Категория С - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Категория С
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1289 пъти
Сериозно се колебая дали да се запиша за категория С с връзка за бъдеще искам да работя като шофиор на камион не на тир четох из разни форуми в интернет и в краина сметка се отчаях защото не е проблема категорията, а работата. На повечето места фирми искат предишен опит или стаж връзки ако имаш си пак с предимство... аз нямам нито опит нито стаж в подона позиция не познавам дори и камионисти започвам от нулата въпроса мие струва ли си да инвестирам тези пари за категорията защото мисля че това е само риск на 22 години съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8aafb13022
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На кривата ръкета и космоса и е крив...

Ако почне човек да рови за причини да НЕ прави нещо, то не трябва да ставаме сутрин от леглото - защо да ставаме - може времето да е студено, да ни блъсне влак по пътя за работа, да хванем грип, да паднем по стълбите... човек да стане сутрин - това е риск за здравето и живота. Ами да лежим сега и да чакаме да умрем от глад и жажда в леглото - така погледнато пак е риск за живота. Какво да правим?
Определено няма нищо сигурно в живота, но едно е сигурно, ако сутрин не станеш и не хванеш рейса за работа, вечер няма да имаш с какво да напазаруваш храна. Хората инвестират в следване, ходят на специализация в чужбина, лутат се 3-5 години, лекарите учат 10-15 г. без всякаква гаранция за доход и работа, а ти за една книжка - няколко стотачки и 1-2 месеца? Сериозно ли?
Иначе аз безработен шофьор не познавам. Мъжът на моя приятелка взима 800 лв. чисти, а прави курсове само в страната. Да не мислиш, че тези хора са имали стаж??? Взимаш категорията и търсиш работа - търсиш и познати, ходиш по фирмите да питаш за курсове. Почва се в града, после в страната и накрая международно. Работа има, но първо трябва да имаш книжката. Почва се винаги от долу на горе - иначе и космонафт можеш да искаш да станеш, но нали първо трябва да можеш да караш колело. Ти не можеш да караш колело, но вече намираш причини да НЕ ставаш космонафт.
Гаранция няма, но без книжка е гарантирано, че ти ТИР-аджия няма да станеш! Без медицинско следване няма да станеш хирург и без да станеш от леглото сутрин, няма как да отидеш до една тоалетна... но виж - можеш да паднеш в банята, може да ти падне тухла върху главата и да - може, може, може, всичко може....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cb106154aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки който започва да учи нещо, преди да започне няма, нито стаж, нито опит в дадената свера. Какво очакваш авторе да имаш стаж и опит преди да вземеш книжка или някой да ти обещае работа преди да си взел курса? На 22 в тази безработица без никаква квалификация наистина е трудно, но колкото повече квалификации натрупаш ще имаш по голям шанс въобще да си намериш работа. Ако се отказваш така, дори работа няма да имаш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32659bf2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От десет интервюта поне на девет няма да ти обърнат внимание без опит. Дерзай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker