират абсолютно всички цигани извън страната - причините: масови грабежи, изнасилвания (особенно на непълнолетни Българки), убийства... тотална липса на интеграция.

Трябва да има законов начин да се отървем от тях. Ако няма ще изискаме такъв от управниците. С насилие се предизвиква насилие, че и `международния полицай` ще ни скочи на главата, ако предприемем такива мерки.

Бъдете хитри - няма друг начин.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6208b99f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Каква омраза лъха само от тези коментари на още подрастващи? Това не е нормално. Няма цигани, няма българи - разберете, че всички сме човеци, и отношението ни към този или онзи е резултат на неправилно възпитание, омраза и насаждане на гордост човешка. Като Божии създания - всички сме подвластни на Създателя си и Той не иска ние да се мразим помежду си.
За да ходят на училище, тези "цигани" не са толкова изостанали като едновремешните. Вместо да се чудиш, как да ги набиеш и претенции че те дразнят, що не подходиш различно. Опитай се да говориш с тези момчета, какво ги кара да се държат така, и не може ли да намерите общ език на търпение(поне докато сте в училище). Има толкова случаи на хора от различни етноси, които пренебрегват гордостта си и са прекрасни приятели(без значение на цвят, раса и убеждения) Всичко правете в името на истината. Какво е истина? Мразиш ли някой - защо? Той мрази ли те - защо? Ако има причина, не може ли да я разрешите в рамките на прошката и да забравите? Питай ги така ли мразят майка си и баща си? Ти също - мразиш ли майка си и баща си? И ако утре им се наложи ти да им помогнеш, или те на теб, няма ли да се притекат на помощ? Сам човек е беззащитен и уязвим, но ако има друг на който да разчита - от това по-хубаво няма. Всички сме в Божиите ръце и Бог решава какво ще прави с нас, а на нас ни е казал да се обичаме помежду си - защото никой не е по-голям от другия.
Насилието не е от Бог и не е разрешение. Това е грешно и ще бъде унищажено. Много преди вас други са били по същия път и са си получили заслуженото. Има още време, човек да се поучи - докато не е късно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d140257c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9: Ако авторът приложи тези твои съвети, то освен бой (който е сигурен) ще получи и една обилна доза подигравки. Българите и циганите са различни, дели ни една огромна културна и интелектуална пропаст, с тях нормален човек не може да има нормални взаимотношения. Искрено съчувствам на бъгарите, които трябва да поддържат контактки с тези същества.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 724341c37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   :( Днес се събраха супер много цигани и зпочнаха да ме плуят да ме удрят и се прибрах посинен :(!
-автора

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7f8e1df3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Никой не иска да се заминава с мръсните цигани, защото се събират на групи и стават опасни. И мен като ученик на два-три пъти са ме удряли скапани цигани, заяждат се без причина, защото все пак почти никой нищо не им отвръща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d9ac00b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   и аз навремето имах проблеми с цигани, дори и с българи мизерници и хулигани-алкохолици, които се събираха заедно с циганите и крадяха.
аз обаче реших проблема по друг начин. смених училището.
казах на родителите ми, че повече няма да стъпя там, и те ме преместиха в едно училище близо до нас. второто училище си беше супер, нямаше никакви боклуци и всички ми бяха приятели.
докато учих в онова гадно училище имах няколко конфликта с тях, един път ударих един с пръчка, а той избяга и след часовете се върна с още 10.
аз обаче ги видях от прозореца, измъкнах от задния вход и газ към спирката.
друг път един ме изнудваше два месеца за пари, искаше да му нося всеки ден по 5-10 лв. веднъж ме обра, и ми взе 10 лв, аз супер много се ядосах, щото той беше на 17-18, а аз на твоята възраст и нищо не можах да му направя.
на другия ден извиках баща ми, той дойде и говори с директора.
после оня циганин спря да говори с мен и просто ме подминаваше, но виждах как продължаваше да юрка другите.
малко след това се сбих с един българин алкохолик, който ме беше наплюл, защото му отказах пари за бира. един приятел минаваше оттам и го ритна няколко пъти в главата докато оня лежеше на земята и затова без малко не го изключиха.
след няколко месеца се махнах от това училище, и следващите ми няколко гимназиални години до завършване бяха супер.
не мога да ти дам съвет, само ще ти кажа, че колкото по-далеч си от такива отрепки, толкова по-щастливи ще бъдат ученическите ти години.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 692b19d2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12 това всеки го знае. Те са слаби, безхарактерни, страхливи и озлобени хора. Всички подобни ходят на глутници или първо се дразнят с някой като са сами и после викат останалите страхливци да им помагат.
Черти, характерни за организираните престъпни групировки. Българската мафиа в това число.

ПС: Малцинствата да се депортират, българските престъпници в затвора. Но не да ми лежат и да се извращават, а тежък физически труд за всички там, без изключение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 83b2d6bb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще ти разкажа една история... имам познати, които са много големи биткаджии, ама МНОГО! Да, престъпници са, да, гадове са, но има едно нещо, което е интересно... ако си в техния квартал и си им приятел, може да се каже, че живееш в спокойно общество. Там цигани НЯМА, няма нито един! Няма обири, няма изнасилвания, защото са си направили така нещата, че са си запазили територията.

Да, нещо като мафия са, но това е лошо само за външни хора или цигани, които създават проблеми.

Причината поради която циганите побеждават е, че винаги са сплотени и винаги са готови за още един кютек.

Моите приятели са същите - събират се за секунди и правят зверски побоища над циганите, особено пък ако някой циганин се е провинил. Звъни се по телефона, хората се уведомяват за какъв циганин се гледа - отличителни знаци, дрехи и където го засекат там го размазват.

Не казвам, че е хубаво, но тези хора сами са направили така, че единствената престъпност в тяхната част да е тази, която самите те си въртят. Там цигани, или външни хора няма. Те са като братя, но са много по-сплотени от циганите.

Единствения начин за справяне с циганите е да действаме като тях - събирате се и вие и ги почвате. Това, което ви го давам е истински пример, как българи запазват територията си, пазят си семействата и ако си от техния социален кръг НИКОЙ не може да те докосне, защото просто ще си го отнесе.

Да, не е цивилизовано, не ми харесва, но това е единствения начин, който е ЕФЕКТИВЕН.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 дни
hash: c0401e2565
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Ако те закачат в училище, няма значение дали е било циганче или българче, или дрипаво дете, дали от по-горен клас.... оплачи се на класния ръководител, Директора, говори с родителите си и да направят среща пред Директора с родителите на проблемното дете. Така ако те тормозят пак, може да ги изключат.

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: c4ee865d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Много добре знам как се чувстваш, бил съм в същото положение МНОГО дълго време. И да българите сме индивидуалисти и ако само един от нас е застрашен, ние няма да се хванем. Трябва всички ние да сме застрашени, за да действаме заедно.

Аз живеех до циганската махала и много често като се прибирах от училище сам разни цигани ме спираха и ми преглеждаха чантата, удряха ме, нахъсваха кучета срещу мене. Оплаках се на баща ми, баща ми се издразни супер много и една вечер вървя около 100-200 метра зад мен, а аз напред. Циганите тоя път го видяха и не се осмелиха да дойдат при мен, обаче баща ми ги видя кои са. На следващата сутрин отиде и на всички цигански къщи в района почука и ги заплаши, че ще им подпали къщата ако не ме оставят намира. От тогава тези набези спряха, обаче после имаше много други.

Като порастнах малко съм имал вече много по-брутални спречквания с мангали. Веднъж вече поотраснал тийнейджър на 18 бях в кварталния магазин и вътре имаше една моя позната от квартала. Влизат и някакви 5-6 мангали и започнаха да й пускат ръце, да й правят коментари, момичето не й харесваше. Аз ги изгледах малко така на кръв, ама не посмях да им кажа нещо, все пак бяха 5-6 човека. Излязох от магазина и мангалите зад мене зеха да ми подвикват, аз си вървя напреде ама онея ме настигнаха. Зеха да ме питат ти прайш ли ми се, ала-бала, мангалски простотии. Аз им викам "нищо не съм ви направил, пуснете ме". Онея продължават с тъпотията. В тоя момент най-ербап мангала си оправя ръката да ме удря, аз се разярих и го изритах, онзи падна на земята (повечето мангали са леки на килограми, ама са жилави). Обаче мангалчетата зад мене зеха да ме ритат и те, но не паднах, само загубих малко равновесие. Ударих и един от тях и започнах с все сила да викам "Алооо тука има нагли мангали" (не че някой в квартала щеше да ми обърне много внимание в 22ч. през нощта ама имаше психологически ефект). И мангалите малко се поосъзнаха и си казаха нещо на мангалски и си тръгнаха....

Съветите ми са да се оплачеш на директора, на родителите си, на приятелите си, на всеки който може ад се оплачеш. Коментар 1 ти казва да напишеш молба до директора - НАПИШИ. Ако трябва и в полицията отиди и настоявай да ти разяснят как да действаш в подобна ситуация!!!

п. п. понеже използвам думата 'мангали' горе ако решите не го публикувайте, но да поясня, че не твърдя, че всички роми са такива. Имам познат ром, който е журналист и е възпитан! Обаче е факт, че много цигани особено тези по-тийн са много нагли, арогантни и агресивни към българите, особено тези дето са по-големи индивидуалисти.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a03d123d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Кажи на директора за проблема си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e977c98854
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   От кой град си? Аз съм скинхед и бих ти помогнал веднага.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4e45e34839
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   виж моя метод примами един някъде но гледай да е сам твоите приятели да чакат там расеи го и когато го биете се погрижете или да не проходи повече или да си изгуби паметта кастрирането и изяждането то топките си също е начин но е много опасен за това не ти го репоръчвам

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5837742ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   С наглите циганите по нормален законен ред никой не може да се справи. Има само един начин - с бой до припадък, без да знаят кой ги бие, защото много добре знаят защо ги бият! Ако не е възможно да ги избягваш и да си смениш училището, търси помощ от всякъде... , но бъди хитър.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0e238f4650
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Кажи къде учиш да дойда да ги набъхта. Веднъж им направих яка засада на тези цигани от моя клас тази година (сега съм в осми клас). Набъхтах ги после ме преследваха до дома ми. За щастие дядо ми имаше калашник и пистолет, те ме чакаха пред входа да ме набъхтат, отидох на терасата, взех калашника на дядо ми, започнах да гърмя на посоки. Така и стана престрелка и прострелях всички цигани които се бяха събрали да ме бият, застрелях ги по краката а един го уцелих в главата, но не умря сега е инвалид и оттогава не са посмели да ми кажат нещо

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 45f75b2f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Защо изобщо си останал в това училище ами не си накарал вашите да те преместят и после да съдят цялото училищно ръководство? Не знам как може такива изродчета да ги държат в училищата и да не ги изключват!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker