Обществото деградира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обществото деградира
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2396 пъти
Здравейте. Пиша заради поредното доказателство как обществото ни деградира. Как момичето във Варна в дискотека ''Авеню'' буквално се въргаляше гола и мъжете я поливаха с бира, кола и какво ли не. Как се гавреха с нея, а не е ясно пияна ли е била дрогирана ли или и двете? Хора, това е дискотека, а не стриптийз бар даже там така не правят. Всичко си има граници, но този клип вече цяла България го знае и скоро всички други държави ще разберат какви сеири има в тази държава и как пропада. Била съм и в друга страна там всичко е коренно различно едва ли ще срещнете такава ''жена''. Много грозна гледка, много.... дрогирана, пияна. Не по-малко вина имат и хората около нея, които снимаха и никой не дойде да я прибере. Ами приятели? Хора, замислете се, възпитавайте децата си по най-правилния начин, контролирайте ги, просто не позволявайте това да се случи и на тях нека от малки бъдат възпитани и не се стига до такъв срам, защото след време и това момиче ще има деца и когато този клип стигне до тях или слух то все някога ще си излезе де... не знам какво ще им обяснява и най-лошото е, че недай Боже и те станат като нея. За това мили момичета, жени, момчета, мъже... вземете лош пример за това и помислете дали искате и вие такава съдба или спокоен, забавен живот. Кое е по-добре - да се забавляваш в дискотека като САМО танцуваш и се веселиш и пиеш в УМЕРЕНИ количества и ЗНАЕШ какво пиеш или да направиш като тази ''мацка''? Вие решавате аз лично не искам да съм на нейно място и за това си взимам поука от чуждите грешки.
Ж15

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0fccfbd3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се самоубеждавай, че в дрругите държави няма такива жени! Има ги по целия свят и най-много в по развитите държави. От къде е излязъл начинът на показ "мис мокра фланелка" "мис дупе" "мис силикон" не е от българия.
В бедните държави хората се занимават с прехраната си и нямат време и финансова възможност да се поливат с бира и кола за забавление.
Като 15 годишна млада дама имаш право на избор, каква да бъдеш. Но нямаш право да раздаваш коментари по държанието на другите, щом не ти пречат. Голата развратница не ти пречи да живееш своя си начин на живот така, че къде е проблема?
Ще се учудиш, но съм жена на 41 и не ходя по барове и дискотеки, затова нямам нищо против другите хора да избират как да се забавляват в дискотеките. Не ходя на селска дискотека, защото не искам да гоня прасета по дансинга.
Има заведения за всеки вкус. Щом не ти харесва този вид държание, избери си заведение, в което спазват разбирания от теб морал.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 680d1166e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай Gordie Shore по MTV и ще се убедиш че там(UK) е същата простотия. Деградирали млади хора без никакви задръжки само пият и си веят гениталиите. Повярвай ми простащината не сме я измислили ние.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: efe40052aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Похвала за 15 годишната авторка - защото осъжда пошлото и ненормалното, което за съжаление е обхванало целия свят. И порицание за 41 годишната(която е сукалче в сравнение с 15 годишната авторка). От тези изказвания си личи кой е зрял и кой сукалче. И това е предсказано в Библията, че деца ще ни ръководят - но в този случай нямам нищо против, защото 15 годишната се срамува заради недостойното поведение на друго момиче, което се е подложило на гавра от страна на други недобросъвестници.
Никой да не защитава пошлото и да казва "какво от това - не ми пречи" - защото утре това може да са собствените ти деца(тогава ще ти пука и ще те е срам). А който няма нито срам, нито съвест - сам се е наказал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0fccfbd3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №3 В библията която си цитирал/а пише също НЕ СЪДИ, вие съдите действията на другите. Също господ е създал човека гол и голотата не бива да е срам.
Голотата на мислите е по срамна от голотата на тялото, така че вас трябва да ви е срам, че обсъждате и споделяте лошите си мисли, не мен.
И още нещо, мен №1, не ме е срам от голотата на момичето в дискотеката, по скоро може да ме е срам от това, че има момичета, които обсъждат държанието на хората вместо да гледат себе си. Защо трябва да сочиш с пръст този, който не му достига нещо, вместо да градиш над себе си, на теб да не ти липсва нещо? Дайте добър пример на момичатата от дискотеките не ги критикувайте!
Нима ако момичето бе осигурено с добро възпитание и образование щеше да се съблече да го поливат с бира? Тъй като Ние обществото сме виновни за ниското образование и възпитание на момичето, трябва ние да се срамуваме!!! Трябвало е като забележим родител който не възрпитава детето си да поемем това задължение трябвало е като видим ниското желание за образование да реагираме сега вече когато момичето е над 20 годишна възраст няма смисъл да обсъждаме.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a61013ee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Първо номер 4 - Библия и Господ се пишат с главни букви.
Второ - не, че ме интересува и се срамувам от нея, а просто не искам след време и моите деца да го направят това и ако се продължава по същия начин дай да ходим голи по улиците тогава? Искам да видя изражението ти ако твоята дъщеря например направи така в някоя дискотека след тази постановка сигурно е имало и нещо друго... хаха и това ли смяташ за нормално?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: efe40052aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ЦИТАТ:

"1. Не се самоубеждавай, че в дрругите държави няма такива жени! Има ги по целия свят и най-много в по развитите държави. От къде е излязъл начинът на показ "мис мокра фланелка" "мис дупе" "мис силикон" не е от българия.
В бедните държави хората се занимават с прехраната си и нямат време и финансова възможност да се поливат с бира и кола за забавление.
Като 15 годишна млада дама имаш право на избор, каква да бъдеш. Но нямаш право да раздаваш коментари по държанието на другите, щом не ти пречат. Голата развратница не ти пречи да живееш своя си начин на живот така, че къде е проблема?
Ще се учудиш, но съм жена на 41 и не ходя по барове и дискотеки, затова нямам нищо против другите хора да избират как да се забавляват в дискотеките. Не ходя на селска дискотека, защото не искам да гоня прасета по дансинга.
Има заведения за всеки вкус. Щом не ти харесва този вид държание, избери си заведение, в което спазват разбирания от теб морал. "

№1, ето това горното, което ти си написала - Е осъждане

и ЦИТАТ:

" Защо трябва да сочиш с пръст този, който не му достига нещо, вместо да градиш над себе си, на теб да не ти липсва нещо? Дайте добър пример на момичатата от дискотеките не ги критикувайте!
Нима ако момичето бе осигурено с добро възпитание и образование щеше да се съблече да го поливат с бира? Тъй като Ние обществото сме виновни за ниското образование и възпитание на момичето, трябва ние да се срамуваме!!! Трябвало е като забележим родител който не възрпитава детето си да поемем това задължение трябвало е като видим ниското желание за образование да реагираме сега вече когато момичето е над 20 годишна възраст няма смисъл да обсъждаме"

и №4 - горния цитат Е осъждане.

За да се разбере истината, трябва всеки виждайки брата си или сестра си в срамно положение(пропадане) да се притече на помощ, като я(го) извади(отведе) от срамното положение, също и да осъжда ПОРОКА, не човека. Това не означава да се правим на ни лук яли ни лук мирисали, че не ни засяга(след нас и потоп) а да заклеймяваме злото(пошлото), защото "борбата не е против плът и кръв", а е "против ЗЛОТО" КОЕТО ЗАЛИВА СВЕТА.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 164fde8627
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Родител вече е човек, който е създал и родил въпросното дете, а възпитанието се превърна в отживелица. Жалко, че дегенератите не разбират, защо и как ще им попречи това в живота, но някои от тях ще намерят отговор след години. Като няма частен клуб, няма да има и разврт. :) А сега ще обърна малко внимание на 6-ти коментар

"Има ги по целия свят и най-много в по развитите държави. " - Добре, значи ние сме от развитите държави. :D

"Голата развратница не ти пречи да живееш своя си начин на живот така, че къде е проблема? " - Така е, тя пречи на цялата държава>:)

"Ще се учудиш, но съм жена на 41 и не ходя по барове и дискотеки, затова нямам нищо против другите хора да избират как да се забавляват в дискотеките. Не ходя на селска дискотека, защото не искам да гоня прасета по дансинга. "
- На 6-тата думичка спрях да се учудвам. :)

"Дайте добър пример на момичатата от дискотеките не ги критикувайте! " - Дълго време ще ми отнеме за да се сетя за такъв.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0fccfbd3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От №1, 4
№5 или авторке, Децата ти ще направят това, ако ти не ги възпиташ, обществото, колкото и да е лошо, не може и няма как да промени добре възпитано дете до степен пияно, голо, поливано с бира момиче. Когато възпиташ тоест научиш детето си на правилните неща, то няма да се подведе по неправилното държание на хората.
Винаги на света, от хилядолетия е имало неправилно държащи се хора и все още има правилно държащи се, защо ли "лошите" не са проминили "добрите"? Ще ти отговоря, защото добрите са имали отговорни родители. Ти гледай себе си да станеш отговорин родител, да възпитаваш децата си, пък тогава "лошите", колкото и да са много, няма как да променят мисленето на детето ти.

№6 И да копираш и да не копираш, пак в коментарите ми съдене няма. Кой осъдих? Нито вас, нито момичето от дискотеката съм посочила за виновен, виновно е обществото ни.

Първо- Вие виждате с вашите очи зло, лошо, чувствате срам и пропадналост в голотата, мислите ви са мръсни като се съмнявате, че след дискотеката момичето е направило нещо още по лошо!? !
Второ - смисъл да идем да изкараме насила всички пълнолетни от дискотеките, които правят срамни неща и да се мъчим да ги превъзпитаваме има ли? И как ще стане това?
Обществото гледа с различни очи за различните случай, вижте учителя, който танцуваше с учениците си, клатейки таз наред назад в двора на училището. Обществото го защити министъра на образованието му намери работа, обществото иска този учител да продължава да дава пример на подрастващото поколение. В следващия момент момиче, което току що е завършитло средно образование /възпитавано от подобни учители и родители/ е в дискотека приятелите му го поливат с бира, него го заклеймяваме. Правилно ли е? Ситуациите различни ли са? Колко са различни?
Ние обществото мерим с различен аршин еднакви ситуации, може би, защото телевизиите объркват с манипулациите си народа.
Друг случай: всички сме против каржабата на вода, всеки от нас би заклеймил човек, който си смени водомера с тръба за да не отчита. Вчера по тв7 защитиха жена, от Добрич, която закупила жилище през 2007 и ползвала вода с тръба /без водомер/ до 2011, през 2011 я хванали, че краде и й сложили глоба от 5000лв. Сега горката от 1, 5г събирала дъждовна вода за да се къпе и пере. И репортерът щял да прати видеото в ВВС, ако искали да го излъчат, да видели в Европа как се живеело в 21 век, в европейска държава, къпейки се с дъждовна вода. Всеки е против кражбата, а 5 години кражба на вода, сега заради телевизиите сигурно ще опростят.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0fccfbd3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До №7
"Добре, значи ние сме от развитите държави. :D" Да на там отиваме, повечето от нас са посетили доста развити държави и никой не ходи в Мозамбик, Малави и Сомалия. От развитите взема пример за начин на живот, от техните телевизии, барове и развлечения.

"Така е, тя пречи на цялата държава"- Как по точно пречи? На кого пречи голото момиче в дискотеката? Нима в държавата ни няма по пречещи от него хора, които ни се бутат повече в очите?

"Дълго време ще ми отнеме за да се сетя за такъв" Ей това ти е проблема, че не можеш да се сетиш, не сещането се дължи на ниско образование малко /като количество/ прочетени книги и бавна мисъл.
Първо си отговори на въпроса защо момичето от дискотеката прави това? За да бъде забелязано. А отговорът е лесен: учете млади девойки, развивайте се, покажете на тези момичета от дискотеките, че има и друг начин да бъдеш забелязан, а после и уважаван. Начинът е много лесен, когато станете повече млади образовани жени, тогава тези, които хващат път към дискотеката, част от тях ще се откажат и ще опитат да бъдат като вас. Колкото повече млади образовани и уважавани мъмочета има толкова повече момичета ще отказват да стават за сейр.
В момента вие им обръщате внимание те се чувстват задоволени, че сте ги забелязали и така те стават повече. Вие работите в полза на пошлото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1a74722978
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Радвам се че 15 годишно момиче го пише това, а не някоя 24-25 годишна. Защото проблема е в младежите - те пропадат и тях трябва да ги държим изкъсо и да имаме строг контрол над тях.

Защото много родители в днешно време допускат огромната грешка да се доверяват на децата си и да им имат вяра, а истината е, че точно на тях не трябва да имаш доверие.
Та ти си този, който трябва да ги научи кое е правилно и кое грешно. И при положение, че на теб ти е отнело 20-21 години за да озрееш като човек, как може да си изградил вече доверие на детето си, което тепърва е навършило 15-16 години.
Тепърва е влязло в пубертета!
Нова фаза в живота му->Нови уроци, нови предпазни мерки, отново разговори за живота, тепърва трябва да го запознаваш с нов начин на живот-Как да бъде самостоятелен, да взима решения сам и то правилни, как да размишлява върху различни аспекти от живота.

Но много от родителите-или безгрижни, или имат прекалено голямо доверие на децата си, или се мислят за най-добрите родители и си втълпяват, че вече са научили детето си да живее и да се оправя предимно само в живота... на 15-16 години... Срамота!

От Родителите зависи всичко!!!
Стегнете се!

Едно Момче-20г.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e0972f0a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хубаво подкрепяте Авторката, но не се ли питате, каква работа има едно 15 годишно момиче в дискотека. И второ -дори да не е била там - каква работа има да гледа клипове за хора над 18 г.
И дискотеките, и голотиите, и всичко това е за хора НАД 18 годишна възраст. Който пуска децата си безконтролно да ходят на дискотеки и да гледат клипове в нета, той сам възпитава пропаднали деца. Не обществото деградира, а децата на определени хора го правят.
Момичето в „Авеню“ 100% е платено някакво с цел маркетинг - става дума за заведение за възрастни, със захарен памук ли да ги привличат?
Гледайте си вашите работи и УРОЦИТЕ, мили деца - като станете на 18 г., влезте в „Авеню“ и си контролирайте СВОЕТО си поведение, защото кой я знае въпросната гола платена мадама - може на 15 г. да е писала и тя глупости като авторката, после да са ? предложили едни 1000 лв. и да ги е забравила.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 230f32eacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хаха 11, може да съм го гледала този клип може и да не съм заглавията описват какво става и при всички случаи щях да разбера какво става в този клип не съм толкова глупава за каквато ме имаш. Второ гледам си уроците не се притеснявай и си контролирам поведението както виждаш. Тя може да ги е писала ''глупости'' като мен, но аз не съм като нея :) и ако ме познаваше щеше да си на 100% сиг. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b146046e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хах "Ей това ти е проблема, че не можеш да се сетиш, не сещането се дължи на ниско образование малко /като количество/ прочетени книги и бавна мисъл. " - Не е на бавната мисъл, а е липса на западната мисъл, ако ме разбираш. И книгите не те ли научиха, че бързата преценка за хората понякога е грешна?
Номер 9, На един като теб му обяснявах преди време, защо такова поведение пречи, а той се скъса да ми се смее. Година по късно дойде и ми каза: Майката си трака и си мисля, че беше прав. Мъжете го разбират рано или късно, а жените го разбират ако искат;) по сложно за обяснение е, ако наистина не знаеш как точно пречи, което все пак ме съмнява.
"повечето от нас са посетили доста развити държави и никой не ходи в Мозамбик, Малави и Сомалия. От развитите взема пример за начин на живот, от техните телевизии, барове и развлечения. " - За икономиката и законите на тези държави какво научи? И кои са повечето? Учените като теб ли? ;д
А, да, между другото и учените интелигенти се кълчат голи по такива заведения, само че тяхното признание за равити мисловни процеси е определено от размера на джобовете им.

от 7

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker